Συγγνώμη, το άρθρο που παράθεσα για το ότι τα φαρμακεία και οι κλινικές είναι στο στόχαστρο της εφορίας για μεγάλη φοροδιαφυγή το είδες;Otto Weininger έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 14:07Το 70% είναι η βάση που δεν ξεφεύγει με τίποτα. Αν βάλεις όλα τα υπόλοιπα που είτε κόβεις ασυναίσθητα πλέον, είτε είναι με κάρτα η πληρωμή όποτε εννοείται κόβεις, το φαρμακειο δηλώνει από 90 έως 100% των εισοδημάτων του.hellegennes έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 13:50
Αν δήλωνα μόνο το 70% του τζίρου μου θα έβγαινα λογιστικά μόνιμα με μη βιώσιμες ετήσιες ζημιές. 70% είναι πολύ χαμηλό ποσοστό όταν η επιχείρηση έχει σημαντικά έξοδα σε μισθολογικό κόστος, ρεύμα, κτλ.
Και να είναι και φορολογικά ενήμερο κάθε μα κάθε μήνα.
Βρες μου κάποιον άλλο κλάδο να το κάνει αυτό. Γι'αυτό και ουδέποτε μπήκαν στο στόχαστρο της εφορίας τα φαρμακεία συλλογικά.
Υπάρχουν ένα σωρό κλάδοι που δηλώνουν το 100% ή κοντά στο 100% των εισοδημάτων τους και σίγουρα δεν είναι τα φαρμακεία σ' αυτούς. Ξέρω ένα σωρό φαρμακεία που δεν κόβουν αποδείξεις για τίποτα μη συνταγογραφούμενο. Βέβαια εγώ δεν είμαι στατιστικό μέγεθος, είναι όμως το κράτος που έχει βάλει στο στόχαστρο τον κλάδο σου.