!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επειγον δικηγορος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Επειγον δικηγορος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:14
Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:11
Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:53
Όχι.
Μια που λες ότι είναι μοβόρος και επικίνδυνος, σε απειλεί, σε παρενοχλεί και τον τρέμεις, θα τα αιτηθείς, σήμερα-αύριο, στο αρμόδιο δικαστήριο: να μην μπορεί να σε πλησιάσει στα 100 μέτρα.
Αυτά που σού έγραψα, έπρεπε να του τα πεις όταν σε τραβολόγησε στον συμβολαιογράφο. Παρουσία του δικηγόρου σου την ώρα που θα έσκιζες τα χαρτιά, χρρρατς, και θα τα άφηνες να πέσουν ανάμεσα στα δάχτυλά σου στο πάτωμα με παγωμένο βλέμμα.
Χωρίς να είμαι σκηνοθέτης, νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα έδινε μια πιο δραματική τροπή στο πλοτ του έργου.
Την απειλούσε πριν ακόμη φύγει απ'το σπίτι της. Για ξυλίκι και διάφορους άλλους εκβιασμούς. Δεν πήγε ποτέ στην Αστυνομία να κάνει καταγγελία, ή να αιτηθεί ασφαλιστικά μέτρα για την σωματική της ακεραιότητα. Οπότε ποιός συντηρεί μια κατάσταση που πάει με μαθηματική ακρίβεια στο διάολο; Όταν κάποιος όντως επιθυμεί να είναι ασφαλής, κάνει τα πάντα γι'αυτό. Όχι ημίμετρα και σου'πα μου'πες. Απλά πράγματα.
Φιλενάδα, έλα να σου πω κάτι στ' αυτί :a108: παραμύθια της χαλιμάς είναι το στόρι, αλλά βοηθά να σκοτώνουμε την ώρα μας
:smt005:
Σ'αγαπώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:14
Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:11
Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:53
Όχι.
Μια που λες ότι είναι μοβόρος και επικίνδυνος, σε απειλεί, σε παρενοχλεί και τον τρέμεις, θα τα αιτηθείς, σήμερα-αύριο, στο αρμόδιο δικαστήριο: να μην μπορεί να σε πλησιάσει στα 100 μέτρα.
Αυτά που σού έγραψα, έπρεπε να του τα πεις όταν σε τραβολόγησε στον συμβολαιογράφο. Παρουσία του δικηγόρου σου την ώρα που θα έσκιζες τα χαρτιά, χρρρατς, και θα τα άφηνες να πέσουν ανάμεσα στα δάχτυλά σου στο πάτωμα με παγωμένο βλέμμα.
Χωρίς να είμαι σκηνοθέτης, νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα έδινε μια πιο δραματική τροπή στο πλοτ του έργου.
Την απειλούσε πριν ακόμη φύγει απ'το σπίτι της. Για ξυλίκι και διάφορους άλλους εκβιασμούς. Δεν πήγε ποτέ στην Αστυνομία να κάνει καταγγελία, ή να αιτηθεί ασφαλιστικά μέτρα για την σωματική της ακεραιότητα. Οπότε ποιός συντηρεί μια κατάσταση που πάει με μαθηματική ακρίβεια στο διάολο; Όταν κάποιος όντως επιθυμεί να είναι ασφαλής, κάνει τα πάντα γι'αυτό. Όχι ημίμετρα και σου'πα μου'πες. Απλά πράγματα.
Φιλενάδα, έλα να σου πω κάτι στ' αυτί :a108: παραμύθια της χαλιμάς είναι το στόρι, αλλά βοηθά να σκοτώνουμε την ώρα μας
Και τότε πώς δικαιολογούνται τόσα νεύρα? Ετούτη εδώ μπάσταρδους ανεβάζει, καθάρματα κατεβάζει.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Όλοι με βρίζετε που τους γράφω το διαμέρισμα και που έφυγα αλλά τώρα ξαφνικά με νοιάζουν τα περιουσιακά της οικογένειάς μου, όταν ακόμη και το διαμέρισμα που είναι ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, τους το αφήνω.

