Θα μπορούσες να μου δώσεις ένα παράδειγμα σταθμού στο μετρό της Αθήνας με μεγάλα δέντρα από πάνω;Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:42Θες να πεις ότι είναι ανέφικτο; Αυτό μου λες;Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:14Έχεις δει πολλά μεγάλα δέντρα πάνω από σταθμό του μετρό; Στο τσιμέντο θα ριζώσουν; Χώρια που δημιουργούν πρόβλημα στην ευστάθεια του σταθμού, στο μπετόν και την υγρασία.Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:15
Αν είναι τα δέντρα το πρόβλημα σας, απαιτήστε δέντρα μετά την ολοκλήρωση της γραμμής και γω μαζί σας.
Απλά στη χαβούζα της Αθήνας ο,τιδήποτε και να κατασκευάζεται γίνεται εις βάρος των πεζοδρομίων και των πλατειών γιατί έχουμε αμόρφωτους και ανθρώπους που δύσκολα βλέπουν μπροστά.
Κανένα πρόβλημα ευστάθειας δεν δημιουργεί.
Ότι είναι θαμμένο στη γη, δεν ενοχλείται από τίποτα, ούτε καν από σεισμούς.
Μη με αναγκάσεις να καλέσω τη θεότητα, έτσι;![]()
Εγώ απλά θα πω ότι σε ένα σταθμό της Ρώμης, δεν θυμάμαι πως τον λένε, η είσοδος είναι στην άκρη μιας πλατείαε η οποία είναι τίγκα στα δέντρα. Ψηλά δέντρα σαν κτήρια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΧΙ Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων
-
Εμπεδοκλής
Re: ΟΧΙ Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δικαιολογίες του Green Dragon είναι αυτές για να δικαιολογήσει την αντιμπακογιαννική στάση του αλλά θα πρέπει προσεχώς να βρει και άλλες καθώς ο Δούκας μάλλον είναι ένας ακόμη μπρρροοδευτικός πολιτικός της αναρχοκαφρίλας.Zelda έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:10Για το πεδιο του Αρεως θα υπαρχει σταθμος στη συμβολη Μουστοξυδη-Αλεξανδρας και μετα αλλος ενας στην ΕυελπίδωνGreen Dragon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:49 Δεν ξέρω αν έχω τοποθετηθεί επί του θέματος αλλά ο σταθμός μετρό εκεί είναι καθαρά σόου εκ μέρους της κυβέρνησης. Δεν εξυπηρετεί κάπου αφού υπάρχουν πολύ κοντά Ομόνοια και Πανεπιστήμιο. Θα είχε νόημα κάτω από το Πεδίο του Άρεως.
Υπερβολη να υπαρχει και τριτος
Επι ΣΥΡΙΖΑ εγινε η διαβουλευση και η οριστικη χωροθετηση των σταθμων
Προστέθηκε και ενας επιπλεον σταθμος στο Γαλατσι τοτε και αλλαξε και η θεση ενος σταθμου (απο Νηαρ Ηστ πηγε πιο ψηλά προς την Πανεπιστημιουπολη)
Αν ηθελε ο Ζαχαριαδης και ο Ηλιοπουλος αλλου το μετρο των Εξαρχειων, ειχαν καθε δυνατοτητα τοτε
Ο επί πλέον σταθμός στο Γαλάτσι (σταθμός Ελικώνος) προστέθηκε επειδή είναι εκεί το σπίτι του Τσίπρα.
Ίσως για να μη προκληθούν αντιδράσεις τότε,οι συριζαίοι έβαλαν και τον σταθμό στα Εξάρχεια αφού δεν μπορούσε να μπει αλλού με σκοπό να υπονομεύσουν τη δημιουργία του όταν αρχίσει η κατασκευή με το παρακράτος τους και με άλλη κυβέρνηση.
