Ε, όλοι αυτό κάνουν. Υποθέσεις που θεωρούν ως πραγματικότητα. Αν έτσι νομίζουν, έτσι είναι. Παρακάτω;ksk έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:45Υποθέσεις εργασίας...ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιαν 2024, 16:58Μόνον υποθέσεις μπορώ να κάνω. Μόνον στα μάτια, τα αυτιά και τις αντίστοιχες συγκρίσεις λεγόμενων και πρακτέων, έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Στις γραπτές μόνον περιγραφές, δεν κρατάω ούτε καλάθι.
Εσύ;
Περιβλήματα ξηρών καρπών.
Οι ξηρές ψυχές είναι άλλο πράγμα.το εμπεδωσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός ήταν ο πιο σημαντικός φιλόσοφος της νεώτερης Ευρώπης ;
Re: Ποιός ήταν ο πιο σημαντικός φιλόσοφος της νεώτερης Ευρώπης ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν έχει παρακάτω, εδώ κατεβαίνουμε , αποστολή τέλος.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιαν 2024, 23:01Ε, όλοι αυτό κάνουν. Υποθέσεις που θεωρούν ως πραγματικότητα. Αν έτσι νομίζουν, έτσι είναι. Παρακάτω;ksk έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:45Υποθέσεις εργασίας...ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιαν 2024, 16:58
Μόνον υποθέσεις μπορώ να κάνω. Μόνον στα μάτια, τα αυτιά και τις αντίστοιχες συγκρίσεις λεγόμενων και πρακτέων, έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Στις γραπτές μόνον περιγραφές, δεν κρατάω ούτε καλάθι.
Εσύ;
Περιβλήματα ξηρών καρπών.
Οι ξηρές ψυχές είναι άλλο πράγμα.το εμπεδωσα.
![]()
Παρατηρητής...
Εσύ αν θες μπορείς να κατέβεις. Αυτή δεν είναι η δική μου στάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
Σωστά, έχεις την παρακάτω παράθεση σου
απο βεβαιωτικη να την διορθώσεις σε υποθετική.Το καλύτερο είναι να βλέπεις αδέκαστους εκτιμητές φιλοσοφικών προσεγγίσεων στην καθημερινότητα τους.
Παρατηρητής...
Μα από τη στιγμή που δεν τους βλέπω, μόνον υποθέσεις μπορώ να κάνω.ksk έγραψε: 19 Ιαν 2024, 15:25Σωστά, έχεις την παρακάτω παράθεση σουαπο βεβαιωτικη να την διορθώσεις σε υποθετική.Το καλύτερο είναι να βλέπεις αδέκαστους εκτιμητές φιλοσοφικών προσεγγίσεων στην καθημερινότητα τους.![]()
![]()
Δεν έχω τη μαγική γυάλα σου, ώστε να βάζω έγκυρη σφραγίδα πιστοποίησης ή καθορισμό μμμ δρομολογίων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
Αν εσυ στην αρχική σου παράθεση βλέπεις κάποια υπόθεση τότε οκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 15:38Μα από τη στιγμή που δεν τους βλέπω, μόνον υποθέσεις μπορώ να κάνω.ksk έγραψε: 19 Ιαν 2024, 15:25Σωστά, έχεις την παρακάτω παράθεση σουαπο βεβαιωτικη να την διορθώσεις σε υποθετική.Το καλύτερο είναι να βλέπεις αδέκαστους εκτιμητές φιλοσοφικών προσεγγίσεων στην καθημερινότητα τους.![]()
![]()
Δεν έχω τη μαγική γυάλα σου, ώστε να βάζω έγκυρη σφραγίδα πιστοποίησης ή καθορισμό μμμ δρομολογίων.![]()
Χαίρομαι που διευκρινίστηκε ότι απλά κανεις υποθέσεις εργασίας ώστε να μην μένουν υπονοούμενα...
Παρατηρητής...
Ε ναι, δεν είμαι νεραϊδοπαρμένη ώστε να θεωρώ τις απόψεις μου ως θεσμικό λόγο, που βάζει τελεία σε όλα τα θέματα.ksk έγραψε: 19 Ιαν 2024, 16:06Αν εσυ στην αρχική σου παράθεση βλέπεις κάποια υπόθεση τότε οκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 15:38Μα από τη στιγμή που δεν τους βλέπω, μόνον υποθέσεις μπορώ να κάνω.ksk έγραψε: 19 Ιαν 2024, 15:25
Σωστά, έχεις την παρακάτω παράθεση σου
απο βεβαιωτικη να την διορθώσεις σε υποθετική.![]()
![]()
Δεν έχω τη μαγική γυάλα σου, ώστε να βάζω έγκυρη σφραγίδα πιστοποίησης ή καθορισμό μμμ δρομολογίων.![]()
Χαίρομαι που διευκρινίστηκε ότι απλά κανεις υποθέσεις εργασίας ώστε να μην μένουν υπονοούμενα...
