Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:58
Και το Rise of Evil, απειρες φορές.
δε μου άρεσε αυτό, ο χίτλερ ήταν πολύ ψεύτικος κατά τη γνώμη μου (ενώ γενικά ο καρλάιλ είναι καλός ηθοποιός)
ο καλύτερος χίτλερ που έχω δει ήταν άνετα και με διαφορά ο bruno ganz, καλύτερος κι από τον anthony hopkins
Ο Bruno μη σου πω ότι ήταν καλύτερος και από τον πραγματικό Χίτλερ.
χαχαχα πόσο πολύ ισχύει
έπαιξε τον χίτλερ, καλύτερα κι από τον χίτλερ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Αυτές τις 2 τις έχω δει πάνω από 10 φορές και τις βλέπω ξανά και ξανά περίπου 2 φορές το χρόνο και αυτό είναι κάτι που θα γίνεται μέχρι να πεθάνω.
Κυριολεκτικά δεν τις βαριέμαι ποτέ.
Green Mile
Terminator 2
Matrix 1-2-3
Ολική Επαναφορα
Starship Troopers
Predator
Robocop
Ζουν ανάμεσα μας
Είναι μερικές που θυμάμαι.
Το Ζοθν ανάμεσα μας έχω να το δω πάλι πάνω από 20-25 χρόνια. Θέλω να το ξαναδώ.
Ειναι αυτο με τον Κιθ Σαδερλαντ που δεν πρεπει να κοιμηθουν αλλιώς θα γινουν εξωγήινοι?
Για το Ζουν ανάμεσα μας λες;
Είναι αυτό με έναν τύπο που βρίσκει τυχαία κάτι γυαλιά ηλίου τα οποία δείχνουν τον κόσμο όπως πραγματικά είναι. Δεν θέλω να σποιλαρω άλλο.
Δες την χτες.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:59
ο καλύτερος χίτλερ που έχω δει ήταν άνετα και με διαφορά ο bruno ganz, καλύτερος κι από τον anthony hopkins
Ο Bruno μη σου πω ότι ήταν καλύτερος και από τον πραγματικό Χίτλερ.
Εφόσον ο σκηνοθέτης επιτρέπει στον Μπρούνο να παίξει τον Χίτλερ ως άνθρωπο (ερείπιο φυσικά) αυτός τα καταφέρνει, όταν δίνεται οδηγία γιά καρικατούρα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
lonelyrider έγραψε: 31 Οκτ 2023, 13:15
Εχω δει 3 φορες και βαλε, την καλυτερη ταινια ολων των εποχων που δεν ειναι αλλη απο το The Matrix.
ρε παιιδά, αν και ταινιόφιλος, αν και έχω λιώσει άπειρες ταινίες, αν σας πω ότι δεν έχει τύχει να δω ποτέ το matrix θα με πιστέψετε;
όλο ακούω γι'αυτή τη ταινία αλλά δεν την έχω δει ποτέ
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:47
άπειρες
γενικά όποια ταινία μου αρέσει, την λιώνω κυριολεκτικά
ενδεικτικά: τα τρία πρώτα Indiana Jones, The Big Lebowski, Braveheart, Gladiator, The Downfall, The Silence of the Lambs, Platoon, Apocalypse Now και άλλες πολλές πολλές
Όντως, πάρα πολλές ταινίες, κι εγώ μια από τα ίδια.
Το Indiana Jones το πρώτο, το είχα δει 7 φορές στο σινεμά μέσα σε 1-2 χρόνια περίπου, πιτσιρικάς τότε. Κι άλλες 3-4 αργότερα, σε θερινούς. Εννοείται ότι από την 3η-4η φορά και μετά ήξερα σχεδόν απ' έξω τους διαλόγους.
Άσε μετά, σε βιντοκασέτες, τηλεόραση, dvd και τα ρέστα...
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:47
άπειρες
γενικά όποια ταινία μου αρέσει, την λιώνω κυριολεκτικά
ενδεικτικά: τα τρία πρώτα Indiana Jones, The Big Lebowski, Braveheart, Gladiator, The Downfall, The Silence of the Lambs, Platoon, Apocalypse Now και άλλες πολλές πολλές
Όντως, πάρα πολλές ταινίες, κι εγώ μια από τα ίδια.
