Bazoomba έγραψε: 17 Ιαν 2024, 22:46
Πρώτον, δεν απάντησες. Διότι δεν ξέρεις πως να απαντήσεις αν δεν κάνεις μια επανάληψη το άρθρο της κυρα Βέφας απ'όπου το είδες, να το θυμηθείς.
Δεύτερον, ποιούς έχεις αναφέρει εσύ και δεν έχω κάνει θεματάκι; Τι εννοείς θεία; Του Αλογομούρη του "την μπήκα" διότι είχε κάργα αφοριστικό ύφος που δεν ταιριάζει με την γνώση του πάνω στον συγκεκριμένο. Πως περιμένεις να κάνω το ίδιο (πχ για τον Κιρκεγκωρ που αναφέρθηκε) όταν δεν έχω την απαιτούμενη τριβή για να διατυπώσω άποψη;
Είσαι καλά πδάκι μ;
Πώς την είδες και θεωρείς κεκτημένο δικαίωμα σου το αφοριστικό ύφος;
Όλοι μπορούν να κάνουν το ίδιο.
Θεία, που με είδες να γράφω ότι δεν έχει δικαίωμα στο αφοριστικό ύφος; Το ότι έχω το δικαίωμα να το σχολιάσω τόνισα επαρκώς.
Ε, άλλοι δεν χρειάζεται να το τονίσουν. Το θεωρούν ως ένα αμφίπλευρο δεδομένο.
Ενιγουέι, φρόντισε πρώτα να αποκτήσεις μια σαφέστερη αντίληψη/αποδοχή του ντασέιν σου, που έλεγε κι ο σχωρεμένος και αν καταφέρεις να δέσεις τα κορδόνια σου, μετά προχώρα χαλαρά στις περαιτέρω φιλοσοφικές προσεγγίσεις.
Bazoomba έγραψε: 17 Ιαν 2024, 23:29
Θεία, που με είδες να γράφω ότι δεν έχει δικαίωμα στο αφοριστικό ύφος; Το ότι έχω το δικαίωμα να το σχολιάσω τόνισα επαρκώς.
Ε, άλλοι δεν χρειάζεται να το τονίσουν. Το θεωρούν ως ένα αμφίπλευρο δεδομένο.
Οι άλλοι ναι, εσύ όχι γραία . Έτσι ξεκίνησε η κουβέντα , το ξέχασες κιόλας;
Κατά τα άλλα ούτε απάντησες στον φίλο, ούτε πρόκειται να το κάνεις .
Φουντώνεις πολύ εύκολα, μικρέ, γλυκέ και τριανταφυλλένιε.
Γι' αυτό σου λέω, μάθε να δένεις τα κορδόνια σου χωρίς να σκοντάφτεις και άσε τα εύπεπτα και τα δύσπεπτα φιλοσοφικά για πιο γερά στομάχια.
enaon έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:12
να γιατί πρέπει να διαβάζουμε φιλοσόφους με το κιλό, πνευματική ανύψωση.
Το καλύτερο είναι να βλέπεις αδέκαστους εκτιμητές φιλοσοφικών προσεγγίσεων στην καθημερινότητα τους.
Τα σπάνε.
Έχεις θέαση της καθημερινότητας τους;
Μόνον υποθέσεις μπορώ να κάνω. Μόνον στα μάτια, τα αυτιά και τις αντίστοιχες συγκρίσεις λεγόμενων και πρακτέων, έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Στις γραπτές μόνον περιγραφές, δεν κρατάω ούτε καλάθι.
Το καλύτερο είναι να βλέπεις αδέκαστους εκτιμητές φιλοσοφικών προσεγγίσεων στην καθημερινότητα τους.
Τα σπάνε.
Έχεις θέαση της καθημερινότητας τους;
Μόνον υποθέσεις μπορώ να κάνω. Μόνον στα μάτια, τα αυτιά και τις αντίστοιχες συγκρίσεις λεγόμενων και πρακτέων, έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Στις γραπτές μόνον περιγραφές, δεν κρατάω ούτε καλάθι.