!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επειγον δικηγορος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Επειγον δικηγορος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:22
vantono έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:18
Δεν υπάρχει "θολώνει", δεν υπάρχει "εκτός εαυτού". Δεν βγαινει "εκτός εαυτού", μπαίνει εντός εαυτού όταν "θολώνει", δηλαδή απο τη στιγμή που σταματάει να προσποιείται τον καλό-συγκαταβατικό-ήρεμο κτλ.
Αυτό που αποκαλείς (και εσυ και πολλοί άλλοι) "θόλωμα" ειναι απλά η συνθήκη που ενας κακός άνθρωπος σταματάει να προσποιείται τον δήθεν καλο, και επανέρχεται στα κυβικά του.

Και δεν πάει μόνο για τον πατέρα σου το συγκεκριμένο, αλλά για όλους όσους το ρίχνουν στο... "θόλωμα" και "την κακή στιγμή".
Σαφώς και παίζει θόλωμα/βρασμός ψυχής/εκτός εαυτού κλπ σε κάποιες φάσεις. Απλώς είναι ελάχιστες σε σχέση με το μπολντ που γράφεις.

Οι περισσότεροι που "θολώνουν" στο χαλαρό, το κάνουν μόνον όταν δεν παίζει κίνδυνος ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν.
Εννοούσα οτι δεν υπάρχει "εκτός εαυτού" για όσους συνηθίζουν να "θολώνουν" στο χαλαρό, οπως ειπες κι εσυ. Ειναι απλά μια χαζή φραση που υποδηλώνει το ακριβώς αντίθετο απο αυτα που εκπροσωπεί αυτος ο ανθρωπος, συνηθως.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο πραγματικός μας εαυτός, ειναι αυτός που μας βγαίνει υπό συνθήκες πίεσης. Εμένα πχ, πότε θα ηταν το πιθανότερο να με διαολόστελνες αν σε ζόριζα κάπως, όταν σε εβρισκα στην παραλία χαλαρή (ή σε οποια άλλη δραστηριότητα που περνάς ευχάριστα), ή οταν είσαι σε δουλειά, φορτωμένη με ευθύνες, άγχος κτλ, και εχεις και άλλη μια ντουζίνα μαλάκες σαν εμένα να σε ζορίζουν εξίσου?
Ε, αν στις συνθήκες πίεσης κατάφερνες να διατηρήσεις όσο πιο στοιχειώδες επίπεδο μπορούσες, και όσο λιγότερο και όσο πιο ευγενικά μας διαολόστελνες, τόσο καλύτερος και πιο συγκροτημένος άνθρωπος σημαίνει ότι είσαι.
Εκεί φαίνεται ο χαρακτήρας σου.

Ενώ απο μια συνθήκη όπου κάποιος περνάει όμορφα και ευχάριστα, τί συμπεράσματα να βγάλεις για το άτομό του? Πόσο να καταλάβεις αν "εντός εκτός κι επί τα αυτά εαυτού" να είναι? Οταν περνάμε όμορφα, όλοι καλοί είμαστε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:29
Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:19

Είπα ποτέ ότι είναι στα καλά του; Έχει ξεφύγει εντελώς, ειδικά τώρα. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ.
Κοριτσάκι μου, επαναλαμβάνω αυτά που σου έγραψα πριν πάρεις τη μαλακία που σου πάσαραν για υπογραφή πληρεξούσιου οι δικοί σου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:16 Θα επαναλάβω τρία πράγματα που όχι μόνον μπορείς να τα κάνεις στο χαλαρό αλλά θα σου λύσουν και πολλά προβλήματα.

1. Πας με όσα χαρτιά διαθέτεις σε έναν δικηγόρο, ώστε να έχεις μια πρώτη έγκυρη γνώμη για τα νομικά θέματα αναφορικά με το σπίτι.

2. Ενημερώνεις τους δικούς σου.

3. Αν ο πατέρας σου συνεχίσει να σε απειλεί, πας σε ένα αστυνομικό τμήμα και κάνεις καταγγελία, παραθέτοντας τους συγχρόνως (αν χρειαστεί) το χαρτί από τον δικηγόρο.

