!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποριες για Αθεους
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- nikos_hellas
Re: Αποριες για Αθεους
Οι άθεοι είναι σίγουροι ότι η αθεΐα αποτελεί πραγματικά προσωπική τους επιλογή; Μήπως πάλι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου είτε αυτή είναι άμεση είτε έμμεση;
Μήπως κάποιοι τους έκαναν να ντρέπονται να δηλώσουν ότι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προκειμένου να τους απομακρύνουν από την Πίστη τους;
Μήπως κάποιοι τους έκαναν να ντρέπονται να δηλώσουν ότι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προκειμένου να τους απομακρύνουν από την Πίστη τους;
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
αφού βλέπεις και κρατιέμαι, δεν ειναι σωστό αυτό που κάνεις. Όχι, άθεος οκ αλλά δεν κρίνω, δεν θα σε ρωτήσω ποιος σε απείλησε και βρέθηκες εκεί, δεν θέλω να μάθω, θέλω να σε φαντάζομαι αθώαΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:54 Τι κοκακόλα βρε enaon; Δεν μιλάω για την φάση μετά την ταφή. Για την κύρια αποχαιρετίστρια τελετή που γίνεται έξω από την εκκλησία λέω. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι γίνεται μετά γιατί ποτέ δεν έχω αντέξει μέχρι το τέλος. Στην τελευταία που είχα πάει, ήμουν δίπλα σε μία στενή συγγενή του νεκρού, είχαν μαζευτεί όλοι οι αρκτικόλεκτοι φορείς κομμάτων και μίλαγαν ένα εικοσάλεπτο ο καθένας για τους αγώνες. Της λέω σε κάποια φάση "συγγνώμη αλλά θα φύγω, δεν αντέχω άλλο" και μου λέει "μακάρι να μπορούσα να' φευγα κι εγώ αλλά πρέπει να μείνω".
- nikos_hellas
Άμα αρνηθείς να υπερασπιστείς τον Χριστό δημόσια και τον απαρνηθείς, χάνεις και την Πίστη σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos_hellas την 10 Νοέμ 2018, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οι άθεοι δεν είναι σίγουροι για πράγματα που δεν ξέρουν, αλλιώς θα ήταν Χριστιανοί, σιγά.nikos_hellas έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:56 Οι άθεοι είναι σίγουροι ότι η αθεΐα αποτελεί πραγματικά προσωπική τους επιλογή; Μήπως πάλι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου είτε αυτή είναι άμεση είτε έμμεση;
enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:58οι άθεοι δεν είναι σίγουροι για πράγματα που δεν ξέρουν, αλλιώς θα ήταν Χριστιανοί, σιγά.nikos_hellas έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:56 Οι άθεοι είναι σίγουροι ότι η αθεΐα αποτελεί πραγματικά προσωπική τους επιλογή; Μήπως πάλι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου είτε αυτή είναι άμεση είτε έμμεση;
Αφού δεν είναι σίγουροι γιατί δηλώνουν άθεοι και όχι αγνωστικιστές;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Θα ήταν χριστιανοί και πιστοί όταν δεν θα χρειαζόταν πρωτίστως να μάθουν κάθε κόμμα της Δογματικής ωστε να πιστέψουν
Τα έχει ξεχωρίσει αυτά ο Χριστός: ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων
τα υπόλοιπα είναι σοφιστείες και προφάσεις εν αμαρτίαις
Τα έχει ξεχωρίσει αυτά ο Χριστός: ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων
τα υπόλοιπα είναι σοφιστείες και προφάσεις εν αμαρτίαις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 10 Νοέμ 2018, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- nikos_hellas
Τυπικό παράδειγμα αθέου.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 09:05 εγώ προσωπικά θέλω να μάθω τι σκατά σας έχουν κάνει οι άθεοι και σας τριγγάρουν τόσο. έκαναν κάτι στη μανούλα σας ή στους γονείς σας και έχετε φάει τέτοιο σκάλωμα;
Αναφορές σε μανάδες και πατεράδες από τους "ηθικούς" αθέους!
- nikos_hellas
Εγώ να ρωτήσω κάτι επιτρέπεται από τον ιστότοπο να προσβάλλουν οι άθεοι τους Πιστούς και τις οικογένειες τους;
ε αφού για θεό μιλάμε λές και υπάρχει, λέμε άθεοι για να καταλαβαίνουμε οτι δεν το ξέρουμε όλοι.
Αν λέγαμε για ελάφια θα το αλλάζαμε. Δεν λέμε οτι δεν ξέρουμε τίποτα, λέμε οτι δεν ξέρουμε αν υπάρχει θεός, μπορεί να υπάρχει θεά ή κάτι άλλο, ή πολλά άλλα, ή δεν ξέρω, μπορεί και θεός, γιατί όχι; Όσα ξέρεις ξέρω.
