!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Αν οντως κανει αυτο που λεει η πατέντα σου (ΝΟΤ) τωρα ειναι η ευκαιρια σου.

Ο Λεκκας μολις ανακοινωσε αναβαθμιση του αντισεισμικου σχεδιασμου σημερα.

Γιατι δεν πας να καταθέσεις την προταση σου?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

George_V έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:21 Αν οντως κανει αυτο που λεει η πατέντα σου (ΝΟΤ) τωρα ειναι η ευκαιρια σου.

Δεν το ήξερα ευχαριστώ που μου το είπες. Με τον Λέκκα και τον Καρύδη που είναι φίλος του Λέκκα γνωρίζομαι.
Θα τον πάρω τηλέφωνο αύριο.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
George_V

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:45
George_V έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:21 Αν οντως κανει αυτο που λεει η πατέντα σου (ΝΟΤ) τωρα ειναι η ευκαιρια σου.

Δεν το ήξερα ευχαριστώ που μου το είπες. Με τον Λέκκα και τον Καρύδη που είναι φίλος του Λέκκα γνωρίζομαι.
Πες μας τι σου ειπε
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
seismic

George_V έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:49
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:45

Πες μας τι σου ειπε
Όταν πάρω τηλέφωνο θα σας πω.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:19
Λοξίας έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:54
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:00 1.Εργολάβοι οικοδομών υπάρχουν σε κάθε γειτονιά του πλανήτη. Αυτούς τους υπολόγισες τι τζίρο κάνουν?
Ό,τι να 'ναι με πατάτες...
Με αυτήν την λογική, στον τομέα των πετρελαίων, έχεις υπολογίσει τα πρατήρια καυσίμων που υπάρχουν σε κάθε γειτονιά του πλανήτη;
Για να υπολογίσουμε και αυτών τον τζίρο...
Είπαμε, έγραψες ανοησία και στο απέδειξα με στοιχεία...μην το κουράζεις.

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:002.Συνωμοσία υπάρχει Δεν ξέρω από που προέρχεται, αλλά έχω πάρα πολλές ενδείξεις που αποκλείεται να είναι συμπτώσεις.
Ανοησίες. Δεν υπάρχει καμία συνομωσία...σιγά μη βάλουνε και την NKVD να σε σκοτώσει.
Φτηνές χαζομάρες είναι για να δικαιολογήσεις την αποτυχία της πατέντας σου.

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:003. Την τεχνολογία την εμπνεύστηκα από τους Κινέζους
Ε και; γιατί μας το λες αυτό; Πιστοποιεί την πατέντα σου; Η ουσία είναι να αγοράσουν οι Κινέζοι την πατέντα σου.

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:004. Έχω πειράματα συγκρίσιμα τα οποία τα έχουν αποδεκτεί παντού εκτός στα Ελληνικά φόρουμ, που αποδεικνύουν την αλήθεια.
Αυτά που έχεις κάνει στην αυλή του σπιτού σου με τα σκυλόσπιτα, φυσικά και ΔΕΝ είναι πειράματα με την επιστημονική έννοια.
Εσύ ονομάζεις σεισμική βάση, έαν μάτσο παλιοσίδερα που τα κουνάει πέρα δώθε μία μηχανή τρακτέρ...
Πιστεύω ότι έχεις δει σεισμική βάση, έστω και σε φωτογραφία...έχει κάποια σχέση με τον μπερντέ του Καραγκιόζη που έχεις φτιάξει εσύ;
Μπορεί να εντυπωσιάσεις έναν άσχετο αλλά όχι έναν επιστήμονα.
Κανένα ερευνητικό κέντρο δεν δέχεται τέτοιου είδους "πειράματα".