Είστε πραγματικά μαλάκες και σκατόψυχοι.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:21 Όλοι με βρίζετε που τους γράφω το διαμέρισμα και που έφυγα αλλά τώρα ξαφνικά με νοιάζουν τα περιουσιακά της οικογένειάς μου, όταν ακόμη και το διαμέρισμα που είναι ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, τους το αφήνω.

:+1:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:21 Όλοι με βρίζετε που τους γράφω το διαμέρισμα και που έφυγα αλλά τώρα ξαφνικά με νοιάζουν τα περιουσιακά της οικογένειάς μου, όταν ακόμη και το διαμέρισμα που είναι ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, τους το αφήνω.

Κανείς δε σε έβρισε, εσυ βρίζεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Ειλικρινά είσαι η τελευταία που επιθυμώ να μπινελικώσω, εν αντιθέσει με κάποια ραμολιμέντα που σε ''σπατουλάρουν' και στο παίζουν φίλοι- φίδια, κυρίως για το δικό τους προφίλ εδώ μέσα.
Όμως δύναμαι να ρίξω ένα δάκρυ συμπόνοιας, για τη μαλακία που σε δέρνει.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Νομίζω κάπου εδώ το φόρουμ οφείλει να προστατέψει (με αποκλεισμό) ένα άτομο που αξίζει ψυχολογικής βοήθειας/υποστήριξης από επαγγελματίες.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εικόνα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Λεγεών έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:30 Νομίζω κάπου εδώ το φόρουμ οφείλει να προστατέψει (με αποκλεισμό) ένα άτομο που αξίζει ψυχολογικής βοήθειας/υποστήριξης από επαγγελματίες.
Θα πρεπει να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

έστω να της απαγορεύσουν να μας αναγκάζει να διαβάζουμε, κάτι πρέπει να γίνει.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μαρή, κάνε λίγο υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα που θα μπορέσει να βάλει προτεραιότητες και η Κλο -Κλο. Με έχει στα ''αζήτητα'' προς στιγμήν. :lol:
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

βγάζεις τα προσωπικά σου προβλήματα στη phora και μετα εκπλήσσεσαι που δεν έχεις την κατανόηση και τη συμπαράσταση που περίμενες?
Γιατί δεν πας και στη στάση του λεωφορείου να τα πεις σε αυτούς που περιμένουν?
είσαι εμφανώς μπερδεμένη και συγχυσμένη, ζήτα βοήθεια
Φιλους δεν έχεις? (οχι phorumικούς ή διαδικτυακούς), άλλους έμπιστους ανθρώπους δεν έχεις ή δε μπορείς να βρείς?
Να σου πουν 2 λόγια συμπαράστασης, να σε συμβουλέψουν, να σε καθοδηγήσουν
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ας ακουσουμε κ την αγορευση της υπερασπισης
Να προσελθει η διαγαταικη μαμα της
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

dna replication έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:39
βγάζεις τα προσωπικά σου προβλήματα στη phora και μετα εκπλήσσεσαι που δεν έχεις την κατανόηση και τη συμπαράσταση που περίμενες?
Γιατί δεν πας και στη στάση του λεωφορείου να τα πεις σε αυτούς που περιμένουν?
είσαι εμφανώς μπερδεμένη και συγχυσμένη, ζήτα βοήθεια
Φιλους δεν έχεις? (οχι phorumικούς ή διαδικτυακούς), άλλους έμπιστους ανθρώπους δεν έχεις ή δε μπορείς να βρείς?
Να σου πουν 2 λόγια συμπαράστασης, να σε συμβουλέψουν, να σε καθοδηγήσουν
ε καλά δεν είναι πρώτη φορά, τώρα γράφτηκες στο πχωρουμ; 10 χρονια τα λέμε με την κασπ, απλα τωρα μας έλεγε για ρουφ γκαρντεν και τα έχουμε πάρει, ακου ρουφ γκαρντεν το μομολο, από εβδομάδα θα είμαστε πάλι μια πηγή ήρεμης σοφιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 07 Νοέμ 2023, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”