Και δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι ότι θα σκάσουν 10 περιπολικά με σειρήνες στο πατρικό σου και θα σύρουν σιδηροδέσμιο τον πατέρα σου στης φυλακής τα σίδερα. Το πιθανότερο είναι να τον φωνάξουν στο τμήμα, να του κάνουν μία προσωπική σύσταση και να τελειώσει το θέμα, άκοπα και αβάδιστα, χωρίς να φοβάσαι ότι θα τον κάνεις ρεζίλι σε όλη την κενωνία.

Θα πάρει το μήνυμα και θα σταματήσει να σ' ενοχλεί.

Αλλά μεταξύ μας Casp, ξέρεις πολύ καλά ότι το βασικό σου πρόβλημα δεν είναι ο πατέρας σου ούτε η μάνα σου, έτσι;

Και ίσως γι' αυτό δεν θέλεις να προχωρήσεις σε πιο δραστικά μέτρα. Επειδή ούτε στο οικογενειακό περιβάλλον της λατρείας, νοιώθεις ασφαλής και συναισθηματικώς ή οικονομικώς καλυμμένη και ενστικτωδώς δεν θέλεις να "αδικήσεις" τους δικούς σου.

Αλλά δεν θέλεις και να τους "δικαιώσεις" στην όποια κρίση τους για τον λατρεία.
Δεν μπορείς ή δεν θέλεις να αντιληφθείς την πραγματικότητα; Έχει καλώς ή κακώς.

Καθαρά δικό σου θέμα είναι στην τελική.

Συνέχισε να γκρινιάζεις για τους βαρβάρους, είναι κι αυτό μια λύση.
Οκ, για πες τώρα.
Εσύ στη θέση μου τι θα έκανες με το διαμέρισμα;
Αυτά ακριβώς που σου έχω γράψει.

Και σε προσωπικό επίπεδο, σαφώς και θα ήθελα να κάνει ο δικός μου μια ανοιχτή ξήγα με τον πατέρα, αντί να κρύβεται πίσω από τριανταφυλλιές με μπλέ γαρύφαλλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Νομίζω εσύ φάσκεις και αντιφάσκεις τώρα. Μιλάς για προσωπικές συστάσεις από την αστυνομία και μετά μιλάς για εξηγήσεις του δικού μου με τον πατέρα μου. Αν ήταν συζητήσιμος, όταν μου έλεγε συνεχώς και επέμενε για να του μιλήσει και μου ζητούσε και το τηλέφωνο, θα το έδινα και θα μπορούσαν κιόλας να εξηγηθούν.

Πήγαμε να μιλήσουμε, υποτιθεται εξηγηθήκαμε μετά από χίλια ζόρια, μας έδωσε διωρία ένα μήνα και την επόμενη μου έλεγε ότι σε 2 μέρες θα έρθει να μείνει στο διαμέρισμα, και ακόμη πιστεύεις ότι έχει νόημα η συζήτηση. Γιατί να τον ξαναβάλω σε τέτοια διαδικασία? Προχθές που πήγα σπίτι να τα σκίσω, στην φάση που μπήκα μέσα και ήρθε ο μπαμπάς μου, κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να ακούει. Τι νόημα έχει να τον στέλνω εσκεμμένα στο στόμα του λύκου?

Δηλαδή δεν θα έφευγες από το διαμέρισμα. Με την σύσταση της αστυνομίας νομίζεις δηλαδή ότι θα μας άφηναν σε ησυχία.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:58
Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:56
Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:54

Θα ήμουν στο νοσοκομείο, θες να πεις.

Όλα τα ξέρετε εσείς
Δεν έχετε ασφαλιστικά μέτρα στην Κύπρο;
Θα τα έκανα από το νοσοκομείο;
Γιατί αν αντιμιλούσα όπως τα γράφεις, εκεί θα κατέληγα.
Όχι.
Μια που λες ότι είναι μοβόρος και επικίνδυνος, σε απειλεί, σε παρενοχλεί και τον τρέμεις, θα τα αιτηθείς, σήμερα-αύριο, στο αρμόδιο δικαστήριο: να μην μπορεί να σε πλησιάσει στα 100 μέτρα.
Αυτά που σού έγραψα, έπρεπε να του τα πεις όταν σε τραβολόγησε στον συμβολαιογράφο. Παρουσία του δικηγόρου σου την ώρα που θα έσκιζες τα χαρτιά, χρρρατς, και θα τα άφηνες να πέσουν ανάμεσα στα δάχτυλά σου στο πάτωμα με παγωμένο βλέμμα.
Χωρίς να είμαι σκηνοθέτης, νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα έδινε μια πιο δραματική τροπή στο πλοτ του έργου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:49 Νομίζω εσύ φάσκεις και αντιφάσκεις τώρα. Μιλάς για προσωπικές συστάσεις από την αστυνομία και μετά μιλάς για εξηγήσεις του δικού μου με τον πατέρα μου. Αν ήταν συζητήσιμος, όταν μου έλεγε συνεχώς και επέμενε για να του μιλήσει και μου ζητούσε και το τηλέφωνο, θα το έδινα και θα μπορούσαν κιόλας να εξηγηθούν.

