Αυτό ήταν κάτι που το παραδέχθηκαν όλοι αρκετούς μήνες μετά. Στον πρώτο εμβολιασμό άφηναν να εννοηθεί ότι ότι παρέχεται προστασία και από την μετάδοση. Ιδίως οι πολιτικοί.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:42 Δε θυμάμαι να έλεγαν ότι δε θα κολλάς ή ότι δε θα μεταδίδεις. Έλεγαν ότι μειώνει τις πιθανότητες θανάτων και βαριάς νοσησης. Και αυτό ακριβώς συνέβη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
- Otto Weininger
Που ακριβώς το έκανα εγώ αυτό;Imperium έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:40Καλά του λες, αυτή είναι δική σου δουλειάOtto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:34Σταματά σε παρακαλώ να κόβεις και να ράβεις την επιστήμη κατά πως σου αρέσει.hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:30 Πρέπει να καταλάβεις κάποια στιγμή ότι η απόσταση και ο χρόνος έκθεσης είναι οι δυο σημαντικές μεταβλητές της εξίσωσης. Τα υπόλοιπα είναι περίπου σταθερές (κυρίως ο ρυθμός εκπνοής σωματιδίων ανά δευτερόλεπτο, η μέση απόσταση που ταξιδεύουν και τα σωματίδια που χρειάζονται για να κολλήσεις).
Ο στενός συγγενής που είναι ασυμπτωματικός θα σε κολλήσει χωρίς να το ξέρει. Αυτή είναι η κύρια και ουσιώδης διαφορά του κορωνοϊού από την γρίπη. Η γρίπη είναι κολλητική το πολύ 24 ώρες πριν και 7 μέρες μετά τα συμπτώματα, ο κορωνοϊός κολλάει ως 3-4 μέρες πριν και 3-4 μετά. Συνολικά η διάρκεια που είναι κολλητικός είναι λίγο μικρότερη της γρίπης αλλά έχει μεγαλύτερο ασυμπτωματικό περιθώριο.
Δεν είναι λοιπόν ότι δεν κολλούσες στο φαρμακείο και κόλλησες στο σπίτι επειδή ο συγγενής σου τα είχε όλα γραμμένα στα παπάρια του, είναι ότι πέρασες μαζί του πολύ περισσότερο χρόνο.
Εν τω μεταξύ είμαι ο μόνος που έχω κάνει προσωπικό κόπο (και οχι control C / control V απο αρθρα) να σας εξηγήσω επιστημονικά 2-3 βασικά πράγματα (οπως το γιατί είναι μαλακια να προτιμάς φυσική ανοσία από εμβολιαστικη κλπ) και έρχεσαι και μου λες εμένα αυτή τη μαλακία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μείωση 50% της μετάδοσης έλεγε. Και φυσικά είπε 50%, γιατί ξέρανε απ' την αρχή οτι μια χαρά κολλάς, και δε τους έπαιρνε να πούν "δε κολλάτε 100%", γιατί θα τους κράζανε στη πρώτη εβδομάδα. Όσοι κολλούσανε, τους λέγανε "ε, είσαστε στο άλλο 50%".Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:54Αφενός αφορούσε την πρώτη παραλλαγή, αφετέρου κατάλαβες ότι αυτό που έβαλες αποδεικνύει ότι ούτε στην αρχή έλεγε κανείς "κάντε το εμβόλιο και δεν κολλατε"Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:46Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:42
Δε θυμάμαι να έλεγαν ότι δε θα κολλάς ή ότι δε θα μεταδίδεις. Έλεγαν ότι μειώνει τις πιθανότητες θανάτων και βαριάς νοσησης. Και αυτό ακριβώς συνέβη.
Μια δόση εμβολίου μειώνει 50% την μετάδοση του κορονοϊού εντός σπιτιού
Newsroom ΔΙΕΘΝΗ 08 Μάιος 2021 20:26
Μείωση κατά 38% - 49% της πιθανότητας μετάδοσης του κορονοϊού σε άλλους μη εμβολιασμένους ανθρώπους στο ίδιο νοικοκυριό μετά από την πρώτη του εμβολίου της BioNTech/Pfizer ή της Οξφόρδης/AstraZeneca.
https://www.businessdaily.gr/diethni/42 ... os-spitioy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γνωστά τα κόλπα.
