!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποριες για Αθεους

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Αποριες για Αθεους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πάντως η θρησκευτική κηδεία είναι μια χαρά, ταΐζουμε τα σκουληκάκια που μετά ταΐζουν τα πουλάκια και μετά μπαμ μπουμ, τα πετυχαίνει ο Αγις και έχουμε ελπίδα να του κάτσουμε στον λαιμό αν μας λέγανε naida.

Με την καύση πέρα από το ενεργεία που πάει χαμένη να μας κάνει στάχτη, δημιουργούμε και έλλειψη τροφής στο οικοσύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Συμφωνα με τον Nandro οι μαλακες ζητανε θρησκευτικη κηδεια
Αυτος μετα παει στην κηδεια για να τιμησει τους μαλακες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι και εγώ δεν το κατάλαβα καλά, θα το εξηγήσει ήρεμα και γλαφυρά μάλλον. Πάντως ίσως έχει δίκιο ρε, δικαιώνει και εσένα που λες οτι όλοι είμαστε μαλάκες απλά δεν ξέραμε γιατί. Ας περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:12 πάντως η θρησκευτική κηδεία είναι μια χαρά, ταΐζουμε τα σκουληκάκια που μετά ταΐζουν τα πουλάκια και μετά μπαμ μπουμ, τα πετυχαίνει ο Αγις και έχουμε ελπίδα να του κάτσουμε στον λαιμό αν μας λέγανε naida.

Με την καύση πέρα από το ενεργεία που πάει χαμένη να μας κάνει στάχτη, δημιουργούμε και έλλειψη τροφής στο οικοσύστημα.
Τι κάνεις στην θρησκειολογία ; Φυγεεε οσο προλαβαίνεις...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:12 πάντως η θρησκευτική κηδεία είναι μια χαρά, ταΐζουμε τα σκουληκάκια που μετά ταΐζουν τα πουλάκια και μετά μπαμ μπουμ, τα πετυχαίνει ο Αγις και έχουμε ελπίδα να του κάτσουμε στον λαιμό αν μας λέγανε naida.

Δεν ξέρω σε πόσες πολιτικές κηδείες έχεις πας (εγώ πήγα σε 2 στο πρώτο) αλλά πληροφοριακώς δεν συνεπάγεται υποχρεωτικά αποτέφρωση.
Και με πολιτική κηδεία, ταΐζονται τα σκουληκάκια, τα πουλάκια κλπ

Κατά τα άλλα, οι θρησκευτικές είναι πιο σύντομες. Στις πολιτικές αν αρχίσουν τους αποχαιρετισμούς οι σύντροφοι, λένε δυο λόγια για το νεκρό και συνεχίζουν με αναλύσεις για το κόμμα. Μη σου τύχει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:39 Δεν ξέρω σε πόσες πολιτικές κηδείες έχεις πας (εγώ πήγα σε 2 στο πρώτο) αλλά πληροφοριακώς δεν συνεπάγεται υποχρεωτικά αποτέφρωση.

Κατά τα άλλα, οι θρησκευτικές είναι πιο σύντομες. Στις πολιτικές αν αρχίσουν τους αποχαιρετισμούς οι σύντροφοι, λένε δυο λόγια για το νεκρό και συνεχίζουν με αναλύσεις για το κόμμα. Μη σου τύχει. :lol:
κυρίως με ενδιαφέρει από οικολογικής πλευράς, λίπασμα να γίνουμε που σημαίνει να έχουμε χώρους με χώμα και τα άλλα οκ. :003:

υγ. και κοκακόλα όμως αντικειμενικά, αυτό νομίζω πρέπει να αλλάξει. Αν υπήρχε κοκακόλα τότε θα το είχαν προβλέψει, απλά δεν είδαν τόσο μπροστά. Κόκα και τσίπς αντί καφέ και κονιάκ, και τα άλλα όπως θέλει ο κάθε ένας.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Επισης και η καυση μπορει να ειναι χριστιανικη
Στην Ιταλικων συμφεροντων κρεματοριο της Σοφιας στην Βουλγαρια τους διαβαζουν τους προς αποτεφρωση νεκρους οι Βουλγαροι παππαδες
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:49 Επισης και η καυση μπορει να ειναι χριστιανικη
Στην Ιταλικων συμφεροντων κρεματοριο της Σοφιας στην Βουλγαρια τους διαβαζουν τους προς αποτεφρωση νεκρους οι Βουλγαροι παππαδες
Δεν στέκει δογματικά κάτι τέτοιο. Από πουθενά!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στεκει δεν στεκει γινεται
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:16 Συμφωνα με τον Nandro οι μαλακες ζητανε θρησκευτικη κηδεια
Αυτος μετα παει στην κηδεια για να τιμησει τους μαλακες
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enaon

ότι πει ο πελάτης ούτις, άσε τους δογματισμούς. :a040:
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:51 Στεκει δεν στεκει γινεται
Αν γίνεται είναι σοβαρότατο λάθος! Ίσως δε και αιρετικό!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Γινεται στο λεω εγω
Και ξερεις ποσο αξιοπιστος ειμαι
Αν εχεις αμφιβολιες μπες στο νημα για τα διοδια να σιγουρευτεις
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:39 Δεν ξέρω σε πόσες πολιτικές κηδείες έχεις πας (εγώ πήγα σε 2 στο πρώτο) αλλά πληροφοριακώς δεν συνεπάγεται υποχρεωτικά αποτέφρωση.

κυρίως με ενδιαφέρει από οικολογικής πλευράς, λίπασμα να γίνουμε που σημαίνει να έχουμε χώρους με χώμα και τα άλλα οκ. :003:

υγ. και κοκακόλα όμως αντικειμενικά, αυτό νομίζω πρέπει να αλλάξει. Αν υπήρχε κοκακόλα τότε θα το είχαν προβλέψει, απλά δεν είδαν τόσο μπροστά. Κόκα και τσίπς αντί καφέ και κονιάκ, και τα άλλα όπως θέλει ο κάθε ένας.
Τι κοκακόλα βρε enaon; Δεν μιλάω για την φάση μετά την ταφή. Για την κύρια αποχαιρετίστρια τελετή που γίνεται έξω από την εκκλησία λέω. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι γίνεται μετά γιατί ποτέ δεν έχω αντέξει μέχρι το τέλος. Στην τελευταία που είχα πάει, ήμουν δίπλα σε μία στενή συγγενή του νεκρού, είχαν μαζευτεί όλοι οι αρκτικόλεκτοι φορείς κομμάτων/συλλογικοτήτων κλπ και μίλαγαν ένα εικοσάλεπτο ο καθένας για τους αγώνες. Της λέω σε κάποια φάση "συγγνώμη αλλά θα φύγω, δεν αντέχω άλλο" και μου λέει "μακάρι να μπορούσα να' φευγα κι εγώ αλλά πρέπει να μείνω".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Νοέμ 2018, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:53
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:51 Στεκει δεν στεκει γινεται
Αν γίνεται είναι σοβαρότατο λάθος! Ίσως δε και αιρετικό!
σημασία έχει αν θα τους ανακαλέσουν από τον παράδεισο, αλλιώς δεν μας νοιάζει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”