Η ευθεία Μουστοξύδη - Ακαδημίας περνάει από τα Εξάρχεια και δεν γίνεται όλο αυτό το διάστημα να είναι κενό ούτε υπάρχει λόγος να γίνονται στροφές για να εξυπηρετηθεί το γκέτο των αλητών.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ρε συ πλεον οι σταθμοι του μετρο ειναι και λιγο κτηματομεσιτικη μπιζναΕμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:44Επίσης οι παπάδες είχαν βάλει βέτο σε αρκετούς βολικούς σταθμούς βλέπε Αγία Παρασκευή ή σε κάποια εκκλησία που ήθελαν να βάλουν έναν επιπλέον σταθμό στον Πειραιά.alekhine έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:35αν εισαι καταστηματαρχης που νοικιαζει μαγαζι στο μετρο η καποιος που μενει στο νοικι στην περιοχη εχει μεγαλη λογικη να μην θελεις μετροΠτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 23:29 Πόσο γαϊδούρι πρέπει να είναι κάποιος για να μην θέλει μετρό στην περιοχή του;
Αλλά κατά τα λοιπά οι αναρχικοί και οι εξαρχειώτες δε θέλουν το μετρό που απλά είπαν να πάει 500 μέτρα πιο πέρα σε πιο βολικό σημείο.
στο κολωνακι πχ που παιζει σχεδον αποκλειστικα ιδιοκατοικηση ολοι συμφωνησαν να γινει μετρο πανω στην πλατεια για να τσιμπησουν αξια τα σπιτια ενω ο σταθμος ειναι πρακτικα αχρηστος(ο σταθμος του ευαγγελισμου απο την πλατεια κολωνακίου ειναι 9 λεπτα με τα ποδια και υπαρχει και ο σταθμός του συνταγματος που ειναι ακομα πιο κοντα
αντιθετα στα εξαρχεια νομιζω οτι δεν θελουν το μετρο οι τωρινοι κατοικοι γιατι τα νοικια της περιοχης θα πανε στον θεο και το θελουν οι ιδιοκτητες για προφανεις λογους και η κυβερνηση για επικοινωνιακους λογους
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Κάτσε να μιλήσει κανένα που έχει δει μετρό στην ζωή του και μετά μιλάς κι εσύ που νομίζεις ότι από Ομόνοια πας ζωγράφου με μετρό.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:41Από στάση Μουσείο ή στάση Ακαδημίας. Αν μένει πάνω στην πλατεία. Αναλόγως που μένει μπορεί να τον βολεύει και η Βικτώρια ή η Ομόνοια.gassim έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:28Δηλαδή αν κάποιος είναι στα Εξάρχεια και θέλει να πάει ζωγράφου πως θα το κάνει από Ομόνοια και πανεπιστήμιο ;Green Dragon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:49 Δεν ξέρω αν έχω τοποθετηθεί επί του θέματος αλλά ο σταθμός μετρό εκεί είναι καθαρά σόου εκ μέρους της κυβέρνησης. Δεν εξυπηρετεί κάπου αφού υπάρχουν πολύ κοντά Ομόνοια και Πανεπιστήμιο. Θα είχε νόημα κάτω από το Πεδίο του Άρεως.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι πολύ μεγάλη η απόσταση από Μουστοξύδη. Δεν το χειρίστηκαν σωστά όταν το σχεδίασαν.Zelda έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:10Για το πεδιο του Αρεως θα υπαρχει σταθμος στη συμβολη Μουστοξυδη-Αλεξανδρας και μετα αλλος ενας στην ΕυελπίδωνGreen Dragon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:49 Δεν ξέρω αν έχω τοποθετηθεί επί του θέματος αλλά ο σταθμός μετρό εκεί είναι καθαρά σόου εκ μέρους της κυβέρνησης. Δεν εξυπηρετεί κάπου αφού υπάρχουν πολύ κοντά Ομόνοια και Πανεπιστήμιο. Θα είχε νόημα κάτω από το Πεδίο του Άρεως.