Απ' την άλλη ποιά πρώτη παραλλαγή? Εδώ βγάζανε και "επικαιροποιημένα" μπόλια, που υποτίθεται οτι προστάτευαν και απ' τις παραλλαγές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Fata_Morgana
Υποθέτω αν μέναμε στο αρχικό στέλεχος όντως να υπήρχε κάποια προστασία και στη μετάδοση.ST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:56Αυτό ήταν κάτι που το παραδέχθηκαν όλοι αρκετούς μήνες μετά. Στον πρώτο εμβολιασμό άφηναν να εννοηθεί ότι ότι παρέχεται προστασία και από την μετάδοση. Ιδίως οι πολιτικοί.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:42 Δε θυμάμαι να έλεγαν ότι δε θα κολλάς ή ότι δε θα μεταδίδεις. Έλεγαν ότι μειώνει τις πιθανότητες θανάτων και βαριάς νοσησης. Και αυτό ακριβώς συνέβη.
- Otto Weininger
Επίσης πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχει και η "πολιτική διαχείριση" της πανδημίας.
Ειδικά όταν απευθύνεσαι σε τόσους αγράμματους και βλάκες.
Ειδικά όταν απευθύνεσαι σε τόσους αγράμματους και βλάκες.
Βρε φυσικά και θα σου πούν μείωση 50% της μετάδοσης. Αφού ξέρανε οτι δε τη μειώνει ΚΑΘΟΛΟΥ, τί να λέγανε? Το 50% το έβαλαν για να μη τους κράξουν απ' τη πρώτη βδομάδα και να μπορούν να λένε "ε, είσαστε στο άλλο 50".Ούτε 50, ούτε 5, ούτε 0.5 δε μειώνει τη μετάδοση, ΤΙΠΟΤΑ δε κάνει.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:54Το άρθρο είναι 8/5/2021 που ήταν στο αρχικό στάδιο ο εμβολιασμός και τα εμβολια αφορούσαν το αρχικό στέλεχος του ιού. Και πάλι σου λενε μειώνει τις πιθανότητες κατά 50%. Όχι ότι τις εξαλείφει. Και μετά βγήκαν 50 διαφορετικά στελέχη του ιού. Και σου έλεγαν, μειώνει τις πιθανότητες βαριάς νοσησης και θανάτου. Και το είδαμε να συμβαίνει.Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:46Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:42
Δε θυμάμαι να έλεγαν ότι δε θα κολλάς ή ότι δε θα μεταδίδεις. Έλεγαν ότι μειώνει τις πιθανότητες θανάτων και βαριάς νοσησης. Και αυτό ακριβώς συνέβη.
Μια δόση εμβολίου μειώνει 50% την μετάδοση του κορονοϊού εντός σπιτιού
Newsroom ΔΙΕΘΝΗ 08 Μάιος 2021 20:26
Μείωση κατά 38% - 49% της πιθανότητας μετάδοσης του κορονοϊού σε άλλους μη εμβολιασμένους ανθρώπους στο ίδιο νοικοκυριό μετά από την πρώτη του εμβολίου της BioNTech/Pfizer ή της Οξφόρδης/AstraZeneca.
https://www.businessdaily.gr/diethni/42 ... os-spitioy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ακόμα ασχολείστε για το αν έπρεπε να γίνει ο εμβολιασμός;
Όσο για το αρχικό στέλεχος, τί μας λέγανε τότε οτι βγάλανε επικαιροποιημένα για τη παραλλαγή όμικρον μετά? Υποτίθεται οτι πλέον όσοι μπολιάζονται, μπολιάζονται με τα επικαιροποιημένα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Κανεις και πάλι λάθος.Kauldron έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:57Μείωση 50% της μετάδοσης έλεγε. Και φυσικά είπε 50%, γιατί ξέρανε απ' την αρχή οτι μια χαρά κολλάς, και δε τους έπαιρνε να πούν "δε κολλάτε 100%", γιατί θα τους κράζανε στη πρώτη εβδομάδα. Όσοι κολλούσανε, τους λέγανε "ε, είσαστε στο άλλο 50%".Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:54Αφενός αφορούσε την πρώτη παραλλαγή, αφετέρου κατάλαβες ότι αυτό που έβαλες αποδεικνύει ότι ούτε στην αρχή έλεγε κανείς "κάντε το εμβόλιο και δεν κολλατε"
Γνωστά τα κόλπα.
