!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΟΧΙ Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: ΟΧΙ Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:42
Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:14
Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:15

Αν είναι τα δέντρα το πρόβλημα σας, απαιτήστε δέντρα μετά την ολοκλήρωση της γραμμής και γω μαζί σας.
Έχεις δει πολλά μεγάλα δέντρα πάνω από σταθμό του μετρό; Στο τσιμέντο θα ριζώσουν; Χώρια που δημιουργούν πρόβλημα στην ευστάθεια του σταθμού, στο μπετόν και την υγρασία.

Απλά στη χαβούζα της Αθήνας ο,τιδήποτε και να κατασκευάζεται γίνεται εις βάρος των πεζοδρομίων και των πλατειών γιατί έχουμε αμόρφωτους και ανθρώπους που δύσκολα βλέπουν μπροστά.
Θες να πεις ότι είναι ανέφικτο; Αυτό μου λες;
Κανένα πρόβλημα ευστάθειας δεν δημιουργεί.
Ότι είναι θαμμένο στη γη, δεν ενοχλείται από τίποτα, ούτε καν από σεισμούς.
Μη με αναγκάσεις να καλέσω τη θεότητα, έτσι; :lol:

Εγώ απλά θα πω ότι σε ένα σταθμό της Ρώμης, δεν θυμάμαι πως τον λένε, η είσοδος είναι στην άκρη μιας πλατείαε η οποία είναι τίγκα στα δέντρα. Ψηλά δέντρα σαν κτήρια.
Θα μπορούσες να μου δώσεις ένα παράδειγμα σταθμού στο μετρό της Αθήνας με μεγάλα δέντρα από πάνω;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Zelda έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:10
Green Dragon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:49 Δεν ξέρω αν έχω τοποθετηθεί επί του θέματος αλλά ο σταθμός μετρό εκεί είναι καθαρά σόου εκ μέρους της κυβέρνησης. Δεν εξυπηρετεί κάπου αφού υπάρχουν πολύ κοντά Ομόνοια και Πανεπιστήμιο. Θα είχε νόημα κάτω από το Πεδίο του Άρεως.
Για το πεδιο του Αρεως θα υπαρχει σταθμος στη συμβολη Μουστοξυδη-Αλεξανδρας και μετα αλλος ενας στην Ευελπίδων
Υπερβολη να υπαρχει και τριτος

Επι ΣΥΡΙΖΑ εγινε η διαβουλευση και η οριστικη χωροθετηση των σταθμων
Προστέθηκε και ενας επιπλεον σταθμος στο Γαλατσι τοτε και αλλαξε και η θεση ενος σταθμου (απο Νηαρ Ηστ πηγε πιο ψηλά προς την Πανεπιστημιουπολη)

Αν ηθελε ο Ζαχαριαδης και ο Ηλιοπουλος αλλου το μετρο των Εξαρχειων, ειχαν καθε δυνατοτητα τοτε
Δικαιολογίες του Green Dragon είναι αυτές για να δικαιολογήσει την αντιμπακογιαννική στάση του αλλά θα πρέπει προσεχώς να βρει και άλλες καθώς ο Δούκας μάλλον είναι ένας ακόμη μπρρροοδευτικός πολιτικός της αναρχοκαφρίλας.
Ο επί πλέον σταθμός στο Γαλάτσι (σταθμός Ελικώνος) προστέθηκε επειδή είναι εκεί το σπίτι του Τσίπρα.
Ίσως για να μη προκληθούν αντιδράσεις τότε,οι συριζαίοι έβαλαν και τον σταθμό στα Εξάρχεια αφού δεν μπορούσε να μπει αλλού με σκοπό να υπονομεύσουν τη δημιουργία του όταν αρχίσει η κατασκευή με το παρακράτος τους και με άλλη κυβέρνηση.
Η ευθεία Μουστοξύδη - Ακαδημίας περνάει από τα Εξάρχεια και δεν γίνεται όλο αυτό το διάστημα να είναι κενό ούτε υπάρχει λόγος να γίνονται στροφές για να εξυπηρετηθεί το γκέτο των αλητών.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:44
alekhine έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:35
Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 23:29 Πόσο γαϊδούρι πρέπει να είναι κάποιος για να μην θέλει μετρό στην περιοχή του;
αν εισαι καταστηματαρχης που νοικιαζει μαγαζι στο μετρο η καποιος που μενει στο νοικι στην περιοχη εχει μεγαλη λογικη να μην θελεις μετρο
Επίσης οι παπάδες είχαν βάλει βέτο σε αρκετούς βολικούς σταθμούς βλέπε Αγία Παρασκευή ή σε κάποια εκκλησία που ήθελαν να βάλουν έναν επιπλέον σταθμό στον Πειραιά.