Προστέθηκε και ενας επιπλεον σταθμος στο Γαλατσι τοτε και αλλαξε και η θεση ενος σταθμου (απο Νηαρ Ηστ πηγε πιο ψηλά προς την Πανεπιστημιουπολη)
Αν ηθελε ο Ζαχαριαδης και ο Ηλιοπουλος αλλου το μετρο των Εξαρχειων, ειχαν καθε δυνατοτητα τοτε
-
Εμπεδοκλής
Ναι ρε συ. Ζω σε υπόγειο. Με έχουν Κωσταλέξι.gassim έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:59Κάτσε να μιλήσει κανένα που έχει δει μετρό στην ζωή του και μετά μιλάς κι εσύ που νομίζεις ότι από Ομόνοια πας ζωγράφου με μετρό.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:41Από στάση Μουσείο ή στάση Ακαδημίας. Αν μένει πάνω στην πλατεία. Αναλόγως που μένει μπορεί να τον βολεύει και η Βικτώρια ή η Ομόνοια.gassim έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:28
Δηλαδή αν κάποιος είναι στα Εξάρχεια και θέλει να πάει ζωγράφου πως θα το κάνει από Ομόνοια και πανεπιστήμιο ;
Btw, σήμερα για Ζωγράφου απλά παίρνεις το 608 πίσω από το Τιτάνια. Θα έχει ξεφορτώσει την πακιστανίλα στην προηγούμενη στάση και μπαίνεις και κάθεσαι. Ξανασηκώνεσαι μόλις φτάσεις.
Μιλάμε με την ολοκλήρωση του υποθετικού μετρό που θα χρησιμοποιήσουν τα εγγόνια μας.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καμιά δικαιολογία, αν θέλετε (και όχι μόνο εσείς, ΟΛΟΙ) να μην καταψηφίζεται ο υποψήφιός σας, να μην βάζετε ανίκανους υποψηφίους. Αυτό ήταν το μήνυμα των εκλογών.πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:48Δικαιολογίες του Green Dragon είναι αυτές για να δικαιολογήσει την αντιμπακογιαννική στάση του αλλά θα πρέπει προσεχώς να βρει και άλλες καθώς ο Δούκας μάλλον είναι ένας ακόμη μπρρροοδευτικός πολιτικός της αναρχοκαφρίλας.Zelda έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:10Για το πεδιο του Αρεως θα υπαρχει σταθμος στη συμβολη Μουστοξυδη-Αλεξανδρας και μετα αλλος ενας στην ΕυελπίδωνGreen Dragon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:49 Δεν ξέρω αν έχω τοποθετηθεί επί του θέματος αλλά ο σταθμός μετρό εκεί είναι καθαρά σόου εκ μέρους της κυβέρνησης. Δεν εξυπηρετεί κάπου αφού υπάρχουν πολύ κοντά Ομόνοια και Πανεπιστήμιο. Θα είχε νόημα κάτω από το Πεδίο του Άρεως.
Ο επί πλέον σταθμός στο Γαλάτσι (σταθμός Ελικώνος) προστέθηκε επειδή είναι εκεί το σπίτι του Τσίπρα.
Ίσως για να μη προκληθούν αντιδράσεις τότε,οι συριζαίοι έβαλαν και τον σταθμό στα Εξάρχεια αφού δεν μπορούσε να μπει αλλού με σκοπό να υπονομεύσουν τη δημιουργία του όταν αρχίσει η κατασκευή με το παρακράτος τους και με άλλη κυβέρνηση.
Η ευθεία Μουστοξύδη - Ακαδημίας περνάει από τα Εξάρχεια και δεν γίνεται όλο αυτό το διάστημα να είναι κενό ούτε υπάρχει λόγος να γίνονται στροφές για να εξυπηρετηθεί το γκέτο των αλητών.
Τον Δούκα θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε, ο Μπακογιάννης δοκιμάστηκε (και αν θέλεις να ξέρεις δεν ήμουν αντίθετος τότε που βγήκε και είχα ακούσει και καλά λόγια για την θητεία του στο Καρπενήσι) και κρίθηκε τραγικός.