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
Τόσο προβλέψιμη και δεδομενηΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 20:32Ε ναι, δεν είμαι νεραϊδοπαρμένη ώστε να θεωρώ τις απόψεις μου ως θεσμικό λόγο, που βάζει τελεία σε όλα τα θέματα.ksk έγραψε: 19 Ιαν 2024, 16:06Αν εσυ στην αρχική σου παράθεση βλέπεις κάποια υπόθεση τότε οκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 15:38
Μα από τη στιγμή που δεν τους βλέπω, μόνον υποθέσεις μπορώ να κάνω.
![]()
![]()
Αχαχαχαχα... για το εμοτικον!
Παρατηρητής...
Προσοχή στο σπαθί, αν αρχίσεις να περπατάς θα σκοντάψεις.ksk έγραψε: 19 Ιαν 2024, 22:03Τόσο προβλέψιμη και δεδομενηΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 20:32Ε ναι, δεν είμαι νεραϊδοπαρμένη ώστε να θεωρώ τις απόψεις μου ως θεσμικό λόγο, που βάζει τελεία σε όλα τα θέματα.ksk έγραψε: 19 Ιαν 2024, 16:06
Αν εσυ στην αρχική σου παράθεση βλέπεις κάποια υπόθεση τότε οκ.
![]()
![]()
![]()
Αχαχαχαχα... για το εμοτικον!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
Παρατηρητής...
Τον Νίτσε περισσότερο νομίζω πρέπει να τον κατατάξουμε ανάμεσα στους ψυχολόγους παρά στους φιλοσόφους. Όπως κάποιος εδώ γέλαγε που ήταν ο Αριστοτέλης στη λίστα, ενώ τον έκανε για επιστήμονα, το ίδιο αστείο είναι να λέμε πως ο Νίτσε ήταν φιλόσοφος, τουλάχιστον όπως έχει εδραιωθεί η έννοια της φιλοσοφίας.
Ο ίδιος ο Νίτσε είχε μια αποστροφή προς τη φιλοσοφία, εγκωμίαζε τον Ντοσογιέφκσι ως "τον μόνο ψυχολόγο από τον οποίο έμαθε κάτι", μεταγενέστεροι ψυχολόγοι όπως ο Φρόιντ και ο Γιούνγκ επηρεάστηκαν τα μάλα από το έργο του, και γενικότερα ο Νίτσε είναι περισσότερο αποδεκτός και αγαπητός από ψυχολόγους παρά από φιλόσοφους. Ο λόγος πιστεύω πως είναι γιατί έβγαλε στη φόρα όλα τα ψυχολογικά κατάλοιπα των δεύτερων, κάνοντάς τους ψυχανάλυση, κάτι που δεν τους άρεσε και πολύ.
Ο ίδιος ο Νίτσε είχε μια αποστροφή προς τη φιλοσοφία, εγκωμίαζε τον Ντοσογιέφκσι ως "τον μόνο ψυχολόγο από τον οποίο έμαθε κάτι", μεταγενέστεροι ψυχολόγοι όπως ο Φρόιντ και ο Γιούνγκ επηρεάστηκαν τα μάλα από το έργο του, και γενικότερα ο Νίτσε είναι περισσότερο αποδεκτός και αγαπητός από ψυχολόγους παρά από φιλόσοφους. Ο λόγος πιστεύω πως είναι γιατί έβγαλε στη φόρα όλα τα ψυχολογικά κατάλοιπα των δεύτερων, κάνοντάς τους ψυχανάλυση, κάτι που δεν τους άρεσε και πολύ.
Ωραία ανάλυση της φιλοσοφίας του Σοπενχάουερ (αν δεν έχει μπει, 45 λεπτά): will-representation, ethics, aesthetics
https://youtu.be/f-djIdl8WO4?si=cy1bGJ4ZTQH5EK-U
ΥΓ. Δεν έχω διαβάσει Καντ και Σοπενχάουερ,
Αντίθετα φοιτητής διάβαζα λίγο Νίτσε
https://youtu.be/f-djIdl8WO4?si=cy1bGJ4ZTQH5EK-U
ΥΓ. Δεν έχω διαβάσει Καντ και Σοπενχάουερ,
Αντίθετα φοιτητής διάβαζα λίγο Νίτσε
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Οργισμένος
Καντ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 21 Απαντήσεις