Πήγαμε να μιλήσουμε, υποτιθεται εξηγηθήκαμε μετά από χίλια ζόρια, μας έδωσε διωρία ένα μήνα και την επόμενη μου έλεγε ότι σε 2 μέρες θα έρθει να μείνει στο διαμέρισμα, και ακόμη πιστεύεις ότι έχει νόημα η συζήτηση. Γιατί να τον ξαναβάλω σε τέτοια διαδικασία? Προχθές που πήγα σπίτι να τα σκίσω, στην φάση που μπήκα μέσα και ήρθε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να ακούει. Τι νόημα έχει να τον στέλνω εσκεμμένα στο στόμα του λύκου?

Δηλαδή δεν θα έφευγες από το διαμέρισμα. Με την σύσταση της αστυνομίας νομίζεις δηλαδή ότι θα μας άφηναν σε ησυχία.
Μπορεί και να έφευγα. Μπορεί και να έκανα κάτι άλλο.

Να έμενα στο διαμέρισμα μου και να μην συγκατοικούσα. Δηλαδή να συνέχιζα την όποια σχέση είχα με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες που υπήρχαν πριν αποκτήσω δικό μου χώρο. Δεν τρελλαίνομαι για συγκατοικήσεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:00
Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:49 Νομίζω εσύ φάσκεις και αντιφάσκεις τώρα. Μιλάς για προσωπικές συστάσεις από την αστυνομία και μετά μιλάς για εξηγήσεις του δικού μου με τον πατέρα μου. Αν ήταν συζητήσιμος, όταν μου έλεγε συνεχώς και επέμενε για να του μιλήσει και μου ζητούσε και το τηλέφωνο, θα το έδινα και θα μπορούσαν κιόλας να εξηγηθούν.

Πήγαμε να μιλήσουμε, υποτιθεται εξηγηθήκαμε μετά από χίλια ζόρια, μας έδωσε διωρία ένα μήνα και την επόμενη μου έλεγε ότι σε 2 μέρες θα έρθει να μείνει στο διαμέρισμα, και ακόμη πιστεύεις ότι έχει νόημα η συζήτηση. Γιατί να τον ξαναβάλω σε τέτοια διαδικασία? Προχθές που πήγα σπίτι να τα σκίσω, στην φάση που μπήκα μέσα και ήρθε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να ακούει. Τι νόημα έχει να τον στέλνω εσκεμμένα στο στόμα του λύκου?

Να έμενα στο διαμέρισμα μου και να μην συγκατοικούσα. Δηλαδή να συνέχιζα την όποια σχέση είχα με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες που υπήρχαν πριν αποκτήσω δικό μου χώρο. Δεν τρελλαίνομαι για συγκατοικήσεις. :lol:

Επειδή εσύ θες να μείνεις με τις γάτες σου, να μείνει γεροντοκόρη το Κασπερούι;
όχι κύριοι, έναν ΜΕΓΆΛΟ ΈΡΩΤΑ έχει το Ίδρυμα , να τον χαλάσουμε κι αυτόν;!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:12
Kauldron έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:06 Βασικά ολόκληρο το νήμα της Κάσπερ δε βγάζει νόημα.
Λέει "Επείγον δικηγόρος". Τί θέλει να πεί η ποιήτρια? Οτι ζητάει επειγόντως δικηγόρο?
Η ίδια λέει οτι απλά θέλει να τα βγάλει από μέσα της.
ζητούσα όντως γνώμη δικηγόρου, αν υπάρχει κάποιος στο φόρουμ