Γιατι να μην αναβαθμιστει; σχεδον οπου εχει παει το μετρο, αναβαθμιζονται οι γειτονιες.Imperium έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:28Θα αναβαθμιστεί στα αλήθεια όμως;axilmar έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 10:56 Αντι να ζητανε να εχει σταθμο στην γειτονια τους, για να αναβαθμιστει, ζητανε να μην εχει.
Απο τα πιο χαζα αιτηματα που εχω ακουσει εβερ.
Ασε δε που οι κατοικοι δεν εχουν κανενα δικαιωμα να πουν απο που θα περασει και που οχι το μετρο...
Ή θα γίνει χειρότερα και οι κάτοικοι απλά να σκάσουν γιατι δεν τους πέφτει λόγος.
Ναι φυσικα, αλλωστε διπλα ειναι.Pillars έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 13:46Ίσως οι αντιδράσεις είναι μια καλή ευκαιρία για να μεταφερθεί η στάση μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο.axilmar έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 10:56 Αντι να ζητανε να εχει σταθμο στην γειτονια τους, για να αναβαθμιστει, ζητανε να μην εχει.
Ασε δε που οι κατοικοι δεν εχουν κανενα δικαιωμα να πουν απο που θα περασει και που οχι το μετρο...
Δλδ οσοι νοικιαζουν εκει κανουν την φασαρια;gassim έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:37Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν θέλουν να αναβαθμιστεί μεταξύ άλλων για να μην ανέβουν κι άλλο τα ενοίκια.axilmar έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 10:56 Αντι να ζητανε να εχει σταθμο στην γειτονια τους, για να αναβαθμιστει, ζητανε να μην εχει.
Βέβαια όσοι έχουν διαμερίσματα στην περιοχή μάλλον θέλουν την αναβάθμιση αλλά δεν πολυμιλανε μην φάνε και κανένα τούβλο στο κεφάλι.
Ας βαλουνε ενα πλαφον στα ενοικια στην περιοχη τοτε για μερικα χρονια.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Το ότι - μετά το πέρας των εργασιών και της αναγκαστικής απομάκρυνσης των δέντρων για το εργοτάξιο - δεν τα ξαναφυτευουν οι Ελ επειδή είναι αρπακολατζηδες και είναι λιγότερο μπελαλίδικο δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:45Θα μπορούσες να μου δώσεις ένα παράδειγμα σταθμού στο μετρό της Αθήνας με μεγάλα δέντρα από πάνω;Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:42Θες να πεις ότι είναι ανέφικτο; Αυτό μου λες;Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:14
Έχεις δει πολλά μεγάλα δέντρα πάνω από σταθμό του μετρό; Στο τσιμέντο θα ριζώσουν; Χώρια που δημιουργούν πρόβλημα στην ευστάθεια του σταθμού, στο μπετόν και την υγρασία.
Απλά στη χαβούζα της Αθήνας ο,τιδήποτε και να κατασκευάζεται γίνεται εις βάρος των πεζοδρομίων και των πλατειών γιατί έχουμε αμόρφωτους και ανθρώπους που δύσκολα βλέπουν μπροστά.
Εγώ απλά θα πω ότι σε ένα σταθμό της Ρώμης, δεν θυμάμαι πως τον λένε, η είσοδος είναι στην άκρη μιας πλατείαε η οποία είναι τίγκα στα δέντρα. Ψηλά δέντρα σαν κτήρια.
Σου έδωσα παράδειγμα διπλανής χώρας, μιλάμε για είσοδο μέσα στα δέντρα και τα σκαλιά της οποίας ήταν τίγκα στα φύλλα.
Εδώ κόβουν δέντρα για να φτιάξουν spot για κάδους, στο μετρό περιμένεις να βρεις δέντρο. Ελλάδα είσαι.
