!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2024, 14:07
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:53 Και πώς να ξέρουν πόση αποτελεσματικότητα έχει ένα εμβόλιο σε μία πρωτοεμφανιζόμενη ασθένεια/ιό/μετάλλαξη/οτιδήποτε; Θα το' βρισκαν στη μαγική γυάλα;
Υποτίθεται ότι πέρασαν ένα διάστημα εκτεταμένων ελέγχων και δοκιμών τους οποίους συμπίεσαν χρονικά αλλά μας διαβεβαίωναν ότι ήταν επαρκείς. Ήταν Δεκέμβριος νομίζω όταν δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία και έδινε η μία εταιρεία ποσοστό 96,κάτι % και έβγαινε η άλλη την επόμενη μέρα και έδινε ένα δεκαδικό παραπάνω. Και μόνα αυτό αρκούσε για να είναι κάποιος δύσπιστος για το αν πρόκειται για σωστά ελεγμένο προϊόν ή αν γίνονται κινήσεις marketing. Κανείς δεν είπε τότε στο κοινό ότι αυτά αφορούν την τρέχουσα παραλλαγή και θα διαφοροποιηθούν αρκετά προς τα κάτω στην πράξη.

Τους εμβολιασμούς και τις σχετικές συστάσεις τις στήριξα, αλλά να είμαστε δίκαιοι. Έχει και η άλλη μεριά λογικές ενστάσεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:53 Με τη μούρλα που κυκλοφορεί στο κοινό, αν δεν έπαιζαν λοκντάουν και εμβολιασμοί, θα άρχιζε το άλλο δράμα.

"Υπάρχουν εμβόλια για τον κόβιντ αλλά δεν τα διαθέτουν δωρεάν γιατί τα κρατάνε για τους έχοντες και αφήνουν τον κοσμάκη έκθετο στην πανδημία κρατώντας ανοιχτές τις επιχειρήσεις για να μη στερήσουν τα κέρδη από τους εργοδότες και να μην τα χαλάσουν με τους τραγόπαπες. Διαδώστε."

...Ή όχι;
Σε αυτό έχεις δίκιο.
Αν έχω δίκιο σ' αυτό, τότε με ποια λογική βάση θα έπρεπε να θεωρήσω πιο έμπιστους αξιολογητές της κατάστασης, αυτούς τους τύπους;

Και σε ποια κατηγορία "έπαιξαν" οι πιο γραφικές περιπτώσεις; Στους μπολιασμένους :) ή στα λέφτερα σώματα και πνεύματα; ;12218
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:31

Και σε ποια κατηγορία "έπαιξαν" οι πιο γραφικές περιπτώσεις; Στους μπολιασμένους :) ή στα λέφτερα σώματα και πνεύματα; ;12218

α) Οσοι ηταν ανω των 65 και με σοβαρα νοσηματα το ρισκαραν αν δεν το εκαναν.

β) Οσοι ηταν κατω των 65 και χωρις σοβαρα νοσηματα ρισκαραν που το εκαναν.

γ) Το τι εγινε σε υγιη μικρα παιδια και υγιεις νεους ηταν εγκλημα, εξισου εγκλημα οτι επετρεψαν να το κανουν εγκυες.

.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

ετσι
ευθυνη του ατόμου
αλλα αν δεν μπολιαστεις, δεν νοιαζεσαι για την κενωνια
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:21
Spoiler
student έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:14 Σαν κερασάκι ας δούμε τί μας δήλωνε ο πλανητάρχης εκεί γύρω πάλι στα μέσα του του 21 που αρχίζει ν αλλάζει το παραμύθι από το δεν κολλάς, μιας και αυτό δεν έχει κατέβει απ το YT. Αν είστε πλήρως εμβολιασμένοι δεν χρειάζεται να φοράτε μάσκες. Κάντε όλοι τη δεύτερη δόση για να τελειώνουμε.