Οπότε καταλήγουμε και πάλι, στο ότι παρ' όλο που έχουν διαβάσει χιλιάδες την ευρεσιτεχνία σου, δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας...
Γιατί; λες να τους πλησίασαν σπέσιαλ πράκτορες και να τους απαγόρευσαν να ενδιαφερθούν; Ή κάτι παραπλήσιο;
Σίγουρα θα πεις ναι...
Και δεν μου λες...πως έμαθαν ότι μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία διάβασε την πατέντα σου και θέλει να σου κάνει πρόταση;

.
Κοτέτσι ή όχι θέλω να μου πεις ειλικρινά αν υπάρχει ο όρος ''σύγκριση ομοειδών πειραμάτων''
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:11
Γράφων έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:35
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:08 Η διαφορά αυτών των πασσάλων με την δική μου πάκτωση είναι ότι η τριβή που προ εφαρμόζω στα τοιχώματα της γεώτρησης με μηχανισμό αγκύρωσης είναι τεραστίων διαστάσεων. Μιλάμε για 2 με 3000 kN δύναμη προς τα πρανή της γεώτρησης εκτός το ένεμα που μπαίνει μετά και αυξάνει την πρόσφυση.

100 Τόνοι έφελκυσμό στο 2 μέτρα βάθος χωρίς ένεμα μόνο ο μηχανισμός.
https://www.youtube.com/watch?v=XsHC9WJwgyU&t=400s
Α, νομίζω ότι κατάλαβα. Ασκείς δύναμη στα τοιχώματα της γεώτρησης; Τι γίνεται όμως, όταν έχεις εγκάρσιες δυνάμεις; Πώς προστατεύει το κτίριο από τον σεισμό; Γιατί να διαλέξω την πατέντα σου και όχι έναν πάσσαλο;

Υ.Γ. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω. Δίνω απλώς τροφή για σκέψη
Σωστή ερώτηση.
1.Ο μηχανισμός δέχεται και εγκάρσιες δυνάμεις θλίψης και εφελκυσμού. Τα πάνω ακτίνια παραλαμβάνουν την θλίψη και την οδηγούν στα πρανή της γεώτρησης και τα κάτω ανεστραμμένα ακτίνια παραλαμβάνουν τον εφελκυσμό και τον οδηγούν προς τα πρανή της γεώτρησης.
Εικόναhttps://www.youtube.com/watch?v=BLfWayks9Uw
2. η προένταση με γρύλους γίνεται από την επιφάνεια εδάφους. Οι γρύλοι σε συνεργασία με τον μηχανισμό αγκύρωσης προ - συμπυκνώνουν το έδαφος της επιφάνειας του εδάφους + τα πρανή της γεώτρησης πριν την τελική προένταση και πάκτωση.
Δηλαδή είναι και ένας μηχανισμός συμπύκνωσης εδάφους προς όλες τις κατευθύνσεις.
3. Οι δυνάμεις συμπύκνωσης και πάκτωσης είναι απεριόριστες σε ένταση και σε βάθος.
4. Μετά την τελική μεγάλη έλξη γεμίζει ένεμα υπό πίεση η γεώτρηση για μεγαλύτερη πρόσφυση.
5. Υπάρχει η δυνατότητα επανατάνυσης ανά χρονικά διαστήματα.
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά... Έχεις μια εγκάρσια φόρτιση λόγω σεισμού. Πώς:
α) θα εξασφαλίσεις ότι η κεφαλή του μηχανισμού δεν θα μετακινηθεί υπερβολικά;
β) θα έχεις επαρκή ασφάλεια έναντι υπέρβασης της καμπτικής αντοχής;
γ) θα έχεις επαρκή ασφάλεια έναντι υπέρβασης της οριζόντιας φέρουσας ικανότητας του εδάφους
Δες κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις
Εικόνα
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
seismic