Απ' την άλλη ποιά πρώτη παραλλαγή? Εδώ βγάζανε και "επικαιροποιημένα" μπόλια, που υποτίθεται οτι προστάτευαν και απ' τις παραλλαγές.
Μέχρι και 95% είχαν δώσει οι εταιρίες. Αλλά για το πρώτο στέλεχος.
Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει το εμβόλιο σε ευρεία κυκλοφορία και είχε έρθει ήδη η Δ.
Το εμβόλιο το κάναμε για να μειώσουμε κατά πολύ τον κίνδυνο νοσηλείας ώστε να μην επιβαρύνεται το ΕΣΥ.
Όσοι ενδιαφερόμαστε δηλαδή και δεν λέγαμε για ιβερμεκτινες και 2.000.0000 ΜΕΘ.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Ο αγράμματος πατέρας μου έκλεισε ραντεβού για 4η δόση εμβολίου αλλά εγω που εχω τους κωδικούς του taxisnet του το ακύρωσα για να τον γλυτώσω 
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- hellegennes
Παράθεσα την διευθύντρια του CDC που το έλεγε ξεκάθαρα και αυτό φυσικά αφού είχε ήδη σχεδόν εξαφανιστεί το αρχικό στέλεχος.ST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:56Αυτό ήταν κάτι που το παραδέχθηκαν όλοι αρκετούς μήνες μετά. Στον πρώτο εμβολιασμό άφηναν να εννοηθεί ότι ότι παρέχεται προστασία και από την μετάδοση. Ιδίως οι πολιτικοί.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:42 Δε θυμάμαι να έλεγαν ότι δε θα κολλάς ή ότι δε θα μεταδίδεις. Έλεγαν ότι μειώνει τις πιθανότητες θανάτων και βαριάς νοσησης. Και αυτό ακριβώς συνέβη.
Ο Ότο για μια ακόμη φορά παίζει παιχνιδάκια. Αυτή η δικαιολογία για το αρχικό στέλεχος επαναλαμβάνω ότι εμφανίστηκε το 2022. Μέχρι τότε δεν είχε βγει από κανένα στόμα.
Επειδή βέβαια η ζωή είναι πόρνη:
CDC Director Rochelle Walensky tests positive for COVID-19 month after getting updated booster shot
Κάρμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προσωπικά έχω κάνει όλα τα εμβόλια, και το φετινό, και όπως ξέρουν όσοι γράφουν εδώ, δεν ήμουν με τους αντιεμβολιαστές. Ωστόσο έγινε μια προσπάθεια στην αρχή να εμβολιάσουν όσους περισσότερους μπορούσαν και επειδή είδαν ότι δεν μπορούν να πάνε στοχευμένα σε αυτούς που το είχαν περισσότερο ανάγκη ενώ την ίδια ώρα κατέρρεαν τα νοσοκομεία, είπαν και ψέματα και υπερβολές.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:58 Υποθέτω αν μέναμε στο αρχικό στέλεχος όντως να υπήρχε κάποια προστασία και στη μετάδοση.
Οπότε υπάρχει δικαιολογημένη δυσπιστία στην άλλη πλευρά.