Αν λέγαμε για ελάφια θα το αλλάζαμε. Δεν λέμε οτι δεν ξέρουμε τίποτα, λέμε οτι δεν ξέρουμε αν υπάρχει θεός, μπορεί να υπάρχει θεά ή κάτι άλλο, ή πολλά άλλα, ή δεν ξέρω, μπορεί και θεός, γιατί όχι; Όσα ξέρεις ξέρω.
nikos_hellas έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 22:04 Εγώ να ρωτήσω κάτι επιτρέπεται από τον ιστότοπο να προσβάλλουν οι άθεοι τους Πιστούς και τις οικογένειες τους;
ειναι 1-1 οκ, και οι δύο πλευρές τα ξέρουν όλα. Πάντως δεν είναι άθεοι ή ένθεοι αυτοί του τα λένε αυτά γενικά, είναι οπαδοί του τα ξέρω όλα, απο την πλευρά του ο κάθε ένας.geospun έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:24 Θέλω να καταλήξω στο ότι η αθεΐα δεν είναι κάποιου είδους επανάσταση, αλλά αυτό που μάθατε μικροί από τον περίγυρό σας.
Αυτός που γνωρίζει ΠΟΙΟΝ πιστεύει, δεν είναι ο τύπος του "τα ξέρω όλα"
Μην μπερδεύεις καταστάσεις και περσόνες
Τεσπα enaon, υπάρχουν επίσης οι υποκριτικά αντικειμενικοί παρατηρητές που λαμβάνοντας υπόψιν αυτά που θελουν βγάζουν κρίση για τους υπόλοιπους, καθώς εκείνοι σίγουρα τα ξέρουν ολα
Οι άθεοι λοιπόν, αφού είναι τόσο άθεοι, γιατί έχουν μια εμμονική ενασχόληση με τα της θρησκείας? (δεν λέμε για πρόσωπα με εμπάθειες έναντι άλλων προσώπων που βρίσκουν γάμο και χαρά και παριστάνουν την Βασίλω, αυτό είναι ανεξάρτητο κομμάτι)
Εμένα αυτή είναι η απορία μου προς τους άθεους.
Το τί κάνουν ή τί θέλουν οι ίδιοι στην ζωή τους, δεν με αφορά προσωπικά.
Μην μπερδεύεις καταστάσεις και περσόνες
Τεσπα enaon, υπάρχουν επίσης οι υποκριτικά αντικειμενικοί παρατηρητές που λαμβάνοντας υπόψιν αυτά που θελουν βγάζουν κρίση για τους υπόλοιπους, καθώς εκείνοι σίγουρα τα ξέρουν ολα
Οι άθεοι λοιπόν, αφού είναι τόσο άθεοι, γιατί έχουν μια εμμονική ενασχόληση με τα της θρησκείας? (δεν λέμε για πρόσωπα με εμπάθειες έναντι άλλων προσώπων που βρίσκουν γάμο και χαρά και παριστάνουν την Βασίλω, αυτό είναι ανεξάρτητο κομμάτι)
Εμένα αυτή είναι η απορία μου προς τους άθεους.
Το τί κάνουν ή τί θέλουν οι ίδιοι στην ζωή τους, δεν με αφορά προσωπικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 10 Νοέμ 2018, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- nikos_hellas
Τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι είναι άθεοι. Πλύση εγκεφάλου κανονικότατη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 12:42 Eσεις οι αθεοι που πατε στην εκκλησια σε διαφορες περιπτωσεις αναβετε και κερι;
Ο Χριστός στη ζωή μας είναι παντού, μας προστατεύει κι εμείς έστω και υποσυνείδητα ζητάμε την προστασία του.
γιατί;
nikos_hellas έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 22:11Τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι είναι άθεοι. Πλύση εγκεφάλου κανονικότατη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 12:42 Eσεις οι αθεοι που πατε στην εκκλησια σε διαφορες περιπτωσεις αναβετε και κερι;
Ο Χριστός στη ζωή μας είναι παντού, μας προστατεύει κι εμείς έστω και υποσυνείδητα ζητάμε την προστασία του.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ένα απλό συγνώμη θα ήταν αρκετό, αν επρόκειτο πραγματικά για λάθος, αλλά επειδή σε έχουμε μάθει, μάλλον δεν ήταν λάθος!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 20:39![]()
![]()
![]()
Μπραβο Nandros για το νεο σου παραληρημα
Ειναι συνηθες φαινομενο να γινεται καποιο μικρο λαθος στις παραθεσεις
Ειναι επισης συνηθες οταν γινεται μια λαθος παραθεση να καλει ο ενας χρηστης τον αλλον να την διορθωσει
Αυτο που δεν ειναι συνηθες ειναι να κατηγορεις τον αλλον για πλαστογραφια για ενα λαθος στην παραθεση
Αυτος εισαι ,αναμενομενη η συμπεριφορα σου
H παραθεση διορθωθηκε
Και επειδη ξεσπαθωσες ετσι για μια απλη λαθος παραθεση για την οποια εκανα διορθωση μολις την εισα ας ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα
Αυτις που γραφει κατα συρροην ψεμματα εισαι εσυ γαι εμενα
Ολες τις φορες σε καλεσα να τα αποδειξεις
Αλλα ποτε δεν απαντησες
Αν επιμεινεις μπορω και να στα παραθεσω
Τις απαντησεις σου φυσικα δεν θα τις μαθουμε ποτε
Βασίστηκες στο γεγονός πως κανείς δεν θα άνοιγε την παραπομπή, όπως και έγινε, πλην εμού του θύματος της σκευωρίας.
Τα υπόλοιπα είναι γτπ καβάλα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 3929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 26 Απαντήσεις