ε την επόμενη πήγα και το έσκισα
Είναι το ίδιο με το να έχεις ιατρικό πρόβλημα και να ζητάς τη συμβουλή των πχωρουμίστας.
Όπως και να 'χει, είχες πεί οτι τα γράφεις για να τα βγάλεις από 'μέσα σου.
Άλλωστε οι νόμοιν που έχετεν εshείς εκείν στην Τζύπρον, μπορείν να μην είναιν ίδιοιν μ' αυτούνς πουν έχουμεν εμείνς εδών. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 07 Νοέμ 2023, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:00

Επειδή εσύ θες να μείνεις με τις γάτες σου, να μείνει γεροντοκόρη το Κασπερούι;
όχι κύριοι, έναν ΜΕΓΆΛΟ ΈΡΩΤΑ έχει το Ίδρυμα , να τον χαλάσουμε κι αυτόν;!
Εδώ που τα λέμε, σαφώς και θα προτιμούσα να μείνω με τις γάτες μου από το να ετοιμάζω σουίτχομ φωλίτσες για πουλάκια που αν και έχουν δουλειά, μένουν ακόμη με τη γιαγιά τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:05

Ρε συ Casp, καταλαβαίνεις ότι μονίμως φάσκεις και αντιφάσκεις; Για ποιο λόγο θα σ' έστελνε στο νοσοκομείο ο πατέρας σου; Για το καλό σου;

Αν αυτό είναι το συμπέρασμα μετά από 30 χρόνια που τους ξέρεις εσύ, τί να πω;

Ότι αποδέχεσαι ως κάτι φυσικό το να σε βρίζουν οι δικοί σου και να τα παίρνεις όταν σε βρίζουν στο πχόρουμ;
Ποιος είπε ότι είναι φυσιολογικό;!
Ξέρω ότι βγαίνει πανεύκολα εκτός εαυτού όταν θολώνει.
Εδώ γούρλωσε τα μάτια του και με απείλησε επειδή σαν απάντηση ότι θα πάρει το διαμέρισμα εγώ του είπα "πάρτο!", και θα γλύτωνα αν τον έβριζα;
αν ομως τους ειχες κανει μπλοκ απο παντου εδω και μερες (μηνες, χρονια) δε θα γουρλωνε, δε θα σου ελεγε, δε θα του ελεγες, δε θα ειχε κανενας κανενα προβλημα. η αν ειχε, αυτος δεν θα ησουν εσυ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ασέβαστος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:05

Ρε συ Casp, καταλαβαίνεις ότι μονίμως φάσκεις και αντιφάσκεις; Για ποιο λόγο θα σ' έστελνε στο νοσοκομείο ο πατέρας σου; Για το καλό σου;

Αν αυτό είναι το συμπέρασμα μετά από 30 χρόνια που τους ξέρεις εσύ, τί να πω;

Ότι αποδέχεσαι ως κάτι φυσικό το να σε βρίζουν οι δικοί σου και να τα παίρνεις όταν σε βρίζουν στο πχόρουμ;
Εδώ γούρλωσε τα μάτια του και με απείλησε επειδή σαν απάντηση ότι θα πάρει το διαμέρισμα εγώ του είπα "πάρτο!", και θα γλύτωνα αν τον έβριζα;
αν ομως τους ειχες κανει μπλοκ απο παντου εδω και μερες (μηνες, χρονια) δε θα γουρλωνε, δε θα σου ελεγε, δε θα του ελεγες, δε θα ειχε κανενας κανενα προβλημα. η αν ειχε, αυτος δεν θα ησουν εσυ.
αν ειχε παιξει μπλοκ, δε θα ειχε παίξει σπιτάκι και πιθανά άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορει να περιμένει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ερμής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:24

αν ειχε παιξει μπλοκ, δε θα ειχε παίξει σπιτάκι και πιθανά άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορει να περιμένει.
Νομίζω πως έχεις δίκιο. Θυμάμαι την τύπισσα να λέει , πέρα απ'το χλιδάτο διαμέρισμα με το ρουφ, πως παίζει ένα μαγαζί, το σπίτι της γιαγιάς και εννοείται το πατρικό. Ενδεχομένως να παίζουν και τίποτα στρέμματα πέριξ. Αν είναι όμως αυτός ο λόγος που δεν εναντιώνεται και το πάει λάου - λάου, μεγάλο φάουλ.
Βέβαια κάπως έτσι εξηγείται, για ποιό λόγο αρνείται να κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Τα υπόλοιπα είναι απλά, να'χαμε να λέγαμε.
Αν όντως ήθελε την ηρεμία της, θα είχε κάνει χοντρή επανάστα και με ουσία.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:04