-
Citroenakias
Το θέμα είναι μην βγάλει κάνα καρκίνο λόγω του εμβολίου, το ότι είναι θετικός στον κοροιδοιο δεν είναι τόσο επικίνδυνοhellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:02Παράθεσα την διευθύντρια του CDC που το έλεγε ξεκάθαρα και αυτό φυσικά αφού είχε ήδη σχεδόν εξαφανιστεί το αρχικό στέλεχος.ST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:56Αυτό ήταν κάτι που το παραδέχθηκαν όλοι αρκετούς μήνες μετά. Στον πρώτο εμβολιασμό άφηναν να εννοηθεί ότι ότι παρέχεται προστασία και από την μετάδοση. Ιδίως οι πολιτικοί.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:42 Δε θυμάμαι να έλεγαν ότι δε θα κολλάς ή ότι δε θα μεταδίδεις. Έλεγαν ότι μειώνει τις πιθανότητες θανάτων και βαριάς νοσησης. Και αυτό ακριβώς συνέβη.
Ο Ότο για μια ακόμη φορά παίζει παιχνιδάκια. Αυτή η δικαιολογία για το αρχικό στέλεχος επαναλαμβάνω ότι εμφανίστηκε το 2022. Μέχρι τότε δεν είχε βγει από κανένα στόμα.
Επειδή βέβαια η ζωή είναι πόρνη:
CDC Director Rochelle Walensky tests positive for COVID-19 month after getting updated booster shot
Κάρμα;
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Ρώτα τον γιατρό του και μην παίρνεις τέτοιες πρωτοβουλίες. Αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο. Με όσους αντάλλαξα ευχές έχουν κάποιον που να νοσεί και τελευταία ακούω όλο και πιο συχνά για βαριές πνευμονίες.Citroenakias έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:02 Ο αγράμματος πατέρας μου έκλεισε ραντεβού για 4η δόση εμβολίου αλλά εγω που εχω τους κωδικούς του taxisnet του το ακύρωσα για να τον γλυτώσω![]()
υποθέτω οτι τρολάρειST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:06Ρώτα τον γιατρό του και μην παίρνεις τέτοιες πρωτοβουλίες. Αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο. Με όσους αντάλλαξα ευχές έχουν κάποιον που να νοσεί και τελευταία ακούω όλο και πιο συχνά για βαριές πνευμονίες.Citroenakias έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:02 Ο αγράμματος πατέρας μου έκλεισε ραντεβού για 4η δόση εμβολίου αλλά εγω που εχω τους κωδικούς του taxisnet του το ακύρωσα για να τον γλυτώσω![]()
-
Citroenakias
Ήδη εχει περάσει κορωνοιο και αρκετά ελαφριά μάλιστα. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει με τα επικίνδυνα εμβολιαST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:06Ρώτα τον γιατρό του και μην παίρνεις τέτοιες πρωτοβουλίες. Αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο. Με όσους αντάλλαξα ευχές έχουν κάποιον που να νοσεί και τελευταία ακούω όλο και πιο συχνά για βαριές πνευμονίες.Citroenakias έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:02 Ο αγράμματος πατέρας μου έκλεισε ραντεβού για 4η δόση εμβολίου αλλά εγω που εχω τους κωδικούς του taxisnet του το ακύρωσα για να τον γλυτώσω![]()
- hellegennes
Α, ναι; Σε ποιο σημείο αναφέρεται σε επίσημο κείμενο η μείωση της μετάδοσης; Γιατί εγώ στο αρχικό κείμενο θυμάμαι να γράφει ότι δεν έχουν αρκετά δεδομένα για να εκφέρουν σχετική άποψη, πόσο μάλλον να δώσουν ποσοστό.Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:01 Κανεις και πάλι λάθος.
Μέχρι και 95% είχαν δώσει οι εταιρίες. Αλλά για το πρώτο στέλεχος.
Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει το εμβόλιο σε ευρεία κυκλοφορία και είχε έρθει ήδη η Δ.
Το εμβόλιο το κάναμε για να μειώσουμε κατά πολύ τον κίνδυνο νοσηλείας ώστε να μην επιβαρύνεται το ΕΣΥ.
Όσοι ενδιαφερόμαστε δηλαδή και δεν λέγαμε για ιβερμεκτινες και 2.000.0000 ΜΕΘ.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις