!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποριες για Αθεους

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Αποριες για Αθεους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Σουβλίτσα έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 12:09
Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 12:03 Αυτό ήταν χοντρό. Το ήξερες ότι θα πονέσει.

Γι αυτό το έκανες

:smt058 Έλα να σε κάνω μια αγκαλίτσα. Δε θα κολλήσεις αθεΐα, το υπόσχομαι :vp23:
Η αλήθεια εννίοτε πονά, δεν ξέρω πόσο και πώς (με ποιόν τρόπο δηλαδή), το θέμα είναι να καταλάβει κάποιος, εσύ επιμένεις να μιλάς με έναν συγκεκριμένο τρόπο ο οποίος εκφράζει επιθετικότητα στην ουσία, έτσι όμως δεν γίνεται κουβέντα.
Σ ευχαριστώ καλή Σουβλίτσα, που μου διδάσκεις την σκληρή μοναδική σου αλήθεια που πονά. :lol:
Γενικά ευχαριστούμε οι Άθεοι που οι Ένθεοι μας διδάσκετε τη σκληρή αλήθεια της ύπαρξης ενός Θεού που μας προστατεύει και μας αγαπά, αν τον αγαπάμε κι εμείς. 'Ολα θα πάνε καλά. Ειρήνη υμίν
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Ίφιδα, με συγχωρείς και λυπάμαι κι όλας αλλά ο τρόπος συμμετοχής σου στο νήμα μοιάζει περισσότερο με τον -γουστόζικο για ένα παιδάκι-τρόπο που ο μικρούλης σου θα έμπαινε να παίξει κρυφτούλι και άλλα χαριτωμένα σε μια παιδική χαρά :) ή που σαν έφηβος θα έχει αντιδραστικότητα της ηλικίας αυτής απέναντι σε ορισμένα πράγματα.
Επειδη εσύ όμως ούτε μικρούλα ούτε έφηβη είσαι, θα ήταν πολύ ωραίο να καθίσεις να συζητήσεις όπως αρμόζει στην ηλικία σου για τέτοια θέματα.
Δεν νομίζω οτι υπάρχει περιθώριο συεννενόησης με την στάση που κρατάς. Δεν φταίω εγώ, κι ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβεις αυτό.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

taliban έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 11:46 Σας γλεντάει η ιφιδα
ιφιδάρα :D

κι εγώ την απολαμβάνω εδώ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 08:34 Αυτό που ίσως οι άθεοι δε θα έπρεπε να έχουν στη διάθεσή τους είναι οι αργίες λόγω θρησκευτικών εορτών.
Αυτό είναι μια μαλακία που λέγεται ξανά και ξανά. Οι αργίες υπάρχουν γιατί τις θεσπίζει το κράτος και δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με την θρησκεία. Όποιος δεν θέλει να εργαστεί για θρησκευτικούς λόγους, είναι ελεύθερος να το κάνει. Αλλά δεν μπορεί να ζητήσει να ισχύει γι' αυτόν επισήμως αργία. Αυτό είναι θεσμοθετημένο δικαίωμα που δίνει μόνο το κράτος και συνεπάγεται από εργασιακή άποψη κάποια δικαιώματα για τους μισθωτούς. Το κράτος δεν έχει θρησκεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Σουβλίτσα έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 12:46 η Εκκλησία στηρίζεται και στην Παράδοση και όχι για εθιμοτυπικούς λόγους αλλά για ουσιαστικούς ως προς την λειτουργία της Εκκλησίας ως Σώματος Χριστού.
δεν μπορεί να εννοείς αλήθεια οτι για ουσιαστικούς λόγους λειτουργίας κρατάμε τις παραδόσεις. Δεν τις κρατάμε, είναι σαν να λες οτι ουσιαστικά δεν λειτουργεί.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 17:39
Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 08:34 Αυτό που ίσως οι άθεοι δε θα έπρεπε να έχουν στη διάθεσή τους είναι οι αργίες λόγω θρησκευτικών εορτών.
Αυτό είναι μια μαλακία που λέγεται ξανά και ξανά. Οι αργίες υπάρχουν γιατί τις θεσπίζει το κράτος και δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με την θρησκεία. Όποιος δεν θέλει να εργαστεί για θρησκευτικούς λόγους, είναι ελεύθερος να το κάνει. Αλλά δεν μπορεί να ζητήσει να ισχύει γι' αυτόν επισήμως αργία. Αυτό είναι θεσμοθετημένο δικαίωμα που δίνει μόνο το κράτος και συνεπάγεται από εργασιακή άποψη κάποια δικαιώματα για τους μισθωτούς. Το κράτος δεν έχει θρησκεία.
Όχι εγώ το δέχομαι αυτό που λέει. Αλλά έτσι και βρεθεί ότι δεν είναι παρθένα ενώ δεν είναι παντρεμένη την πήρε και την σήκωσε.