Νομίζω πως έχεις δίκιο. Θυμάμαι την τύπισσα να λέει , πέρα απ'το χλιδάτο διαμέρισμα με το ρουφ, πως παίζει ένα μαγαζί, το σπίτι της γιαγιάς και εννοείται το πατρικό. Ενδεχομένως να παίζουν και τίποτα στρέμματα πέριξ. Αν είναι όμως αυτός ο λόγος που δεν εναντιώνεται και το πάει λάου - λάου, μεγάλο φάουλ.
Βέβαια κάπως έτσι εξηγείται, για ποιό λόγο αρνείται να κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Τα υπόλοιπα είναι απλά, να'χαμε να λέγαμε.
Εσυ πιστεύεις πως αν δεν έπαιζε συμφέρον θα υπήρχε τέτοιο στόρι; Ίσα ίσα αν ήταν μπατίρηδες θα την είχε κάνει μια ώρα αρχύτερα για να τους βγάλει απο πάνω της.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:53
Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:56
Δεν έχετε ασφαλιστικά μέτρα στην Κύπρο;
Όχι.
Μια που λες ότι είναι μοβόρος και επικίνδυνος, σε απειλεί, σε παρενοχλεί και τον τρέμεις, θα τα αιτηθείς, σήμερα-αύριο, στο αρμόδιο δικαστήριο: να μην μπορεί να σε πλησιάσει στα 100 μέτρα.
Αυτά που σού έγραψα, έπρεπε να του τα πεις όταν σε τραβολόγησε στον συμβολαιογράφο. Παρουσία του δικηγόρου σου την ώρα που θα έσκιζες τα χαρτιά, χρρρατς, και θα τα άφηνες να πέσουν ανάμεσα στα δάχτυλά σου στο πάτωμα με παγωμένο βλέμμα.
Χωρίς να είμαι σκηνοθέτης, νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα έδινε μια πιο δραματική τροπή στο πλοτ του έργου.
Την απειλούσε πριν ακόμη φύγει απ'το σπίτι της. Για ξυλίκι και διάφορους άλλους εκβιασμούς. Δεν πήγε ποτέ στην Αστυνομία να κάνει καταγγελία, ή να αιτηθεί ασφαλιστικά μέτρα για την σωματική της ακεραιότητα. Οπότε ποιός συντηρεί μια κατάσταση που πάει με μαθηματική ακρίβεια στο διάολο; Όταν κάποιος όντως επιθυμεί να είναι ασφαλής, κάνει τα πάντα γι'αυτό. Όχι ημίμετρα και σου'πα μου'πες. Απλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Ερμής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:07
Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:04

Εσυ πιστεύεις πως αν δεν έπαιζε συμφέρον θα υπήρχε τέτοιο στόρι; Ίσα ίσα αν ήταν μπατίρηδες θα την είχε κάνει μια ώρα αρχύτερα για να τους βγάλει απο πάνω της.
Καλέ ναι. Ξεκάθαρα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:11
Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:53

Όχι.
Την απειλούσε πριν ακόμη φύγει απ'το σπίτι της. Για ξυλίκι και διάφορους άλλους εκβιασμούς. Δεν πήγε ποτέ στην Αστυνομία να κάνει καταγγελία, ή να αιτηθεί ασφαλιστικά μέτρα για την σωματική της ακεραιότητα. Οπότε ποιός συντηρεί μια κατάσταση που πάει με μαθηματική ακρίβεια στο διάολο; Όταν κάποιος όντως επιθυμεί να είναι ασφαλής, κάνει τα πάντα γι'αυτό. Όχι ημίμετρα και σου'πα μου'πες. Απλά πράγματα.
Φιλενάδα, έλα να σου πω κάτι στ' αυτί :a108: παραμύθια της χαλιμάς είναι το στόρι, αλλά βοηθά να σκοτώνουμε την ώρα μας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”