!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 15:29
Spoiler
Λοξίας έγραψε: 28 Ιαν 2024, 14:04
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 13:35
5 000 000 ευρώ σε πλήρη κλίμακα 6 ορόφων.
Δεν γνωρίζω, αλλά το ποσόν μου φαίνεται υπερβολικό.
Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει...

Για πρόσεξε (αν και στα έχω ξαναγράψει αυτά)...

Εσύ είσαι 100% σίγουρος ότι η πατέντα σου κάνει αυτά που ισχυρίζεσαι ότι κάνει.
Και αν πράγματι τα κάνει, αν πράγματι προστατεύει τις κατασκευές από μεγάλους σεισμούς, είναι μια τεράστια επανάσταση.
Δεν αστείο πραγμα να κατασκευάζεις κτίρια που δεν θα πέφτουν ούτε σε σεισμό 8 ρίχτερ...καθόλου αστείο πράγμα!

Μπορεί κάποιος εύκολα να φανταστεί τι θα γίνει αν μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, έχει στην ιδιοκτησία της μια τέτοια πατέντα και χτίζει από μονοκατοικίες μέχρι πολυόροφα κτίρια με αυτήν την μέθοδο! Σε όλο τον κόσμο!
Και όποιοι άλλοι θέλουν να χτίσουν με αυτήν την μέθοδο, θα πληρώνουν για την πατέντα!
Καταλαβαίνει κανείς, ότι αυτή η κατασκευαστική θα θησαυρίσει...
Για 20 χρόνια (που διαρκεί η πατέντα), λογικά θα πρέπει να έχει βγάλει δισεκατομμύρια λέμε...

Οπότε, αν μία τέτοια εταιρεία ή ένα σοβαρό επιστημονικό εργαστήριο ή ένα πανεπιστήμιο, έχουν στα χέρια τους την ευρεσιτεχνία σου (που την έχεις δημοσιεύσει), θα την μελετήσουν, θα αναλύσουν την μέθοδο, θα αντιπαραβάλλουν τους υπολογισμούς σου με τα πραγματικά μαθηματικά του κλάδου, θα ελέγξουν τους στατικούς υπολογισμούς σου και θα αποφανθούν αν όλα αυτά που ισχυρίζεσαι είναι σωστά ή όχι.
Αν είναι, τότε δεν θα τους είναι καθόλου δύσκολο (οικονομικά εννοώ), να κάνουν ένα πλήρες πείραμα σε κλίμακα 6 οροόφων...
Και 10 να μη σου πω...

Αν καταλάβω και διαπιστώσω, ότι σε 20 χρόνια θα έχω βγάλει 100 δισεκατομμύρια, θα δώσω τώρα και 5 και 10 εκατομμύρια για να πιστοποιήσω και να αγοράσω την ευρεσιτεχνία σου.

Για να μην έχεις, εδώ και 12 χρόνια, ούτε μία πρόταση, ενώ καυχιέσαι ότι την ευρεσιτεχνία σου την έχουν διαβάσει/κατεβάσει δεκάδες χιλιάδες άτομα-επιστήμονες, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει...

.
Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Θίγω κατασκευαστικές, σκυρόδεμα, χάλυβα, μεταφορές, καθηγητές, κ.λ.π
Η κατασκευή έχει πάνω από 400 επαγγέλματα και τον μεγαλύτερο τζίρο παγκοσμίως.
Ξεπερνά ακόμα και την ενέργεια.
Οπότε οι διαταγές να μου βουλόσουν το στόμα είναι από πολύ μεγάλους τσομπάνους.
Ακριβώς όπως τα λέω είναι...
Αντιθέτως, εσύ παρουσιάζεσαι και πάλι αδιάβαστος/ανενημέρωτος.