Αλλά κατά τα λοιπά οι αναρχικοί και οι εξαρχειώτες δε θέλουν το μετρό που απλά είπαν να πάει 500 μέτρα πιο πέρα σε πιο βολικό σημείο.
ρε συ πλεον οι σταθμοι του μετρο ειναι και λιγο κτηματομεσιτικη μπιζνα

στο κολωνακι πχ που παιζει σχεδον αποκλειστικα ιδιοκατοικηση ολοι συμφωνησαν να γινει μετρο πανω στην πλατεια για να τσιμπησουν αξια τα σπιτια ενω ο σταθμος ειναι πρακτικα αχρηστος(ο σταθμος του ευαγγελισμου απο την πλατεια κολωνακίου ειναι 9 λεπτα με τα ποδια και υπαρχει και ο σταθμός του συνταγματος που ειναι ακομα πιο κοντα

αντιθετα στα εξαρχεια νομιζω οτι δεν θελουν το μετρο οι τωρινοι κατοικοι γιατι τα νοικια της περιοχης θα πανε στον θεο και το θελουν οι ιδιοκτητες για προφανεις λογους και η κυβερνηση για επικοινωνιακους λογους
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:41
gassim έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:28
Green Dragon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:49 Δεν ξέρω αν έχω τοποθετηθεί επί του θέματος αλλά ο σταθμός μετρό εκεί είναι καθαρά σόου εκ μέρους της κυβέρνησης. Δεν εξυπηρετεί κάπου αφού υπάρχουν πολύ κοντά Ομόνοια και Πανεπιστήμιο. Θα είχε νόημα κάτω από το Πεδίο του Άρεως.
Δηλαδή αν κάποιος είναι στα Εξάρχεια και θέλει να πάει ζωγράφου πως θα το κάνει από Ομόνοια και πανεπιστήμιο ;
Από στάση Μουσείο ή στάση Ακαδημίας. Αν μένει πάνω στην πλατεία. Αναλόγως που μένει μπορεί να τον βολεύει και η Βικτώρια ή η Ομόνοια.
Κάτσε να μιλήσει κανένα που έχει δει μετρό στην ζωή του και μετά μιλάς κι εσύ που νομίζεις ότι από Ομόνοια πας ζωγράφου με μετρό.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Για το πεδιο του Αρεως θα υπαρχει σταθμος στη συμβολη Μουστοξυδη-Αλεξανδρας και μετα αλλος ενας στην Ευελπίδων

Προστέθηκε και ενας επιπλεον σταθμος στο Γαλατσι τοτε και αλλαξε και η θεση ενος σταθμου (απο Νηαρ Ηστ πηγε πιο ψηλά προς την Πανεπιστημιουπολη)

Αν ηθελε ο Ζαχαριαδης και ο Ηλιοπουλος αλλου το μετρο των Εξαρχειων, ειχαν καθε δυνατοτητα τοτε
Είναι πολύ μεγάλη η απόσταση από Μουστοξύδη. Δεν το χειρίστηκαν σωστά όταν το σχεδίασαν.
Εμπεδοκλής

gassim έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:59
Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:41
gassim έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:28

Δηλαδή αν κάποιος είναι στα Εξάρχεια και θέλει να πάει ζωγράφου πως θα το κάνει από Ομόνοια και πανεπιστήμιο ;
Από στάση Μουσείο ή στάση Ακαδημίας. Αν μένει πάνω στην πλατεία. Αναλόγως που μένει μπορεί να τον βολεύει και η Βικτώρια ή η Ομόνοια.
Κάτσε να μιλήσει κανένα που έχει δει μετρό στην ζωή του και μετά μιλάς κι εσύ που νομίζεις ότι από Ομόνοια πας ζωγράφου με μετρό.
Ναι ρε συ. Ζω σε υπόγειο. Με έχουν Κωσταλέξι. :smt047

Btw, σήμερα για Ζωγράφου απλά παίρνεις το 608 πίσω από το Τιτάνια. Θα έχει ξεφορτώσει την πακιστανίλα στην προηγούμενη στάση και μπαίνεις και κάθεσαι. Ξανασηκώνεσαι μόλις φτάσεις.