Οχι όμως ότι δεν γίνεται.
Να τουμπαρουν τον πλανήτη οι εξαρχειωτες για να ξαναμπούν τα δέντρα στη θέση τους και να γίνω πουστης αν δεν τους στηρίξω.
Οχι όμως "δεν θέλω μετρό για να μην χάσω τα δέντρα"
Δεν το δέχομαι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Αν ρωτάς εμένα θα έπρεπε να μπει πλαφόν στα ενοίκια σε όλη την Αθήνα, αλλά για να μην μπαίνει κάποιος λόγος θα υπάρχει.axilmar έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:37Δλδ οσοι νοικιαζουν εκει κανουν την φασαρια;gassim έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:37Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν θέλουν να αναβαθμιστεί μεταξύ άλλων για να μην ανέβουν κι άλλο τα ενοίκια.axilmar έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 10:56 Αντι να ζητανε να εχει σταθμο στην γειτονια τους, για να αναβαθμιστει, ζητανε να μην εχει.
Βέβαια όσοι έχουν διαμερίσματα στην περιοχή μάλλον θέλουν την αναβάθμιση αλλά δεν πολυμιλανε μην φάνε και κανένα τούβλο στο κεφάλι.
Ας βαλουνε ενα πλαφον στα ενοικια στην περιοχη τοτε για μερικα χρονια.
-
Εμπεδοκλής
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Από τη μια μου λες ότι κόβουν τα δέντρα και δεν τα ξαναφυτεύουν και από την άλλη κατακρίνεις όσους ισχυρίζονται κάτι τέτοιο.Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:52Το ότι - μετά το πέρας των εργασιών και της αναγκαστικής απομάκρυνσης των δέντρων για το εργοτάξιο - δεν τα ξαναφυτευουν οι Ελ επειδή είναι αρπακολατζηδες και είναι λιγότερο μπελαλίδικο δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:45Θα μπορούσες να μου δώσεις ένα παράδειγμα σταθμού στο μετρό της Αθήνας με μεγάλα δέντρα από πάνω;Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:42
Θες να πεις ότι είναι ανέφικτο; Αυτό μου λες;
Σου έδωσα παράδειγμα διπλανής χώρας, μιλάμε για είσοδο μέσα στα δέντρα και τα σκαλιά της οποίας ήταν τίγκα στα φύλλα.
Εδώ κόβουν δέντρα για να φτιάξουν spot για κάδους, στο μετρό περιμένεις να βρεις δέντρο. Ελλάδα είσαι.
Οχι όμως ότι δεν γίνεται.
Να τουμπαρουν τον πλανήτη οι εξαρχειωτες για να ξαναμπούν τα δέντρα στη θέση τους και να γίνω πουστης αν δεν τους στηρίξω.
Οχι όμως "δεν θέλω μετρό για να μην χάσω τα δέντρα"
Δεν το δέχομαι.
Το ξέρεις ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει και δε θα υπάρχουν πάρκα και πλατείες που να μπορείς να πας; Και μετά μας λένε για τουρισμό. Νομίζεις ότι θα κάνουν ουρά οι τουρίστες για να έρχονται σε μια αφιλόξενη πόλη;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
εγώΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:41 Σε κάθε περίπτωση, θα είχε κάποιο ενδιαφέρον το πόσοι πχορουμίτες ζουν, έχουν ζήσει ή έστω έχουν εργαστεί στην περιοχή Εξαρχείων.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Έχει ήδη απαντηθεί. Και το ερώτημα αφορά κυρίως σε όσους εργάζονται ή κατοικούν και όχι σε ιδιοκτήτες που νοικιάζουν. Έτερον εκάτερον.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 15:17εγώΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:41 Σε κάθε περίπτωση, θα είχε κάποιο ενδιαφέρον το πόσοι πχορουμίτες ζουν, έχουν ζήσει ή έστω έχουν εργαστεί στην περιοχή Εξαρχείων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-