Οι 100 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο (ανάμεσά τους και 3 ελληνικές), έχουν έναν ετήσιο τζίρο 1.3 τρις περίπου.
Οι 10 μεγαλύτερες αμερικάνικες εταιρείες, όχι παγκοσμίως αλλά μόνον στις ΗΠΑ και όχι οι 100 αλλά οι 10 (!), έχουν τζίρο 2.5 τρις!
Αν βάλουμε τώρα τον ετήσιο τζίρο των εταιρειών ενέργειας (πετρέλαιο, αέριο, κ.λπ.) αυτός ξεπερνάει τα 2.8 τρις...
Οπότε, δεν τα ξέρεις καλά...

Και αυτά που λες:
"Οπότε οι διαταγές να μου βουλόσουν το στόμα είναι από πολύ μεγάλους τσομπάνους"
"Φυσικά θίγω τεράστια συμφέροντα και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που με σαμποτάρουν"

Δεν ισχύουν ούτε κατά διάνοιαν...σιγά μην υπάρχει παγκόσμια συνομωσία να σε βγάλουν από την μέση.
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχει δώσει εντολή το FBI, η CIA, η GBU και η MOSAD να σε σκοτώσουν...
Βρες άλλο παραμύθι, να έχει και δράκο...

Οι 48 από τις 100 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο, ανήκουν στην Κίνα.
Ως γνωστόν, οι Κινέζοι χέστηκαν για τα συμφέροντα των εταιρειών της Δύσης αλλά χέστηκαν και για τους δικούς τους εργαζόμενους...
Αν οι Κινέζοι είχαν βρει την πατέντα σου σωστή, θα την είχαν αρπάξει εδώ και χρόνια και θα είχαν τρομπονιάσει όλες τις δυτικές κατασκευαστικές εταιρείες.

Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγει από την 12ετή αγνόηση της πατέντας σου, είναι αυτό που σου τονίζει ο Νταγκλής και στο έχουν τονίσει πολλοί άλλοι επιστήμονες του κλάδου: η πατέντα σου δεν κάνει τίποτε από αυτά που ισχυρίζεσαι. Κοινώς, είναι άχρηστη.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ας τα αφησουμε αυτα.

Η ερωτηση ειναι μια.

Στο Dragons Den πηγες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 15:00
Γράφων έγραψε: 28 Ιαν 2024, 14:38 Δεν έχω διαβάσει πολλά για την πατέντα σου. Γιατί να μην χρησιμοποιηθούν εμπηγνυόμενοι ή έγχυτοι πάσσαλοι;
Γιατί αυτοί οι πάσσαλοι παραλαμβάνουν μεν μεγάλη θλίψη αλλά ελάχιστη έλξη.
Ο δικός μου μηχανισμός εκτός από θλίψη αναλαμβάνει την μεγαλύτερη έλξη παγκοσμίως, οπότε αναλαμβάνει μεγάλες ροπές.
Θα μπορούσε να καταργήσει εντελώς την θεμελίωση ανεμογεννητριών και η ανεμογεννήτρια να στηρίζεται μόνο στις αγκυρώσης, με μείωση του κόστους στήριξης κατά 90% Όμως όπου και να έχω απευθυνθεί δεν μου απαντάει κανένας.
Φυσικά θίγω τεράστια συμφέροντα και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που με σαμποτάρουν.
Αν θες να διαβάσεις δες εδώ.
The Ultimate Anti-Seismic Design Method
Ioannis N. Lymperis
Open Journal of Civil Engineering Vol.13 No.4, December 28, 2023
DOI: https://doi.org/10.4236/ojce.2023.134051
Θα το δω :smt023
Τι εννοείς με τον όρο "έλξη";
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Γράφων έγραψε: 28 Ιαν 2024, 16:52
Γράφων έγραψε: 28 Ιαν 2024, 14:38 Δεν έχω διαβάσει πολλά για την πατέντα σου. Γιατί να μην χρησιμοποιηθούν εμπηγνυόμενοι ή έγχυτοι πάσσαλοι;
Ο δικός μου μηχανισμός εκτός από θλίψη αναλαμβάνει την μεγαλύτερη έλξη παγκοσμίως, οπότε αναλαμβάνει μεγάλες ροπές.
Θα μπορούσε να καταργήσει εντελώς την θεμελίωση ανεμογεννητριών και η ανεμογεννήτρια να στηρίζεται μόνο στις αγκυρώσης, με μείωση του κόστους στήριξης κατά 90% Όμως όπου και να έχω απευθυνθεί δεν μου απαντάει κανένας.
Φυσικά θίγω τεράστια συμφέροντα και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που με σαμποτάρουν.
Ioannis N. Lymperis
Εφελκυσμό.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

George_V έγραψε: 28 Ιαν 2024, 16:41 Ας τα αφησουμε αυτα.

Η ερωτηση ειναι μια.

Στο Dragons Den πηγες?
Όχι δεν έχω πάει και να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να πάρω το ρίσκο της επιχείρισης γιατί είμαι πια μεγάλος και κουρασμένος, και έχω άλλες υποχρεώσεις.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
George_V

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 18:33

Η ερωτηση ειναι μια.

Στο Dragons Den πηγες?
Όχι δεν έχω πάει και να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να πάρω το ρίσκο της επιχείρισης γιατί είμαι πια μεγάλος και κουρασμένος, και έχω άλλες υποχρεώσεις.
Mας δουλευεις?

Μας εχεις γανωσει τον εγκέφαλο οτι ψάχνεις επενδυτες, εχεις κανει εταιρεια, συνεργάζεσαι με καθηγητες και bysinessmen και τωρα μας λες οτι δεν θες να παρεις το ρισκο της επιχειρησης?

Ψεμματα μας ελεγες τοσο καιρο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Γράφων

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 18:22
Ioannis N. Lymperis
Εφελκυσμό.
Α, οκ. Το κατάλαβα, αλλά ήθελα να βεβαιωθώ. Στους ελέγχους, πάντως, για τον σχεδιασμό των πασσάλων γίνεται έλεγχος για την αξονική φέρουσα ικανότητα τους, οπότε ελέγχονται και για εφελκυσμό.
Δες τα παρακάτω:

Εικόνα

Εικόνα
seismic

Λοξίας έγραψε: 28 Ιαν 2024, 16:32
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 15:29
Spoiler
Λοξίας έγραψε: 28 Ιαν 2024, 14:04
Δεν γνωρίζω, αλλά το ποσόν μου φαίνεται υπερβολικό.
Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει...

Για πρόσεξε (αν και στα έχω ξαναγράψει αυτά)...

Εσύ είσαι 100% σίγουρος ότι η πατέντα σου κάνει αυτά που ισχυρίζεσαι ότι κάνει.
Και αν πράγματι τα κάνει, αν πράγματι προστατεύει τις κατασκευές από μεγάλους σεισμούς, είναι μια τεράστια επανάσταση.
Δεν αστείο πραγμα να κατασκευάζεις κτίρια που δεν θα πέφτουν ούτε σε σεισμό 8 ρίχτερ...καθόλου αστείο πράγμα!

Μπορεί κάποιος εύκολα να φανταστεί τι θα γίνει αν μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, έχει στην ιδιοκτησία της μια τέτοια πατέντα και χτίζει από μονοκατοικίες μέχρι πολυόροφα κτίρια με αυτήν την μέθοδο! Σε όλο τον κόσμο!
Και όποιοι άλλοι θέλουν να χτίσουν με αυτήν την μέθοδο, θα πληρώνουν για την πατέντα!
Καταλαβαίνει κανείς, ότι αυτή η κατασκευαστική θα θησαυρίσει...
Για 20 χρόνια (που διαρκεί η πατέντα), λογικά θα πρέπει να έχει βγάλει δισεκατομμύρια λέμε...

Οπότε, αν μία τέτοια εταιρεία ή ένα σοβαρό επιστημονικό εργαστήριο ή ένα πανεπιστήμιο, έχουν στα χέρια τους την ευρεσιτεχνία σου (που την έχεις δημοσιεύσει), θα την μελετήσουν, θα αναλύσουν την μέθοδο, θα αντιπαραβάλλουν τους υπολογισμούς σου με τα πραγματικά μαθηματικά του κλάδου, θα ελέγξουν τους στατικούς υπολογισμούς σου και θα αποφανθούν αν όλα αυτά που ισχυρίζεσαι είναι σωστά ή όχι.
Αν είναι, τότε δεν θα τους είναι καθόλου δύσκολο (οικονομικά εννοώ), να κάνουν ένα πλήρες πείραμα σε κλίμακα 6 οροόφων...
Και 10 να μη σου πω...