Δέχεσαι Δανΐτσα, για όποια αποδειχτεί ότι πηδήχτηκε πριν το γάμο να τιμωρηθεί; (καμιά θητεία σε μοναστήρι, να κυκλοφορεί με ράσα στο δρόμο και κουρεμενα μαλλιά, κάτι τέτοιο)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
enaon

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 12:06 Ας σταματήσουμε για λίγο τους διαξιφισμούς και ας προσευχηθούμε στον Κύριο για την σωτηρία όλων ημών! Χριστιανών και μη χριστιανών, ένθεων και άθεων!
πάντως αν ο θεός υπάρχει είμαστε όλοι ένθεοι, τι σημασία έχει που δεν το ξέρουμε ότι είναι παντού κλπ; Μπορεί να θέλει να μην το ξέρουμε για να υπάρχει ενδιαφέρον, μπορεί να έχει λόγους που βάζει το τέκνο Ίφιδα να λέει αυτά που λέει.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enaon

ρε παιδιά δείτε όλοι το preacher να έχουμε υλικό να συζητάμε σοβαρά, είναι φοβερό. :003:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Παλιά τσίχλα, χιλιομασημένη.
Για λόγους ισονομίας θα θεσπίζονταν αθεϊστικές αργίες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
enaon

Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 18:26
Παλιά τσίχλα, χιλιομασημένη.
Για λόγους ισονομίας θα θεσπίζονταν αθεϊστικές αργίες.
.
για λόγους οικονομίας το κάνουμε, θα έπρεπε οι χρηματιστηριακές να ειναι ανοικτές τα Χριστούγεννα και να κλείνουν την πρωτοχρονιά, μέσα στον Σεπτέμβριο δηλαδή, χάος.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 09:08 Μια δημοσιευση που συνοψιζει οτι εχει εκτυλιχθει μεχρι τωρα στο νημα
από Nandros » 24 Απρ 2018, 19:54
Το θεμα ειναι οτι... δε μας νοιαζει τοσο για να το κανουμε ολο αυτο!!!! Θα γιορταζουμε χριστουγεννα και πασχα, και οποτε αλλοτε θεμε, και το σταυρο μας θα κανουμε αν χρειαστει (ειναι το σοι μπροστα και βαριεμαι τη γκρινια πχ) και ο,τι ναναι αλλο και μια χαρα θα εξακολουθουμε να μην πιστευουμε και τι; τρεχει κατι; θα μας κανει καποιος μηνυση; θα μας πει υποκριτες ή οτι δεν ειναι σωστο; :lol: Οοοοκ...
Δεν γιορτάζω Χ/γεννα ή Πάσχα ή άλλη θρησκευτική εορτή. Αυτό δεν σημαίνει ότι απέχω από τα γλέντια.
Στην εκκλησία πηγαίνω για να τιμήσω/συμπαρασταθώ στην χαρά/λύπη σε γάμους/ βαπτίσια/ κηδείες φίλων/συγγενών, αλλά απλά είμαι παρών.
Κρυφογελάω δε πολύ στους γάμους, όταν ο παπάς εύχεται στους νεόνυμφους τα πλούτη και τα αγαθά του Αβραάμ και Ισαάκ, αλλά δεν εξηγεί την μέθοδο! :003:
viewtopic.php?f=46&t=998&p=35850&hilit= ... %B1#p35850
Τώρα πια είσαι αποδεδειγμένα αισχρός ψεύτης, συκοφάντης και πλαστογράφος!

