Το δικό σου
Καλά το λέτε..παραλήρημα είναι, απλά είναι δικά σας λόγια.Σουβλίτσα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 22:52 Δεν νομίζω οτι έχω να πω κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς έχει δίκιο ο Γιάννης οτι παραληρείς, πώς αλλιώς να το πούμε?
Ίφιδα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 22:43 Αθλιος ειναι ο γιαννάκης γιατι υποθέτει ότι εχουμε όλοι οι άνθρωποι την ίδια άρρωστη σκέψη με τη δική του. Ότι κοροιδεύουμε νεκρούς και ζώντες στις τελετές τους, τους προσβάλουμε επι τόπου, σπάμε πλάκα. Επειδή προφανώς εκεινος ετσι θα φεροταν αντίστοιχα.
Άθλιο είναι να εγκαλείς τους άθεους ότι δεν ειναι πιστοί στα πιστεύω τους λες κι εχουν εντολή "ού παρευρεθείς σε τελετές"
Άθλιο είναι να λες πως δε θα πήγαινες στο γάμο της γυναίκας που σε γέννησε και σε μεγάλωσε και σ εκανε άνθρωπο, επειδή θα ήταν καθολικός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 10:06 Η οικογενεια του νεκρου τα πιστευει.Πιστευει οτι ο ανθρωπος τους παει σε εναν το χλοερο κτλκτλ
Εσυ απο μεσα σου κοροιδευεις
Ασεβεια προς νεκρους και συγγενεις λοιπον η παρουσια αθεων πχ σε θρησκευτικες κηδειες κηδειες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 12:09 Αθεος να παρισταται σε θρησκευτικο γαμο ειναι ασεβεια προς το ζευγαρι
Τον κακοπροαίρετο λόγο που άνοιξε ο γιαννάκης το νήμα για να προσβάλλει με τη βρώμικη σκέψη του, τους Άθεους, τον παραδέχεται ο ίδιος εδώΣουβλίτσα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 12:04 εγώ ας πούμε, δεν θα πήγαινα σε γάμο Καθολικού δεν πα να ταν και η μάνα μου η ίδια
Αλλά, δεν έχεις το σθένος να υπερασπίσεις τα πιστεύω σου, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!![]()
Ενώ τον σεβασμό του για τις θρησκευτικές τελετές της θρησκείας του εδώΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 16:56hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 16:54
Τίποτα δεν ξέρει σχετικά με το μυστήριο. Άρα αναρωτιόμαστε όλοι τι σκατά έκανε στο μυστήριο, για το οποίο δεν γνωρίζει τίποτα.
Μαθημα πρωτο
Για να οδηγησεις μια συζητηση εκει που θελεις πρεπει να εισαι εξυπνοτερος απο τον συνομιλητη σου
Δεν καταλαβαινεις οτι δεν εχεις τα προσοντα να το κανεις μαζι μου;
Μαθημα δευτερο
Σε αυτο το νημα θα μαθεις συντομα πως μπορει ενα ατομο,πχ εγω να οδηγησει την συζητηση εκει που θελει με αντιπαλους πολλους χρηστες
viewtopic.php?f=24&t=5554&hilit=%CF%83% ... E%B9%CE%B1
Αντε ησουν τυχερος σημερα ειχα λιγη ορεξη να διδαξω
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 16:43 Εγω φιλτατε εχω τρια βαφτιστηρια και παω για το τεταρτο
Ασε με εμενα εγω παιζω αλλου μπαλα
Διαλέγω σάπιος! Κέρδισα;
Κατα τ άλλα κατάφερες με μια κίνηση να παραποίησεις το πόστ μου και να εντοπίζεις ένα μισκλίκ κι ενα ορθογραφικό! Ουάαααου Άξιος!

Θα εμπλουτίσω μελλοντικά και το παρόν φόρουμ
Μουσικό διάλειμμα, πάμε όλοι μαζί