Αν καταλάβω και διαπιστώσω, ότι σε 20 χρόνια θα έχω βγάλει 100 δισεκατομμύρια, θα δώσω τώρα και 5 και 10 εκατομμύρια για να πιστοποιήσω και να αγοράσω την ευρεσιτεχνία σου.

Για να μην έχεις, εδώ και 12 χρόνια, ούτε μία πρόταση, ενώ καυχιέσαι ότι την ευρεσιτεχνία σου την έχουν διαβάσει/κατεβάσει δεκάδες χιλιάδες άτομα-επιστήμονες, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει...

.
Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Θίγω κατασκευαστικές, σκυρόδεμα, χάλυβα, μεταφορές, καθηγητές, κ.λ.π
Η κατασκευή έχει πάνω από 400 επαγγέλματα και τον μεγαλύτερο τζίρο παγκοσμίως.
Ξεπερνά ακόμα και την ενέργεια.
Οπότε οι διαταγές να μου βουλόσουν το στόμα είναι από πολύ μεγάλους τσομπάνους.
Ακριβώς όπως τα λέω είναι...
Αντιθέτως, εσύ παρουσιάζεσαι και πάλι αδιάβαστος/ανενημέρωτος.

Οι 100 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο (ανάμεσά τους και 3 ελληνικές), έχουν έναν ετήσιο τζίρο 1.3 τρις περίπου.
Οι 10 μεγαλύτερες αμερικάνικες εταιρείες, όχι παγκοσμίως αλλά μόνον στις ΗΠΑ και όχι οι 100 αλλά οι 10 (!), έχουν τζίρο 2.5 τρις!
Αν βάλουμε τώρα τον ετήσιο τζίρο των εταιρειών ενέργειας (πετρέλαιο, αέριο, κ.λπ.) αυτός ξεπερνάει τα 2.8 τρις...
Οπότε, δεν τα ξέρεις καλά...

Και αυτά που λες:
"Οπότε οι διαταγές να μου βουλόσουν το στόμα είναι από πολύ μεγάλους τσομπάνους"
"Φυσικά θίγω τεράστια συμφέροντα και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που με σαμποτάρουν"

Δεν ισχύουν ούτε κατά διάνοιαν...σιγά μην υπάρχει παγκόσμια συνομωσία να σε βγάλουν από την μέση.
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχει δώσει εντολή το FBI, η CIA, η GBU και η MOSAD να σε σκοτώσουν...
Βρες άλλο παραμύθι, να έχει και δράκο...

Οι 48 από τις 100 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο, ανήκουν στην Κίνα.
Ως γνωστόν, οι Κινέζοι χέστηκαν για τα συμφέροντα των εταιρειών της Δύσης αλλά χέστηκαν και για τους δικούς τους εργαζόμενους...
Αν οι Κινέζοι είχαν βρει την πατέντα σου σωστή, θα την είχαν αρπάξει εδώ και χρόνια και θα είχαν τρομπονιάσει όλες τις δυτικές κατασκευαστικές εταιρείες.

Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγει από την 12ετή αγνόηση της πατέντας σου, είναι αυτό που σου τονίζει ο Νταγκλής και στο έχουν τονίσει πολλοί άλλοι επιστήμονες του κλάδου: η πατέντα σου δεν κάνει τίποτε από αυτά που ισχυρίζεσαι. Κοινώς, είναι άχρηστη.
1.Εργολάβοι οικοδομών υπάρχουν σε κάθε γειτονιά του πλανήτη. Αυτούς τους υπολόγισες τι τζίρο κάνουν?
2.Συνωμοσία υπάρχει Δεν ξέρω από που προέρχεται, αλλά έχω πάρα πολλές ενδείξεις που αποκλείεται να είναι συμπτώσεις.
3. Την τεχνολογία την εμπνεύστηκα από τους Κινέζους
4. Έχω πειράματα συγκρίσιμα τα οποία τα έχουν αποδεκτεί παντού εκτός στα Ελληνικά φόρουμ, που αποδεικνύουν την αλήθεια.
seismic