Είναι κοντή η μνήμη του ανθρώπου, αυτό είναι δεδομένο. Δεδομένο επίσης είναι ότι ο άνθρωπος ξεχνάει ακόμα πιο εύκολα αν η ανάμνηση συνδέεται άμεσα με δική του μαλακία. Πολύ πιο εύκολα δηλαδή φτιάχνει κάποιος μια ανάμνηση ότι από την αρχή του είπαν πως θα κάνει τρεις δόσεις από ένα εμβόλιο για να κολλήσει αλλά να το περάσει ελαφρά. Το να θυμηθεί όλα τα κατάφωρα ψέμματα που του είπαν για να τον πείσουν, τον κάνει να νιώσει τεράστιος μαλάκας που τον δούλεψαν ψιλό γαζί... οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα ορίζουν τη ζωή του.

Η σειρά των πραγματικών γεγονότων παραμένει ακριβώς όπως γράφτηκε παραπάνω.
Citroenakias έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:21 Στην αρχή λέγαν κάνετε το εμβόλιο και δεν θα κολλήσετε. Μετά ότι θα κολλήσετε αλλα δεν θα νοσησετε. Μετά ότι θα νοσησετε αλλά όχι βαριά. Μετά ότι θα νοσησετε βαριά αλλά δεν θα πεθάνετε. Το τι συνέβη στην πραγματικότητα το ξέρουμε, γέμισαν τα νεκροταφεία με εμβολιασμενους
Αντίστοιχα ήταν και η σειρά με τις δόσεις. Πρώτα με μία δόση είχες καθαρίσει. Σύντομα προέκυψε δεύτερη για πλήρη ανοσία. Μετά τρίτη για διατήρηση.

Τραγικό όλο αυτό που ζήσαμε αλλά δυστυχώς τα τεράστια μαθήματα που προέκυψαν όχι μόνο δεν έπιασαν τόπο, αλλά για τους περισσότερους διαγράφηκαν τελικώς σαν να μην έγιναν ποτέ. Όπως τα περισσότερα θύματα κακοποίησης απωθούν τα επίπονα βιώματα και τα θυμούνται αλλιώς για να την παλέψουν. Το αντίθετο βλέπεις έχει βαριές συνέπειες.
Και από πού προκύπτει ότι όσοι ενημερώνονται από τα μμε και τις δηλώσεις του κάθε πολιτικού, ανεξαρτήτως της δυναμικής του, πείθονται με όσα τους λένε; Δική τους κρίση δεν έχουν;

Ή ζούμε σε μια χώρα που ο πολιτικός λόγος τυγχάνει τεράστιας εκτίμησης; Θα δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα; :lol:
Ο πολιτικός λόγος όπως αποδείχθηκε καθορίζει τον επιστημονικό, που μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον τύγχανε τεράστιας εκτίμησης, σε βαθμό ευαγγελίου.

Στο δε συγκεκριμένο θέμα θα ήταν όντως καλύτερο να μη δουλευόμαστε μεταξύ μας. Προσωπικά πχ κόντεψα να απολυθώ για την επιλογή μου να μην εμβολιαστώ. Ας μην προσθέσω στο "Τί ακριβώς έπαθαν όσοι πχορουμίτες δεν εμβολιάστηκαν;" το ασύλληπτο μπούλινγκ, χλεύη και εξευτελισμό που δέχθηκα και στη δουλειά και στην καθημερινότητα μου και εγώ και η οικογένειά μου. Και αν ζορίστηκα εγώ τόσο, φαντάσου τί πέρασαν τα παιδιά μου με το αντίστοιχο μπούλινγκ μέσα στην εφηβεία τους. Τελικά, όλα για καλό. Χτίσαμε χαρακτήρα και δεν χρειάζεται να κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας και τους υπόλοιπους με μια άλλη πραγματικότητα. Τα θυμόμαστε όλα όπως έγιναν...όπως το παρακάτω...

αγκαλιά θα ξανακάνουν οι παπούδες την επόμενη φορά, μετά το εμβόλιο που ξαναρχίζει η ζωή όπως παλιά...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

GoBack έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:43

Εικόνα
Αναμενόμενη μηχανιστική αντίδραση, μιλάμε για κόλαφο όχι αστεία. :)

Και ποιους ακριβώς ισοφαρίζει η συγκεκριμένη κατηγορία από τα λέφτερα πνεύματα και σώματα που ανέφερα προηγούμένως;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:48

Και ποιους ακριβώς ισοφαρίζει η συγκεκριμένη κατηγορία από τα λέφτερα πνεύματα και σώματα που ανέφερα προηγούμένως;
Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:39

γ) Το τι εγινε σε υγιη μικρα παιδια και υγιεις νεους ηταν εγκλημα, εξισου εγκλημα οτι επετρεψαν να το κανουν εγκυες.