Το Indiana Jones το πρώτο, το είχα δει 7 φορές στο σινεμά μέσα σε 1-2 χρόνια περίπου, πιτσιρικάς τότε. Κι άλλες 3-4 αργότερα, σε θερινούς. Εννοείται ότι από την 3η-4η φορά και μετά ήξερα σχεδόν απ' έξω τους διαλόγους.
Άσε μετά, σε βιντοκασέτες, τηλεόραση, dvd και τα ρέστα...
τον ιντιάνα τον έλιωνα από μικρός (από 6-7 χρονών, μόλις είχα μάθει να διαβάζω υπότιτλους), είχα τις ταινίες του σε βιντεοκασέτες, μετά από χρόνια αγόρασα ένα box-set dvd και πλέον εδώ και καμιά 8αρα χρόνια τις έχω ηλεκτρονικά. πλάκα πλακα τις βλέπω εδώ και 30 χρόνια και ακόμα δεν τις βαριέμαι. μήπως έχω θέμα;
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2023, 13:14
μια ιστορία 20 ετών μέσα σε 4 ώρες
δεν υποτιμώ την ταινία, αναγνωρίζω ότι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια, αλλά πώς να το πω, επιχειρούν κάτι πολύ μεγάλο αλλά το κάνουν με λάθος τρόπο και το αποτέλεσμα στα μάτια μου τουλάχιστον, φαντάζει κάπως πρόχειρο
ιστορία μαι ας
Η ατμόσφαιρα είναι b τηλεταινίας
Το κύριο λαθος ? είναι προπαγάνδα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εχω δει 3 φορες και βαλε, την καλυτερη ταινια ολων των εποχων που δεν ειναι αλλη απο το The Matrix.
ρε παιιδά, αν και ταινιόφιλος, αν και έχω λιώσει άπειρες ταινίες, αν σας πω ότι δεν έχει τύχει να δω ποτέ το matrix θα με πιστέψετε;
Ουτε την έχω δει ούτε πρόκειται.
Μου φτάνουν, και περισεύουν, τα αναρίθμητα ηλήθια meme που παράγει.
Την περισότερη ζημιά στον ανθρώπινο εγκέφαλο την έχει κάνει αυτή η μπούρδα.
Σιγά μην την τροφοδοτήσω κι όλας.
Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:58
Και το Rise of Evil, απειρες φορές.
δε μου άρεσε αυτό, ο χίτλερ ήταν πολύ ψεύτικος κατά τη γνώμη μου (ενώ γενικά ο καρλάιλ είναι καλός ηθοποιός)
Bρήκαν έναν ποντικομούρη γιά να μειώσουν και άλλο τον Αδόλφο
Α τους αλήτες. Τέτοιον άντρακλα, κούκλο με θεληματικό πηγούνι σαν τον Χίτλερ, πήγανε και βάλανε τον ποντικομούρη να τον παίξει. Αλήτες παιδί μου, αλήτες...
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2023, 13:14
μια ιστορία 20 ετών μέσα σε 4 ώρες
δεν υποτιμώ την ταινία, αναγνωρίζω ότι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια, αλλά πώς να το πω, επιχειρούν κάτι πολύ μεγάλο αλλά το κάνουν με λάθος τρόπο και το αποτέλεσμα στα μάτια μου τουλάχιστον, φαντάζει κάπως πρόχειρο
ιστορία μαι ας
Η ατμόσφαιρα είναι b τηλεταινίας
Το κύριο λαθος ? είναι προπαγάνδα
ε τώρα να πω κι εγώ την κακία μου, έχεις δίκιο η ατμόσφαιρια είναι b movie και είναι όντως τηλεταινία που πέχτηκε σε δύο επεισόδια
Bρήκαν έναν ποντικομούρη γιά να μειώσουν και άλλο τον Αδόλφο
Α τους αλήτες. Τέτοιον άντρακλα, κούκλο με θεληματικό πηγούνι σαν τον Χίτλερ, πήγανε και βάλανε τον ποντικομούρη να τον παίξει. Αλήτες παιδί μου, αλήτες...
Ουτε την έχω δει ούτε πρόκειται.
Μου φτάνουν, και περισεύουν, τα αναρίθμητα ηλήθια meme που παράγει.
Την περισότερη ζημιά στον ανθρώπινο εγκέφαλο την έχει κάνει αυτή η μπούρδα.
Σιγά μην την τροφοδοτήσω κι όλας.
Ετσι νιώθω εγώ οταν βλέπω ταινίες του Will Ferrell
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.