και δεν τα κλαδεύουν

άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που η έγκυρη Αυγή δημοσιεύει
https://twitter.com/AvgiOnline/status/1 ... 0519748950

Ίακχος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:41Εργάζομαι στε Εξάρχεια και θέλω να γίνει ο σταθμός. Και οι περισσότεροι Εξαρχιώτες που γνωρίζω τον θέλουν το σταθμό.gassim έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:37Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν θέλουν να αναβαθμιστεί μεταξύ άλλων για να μην ανέβουν κι άλλο τα ενοίκια.axilmar έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 10:56 Αντι να ζητανε να εχει σταθμο στην γειτονια τους, για να αναβαθμιστει, ζητανε να μην εχει.
Απο τα πιο χαζα αιτηματα που εχω ακουσει εβερ.
Ασε δε που οι κατοικοι δεν εχουν κανενα δικαιωμα να πουν απο που θα περασει και που οχι το μετρο...
Βέβαια όσοι έχουν διαμερίσματα στην περιοχή μάλλον θέλουν την αναβάθμιση αλλά δεν πολυμιλανε μην φάνε και κανένα τούβλο στο κεφάλι.
Ειναι μια οργανωμένη μειοψηφία που κάνει πολύ θόρυβο οι αναρχικοί.

Για το πεδιο του Αρεως θα υπαρχει σταθμος στη συμβολη Μουστοξυδη-Αλεξανδρας και μετα αλλος ενας στην ΕυελπίδωνGreen Dragon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:49 Δεν ξέρω αν έχω τοποθετηθεί επί του θέματος αλλά ο σταθμός μετρό εκεί είναι καθαρά σόου εκ μέρους της κυβέρνησης. Δεν εξυπηρετεί κάπου αφού υπάρχουν πολύ κοντά Ομόνοια και Πανεπιστήμιο. Θα είχε νόημα κάτω από το Πεδίο του Άρεως.
Δεν γνωρίζω αν οι μετράνθρωποι λένε αλήθεια.Ναύτης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:26Το πρόσχημα είναι η κοπή των δέντρων. Η ανάδοχος εταιρεία απάντησε χτες ότι δεν τα κόβει, απλώς τα κλαδεύει για να μπορέσει εν συνεχεία να τα μεταφυτεύσει, πράγμα αληθές αν κρίνω από κάτι φωτό του εργοταξίου που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:15 (...) Αν είναι τα δέντρα το πρόβλημα σας, απαιτήστε δέντρα μετά την ολοκλήρωση της γραμμής και γω μαζί σας.
Στην πραγματικότητα, οι τύποι είναι απλώς αντιδραστικοί, για τα λουριά. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει έστω κι ένας (λογικός) άνθρωπος που δεν θέλει σταθμό μετρό στην περιοχή που μένει.
Έχεις δει πολλά μεγάλα δέντρα πάνω από σταθμό του μετρό; Στο τσιμέντο θα ριζώσουν; Χώρια που δημιουργούν πρόβλημα στην ευστάθεια του σταθμού, στο μπετόν και την υγρασία.Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:15Αν είναι τα δέντρα το πρόβλημα σας, απαιτήστε δέντρα μετά την ολοκλήρωση της γραμμής και γω μαζί σας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:07Ναι γιατί είσαι δίκαιος. Τα Εξάρχεια δεν χρειάζονται μέτρο. Ας το κάνουν βέβαια, σιγά το θέμα. Να έχει και δέντρα όμως όπως πριν.Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:02
Τωρα τι απάντηση είναι αυτή;
Ή Καισαριανή θα έχει σταθμό.
Δηλαδή θα υπήρχε χάραξη μετρό στη περιοχή μου και γω θα εσκουζα γιατί δεν έχει μετρό μια άλλη περιοχή;
Ρε την παλευετε καθόλου;![]()
![]()
Δηλαδή αν κάποιος είναι στα Εξάρχεια και θέλει να πάει ζωγράφου πως θα το κάνει από Ομόνοια και πανεπιστήμιο ;Green Dragon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:49 Δεν ξέρω αν έχω τοποθετηθεί επί του θέματος αλλά ο σταθμός μετρό εκεί είναι καθαρά σόου εκ μέρους της κυβέρνησης. Δεν εξυπηρετεί κάπου αφού υπάρχουν πολύ κοντά Ομόνοια και Πανεπιστήμιο. Θα είχε νόημα κάτω από το Πεδίο του Άρεως.
αν εισαι καταστηματαρχης που νοικιαζει μαγαζι στο μετρο η καποιος που μενει στο νοικι στην περιοχη εχει μεγαλη λογικη να μην θελεις μετροΠτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 23:29 Πόσο γαϊδούρι πρέπει να είναι κάποιος για να μην θέλει μετρό στην περιοχή του;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Από στάση Μουσείο ή στάση Ακαδημίας. Αν μένει πάνω στην πλατεία. Αναλόγως που μένει μπορεί να τον βολεύει και η Βικτώρια ή η Ομόνοια.gassim έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:28Δηλαδή αν κάποιος είναι στα Εξάρχεια και θέλει να πάει ζωγράφου πως θα το κάνει από Ομόνοια και πανεπιστήμιο ;Green Dragon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:49 Δεν ξέρω αν έχω τοποθετηθεί επί του θέματος αλλά ο σταθμός μετρό εκεί είναι καθαρά σόου εκ μέρους της κυβέρνησης. Δεν εξυπηρετεί κάπου αφού υπάρχουν πολύ κοντά Ομόνοια και Πανεπιστήμιο. Θα είχε νόημα κάτω από το Πεδίο του Άρεως.
Θες να πεις ότι είναι ανέφικτο; Αυτό μου λες;Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:14Έχεις δει πολλά μεγάλα δέντρα πάνω από σταθμό του μετρό; Στο τσιμέντο θα ριζώσουν; Χώρια που δημιουργούν πρόβλημα στην ευστάθεια του σταθμού, στο μπετόν και την υγρασία.Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:15Αν είναι τα δέντρα το πρόβλημα σας, απαιτήστε δέντρα μετά την ολοκλήρωση της γραμμής και γω μαζί σας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 10:07
Ναι γιατί είσαι δίκαιος. Τα Εξάρχεια δεν χρειάζονται μέτρο. Ας το κάνουν βέβαια, σιγά το θέμα. Να έχει και δέντρα όμως όπως πριν.
Απλά στη χαβούζα της Αθήνας ο,τιδήποτε και να κατασκευάζεται γίνεται εις βάρος των πεζοδρομίων και των πλατειών γιατί έχουμε αμόρφωτους και ανθρώπους που δύσκολα βλέπουν μπροστά.
Επίσης οι παπάδες είχαν βάλει βέτο σε αρκετούς βολικούς σταθμούς βλέπε Αγία Παρασκευή ή σε κάποια εκκλησία που ήθελαν να βάλουν έναν επιπλέον σταθμό στον Πειραιά.alekhine έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 12:35αν εισαι καταστηματαρχης που νοικιαζει μαγαζι στο μετρο η καποιος που μενει στο νοικι στην περιοχη εχει μεγαλη λογικη να μην θελεις μετροΠτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 23:29 Πόσο γαϊδούρι πρέπει να είναι κάποιος για να μην θέλει μετρό στην περιοχή του;