Γράφων έγραψε: 28 Ιαν 2024, 18:56
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 18:22
Εφελκυσμό.
Α, οκ. Το κατάλαβα, αλλά ήθελα να βεβαιωθώ. Στους ελέγχους, πάντως, για τον σχεδιασμό των πασσάλων γίνεται έλεγχος για την αξονική φέρουσα ικανότητα τους, οπότε ελέγχονται και για εφελκυσμό.
Δες τα παρακάτω:

Εικόνα

Εικόνα
Η διαφορά αυτών των πασσάλων με την δική μου πάκτωση είναι ότι η τριβή που προ εφαρμόζω στα τοιχώματα της γεώτρησης με μηχανισμό αγκύρωσης είναι τεραστίων διαστάσεων. Μιλάμε για 2 με 3000 kN δύναμη προς τα πρανή της γεώτρησης εκτός το ένεμα που μπαίνει μετά και αυξάνει την πρόσφυση.

100 Τόνοι έφελκυσμό στο 2 μέτρα βάθος χωρίς ένεμα μόνο ο μηχανισμός.
https://www.youtube.com/watch?v=XsHC9WJwgyU&t=400s
seismic

George_V έγραψε: 28 Ιαν 2024, 18:47
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 18:33

Η ερωτηση ειναι μια.

Στο Dragons Den πηγες?
Mας δουλευεις?

Μας εχεις γανωσει τον εγκέφαλο οτι ψάχνεις επενδυτες, εχεις κανει εταιρεια, συνεργάζεσαι με καθηγητες και bysinessmen και τωρα μας λες οτι δεν θες να παρεις το ρισκο της επιχειρησης?

Δεν έχω χρήματα να κάνω εργοστάσιο. Μόνο αν βρεθεί χρηματοδότης. Όταν έκανα την πατέντα ήμουν 50 χρονών και τώρα είμαι 66
Άβαταρ μέλους
Γράφων

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:08
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 18:22 Εφελκυσμό.
Δες τα παρακάτω:

Εικόνα

Εικόνα
Η διαφορά αυτών των πασσάλων με την δική μου πάκτωση είναι ότι η τριβή που προ εφαρμόζω στα τοιχώματα της γεώτρησης με μηχανισμό αγκύρωσης είναι τεραστίων διαστάσεων. Μιλάμε για 2 με 3000 kN δύναμη προς τα πρανή της γεώτρησης εκτός το ένεμα που μπαίνει μετά και αυξάνει την πρόσφυση.

Α, νομίζω ότι κατάλαβα. Ασκείς δύναμη στα τοιχώματα της γεώτρησης; Τι γίνεται όμως, όταν έχεις εγκάρσιες δυνάμεις; Πώς προστατεύει το κτίριο από τον σεισμό; Γιατί να διαλέξω την πατέντα σου και όχι έναν πάσσαλο;

Υ.Γ. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω. Δίνω απλώς τροφή για σκέψη
Άβαταρ μέλους
George_V

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:24
George_V έγραψε: 28 Ιαν 2024, 18:47
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 18:33 Όχι δεν έχω πάει και να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να πάρω το ρίσκο της επιχείρισης γιατί είμαι πια μεγάλος και κουρασμένος, και έχω άλλες υποχρεώσεις.
Mας δουλευεις?

