!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:10
Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 11:42 τα υπολοιπα οι συνηθεις γαληθιοτητες
τεχνικά μιλώντας, πολύ καλό, τοσο που μοιαζει ορος γνωστος απο παντα, μπραβο.
Κάπως έτσι, βγαίνουν και σε μπρελόκ ή λούτρινα.

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:02
Εκτός από κατάπτυστη αντανακλαστική συμπεριφορά, έχεις και μόνιμη επιθετική συμπεριφορά, βρίζοντας διαρκώς χρήστες, νομίζοντας ότι χρησιμοποιώντας μαλακισμένες παραλλαγές όπως "βλημμένα" δεν κάνεις το ίδιο πράγμα, όπως κάθε πουριτανός μαλάκας που νομίζει ότι η ύβρη εντοπίζεται σε προκαθορισμένους συνδυασμούς φωνημάτων και όχι στην πρόθεσή σου να βρίσεις κάποιον.

Κακώς το φόρουμ επιδεικνύει απέναντί σου τέτοια ανοχή ελέω παλαιότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:16

Κάπως έτσι, βγαίνουν και σε μπρελόκ ή λούτρινα.
καταδικάζω το επι προσωπικου, αλλα το πέτυχε τελεια, γαντι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εντωμεταξύ η συγγνώμη σου είναι τέρμα ψεύτικη. Όχι ότι περίμενα ειλικρινή συγγνώμη.

Η συγγνώμη συνοδεύεται από κατανόηση λάθος συμπεριφοράς. Εσύ δεν δείχνεις καμμιά διάθεση να αντιληφθείς ότι ο λόγος που προέβης σε εξύβριση της μάνας νεκρού παιδιού είναι η μαλακισμένη συνήθειά σου να απαντάς αντανακλαστικά υπερασπιζόμενη σκουπίδια της πολιτικής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:02
Εκτός από κατάπτυστη αντανακλαστική συμπεριφορά, έχεις και μόνιμη επιθετική συμπεριφορά, βρίζοντας διαρκώς χρήστες, νομίζοντας ότι χρησιμοποιώντας μαλακισμένες παραλλαγές όπως "βλημμένα" δεν κάνεις το ίδιο πράγμα, όπως κάθε πουριτανός μαλάκας που νομίζει ότι η ύβρη εντοπίζεται σε προκαθορισμένους συνδυασμούς φωνημάτων και όχι στην πρόθεσή σου να βρίσεις κάποιον.

Κακώς το φόρουμ επιδεικνύει απέναντί σου τέτοια ανοχή ελέω παλαιότητας.
Άσε μας ρε μπασμένε ποκοπίκο.

Βγήκαν οι δραχμέντηδες να πουλήσουν ευαισθησία ένεκα εκπτωτικής περιόδου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Να η συγγνώμη της Γαλής. Ορίστε πόσο λυπάται. Ψεύτρα και υποκρίτρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
enaon

γαληθια ειναι αυτο, μια από τις πολλές.

μπραβο ρε οριον, τοσα χρονια μια έννοια δεν είχε λέξη, φοβερός.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:25 Να η συγγνώμη της Γαλής. Ορίστε πόσο λυπάται. Ψεύτρα και υποκρίτρια.
Η συγγνώμη μου αφορούσε στη μάνα και όχι στο γελοίο συνάφι σας.

Χλαπάτσες, βωμολόχοι, πχορουμικά τσιλιμπιρδόνια. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

γαλή αλήθεια ζήτησες συγνώμη από την μάνα αλλα οχι απο εμας που σε διαβαζουμε; εχεις χαζεψει εντελως ε; :e045:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 25 Ιαν 2024, 19:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο, τώρα που πέρασαν αρκετοί μήνες και το πράγμα κρύωσε κάπως, οι γαλαζοφρουροί πέρασαν ανοιχτά στην υπεράσπιση του πανάχρηστου, εγκληματία γόνου από τις Σέρρες. Ηρεμήστε παιδιά, δεν χρειάζεται να γίνεστε βασιλικότεροι του βασιλέως και να πέφτετε τόσο χαμηλά που να τα βάζετε ακόμα και με μια χαροκαμένη μάνα. Φρόντισε ο γόνος-in-chief και οι πολίτες των Σερρών να καθαρίσουν την τιμή του υπουργού της καρδιάς μας. Στην επόμενη κυβέρνηση, λογικά θα επιστρέψει και εκεί που ανήκει, δηλαδή σε κάποιο βαθύ μπουντρούμι σε μια υπουργική θέση για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πατρίδα. ΟΚ πρωθυπουργός δεν θα γίνει γιατί όταν θα έρθει η κρίσιμη στιγμή, θα φροντίσουν οι ανταγωνιστές του για το δαχτυλίδι να υπενθυμίσουν διακριτικά στο κοινό τι έγινε στα Τέμπη, αλλά για όλα τα υπόλοιπα οφίκκια, είναι ελίτζιμπλ. Ευχαριστώ το Θεό που γεννήθηκα Έλληνας :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scouser την 25 Ιαν 2024, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς ανθρώπους. πόσο θράσος έχουν για να πουν κάτι τέτοιο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
enaon

είπε όμως υποσημείωση με μικρά γράμματα θα κάνει, όπως ο οττο πριν που είπε αφήνει ασχολίαστο, και μετά σχολίασε. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:34 γαλή αλήθεια ζήτησες συγνώμη από την μάνα αλλα οχι απο εμας που σε διαβαζουμε; εχεις χαζεψει εντελως ε; :e045:
Θα χάζευα αν έδινα το παραμικρό βάρος στις εκτιμήσεις των ζαιουδιών.