εσυ το εκανες;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

student έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:47
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:21
Spoiler
student έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:14 Σαν κερασάκι ας δούμε τί μας δήλωνε ο πλανητάρχης εκεί γύρω πάλι στα μέσα του του 21 που αρχίζει ν αλλάζει το παραμύθι από το δεν κολλάς, μιας και αυτό δεν έχει κατέβει απ το YT. Αν είστε πλήρως εμβολιασμένοι δεν χρειάζεται να φοράτε μάσκες. Κάντε όλοι τη δεύτερη δόση για να τελειώνουμε.

Είναι κοντή η μνήμη του ανθρώπου, αυτό είναι δεδομένο. Δεδομένο επίσης είναι ότι ο άνθρωπος ξεχνάει ακόμα πιο εύκολα αν η ανάμνηση συνδέεται άμεσα με δική του μαλακία. Πολύ πιο εύκολα δηλαδή φτιάχνει κάποιος μια ανάμνηση ότι από την αρχή του είπαν πως θα κάνει τρεις δόσεις από ένα εμβόλιο για να κολλήσει αλλά να το περάσει ελαφρά. Το να θυμηθεί όλα τα κατάφωρα ψέμματα που του είπαν για να τον πείσουν, τον κάνει να νιώσει τεράστιος μαλάκας που τον δούλεψαν ψιλό γαζί... οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα ορίζουν τη ζωή του.

Η σειρά των πραγματικών γεγονότων παραμένει ακριβώς όπως γράφτηκε παραπάνω.

Αντίστοιχα ήταν και η σειρά με τις δόσεις. Πρώτα με μία δόση είχες καθαρίσει. Σύντομα προέκυψε δεύτερη για πλήρη ανοσία. Μετά τρίτη για διατήρηση.

Τραγικό όλο αυτό που ζήσαμε αλλά δυστυχώς τα τεράστια μαθήματα που προέκυψαν όχι μόνο δεν έπιασαν τόπο, αλλά για τους περισσότερους διαγράφηκαν τελικώς σαν να μην έγιναν ποτέ. Όπως τα περισσότερα θύματα κακοποίησης απωθούν τα επίπονα βιώματα και τα θυμούνται αλλιώς για να την παλέψουν. Το αντίθετο βλέπεις έχει βαριές συνέπειες.
Και από πού προκύπτει ότι όσοι ενημερώνονται από τα μμε και τις δηλώσεις του κάθε πολιτικού, ανεξαρτήτως της δυναμικής του, πείθονται με όσα τους λένε; Δική τους κρίση δεν έχουν;

Ή ζούμε σε μια χώρα που ο πολιτικός λόγος τυγχάνει τεράστιας εκτίμησης; Θα δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα; :lol:
Ο πολιτικός λόγος όπως αποδείχθηκε καθορίζει τον επιστημονικό, που μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον τύγχανε τεράστιας εκτίμησης, σε βαθμό ευαγγελίου.

Στο δε συγκεκριμένο θέμα θα ήταν όντως καλύτερο να μη δουλευόμαστε μεταξύ μας. Προσωπικά πχ κόντεψα να απολυθώ για την επιλογή μου να μην εμβολιαστώ. Ας μην προσθέσω στο "Τί ακριβώς έπαθαν όσοι πχορουμίτες δεν εμβολιάστηκαν;" το ασύλληπτο μπούλινγκ, χλεύη και εξευτελισμό που δέχθηκα και στη δουλειά και στην καθημερινότητα μου και εγώ και η οικογένειά μου. Και αν ζορίστηκα εγώ τόσο, φαντάσου τί πέρασαν τα παιδιά μου με το αντίστοιχο μπούλινγκ μέσα στην εφηβεία τους. Τελικά, όλα για καλό. Χτίσαμε χαρακτήρα και δεν χρειάζεται να κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας και τους υπόλοιπους με μια άλλη πραγματικότητα. Τα θυμόμαστε όλα όπως έγιναν...όπως το παρακάτω...

αγκαλιά θα ξανακάνουν οι παπούδες την επόμενη φορά, μετά το εμβόλιο που ξαναρχίζει η ζωή όπως παλιά...

