hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 16:54
Τίποτα δεν ξέρει σχετικά με το μυστήριο. Άρα αναρωτιόμαστε όλοι τι σκατά έκανε στο μυστήριο, για το οποίο δεν γνωρίζει τίποτα.
Μαθημα πρωτο
Για να οδηγησεις μια συζητηση εκει που θελεις πρεπει να εισαι εξυπνοτερος απο τον συνομιλητη σου
Δεν καταλαβαινεις οτι δεν εχεις τα προσοντα να το κανεις μαζι μου;
Αντε ησουν τυχερος σημερα ειχα λιγη ορεξη να διδαξω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 08 Νοέμ 2018, 17:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
enaon έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 16:50
αν δεν πλαντάξανε ο διάλολος ειναι ακόμα μέσα τους, τους κατέστρεψες την ζωή.
Τι λες τώρα; Όσοι βαπτίζονται σε μεγαλύτερες ηλικίες κλαίνε;
θα έχουν βγάλει τον διάολο αλλιώς στ, δεν ξέρω. Πάντως αν κάποιος ξέρει άλλο λόγο που βουτάμε τον μικρό στο νερό και πρέπει να κλάψει, άλλον απο το να βγεί ο διάολος που είναι ο επίσημος του μυστηρίου, θα ήθελα να τον μάθω, δέχομαι και αιρετικές απόψεις.
Ποτέ δεν έχω ακούσει ότι πρέπει καλά και ντε να κλάψει.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 14:11
Τωρα οι ιδιοι τυποι προσπαθουν να μας πεισουν οτι πηγαινουν σε θρησκευτικα μυστηρια για να τιμησουν χριστιανους φιλους συγγενεις κτλ
Τιμούμε τους ανθρώπους όχι την ιεροτελεστία, τί δεν καταλαβαίνει; Χαιρόμαστε με τη χαρά τους και λυπούμαστε με τη λύπη τους. Το λένε ανθρώπιά. Κρίμα που δε φτάνεις να καταλαβεις.
Επίσης θέλω να μου δείξεις το σημείο όπου η θρησκεία σου λέει "Άθεοι και αλλόθρησκοι, μη τολμήσετε να πατήσετε στα ιερα τελετουργικά μας"
Θα μου απαγορευσεις να εχω προσωπικη αποψη και πρεπει να σου δικαιολογησω και την αποψη μου με εδαφιο οδηγιων της εκκλησιας;
Τα γραφεις σοβαρα αυτα;
Δε σου απαγορεύω τίποτα. Σου λέω ότι πας ενάντια στην θρησκεία σου ξεκάθαρα με όσα λες και σε προκαλώ να μου δείξεις σε ποιο σημείο η θρησκεία σου λέει πως το να παρευρίσκονται άθεοι ή αλλοθρησκοι σε καποιο τελετουργικό δείχνει ασέβεια κι όλα τ άλλα κακόψυχα που είπες.
Τα γράφω σοβαρότατα γιατί θα πρέπει να αποδείξεις αν είσαι εσύ συνεπής έναντι της πίστης σου,
ειδικά απ τη στιγμή που εσύ πρώτος θεωρείς ότι εμείς δεν είμαστε συνεπείς έναντι της "απιστίας" μας!
Πράγμα βλακώδες και εξηγήθηκε γιατί:δεν έχουμε δόγμα ή τέτοιους ορισμούς-περιορισμούς στην αθεΐα
Saliveros έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 16:58
Συμφωνώ,για κάποιον που πιστεύει σε θαυματουργά γοβάκια και αναστάσεις εκ νεκρών, ο Σούπερμαν κι ο Γκοτζίλας είναι αληθινότατοι.
Καλού-κακού, πάντως, απόφυγε να δώσεις Πανελλαδικές προς το παρόν.
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν τρεφεις κανεναν σεβασμο για τους πιστους
Φανταζομαι δεν πηγαινεις στην εκκλησια σε ¨κοινωνικα events" δηθεν για να τιμησεις αυτους που κοροιδευεις
Η πηγαινεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 08 Νοέμ 2018, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ST48410 έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 16:59
Ποτέ δεν έχω ακούσει ότι πρέπει καλά και ντε να κλάψει.