Όταν με επηρεάσουν, θα κάνω εξετάσεις για αλτς κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι σε πειραζω, χρονια εχεις χαζεψει. αλλα οκ, συγνώμη στην μάνα, πλάκα έχεις.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2024, 13:57
Orion22 έγραψε: 25 Ιαν 2024, 13:17
πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2024, 13:03

Αυτό που περιμένει ο Orion,δηλαδή ένα "πατριωτικό" κόμμα δεν υπάρχει περίπτωση να βγει στην Ελλάδα ο κόσμος να χαλάσει.
Ασε το τι περιμένω εγώ.
"πατριωτικό" κόμμα ήδη υπάρχει, και κυβερνά ( :lol: ) έχοντας υπεξ εναν τύπο που διαλαλεί οτι "ουδέποτε η Τουρκία αμφισβήτησε ελληνική κυριαρχία"
ενας γαλάζιος σύριζα.
(για να ολοκληρωθει και ο κύκλος με την αυγή-χουριέτ ήρθε και το καθημερινη-μιλλιέτ)
Ή αυτό ή το συριζοπασόκ.Άλλο δεν υπάρχει.Και μια και το νήμα αφορά τον Καραμανλή να σου πω τον πραγματικό λόγο για τον οποίο υπάρχει αυτό το πάθος εναντίον του γιατί πια έχουμε δει πολλά και υποψιαζόμαστε. :D
Είναι προφανές ότι το καραμανλέικο είναι ή μάλλον ήταν μια πολιτική δυναστεία.Ο αρχικός Καραμανλής ήταν ο ηγέτης της δεξιάς την εποχή του ψυχρού πολέμου.Ταυτίσθηκε με τη φράση του "η Ελλάς ανήκει εις την Δύσιν".Αυτό ήταν η καραμανλική παράδοση μέχρι την εμφάνιση του Καραμανλή Β΄.Αυτός άλλαξε φύλλο καθώς είχε αλλάξει ο κόσμος και νόμιζε ότι έχει αλλάξει και η Ελλάδα.Έκανε άνοιγμα προς τη Ρωσία και προσπάθησε να αγκαλιάσει την αριστερά.Απέτυχε διότι η αριστερά είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως και τον πλήρωσε με τον Δεκέμβριο του 2008.Η χρεωκοπία σφράγισε οριστικά την καριέρα του.Αλλά διάφοροι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί παράγοντες (λέγε με Κοττάκη και το κύκλωμά του ή Καμμένο,Παυλόπουλο κλπ) συνέχισαν στην πορεία αυτή και νόμισαν ότι μπορούν να φτιάξουν μια νέα καραμανλική παράδοση.
Φθάσαμε στο σημείο ο όρος "καραμανλισμός" να σημαίνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που σήμαινε όταν ξεκίνησε,τον δεξιό που είναι συνοδοιπόρος της αριστεράς και φιλορώσος.Ο τρίτος Καραμανλής κατάλαβε ότι ο δρόμος αυτός είναι αδιέξοδος και άλλωστε αυτό φαίνεται από την κατάληξη των ΑΝΕΛ και όλων των νεοκαραμανλικών,δεν ήθελε ο άνθρωπος να καταντήσει Αντώναρος.Προσπάθησε λοιπόν να επαναφέρει την έννοια "καραμανλισμός" στην αρχική κοίτη της και ποιός άλλωστε θα μπορούσε να πει ότι είναι κάτι άλλο ο καραμανλισμός από ένα Καραμανλή;ο Καμμένος; :lol: από τη στιγμή που ο Καραμανλής Β΄ αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική αυτός ήταν ο μόνος Καραμανλής που απέμεινε.
Αυτή η διαφαινόμενη τάση όμως να επαναφέρει τον καραμανλισμό στην αρχική κοίτη του έθιγε την επένδυση της αριστεράς και των δυνάμεων πίσω από αυτήν :8) στη διάσπαση της δεξιάς και την κατασκευή του αντιδυτικού φιλοαριστερού κομματιού της που είχε δημιουργηθεί.Για τον λόγο αυτό με ευκαιρία το δυστύχημα εξαπέλυσαν γενική επίθεση για να καει ο συγκεκριμένος πολιτικός ώστε η έννοια του καραμανλισμού να μείνει αυτή που νοηματοδότησε ο δεύτερος Καραμανλής.
Έτσι κι αλλιώς όμως τα λάθη που έκανε αυτός ο δευτερος Καραμανλής οδήγησαν τελικά το κόμμα που δημιούργησε ο θείος του να ελεγχθεί από τον Μητσοτάκη.Ο τελευταίος δεν έχει λόγο να μην καλύψει τον νεότερο και "κατηγορούμενο" Καραμανλή,ο οποίος λόγω ακριβώς του ατυχήματος και της επιθέσεως που δέχεται είναι πολύ αδύναμος,ούτε υπουργείο δεν μπορεί να διεκδικήσει.
όλο αυτό το κατεβατό, όλη αυτή η ανάλυση για να μας πεις ότι ο καραμανλής δεν φέρει ευθύνη για τα τέμπη και όλος ο ντόρος γύρω από το όνομά του στην πραγματικότητα έχει να κάνει με την έννοια του καραμανλισμού;
ρε πατησιώτη, είσαι από τα άτομα που διαβάζω φανατικά και γουστάρω τις αναρτήσεις σου αλλά με τούτη εδώ αδικείς τον εαυτό σου

και για να τελειώνουμε: η επίθεση στον καραμανλή έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήταν ο αρμόδιος υπουργός τα τελευταία σχεδόν 4 χρόνια πριν γίνει το δυστύχημα και με το ότι μερικές βδομάδες πριν το δυστύχημα έκραζε εντός βουλής αυτούς που του είπαν ότι ο σιδηρόδρομος δεν είναι ασφαλές μέσο μετακίνησης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 25 Ιαν 2024, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”