Μιλάμε με την ολοκλήρωση του υποθετικού μετρό που θα χρησιμοποιήσουν τα εγγόνια μας.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:48

Δικαιολογίες του Green Dragon είναι αυτές για να δικαιολογήσει την αντιμπακογιαννική στάση του αλλά θα πρέπει προσεχώς να βρει και άλλες καθώς ο Δούκας μάλλον είναι ένας ακόμη μπρρροοδευτικός πολιτικός της αναρχοκαφρίλας.
Ο επί πλέον σταθμός στο Γαλάτσι (σταθμός Ελικώνος) προστέθηκε επειδή είναι εκεί το σπίτι του Τσίπρα.
Ίσως για να μη προκληθούν αντιδράσεις τότε,οι συριζαίοι έβαλαν και τον σταθμό στα Εξάρχεια αφού δεν μπορούσε να μπει αλλού με σκοπό να υπονομεύσουν τη δημιουργία του όταν αρχίσει η κατασκευή με το παρακράτος τους και με άλλη κυβέρνηση.
Η ευθεία Μουστοξύδη - Ακαδημίας περνάει από τα Εξάρχεια και δεν γίνεται όλο αυτό το διάστημα να είναι κενό ούτε υπάρχει λόγος να γίνονται στροφές για να εξυπηρετηθεί το γκέτο των αλητών.
Καμιά δικαιολογία, αν θέλετε (και όχι μόνο εσείς, ΟΛΟΙ) να μην καταψηφίζεται ο υποψήφιός σας, να μην βάζετε ανίκανους υποψηφίους. Αυτό ήταν το μήνυμα των εκλογών.

Τον Δούκα θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε, ο Μπακογιάννης δοκιμάστηκε (και αν θέλεις να ξέρεις δεν ήμουν αντίθετος τότε που βγήκε και είχα ακούσει και καλά λόγια για την θητεία του στο Καρπενήσι) και κρίθηκε τραγικός.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Imperium έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:28
axilmar έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 10:56 Αντι να ζητανε να εχει σταθμο στην γειτονια τους, για να αναβαθμιστει, ζητανε να μην εχει.

Απο τα πιο χαζα αιτηματα που εχω ακουσει εβερ.

Ασε δε που οι κατοικοι δεν εχουν κανενα δικαιωμα να πουν απο που θα περασει και που οχι το μετρο...
Θα αναβαθμιστεί στα αλήθεια όμως;

Ή θα γίνει χειρότερα και οι κάτοικοι απλά να σκάσουν γιατι δεν τους πέφτει λόγος.
Γιατι να μην αναβαθμιστει; σχεδον οπου εχει παει το μετρο, αναβαθμιζονται οι γειτονιες.
axilmar

Pillars έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 13:46
axilmar έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 10:56 Αντι να ζητανε να εχει σταθμο στην γειτονια τους, για να αναβαθμιστει, ζητανε να μην εχει.

Ασε δε που οι κατοικοι δεν εχουν κανενα δικαιωμα να πουν απο που θα περασει και που οχι το μετρο...
Ίσως οι αντιδράσεις είναι μια καλή ευκαιρία για να μεταφερθεί η στάση μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο.
Ναι φυσικα, αλλωστε διπλα ειναι.
axilmar

gassim έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:37

Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν θέλουν να αναβαθμιστεί μεταξύ άλλων για να μην ανέβουν κι άλλο τα ενοίκια.
Βέβαια όσοι έχουν διαμερίσματα στην περιοχή μάλλον θέλουν την αναβάθμιση αλλά δεν πολυμιλανε μην φάνε και κανένα τούβλο στο κεφάλι.
Δλδ οσοι νοικιαζουν εκει κανουν την φασαρια;

Ας βαλουνε ενα πλαφον στα ενοικια στην περιοχη τοτε για μερικα χρονια.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:45
Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:14

Έχεις δει πολλά μεγάλα δέντρα πάνω από σταθμό του μετρό; Στο τσιμέντο θα ριζώσουν; Χώρια που δημιουργούν πρόβλημα στην ευστάθεια του σταθμού, στο μπετόν και την υγρασία.

Απλά στη χαβούζα της Αθήνας ο,τιδήποτε και να κατασκευάζεται γίνεται εις βάρος των πεζοδρομίων και των πλατειών γιατί έχουμε αμόρφωτους και ανθρώπους που δύσκολα βλέπουν μπροστά.