έχεις βαφτίσει ποτέ; Τεσπα, αποτάσσεσαι τον διάολο εξ ονόματος του μικρού και πρέπει να κλάψει, πρέπει, αλλιώς έμεινε μέσα, μέσα ήταν και βαπτίζεται για να βγεί, αυτή ειναι όλη η ιδέα, προσοχή παιδιά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 16:47
Πανε περιπου 14 χρονια απο το τελευταια βαφτιση και περιπου 31 χρονια απο την πρωτη
Δεν θυμαμαι και δεν εδωσα και ιδιαιτερη σημασια
Κατι κλαματακια σιγουρα θα επεσαν χωρις κατι το συνταρακτικο
γιαννη μας δουλέυεις ρε;
Το σημαντικότερο σημείο του μυστηρίου ειναι αυτό, οκ το τυπικό της ανάληψης της ευθύνης αντιπροσώπευσης της θέλησης του μικρού ας το περάσουμε, σιγά, αλλα πρακτικά, αν δεν πλαντάξανε ο διάλολος ειναι ακόμα μέσα τους, τους κατέστρεψες την ζωή.
Τίποτα δεν ξέρει σχετικά με το μυστήριο. Άρα αναρωτιόμαστε όλοι τι σκατά έκανε στο μυστήριο, για το οποίο δεν γνωρίζει τίποτα.
μυστηριο πραγμα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Συμφωνώ,για κάποιον που πιστεύει σε θαυματουργά γοβάκια και αναστάσεις εκ νεκρών, ο Σούπερμαν κι ο Γκοτζίλας είναι αληθινότατοι.
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν τρεφεις κανεναν σεβασμο για τους πιστους
Φανταζομαι δεν πηγαινεις στην εκκλησια σε ¨κοινωνικα events" δηθεν για να τιμησεις αυτους που κοροιδευεις
Η πηγαινεις;
Γιάννη, αυτά δεν είναι πρακτικά. Παντρεύεται κάποιος πχ και στέλνει προσκλήσεις στους γνωστούς του. Αν στείλει σε κάποιον που είναι άλλου δόγματος και θα το θεωρούσε μιαρό ή ατιμωτικό να μπει ορθόδοξο ναό, είναι σαν να τον έχει προσβάλει. Στην πράξη όμως είναι ποτέ δυνατόν να ξέρεις τι είναι ο καθένας που καλείς την εποχή που του στέλνεις προσκλητήριο; Και καλά σε κάποιο χωριό στην Ελλάδα. Άντε να δουλεύεις σε καμιά πολυεθνική και να συνεργάζεται στο ίδιο γραφείο με άτομα από όλο τον κόσμο. Εκεί τι;
Πάνας έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 17:07
Παιδιά το θέμα είναι λήξαν, χωρίσαμε την εκκλησία από το κράτος. Αυτό που ήθελαν το πέτυχαν. Αφήστε τους χριστιανούς ήσυχους τώρα.
οκ αλλά σε αυτό το νήμα δεν κάναμε κάτι εμείς αν είμαστε οι άθεοι, ο γγ έχει απορείες.
ST48410 έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 17:06
Γιάννη, αυτά δεν είναι πρακτικά. Παντρεύεται κάποιος πχ και στέλνει προσκλήσεις στους γνωστούς του. Αν στείλει σε κάποιον που είναι άλλου δόγματος και θα το θεωρούσε μιαρό ή ατιμωτικό να μπει ορθόδοξο ναό, είναι σαν να τον έχει προσβάλει. Στην πράξη όμως είναι ποτέ δυνατόν να ξέρεις τι είναι ο καθένας που καλείς την εποχή που του στέλνεις προσκλητήριο; Και καλά σε κάποιο χωριό στην Ελλάδα. Άντε να δουλεύεις σε καμιά πολυεθνική και να συνεργάζεται στο ίδιο γραφείο με άτομα από όλο τον κόσμο. Εκεί τι;
Δηλαδη αν αυριο καποιος πχ σε καλεσει σε τελετη μαυρης μαγειας θα πας για να μην τον προσβαλλεις;
Αν παει ο Σαιλβεροις σε γαμο-βαφτιση η κηδεια με δεδομενη την τοποθετηση του που παραθετω απο κατω παει γιατι σεβεται αυτους που τον καλεσαν;