Ακριβώς όπως τα λέω είναι...seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 15:29Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Θίγω κατασκευαστικές, σκυρόδεμα, χάλυβα, μεταφορές, καθηγητές, κ.λ.πSpoiler
Λοξίας έγραψε: 28 Ιαν 2024, 14:04Δεν γνωρίζω, αλλά το ποσόν μου φαίνεται υπερβολικό.
Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει...
Για πρόσεξε (αν και στα έχω ξαναγράψει αυτά)...
Εσύ είσαι 100% σίγουρος ότι η πατέντα σου κάνει αυτά που ισχυρίζεσαι ότι κάνει.
Και αν πράγματι τα κάνει, αν πράγματι προστατεύει τις κατασκευές από μεγάλους σεισμούς, είναι μια τεράστια επανάσταση.
Δεν αστείο πραγμα να κατασκευάζεις κτίρια που δεν θα πέφτουν ούτε σε σεισμό 8 ρίχτερ...καθόλου αστείο πράγμα!
Μπορεί κάποιος εύκολα να φανταστεί τι θα γίνει αν μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, έχει στην ιδιοκτησία της μια τέτοια πατέντα και χτίζει από μονοκατοικίες μέχρι πολυόροφα κτίρια με αυτήν την μέθοδο! Σε όλο τον κόσμο!
Και όποιοι άλλοι θέλουν να χτίσουν με αυτήν την μέθοδο, θα πληρώνουν για την πατέντα!
Καταλαβαίνει κανείς, ότι αυτή η κατασκευαστική θα θησαυρίσει...
Για 20 χρόνια (που διαρκεί η πατέντα), λογικά θα πρέπει να έχει βγάλει δισεκατομμύρια λέμε...
Οπότε, αν μία τέτοια εταιρεία ή ένα σοβαρό επιστημονικό εργαστήριο ή ένα πανεπιστήμιο, έχουν στα χέρια τους την ευρεσιτεχνία σου (που την έχεις δημοσιεύσει), θα την μελετήσουν, θα αναλύσουν την μέθοδο, θα αντιπαραβάλλουν τους υπολογισμούς σου με τα πραγματικά μαθηματικά του κλάδου, θα ελέγξουν τους στατικούς υπολογισμούς σου και θα αποφανθούν αν όλα αυτά που ισχυρίζεσαι είναι σωστά ή όχι.
Αν είναι, τότε δεν θα τους είναι καθόλου δύσκολο (οικονομικά εννοώ), να κάνουν ένα πλήρες πείραμα σε κλίμακα 6 οροόφων...
Και 10 να μη σου πω...
Αν καταλάβω και διαπιστώσω, ότι σε 20 χρόνια θα έχω βγάλει 100 δισεκατομμύρια, θα δώσω τώρα και 5 και 10 εκατομμύρια για να πιστοποιήσω και να αγοράσω την ευρεσιτεχνία σου.
Για να μην έχεις, εδώ και 12 χρόνια, ούτε μία πρόταση, ενώ καυχιέσαι ότι την ευρεσιτεχνία σου την έχουν διαβάσει/κατεβάσει δεκάδες χιλιάδες άτομα-επιστήμονες, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει...
.
Η κατασκευή έχει πάνω από 400 επαγγέλματα και τον μεγαλύτερο τζίρο παγκοσμίως.
Ξεπερνά ακόμα και την ενέργεια.
Οπότε οι διαταγές να μου βουλόσουν το στόμα είναι από πολύ μεγάλους τσομπάνους.
Αντιθέτως, εσύ παρουσιάζεσαι και πάλι αδιάβαστος/ανενημέρωτος.
Οι 100 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο (ανάμεσά τους και 3 ελληνικές), έχουν έναν ετήσιο τζίρο 1.3 τρις περίπου.
Οι 10 μεγαλύτερες αμερικάνικες εταιρείες, όχι παγκοσμίως αλλά μόνον στις ΗΠΑ και όχι οι 100 αλλά οι 10 (!), έχουν τζίρο 2.5 τρις!
Αν βάλουμε τώρα τον ετήσιο τζίρο των εταιρειών ενέργειας (πετρέλαιο, αέριο, κ.λπ.) αυτός ξεπερνάει τα 2.8 τρις...
Οπότε, δεν τα ξέρεις καλά...
Και αυτά που λες:
"Οπότε οι διαταγές να μου βουλόσουν το στόμα είναι από πολύ μεγάλους τσομπάνους"
"Φυσικά θίγω τεράστια συμφέροντα και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που με σαμποτάρουν"
Δεν ισχύουν ούτε κατά διάνοιαν...σιγά μην υπάρχει παγκόσμια συνομωσία να σε βγάλουν από την μέση.
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχει δώσει εντολή το FBI, η CIA, η GBU και η MOSAD να σε σκοτώσουν...
Βρες άλλο παραμύθι, να έχει και δράκο...
Οι 48 από τις 100 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο, ανήκουν στην Κίνα.
Ως γνωστόν, οι Κινέζοι χέστηκαν για τα συμφέροντα των εταιρειών της Δύσης αλλά χέστηκαν και για τους δικούς τους εργαζόμενους...
Αν οι Κινέζοι είχαν βρει την πατέντα σου σωστή, θα την είχαν αρπάξει εδώ και χρόνια και θα είχαν τρομπονιάσει όλες τις δυτικές κατασκευαστικές εταιρείες.
Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγει από την 12ετή αγνόηση της πατέντας σου, είναι αυτό που σου τονίζει ο Νταγκλής και στο έχουν τονίσει πολλοί άλλοι επιστήμονες του κλάδου: η πατέντα σου δεν κάνει τίποτε από αυτά που ισχυρίζεσαι. Κοινώς, είναι άχρηστη.