Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:14Φιλενάδα, έλα να σου πω κάτι στ' αυτίΠασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:11Την απειλούσε πριν ακόμη φύγει απ'το σπίτι της. Για ξυλίκι και διάφορους άλλους εκβιασμούς. Δεν πήγε ποτέ στην Αστυνομία να κάνει καταγγελία, ή να αιτηθεί ασφαλιστικά μέτρα για την σωματική της ακεραιότητα. Οπότε ποιός συντηρεί μια κατάσταση που πάει με μαθηματική ακρίβεια στο διάολο; Όταν κάποιος όντως επιθυμεί να είναι ασφαλής, κάνει τα πάντα γι'αυτό. Όχι ημίμετρα και σου'πα μου'πες. Απλά πράγματα.Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:53
Όχι.
Μια που λες ότι είναι μοβόρος και επικίνδυνος, σε απειλεί, σε παρενοχλεί και τον τρέμεις, θα τα αιτηθείς, σήμερα-αύριο, στο αρμόδιο δικαστήριο: να μην μπορεί να σε πλησιάσει στα 100 μέτρα.
Αυτά που σού έγραψα, έπρεπε να του τα πεις όταν σε τραβολόγησε στον συμβολαιογράφο. Παρουσία του δικηγόρου σου την ώρα που θα έσκιζες τα χαρτιά, χρρρατς, και θα τα άφηνες να πέσουν ανάμεσα στα δάχτυλά σου στο πάτωμα με παγωμένο βλέμμα.
Χωρίς να είμαι σκηνοθέτης, νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα έδινε μια πιο δραματική τροπή στο πλοτ του έργου.παραμύθια της χαλιμάς είναι το στόρι, αλλά βοηθά να σκοτώνουμε την ώρα μας
Σ'αγαπώ.