Γράφων...
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά... Έχεις μια εγκάρσια φόρτιση λόγω σεισμού. Πώς:
α) θα εξασφαλίσεις ότι η κεφαλή του μηχανισμού δεν θα μετακινηθεί υπερβολικά;
β) θα έχεις επαρκή ασφάλεια έναντι υπέρβασης της καμπτικής αντοχής;
γ) θα έχεις επαρκή ασφάλεια έναντι υπέρβασης της οριζόντιας φέρουσας ικανότητας του εδάφους
Δες κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις
Εικόνα
Γίνονται δύο προεντάσεις Η μία μεταξύ της επιφανείας του εδάφους και του μηχανισμού στα βάθη της γεώτρησης η οποία έχει την διπλάσια ένταση από τα φορτία υπολογισμού σε ανάγκες εφελκυσμού και θλίψης. Η δεύτερη μετατάνυση γίνεται μεταξύ του κόμβου της ανώτατης στάθμης και της πάκτωσης εδάφους επί του ιδίου τένοντα. Αυτό δημιουργεί τριβή μεταξύ του κτιρίου και του εδάφους που μετριάζει την διαφορά φάσης μετατόπισης μεταξύ εδάφους και κτιρίου. Σε περίπτωση που το έδαφος είναι πολύ χαλαρό χρησιμοποιούμε καταδυόμενα φρεάτια ώστε μα βρούμε ισχυρό έδαφος πριν κάνουμε γεώτρηση πάκτωση και μετά οπλίζουμε το φρεάτιο και γεμίζει σκυρόδεμα.
Υπάρχουν δύο μηχανισμοί αγκύρωσης
Για βράχο
Εικόνα
και για έδαφος
Εικόνα
Και δύο μέθοδοι σχεδιασμού για την τοποθέτηση της ευρεσιτεχνίας
Τοποθετείται στα άκρα τοιχωμάτων
https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q&t=61s
Ή αυτή η μέθοδος σχεδιασμού με ανεξάρτητους φορείς τον ένα μέσα στον άλλο με συστήματα απόσβεσης που εξουδετερώνουν τις αλληλοσυγκρούσεις των φορέων οι οποίοι αλληλοεξουδετερώνουν τις μετατοπίσεις λόγο σύγκρουσης.
https://www.youtube.com/watch?v=IO6MxxH0lMU
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:19 Κοτέτσι ή όχι θέλω να μου πεις ειλικρινά αν υπάρχει ο όρος ''σύγκριση ομοειδών πειραμάτων''
Καλά, δεν περίμενα ότι θα απαντήσεις στο πλαίσιο των παρατηρήσεων και του διαλόγου...
Εξ άλλου, τόσα χρόνια έχεις ειδικευθεί στο να μην απαντάς αλλά να κάνεις συνεχώς τις ίδιες ερωτήσεις.
Πολλέ φορές την έχεις γλυτώσει έτσι, αφού ο άλλος μένοντας έκπληκτος, απαντάει στην νέα/ίδια ερώτηση και ξεχνάε ότι εσύ έκανες πάλι κωλοτούμπα και ΔΕΝ απάντησες...σε έχουμε μάθει πια.

Συγκεντρώσου και απάντα...
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:00 1.Εργολάβοι οικοδομών υπάρχουν σε κάθε γειτονιά του πλανήτη. Αυτούς τους υπολόγισες τι τζίρο κάνουν?
Με αυτήν την λογική, στον τομέα των πετρελαίων, έχεις υπολογίσει τα πρατήρια καυσίμων που υπάρχουν σε κάθε γειτονιά του πλανήτη;

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:002.Συνωμοσία υπάρχει Δεν ξέρω από που προέρχεται, αλλά έχω πάρα πολλές ενδείξεις που αποκλείεται να είναι συμπτώσεις.
Ανοησίες. Δεν υπάρχει καμία συνομωσία...σιγά μη βάλουνε και την NKVD να σε σκοτώσει.

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:003. Την τεχνολογία την εμπνεύστηκα από τους Κινέζους
Ε και; γιατί μας το λες αυτό; Πιστοποιεί την πατέντα σου; Η ουσία είναι να αγοράσουν οι Κινέζοι την πατέντα σου.