Δεν έχω χρήματα να κάνω εργοστάσιο. Μόνο αν βρεθεί χρηματοδότης. Όταν έκανα την πατέντα ήμουν 50 χρονών και τώρα είμαι 66
E για αυτο θα πας στο Dragons Den για να βρεις τα χρηματα για εργοστάσιο.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:00 1.Εργολάβοι οικοδομών υπάρχουν σε κάθε γειτονιά του πλανήτη. Αυτούς τους υπολόγισες τι τζίρο κάνουν?
Ό,τι να 'ναι με πατάτες...
Με αυτήν την λογική, στον τομέα των πετρελαίων, έχεις υπολογίσει τα πρατήρια καυσίμων που υπάρχουν σε κάθε γειτονιά του πλανήτη;
Για να υπολογίσουμε και αυτών τον τζίρο...
Είπαμε, έγραψες ανοησία και στο απέδειξα με στοιχεία...μην το κουράζεις.

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:002.Συνωμοσία υπάρχει Δεν ξέρω από που προέρχεται, αλλά έχω πάρα πολλές ενδείξεις που αποκλείεται να είναι συμπτώσεις.
Ανοησίες. Δεν υπάρχει καμία συνομωσία...σιγά μη βάλουνε και την NKVD να σε σκοτώσει.
Φτηνές χαζομάρες είναι για να δικαιολογήσεις την αποτυχία της πατέντας σου.

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:003. Την τεχνολογία την εμπνεύστηκα από τους Κινέζους
Ε και; γιατί μας το λες αυτό; Πιστοποιεί την πατέντα σου; Η ουσία είναι να αγοράσουν οι Κινέζοι την πατέντα σου.

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:004. Έχω πειράματα συγκρίσιμα τα οποία τα έχουν αποδεκτεί παντού εκτός στα Ελληνικά φόρουμ, που αποδεικνύουν την αλήθεια.
Αυτά που έχεις κάνει στην αυλή του σπιτού σου με τα σκυλόσπιτα, φυσικά και ΔΕΝ είναι πειράματα με την επιστημονική έννοια.
Εσύ ονομάζεις σεισμική βάση, έαν μάτσο παλιοσίδερα που τα κουνάει πέρα δώθε μία μηχανή τρακτέρ...
Πιστεύω ότι έχεις δει σεισμική βάση, έστω και σε φωτογραφία...έχει κάποια σχέση με τον μπερντέ του Καραγκιόζη που έχεις φτιάξει εσύ;
Μπορεί να εντυπωσιάσεις έναν άσχετο αλλά όχι έναν επιστήμονα.
Κανένα ερευνητικό κέντρο δεν δέχεται τέτοιου είδους "πειράματα".

Οπότε καταλήγουμε και πάλι, στο ότι παρ' όλο που έχουν διαβάσει χιλιάδες την ευρεσιτεχνία σου, δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας...
Γιατί; λες να τους πλησίασαν σπέσιαλ πράκτορες και να τους απαγόρευσαν να ενδιαφερθούν; Ή κάτι παραπλήσιο;
Σίγουρα θα πεις ναι...
Και δεν μου λες...πως έμαθαν ότι μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία διάβασε την πατέντα σου και θέλει να σου κάνει πρόταση;

.
seismic

Γράφων έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:35
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:08
Δες τα παρακάτω:

Εικόνα

Εικόνα

Α, νομίζω ότι κατάλαβα. Ασκείς δύναμη στα τοιχώματα της γεώτρησης; Τι γίνεται όμως, όταν έχεις εγκάρσιες δυνάμεις; Πώς προστατεύει το κτίριο από τον σεισμό; Γιατί να διαλέξω την πατέντα σου και όχι έναν πάσσαλο;