Το παρόν, μαζί με το πλαστογραφημένο, θα φυλαχτούν σαν απόδειξη της αλητείας σου!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Ειμαι Αθεος. Δεν πιστευω σε τιποτα. Εκλλησιαζομαι υπερβολικα συχνα διοτι εχω οφελος. Κυριως προσελκυω νεους πελατες στην πολυεθνικη μου επιχειρηση, κανω δημοσιες σχεσεις και κοινωνικοποιουμαι. Οι περισσότεροι ανθρωποι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ την πιστη. Ειναι λιγοι αυτοι που μπορουν να συνειδητοποιηδουν οτι δεν παμε πουθενα, δεν εχουνε κανενα σκοπο και οτι καμμια υπερφυσικη δυναμη δε θα λυσει τα προβληματα τους. Οποτε αη ρολ γουηθ ιτ. Ουτε τους κοροιδευω ουτε τιποτα. Και στο ραμαζανι παω και σεβομαι τους μουσουλμανους παρα πολυ.
Άβαταρ μέλους
enaon

Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 19:01 Έχεις αντίρρηση για την πλαστογραφία;
.
είναι κουρασμένος. :e040:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

:smt023 :smt023 :smt023
Μπραβο Nandros για το νεο σου παραληρημα

Ειναι συνηθες φαινομενο να γινεται καποιο μικρο λαθος στις παραθεσεις
Ειναι επισης συνηθες οταν γινεται μια λαθος παραθεση να καλει ο ενας χρηστης τον αλλον να την διορθωσει
Αυτο που δεν ειναι συνηθες ειναι να κατηγορεις τον αλλον για πλαστογραφια για ενα λαθος στην παραθεση
Αυτος εισαι ,αναμενομενη η συμπεριφορα σου
H παραθεση διορθωθηκε

Και επειδη ξεσπαθωσες ετσι για μια απλη λαθος παραθεση για την οποια εκανα διορθωση μολις την εισα ας ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα
Αυτις που γραφει κατα συρροην ψεμματα εισαι εσυ γαι εμενα
Ολες τις φορες σε καλεσα να τα αποδειξεις
Αλλα ποτε δεν απαντησες

Αν επιμεινεις μπορω και να στα παραθεσω
Τις απαντησεις σου φυσικα δεν θα τις μαθουμε ποτε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Πραγματικα δεν υπαρχει το ατομο
από Nandros » Σήμερα, 18:37
Στην εκκλησία πηγαίνω για να τιμήσω/συμπαρασταθώ στην χαρά/λύπη σε γάμους/ βαπτίσια/ κηδείεςφίλων/συγγενών, αλλά απλά είμαι παρών.
από Nandros » 07 Νοέμ 2018, 20:31
ΑΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΑΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉ ΚΗΔΕΊΑ! ΆΛΛΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΑΝΟΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ
viewtopic.php?f=11&t=5522&p=327809&hili ... 89#p327809
Δεν έχω δικαίωμα να θάψω δικούς μου ανθρώπους με τις δικές μου αντιλήψεις, την στιγμή που ήταν περίπου χριστιανοί - όπως ο μέσος όρος - και δεν εκδήλωσαν επιθυμία άλλου είδους ταφής ή καύσης.
viewtopic.php?f=46&t=5581&start=45
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 10 Νοέμ 2018, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”