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:004. Έχω πειράματα συγκρίσιμα τα οποία τα έχουν αποδεκτεί παντού εκτός στα Ελληνικά φόρουμ, που αποδεικνύουν την αλήθεια.
Αυτά που έχεις κάνει στην αυλή του σπιτού σου με τα σκυλόσπιτα, φυσικά και ΔΕΝ είναι πειράματα με την επιστημονική έννοια.
Εσύ ονομάζεις σεισμική βάση, έαν μάτσο παλιοσίδερα που τα κουνάει πέρα δώθε μία μηχανή τρακτέρ...
Πιστεύω ότι έχεις δει σεισμική βάση, έστω και σε φωτογραφία...έχει κάποια σχέση με τον μπερντέ του Καραγκιόζη που έχεις φτιάξει εσύ;

Οπότε καταλήγουμε και πάλι, στο ότι παρ' όλο που έχουν διαβάσει χιλιάδες την ευρεσιτεχνία σου, δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας...
Γιατί; λες να τους πλησίασαν σπέσιαλ πράκτορες και να τους απαγόρευσαν να ενδιαφερθούν; Ή κάτι παραπλήσιο;
Σίγουρα θα πεις ναι...
Και δεν μου λες...πως έμαθαν ότι μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία διάβασε την πατέντα σου και θέλει να σου κάνει πρόταση;

Άντε να σε δω...

.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Και για να μην νομίζεις ότι εγώ ξεχνάω...
Και αυτά που λες:
"Οπότε οι διαταγές να μου βουλόσουν το στόμα είναι από πολύ μεγάλους τσομπάνους"
"Φυσικά θίγω τεράστια συμφέροντα και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που με σαμποτάρουν"

Δεν ισχύουν ούτε κατά διάνοιαν...σιγά μην υπάρχει παγκόσμια συνομωσία να σε βγάλουν από την μέση.
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχει δώσει εντολή το FBI, η CIA, η GBU και η MOSAD να σε σκοτώσουν...
Βρες άλλο παραμύθι, να έχει και δράκο...

Οι 48 από τις 100 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο, ανήκουν στην Κίνα.
Ως γνωστόν, οι Κινέζοι χέστηκαν για τα συμφέροντα των εταιρειών της Δύσης αλλά χέστηκαν και για τους δικούς τους εργαζόμενους...
Αν οι Κινέζοι είχαν βρει την πατέντα σου σωστή, θα την είχαν αρπάξει εδώ και χρόνια και θα είχαν τρομπονιάσει όλες τις δυτικές κατασκευαστικές εταιρείες.

Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγει από την 12ετή αγνόηση της πατέντας σου, είναι αυτό που σου τονίζει ο Νταγκλής και στο έχουν τονίσει πολλοί άλλοι επιστήμονες του κλάδου: η πατέντα σου δεν κάνει τίποτε από αυτά που ισχυρίζεσαι. Κοινώς, είναι άχρηστη.
Αυτό είνα το λογικότατο συμπέρασμα και το ξέρεις.
Γι' αυτό και φοβάσαι να πας πιο κάτω...

.
seismic

Λοξίας έγραψε: 28 Ιαν 2024, 22:30
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 20:19 Κοτέτσι ή όχι θέλω να μου πεις ειλικρινά αν υπάρχει ο όρος ''σύγκριση ομοειδών πειραμάτων''
Καλά, δεν περίμενα ότι θα απαντήσεις στο πλαίσιο των παρατηρήσεων και του διαλόγου...
Εξ άλλου, τόσα χρόνια έχεις ειδικευθεί στο να μην απαντάς αλλά να κάνεις συνεχώς τις ίδιες ερωτήσεις.
Πολλέ φορές την έχεις γλυτώσει έτσι, αφού ο άλλος μένοντας έκπληκτος, απαντάει στην νέα/ίδια ερώτηση και ξεχνάε ότι εσύ έκανες πάλι κωλοτούμπα και ΔΕΝ απάντησες...σε έχουμε μάθει πια.

Συγκεντρώσου και απάντα...

Σίγουρα θα πεις ναι...

Άντε να σε δω...