Υ.Γ. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω. Δίνω απλώς τροφή για σκέψη
Σωστή ερώτηση.
1.Ο μηχανισμός δέχεται και εγκάρσιες δυνάμεις θλίψης και εφελκυσμού. Τα πάνω ακτίνια παραλαμβάνουν την θλίψη και την οδηγούν στα πρανή της γεώτρησης και τα κάτω ανεστραμμένα ακτίνια παραλαμβάνουν τον εφελκυσμό και τον οδηγούν προς τα πρανή της γεώτρησης.
Εικόναhttps://www.youtube.com/watch?v=BLfWayks9Uw
2. η προένταση με γρύλους γίνεται από την επιφάνεια εδάφους. Οι γρύλοι σε συνεργασία με τον μηχανισμό αγκύρωσης προ - συμπυκνώνουν το έδαφος της επιφάνειας του εδάφους + τα πρανή της γεώτρησης πριν την τελική προένταση και πάκτωση.
Δηλαδή είναι και ένας μηχανισμός συμπύκνωσης εδάφους προς όλες τις κατευθύνσεις.
3. Οι δυνάμεις συμπύκνωσης και πάκτωσης είναι απεριόριστες σε ένταση και σε βάθος.
4. Μετά την τελική μεγάλη έλξη γεμίζει ένεμα υπό πίεση η γεώτρηση για μεγαλύτερη πρόσφυση.
5. Υπάρχει η δυνατότητα επανατάνυσης ανά χρονικά διαστήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 28 Ιαν 2024, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
seismic

Λοξίας έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:54
seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:00 1.Εργολάβοι οικοδομών υπάρχουν σε κάθε γειτονιά του πλανήτη. Αυτούς τους υπολόγισες τι τζίρο κάνουν?
Ό,τι να 'ναι με πατάτες...
Με αυτήν την λογική, στον τομέα των πετρελαίων, έχεις υπολογίσει τα πρατήρια καυσίμων που υπάρχουν σε κάθε γειτονιά του πλανήτη;
Για να υπολογίσουμε και αυτών τον τζίρο...
Είπαμε, έγραψες ανοησία και στο απέδειξα με στοιχεία...μην το κουράζεις.

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:002.Συνωμοσία υπάρχει Δεν ξέρω από που προέρχεται, αλλά έχω πάρα πολλές ενδείξεις που αποκλείεται να είναι συμπτώσεις.
Ανοησίες. Δεν υπάρχει καμία συνομωσία...σιγά μη βάλουνε και την NKVD να σε σκοτώσει.
Φτηνές χαζομάρες είναι για να δικαιολογήσεις την αποτυχία της πατέντας σου.

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:003. Την τεχνολογία την εμπνεύστηκα από τους Κινέζους
Ε και; γιατί μας το λες αυτό; Πιστοποιεί την πατέντα σου; Η ουσία είναι να αγοράσουν οι Κινέζοι την πατέντα σου.

seismic έγραψε: 28 Ιαν 2024, 19:004. Έχω πειράματα συγκρίσιμα τα οποία τα έχουν αποδεκτεί παντού εκτός στα Ελληνικά φόρουμ, που αποδεικνύουν την αλήθεια.
Αυτά που έχεις κάνει στην αυλή του σπιτού σου με τα σκυλόσπιτα, φυσικά και ΔΕΝ είναι πειράματα με την επιστημονική έννοια.
Εσύ ονομάζεις σεισμική βάση, έαν μάτσο παλιοσίδερα που τα κουνάει πέρα δώθε μία μηχανή τρακτέρ...
Πιστεύω ότι έχεις δει σεισμική βάση, έστω και σε φωτογραφία...έχει κάποια σχέση με τον μπερντέ του Καραγκιόζη που έχεις φτιάξει εσύ;
Μπορεί να εντυπωσιάσεις έναν άσχετο αλλά όχι έναν επιστήμονα.
Κανένα ερευνητικό κέντρο δεν δέχεται τέτοιου είδους "πειράματα".

Οπότε καταλήγουμε και πάλι, στο ότι παρ' όλο που έχουν διαβάσει χιλιάδες την ευρεσιτεχνία σου, δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας...
Γιατί; λες να τους πλησίασαν σπέσιαλ πράκτορες και να τους απαγόρευσαν να ενδιαφερθούν; Ή κάτι παραπλήσιο;
Σίγουρα θα πεις ναι...
Και δεν μου λες...πως έμαθαν ότι μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία διάβασε την πατέντα σου και θέλει να σου κάνει πρόταση;

.
Κοτέτσι ή όχι θέλω να μου πεις ειλικρινά αν υπάρχει ο όρος ''σύγκριση ομοειδών πειραμάτων''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 28 Ιαν 2024, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”