Οκ, έχουμε τελείως διαφορετικές παραστάσεις. Στον δικό μου κοινωνικό, επαγγελματικό και οικογενειακό κύκλο, η συντριπτική πλειοψηφία ήταν εμβολιασμένοι. Οι μόνοι που ήταν αντίθετοι ήταν οι νέοι μέχρι 25-30 (κάτι που βρίσκω απολύτως κατανοητό) και κάποιοι ασθενικοί γέροι με αρκετά υποκείμενα που τα είχαν στηλώσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:54

εσυ το εκανες;

Οχι γιατι δεν εχω κανενα υποκειμενο νοσημα και γιατι θεωρησα οτι με μια νεα τεχνολογια εντελως αδοκιμαστη (δεν εγιναν καν τεστ για μεσοπροθεσμες παρενεργειες, ουτε θα μπορουσαν να γινουν σε λιγους μηνες) θα γινομουν πειραματοζωο.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

GoBack έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:48
Εικόνα
Υπήρχαν και χειρότερα... :lol:

Επ' ευκαιρία, ποιοι ήταν οι πολιτικοί που δεν εμβολιάστηκαν; Και δεν αναφέρομαι στους νδκράτες αλλά τους υπόλοιπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

vagabondo έγραψε: 07 Ιαν 2024, 14:41 Μπολιαστείτε για να φτιάξετε "ντουβάρι ανοσίας", ντουβάρια!
δεν μιλάς όμορφα, τοίχο ανοσίας κάναμε, τα τούβλα ήμασταν.
Άβαταρ μέλους
GoBack

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:59

Επ' ευκαιρία, ποιοι ήταν οι πολιτικοί που δεν εμβολιάστηκαν; Και δεν αναφέρομαι στους νδκράτες αλλά τους υπόλοιπους.
Απο τους γνωστους μονο ο Πολακης βασταγε αλλα στο τελος αναγκαστηκε να εμβολιαστει σε ζωντανη μεταδοση(πιθανοτατα με νεροζουμι)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:56
omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:54

εσυ το εκανες;
Οχι γιατι δεν εχω κανενα υποκειμενο νοσημα και γιατι θεωρησα οτι με μια νεα τεχνολογια εντελως αδοκιμαστη (δεν εγιναν καν τεστ για μεσοπροθεσμες παρενεργειες, ουτε θα μπορουσαν να γινουν σε λιγους μηνες) θα γινομουν πειραματοζωο.
.
Εγώ το έκανα, ακριβώς επειδή δεν ήμουν πλέον στο νιούδικο κλαμπ. Και στην τελική, αν δεν γίνουν οι μεγαλύτεροι πειραματόζωα, ποιοι θα γίνουν; Οι νέοι για να εξασφαλίσουν μερικά ακόμη χρόνια ζωής στους γέρους της χώρας; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Citroenakias έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:02 Ο αγράμματος πατέρας μου έκλεισε ραντεβού για 4η δόση εμβολίου αλλά εγω που εχω τους κωδικούς του taxisnet του το ακύρωσα για να τον γλυτώσω :smt038
Βαράς και παλαμάκια για την εγκληματική σου προτροπή; Ο αγράμματος πατέρας σου, είναι νοήμων άνθρωπος, κι εσύ μεγάλος μαλάκας. Με ποιό δικαίωμα το έκανες; Ντροπή σου και μόνο που το αναφέρεις.
Τα εμβολια παρέχουν προστασία απο βαρειά νόσηση και θάνατο. Επιπροσθέτως στην αρχή της όλης φάσης, πηγαίναμε μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, σε αχαρτογράφητα νερά, με τα νέα φάρμακα. Τα οποία έσωσαν κοσμάκη παγκοσμίως ηλίθιε άνθρωπε.
Καλά σας τα χώνει ο Όττο, στο συγκεκριμένο κομμάτι. Και ναι ρε παπαριασμένα, έχει την γνώση ο άνθρωπος. Αν οι υπόλοιποι δεν προσέχετε, ή νομίζετε πως είναι παιχνίδι, δικό σας πρόβλημα.

Εγώ αν δεν ήμουν εμβολιασμένη, θα ήμανε διασωληνωμένη. Πέρασα δύσκολα και στο νοσοκομείο. Ουστ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”