.
Δεν απαντώ σε βλακείες.
Εγώ θεωρώ δεδομένα την διαπλοκή, τα πειράματά μου. Εσύ όχι. Τι να κάνω? Εγώ θα λέω μαύρο και εσύ άσπρο συνέχεια.
Για τους εργολάβους και τα πρατήρια καυσίμων δεν είναι το ίδιο. Η τελική τιμή στην αντλία προσδιορίζει όλο τον προϋπολογισμό του τζίρου του καυσίμου παγκοσμίως αν προσθέσεις όλα τα καύσιμα.
Ο προϋπολογισμός του τζίρου 200 εταιριών προσδιορίζει τον κύκλο εργασιών και κόστους αυτών των 200 εταιρειών δεν προσδιορίζει το κόστος εργασιών του πλανήτη ο οποίος είναι αδύνατον να υπολογιστεί.
seismic

Λοξίας έγραψε: 28 Ιαν 2024, 22:34 Και για να μην νομίζεις ότι εγώ ξεχνάω...
Και αυτά που λες:
"Οπότε οι διαταγές να μου βουλόσουν το στόμα είναι από πολύ μεγάλους τσομπάνους"
"Φυσικά θίγω τεράστια συμφέροντα και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που με σαμποτάρουν"

Δεν ισχύουν ούτε κατά διάνοιαν...σιγά μην υπάρχει παγκόσμια συνομωσία να σε βγάλουν από την μέση.
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχει δώσει εντολή το FBI, η CIA, η GBU και η MOSAD να σε σκοτώσουν...
Βρες άλλο παραμύθι, να έχει και δράκο...

Οι 48 από τις 100 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο, ανήκουν στην Κίνα.
Ως γνωστόν, οι Κινέζοι χέστηκαν για τα συμφέροντα των εταιρειών της Δύσης αλλά χέστηκαν και για τους δικούς τους εργαζόμενους...
Αν οι Κινέζοι είχαν βρει την πατέντα σου σωστή, θα την είχαν αρπάξει εδώ και χρόνια και θα είχαν τρομπονιάσει όλες τις δυτικές κατασκευαστικές εταιρείες.

Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγει από την 12ετή αγνόηση της πατέντας σου, είναι αυτό που σου τονίζει ο Νταγκλής και στο έχουν τονίσει πολλοί άλλοι επιστήμονες του κλάδου: η πατέντα σου δεν κάνει τίποτε από αυτά που ισχυρίζεσαι. Κοινώς, είναι άχρηστη.
Αυτό είνα το λογικότατο συμπέρασμα και το ξέρεις.
Γι' αυτό και φοβάσαι να πας πιο κάτω...

.
Τι σημαίνει ποιο κάτω για εσένα? Εγώ τα έχω κάνει όλα.
Έχω αποδείξει τα πάντα. Για εσένα όχι για άλλους ναι.
Δεν σε πιέζω να με πιστέψεις. Εσύ πίστεψε στον δικό σου θεό.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 22:46 Δεν απαντώ σε βλακείες.
Εγώ θεωρώ δεδομένα την διαπλοκή, τα πειράματά μου. Εσύ όχι. Τι να κάνω? Εγώ θα λέω μαύρο και εσύ άσπρο συνέχεια.
Για τους εργολάβους και τα πρατήρια καυσίμων δεν είναι το ίδιο. Η τελική τιμή στην αντλία προσδιορίζει όλο τον προϋπολογισμό του τζίρου του καυσίμου παγκοσμίως αν προσθέσεις όλα τα καύσιμα.
Ο προϋπολογισμός του τζίρου 200 εταιριών προσδιορίζει τον κύκλο εργασιών και κόστους αυτών των 200 εταιρειών δεν προσδιορίζει το κόστος εργασιών του πλανήτη ο οποίος είναι αδύνατον να υπολογιστεί.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις, ονομάζεις βλακείες αυτά που σου λένε.
Ενώ το ότι σε κυνηγάει το κατεστημένο για να σου κλείσει το στόμα, δεν το θεωρείς βλακείες, έτσι;
Για κοίτα ρε που η CIA έβαλε στο μάτι τον seismic... :smt005:

Το ότι ένα μάτσο σίδερα που τα κουνάει πέρα δώθε μια μηχανή από τρακτέρ και το ονομάζεις σεισμική βάση δεν σου φαίνεται βλακεία, ε;
Συγκρίνεις σεισμικές βάσεις εκατομμυρίων με τον μπερντέ του Καραγκιόζη που έχεις στήσει στην αυλή σου!
Και αυτό δεν το θεωρείς βλακεία...
Για κοίτα ρε που βάζει η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες... :003:

Γι' αυτό και επί 12 χρόνια είσαι στα αζήτητα...
...επειδή εσύ θεωρείς επιστημονικά τα πειράματά σου ενώ οι ειδικοί τα θεωρούν μπούρδες, διότι αυτό είναι.