Εγώ απλά θα πω ότι σε ένα σταθμό της Ρώμης, δεν θυμάμαι πως τον λένε, η είσοδος είναι στην άκρη μιας πλατείαε η οποία είναι τίγκα στα δέντρα. Ψηλά δέντρα σαν κτήρια.
Θα μπορούσες να μου δώσεις ένα παράδειγμα σταθμού στο μετρό της Αθήνας με μεγάλα δέντρα από πάνω;
Το ότι - μετά το πέρας των εργασιών και της αναγκαστικής απομάκρυνσης των δέντρων για το εργοτάξιο - δεν τα ξαναφυτευουν οι Ελ επειδή είναι αρπακολατζηδες και είναι λιγότερο μπελαλίδικο δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται.

Σου έδωσα παράδειγμα διπλανής χώρας, μιλάμε για είσοδο μέσα στα δέντρα και τα σκαλιά της οποίας ήταν τίγκα στα φύλλα.

Εδώ κόβουν δέντρα για να φτιάξουν spot για κάδους, στο μετρό περιμένεις να βρεις δέντρο. Ελλάδα είσαι.
Οχι όμως ότι δεν γίνεται.

Να τουμπαρουν τον πλανήτη οι εξαρχειωτες για να ξαναμπούν τα δέντρα στη θέση τους και να γίνω πουστης αν δεν τους στηρίξω.

Οχι όμως "δεν θέλω μετρό για να μην χάσω τα δέντρα"
Δεν το δέχομαι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

axilmar έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:37
gassim έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:37

Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν θέλουν να αναβαθμιστεί μεταξύ άλλων για να μην ανέβουν κι άλλο τα ενοίκια.
Βέβαια όσοι έχουν διαμερίσματα στην περιοχή μάλλον θέλουν την αναβάθμιση αλλά δεν πολυμιλανε μην φάνε και κανένα τούβλο στο κεφάλι.
Δλδ οσοι νοικιαζουν εκει κανουν την φασαρια;

Ας βαλουνε ενα πλαφον στα ενοικια στην περιοχη τοτε για μερικα χρονια.
Αν ρωτάς εμένα θα έπρεπε να μπει πλαφόν στα ενοίκια σε όλη την Αθήνα, αλλά για να μην μπαίνει κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Εμπεδοκλής

Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:52
Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:45

Το ότι - μετά το πέρας των εργασιών και της αναγκαστικής απομάκρυνσης των δέντρων για το εργοτάξιο - δεν τα ξαναφυτευουν οι Ελ επειδή είναι αρπακολατζηδες και είναι λιγότερο μπελαλίδικο δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται.

Σου έδωσα παράδειγμα διπλανής χώρας, μιλάμε για είσοδο μέσα στα δέντρα και τα σκαλιά της οποίας ήταν τίγκα στα φύλλα.

Εδώ κόβουν δέντρα για να φτιάξουν spot για κάδους, στο μετρό περιμένεις να βρεις δέντρο. Ελλάδα είσαι.
Οχι όμως ότι δεν γίνεται.

Να τουμπαρουν τον πλανήτη οι εξαρχειωτες για να ξαναμπούν τα δέντρα στη θέση τους και να γίνω πουστης αν δεν τους στηρίξω.

Οχι όμως "δεν θέλω μετρό για να μην χάσω τα δέντρα"
Δεν το δέχομαι.
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Από τη μια μου λες ότι κόβουν τα δέντρα και δεν τα ξαναφυτεύουν και από την άλλη κατακρίνεις όσους ισχυρίζονται κάτι τέτοιο.
Το ξέρεις ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει και δε θα υπάρχουν πάρκα και πλατείες που να μπορείς να πας; Και μετά μας λένε για τουρισμό. Νομίζεις ότι θα κάνουν ουρά οι τουρίστες για να έρχονται σε μια αφιλόξενη πόλη;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:41 Σε κάθε περίπτωση, θα είχε κάποιο ενδιαφέρον το πόσοι πχορουμίτες ζουν, έχουν ζήσει ή έστω έχουν εργαστεί στην περιοχή Εξαρχείων.
εγώ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 15:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:41 Σε κάθε περίπτωση, θα είχε κάποιο ενδιαφέρον το πόσοι πχορουμίτες ζουν, έχουν ζήσει ή έστω έχουν εργαστεί στην περιοχή Εξαρχείων.
εγώ
Έχει ήδη απαντηθεί. Και το ερώτημα αφορά κυρίως σε όσους εργάζονται ή κατοικούν και όχι σε ιδιοκτήτες που νοικιάζουν. Έτερον εκάτερον. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”