Εγώ ποτέ παρεξηγήθηκα; άλλο και τούτοΠασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:09Δεν γνωρίζω το γούστο της Σέσιλυ. Μαγκιά της, ό,τι και να λέει σαν γυναίκα. Το συζητάω.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:01Εμένα με εκφράζει μόνο ο εαυτός μου.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:00
Εννοείς οτι περνάει την εικόνα του βρωμιάρη ηθελημένα και δεν πλένεται ο άνθρωπος; Καλά, άλλη μαλακία να πείτε, έχετε ωρέ;![]()
Ο Άγις είναι γύπας ταραμοκεφτές. Αν σε εκφράζει ,πάσο, τι να πω.
Τα έγραψε και παραπάνω η σεσιλυ που είναι γυναίκα και με γουστο, άσε με εμένα, εγώ μπορεί να τον ζηλεύω πες.
Εσύ έγινες ''ένα'' με τον ετερο Λακεδαιμόνιο μωρέ. Πάψε να χαλιέσαι εν τω μεταξύ, διότι μου βγάζεις μιαν εσανς μίρλας και παρεξηγησιάς, απίστευτης.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιές ταινίες έχετε δεί πάνω απο 3 φορές
Re: Ποιές ταινίες έχετε δεί πάνω απο 3 φορές
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό βγάζεις μαν μου.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:13Εγώ ποτέ παρεξηγήθηκα; άλλο και τούτοΠασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:09Δεν γνωρίζω το γούστο της Σέσιλυ. Μαγκιά της, ό,τι και να λέει σαν γυναίκα. Το συζητάω.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:01
Εμένα με εκφράζει μόνο ο εαυτός μου.
Τα έγραψε και παραπάνω η σεσιλυ που είναι γυναίκα και με γουστο, άσε με εμένα, εγώ μπορεί να τον ζηλεύω πες.
Εσύ έγινες ''ένα'' με τον ετερο Λακεδαιμόνιο μωρέ. Πάψε να χαλιέσαι εν τω μεταξύ, διότι μου βγάζεις μιαν εσανς μίρλας και παρεξηγησιάς, απίστευτης.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Cecily Anne
Α τα πλένει κάποιος ? Αυτό ειναι ευχάριστο! Πάντως το χέρι το βάζει στα ιδιαίτερα και μετά το μυριζει, δεν μπορεί!Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:12Γνωρίζεις ποιός / ποιά του τα πλένει, ε;Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:10Όχι καλε, απλά στο διήμερο πάνω βάζει το βρακί από την ανάποδη.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:00
Εννοείς οτι περνάει την εικόνα του βρωμιάρη ηθελημένα και δεν πλένεται ο άνθρωπος; Καλά, άλλη μαλακία να πείτε, έχετε ωρέ;![]()
Ο Άγις είναι γύπας ταραμοκεφτές. Αν σε εκφράζει ,πάσο, τι να πω.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό βγάζω σε εσένα θες να πεις.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:15Αυτό βγάζεις μαν μου.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:13Εγώ ποτέ παρεξηγήθηκα; άλλο και τούτοΠασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:09
Δεν γνωρίζω το γούστο της Σέσιλυ. Μαγκιά της, ό,τι και να λέει σαν γυναίκα. Το συζητάω.
- Otto Weininger
Εκλεκτό αλλα υπερβολικό.
Δηλαδή να είναι και πολύ ωραίος και με τύπο. Μαζί με αυτά να είναι και έξυπνος. Πολύ έξυπνος. Ρομαντικός ενίοτε αλλά με φουλ τεστοστερόνη old school όπου χρειαστεί.
Συν όλα τα υπόλοιπα full extra εννοείται.
Δεν υπάρχουν τέτοιοι άντρες, μην παραμυθιάζετε τους εαυτούς σας.
Το ότι οντως εκείνη βρήκε έναν τέτοιο είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Α, και μπισμπικης μοιάζει να μυρίζει μασχαλιλα που περνάει μέσα από τις φωτο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σουτ εσύ λέμε.Otto Weininger έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:25
Εκλεκτό αλλα υπερβολικό.
Δηλαδή να είναι και πολύ ωραίος και με τύπο. Μαζί με αυτά να είναι και έξυπνος. Πολύ έξυπνος. Ρομαντικός ενίοτε αλλά με φουλ τεστοστερόνη old school όπου χρειαστεί.
Συν όλα τα υπόλοιπα full extra εννοείται.
Δεν υπάρχουν τέτοιοι άντρες, μην παραμυθιάζετε τους εαυτούς σας.
Το ότι οντως εκείνη βρήκε έναν τέτοιο είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Α, και μπισμπικης μοιάζει να μυρίζει μασχαλιλα που περνάει μέσα από τις φωτο.
Ε, ναι. Αφού μαζί μιλούσαμε, σε ποιόν θα το έβγαζες; Στο γείτονα;
Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:15Α τα πλένει κάποιος ? Αυτό ειναι ευχάριστο! Πάντως το χέρι το βάζει στα ιδιαίτερα και μετά το μυριζει, δεν μπορεί!Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:12Γνωρίζεις ποιός / ποιά του τα πλένει, ε;Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:10
Όχι καλε, απλά στο διήμερο πάνω βάζει το βρακί από την ανάποδη.![]()
Άμα ξύνει τ'αρχίδια του και μετά βάζει το χέρι στη μύτη, να το ξανασκεφτώ μαρή.
ε ναι οκ
Θηλυκέψου και εσύ λίγο
Τί θες μωρέ; Να κόψω το ''καλό σερί'' που έχω χτίσει εδώ μέσα; Δηλαδή πώς να θηλυκέψω; Για πες;
Εμένα μ' αρέσουν πολύ ως ζευγάρι η Σέσι και ο Όττο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είστε πολύ ανώμαλες τελικά. Έχασα πάσα ιδέα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Όχι ρε, μην μας το κάνεις αυτό. Κρίμα κι άδικο.
μα, αυτό σου λέω, τον παραδέχομαι, όπως τα λες, σε αντίθεση με την ταινία καρτούν που κάνει τον ποντικούληΠτολεμαίος έγραψε: 31 Οκτ 2023, 14:26Περιγράφει τις τελευταίες στιγμές.Μπίστης έγραψε: 31 Οκτ 2023, 13:17Πτολεμαίος έγραψε: 31 Οκτ 2023, 13:13
Ο Bruno μη σου πω ότι ήταν καλύτερος και από τον πραγματικό Χίτλερ.![]()
![]()
Εφόσον ο σκηνοθέτης επιτρέπει στον Μπρούνο να παίξει τον Χίτλερ ως άνθρωπο (ερείπιο φυσικά) αυτός τα καταφέρνει, όταν δίνεται οδηγία γιά καρικατούρα ...![]()
Πως έπρεπε κατά τη γνώμη σου να παίξει;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
-
- 5 Απαντήσεις