Γιατί; Να μαντέψω;
Τους πλησίασαν σπέσιαλ πράκτορες και τους απαγόρευσαν να ενδιαφερθούν για εσένα και την πατέντα σου... :p3:

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 27 Ιαν 2024, 13:59
Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2024, 13:56
seismic έγραψε: 27 Ιαν 2024, 13:52 Έλα ντε θα πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός λόγος που επιμένεις.
δεν επιμενω σε κατι.

αν προσεξεις, θα δεις οτι ποτε δε γραφω πρωτος. απλως απαντω, οταν βλεπω γραμμενες κοτσανες.

δεν μου κανει κοπο, συνηθως 5 λεξεις γραφω, δεν ειναι για παραπανω.
Μα ένας άχρηστος αυτό κάνει. συκοφαντεί χωρίς γνώσεις. Γιατί ξέρεις αν κάνεις ερώτηση θα σε πατήσω κάτω.
οχι, απλως γραφω την αληθεια, με οσο λιγοτερα λιγια γινεται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
George_V

Λοξίας έγραψε: 29 Ιαν 2024, 09:09
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 22:46 Δεν απαντώ σε βλακείες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις, ονομάζεις βλακείες αυτά που σου λένε.
Ενώ το ότι σε κυνηγάει το κατεστημένο για να σου κλείσει το στόμα, δεν το θεωρείς βλακείες, έτσι;
Για κοίτα ρε που η CIA έβαλε στο μάτι τον seismic... :smt005:

Το ότι ένα μάτσο σίδερα που τα κουνάει πέρα δώθε μια μηχανή από τρακτέρ και το ονομάζεις σεισμική βάση δεν σου φαίνεται βλακεία, ε;
Συγκρίνεις σεισμικές βάσεις εκατομμυρίων με τον μπερντέ του Καραγκιόζη που έχεις στήσει στην αυλή σου!
Και αυτό δεν το θεωρείς βλακεία...
Για κοίτα ρε που βάζει η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες... :003:

Γι' αυτό και επί 12 χρόνια είσαι στα αζήτητα...
...επειδή εσύ θεωρείς επιστημονικά τα πειράματά σου ενώ οι ειδικοί τα θεωρούν μπούρδες, διότι αυτό είναι.

Γιατί; Να μαντέψω;
Τους πλησίασαν σπέσιαλ πράκτορες και τους απαγόρευσαν να ενδιαφερθούν για εσένα και την πατέντα σου... :p3:

.
Λοξ αφου ψάχνει επενδυτες και θελει να κανει επιχειρηση και εφοσον ηδη μιλαει με επιχειρηματιες και καθηγητες που θα τον στηριξουν (και επενδυτικα υποθετω)

Αστον να παει στο Dragons Den και αν πεισει εστω και εναν απο αυτους να επενδυσει πανω του τοτε ισως να αξιζει κατι.

Αν ρωτας εμενα βεβαια κανεις δεν θα επενδυσει αλλα τουλαχιστον ο σεισμικ θα εχει διαφημισει και τον εαυτο του και την πατεντα του.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 15:00 .
Θα μπορούσε να καταργήσει εντελώς την θεμελίωση ανεμογεννητριών και η ανεμογεννήτρια να στηρίζεται μόνο στις αγκυρώσης, με μείωση του κόστους στήριξης κατά 90% Όμως όπου και να έχω απευθυνθεί δεν μου απαντάει κανένας.
Φυσικά θίγω τεράστια συμφέροντα και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που με σαμποτάρουν.
ε, ναι. τα συμφεροντα των εταιρειων ειναι να μην πετανε τα λεφτα τους σε αχρηστες μαλακιες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”