Αφού μιλάτε υποτιμητικά για τους άλλους άντρηδοι; Δεν θέλει δα και πολύ σκέψη.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 18:58Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 17:56Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας έχετε και οι δυο Λακεδαιμόνιοι. Τι, όχι;Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 10:49
μια μερίδα ναι.
Τσεκαρισμένο απανωτά απο τύπο που μοιάζει πιο μπισμπίκης και απο τον μπισμπίκη πολύ πριν τον μπισμπίκη.
Όταν πήγε να παίξει μπάλα εκει που δε τον έπαιρνε εφαγε πολύ χοντρό στραπάτσο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιές ταινίες έχετε δεί πάνω απο 3 φορές
Re: Ποιές ταινίες έχετε δεί πάνω απο 3 φορές
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ποτέ μίλησα υποτιμητικά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Δεν είσαι στα καλά σου! Είμαι σίγουρη ότι φοράει τσικνισμενο βρακί.Αγις έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 10:46για καποιο λογο αι γυναικαι ελκυονται περιστασιακα η σε ημιμονιμη βαση απο το συγκεκριμενο τυπο της ανδρικης πανιδος
η υπαρξη του εξυπηρετει κ καλυπτει αναγκες
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρε, πόσα θες να μας τρελλάνεις;
Δεν είπες πως είναι μπίχλας και βρωμάει τσίπουρο συν καπνό;
Πώς το ξέρεις; Τονε μύρισες; Λες η άλλη η κάρχια να πήγαινε αν ήταν αναρχοάπλυτος; Έλα σε παρακαλώ.
Αφού αυτή την εικόνα θέλει να βγάζει και ο ίδιος, τι να πω; ότι επρόκειτο για μέλος του dandy club;Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:45Ρε, πόσα θες να μας τρελλάνεις;![]()
Πώς το ξέρεις; Τονε μύρισες; Λες η άλλη η κάρχια να πήγαινε αν ήταν αναρχοάπλυτος; Έλα σε παρακαλώ.
Δεν είναι κάτι υποτιμητικό. Όπως είπε και ο Αγις αυτό περνάει σε μια μερίδα και μάλιστα με επιτυχία.
Αυτό έχει σημασία, ότι το γουστάρεις. Όλα τα άλλα είναι παπαριές, μετά συγχωρήσεως.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 17:49Εμ βλέπεις; Εγώ πάλι καθόμουν να τα δω και ήμανε μέσα στην τρελλή χαρά. Εν τω μεταξύ, όταν έβγαινε καινούργιο βιβλίο, πήγαινα πρώτη να το προμηθευτώ και το διάβαζα αχόρταγα. Τι κι αν ήταν πχ, 600 πλας σελίδες. Σε δυο μέρες το πολύ, το είχα τελειώσει. Γιαυτό σου λέω, για τα πανηγύρια η φίλη σου. Αλλά πόσο το γουστάρωωωω.Isildur έγραψε: 31 Οκτ 2023, 20:49Ε, και γιατί φοβόσουν να τα πεις μαρή; Η Οδύσσεια που λες μ' άρεσε κι εμένα πάρα πολύ, κυρίως λόγω Ασάντε βέβαια που φυσιογνωμικά μού καθόταν πολύ καλά, πιο καλά από τον Σον Μπιν της "Τροίας".Πασιφάη έγραψε: 31 Οκτ 2023, 14:36 Όλα τα Ιντιάνα Τζόουνς, το Top Gun, τα 2 Zoro με τον υπεργαμάτο γκόμενο Μπαντέρας, την ''Τροία'' με τον άλλονα θεογκόμενο Μπραντ Πιτ,την ''Οδύσσεια'' με τον Αρμάν Ασάντε, ( αυτόνανε τον προτιμώ καλλίτερα απ'όλους..) και φυσικά όλα τα Χάρρυ Πότερ, τα οποία παρεμπιπτόντως τα έχω και σε βιβλία. ΌΛΑ ΌΜΩΣ.
Δικάστε με.
Στα υπόλοιπα, συμφωνώ επίσης. Εκτός από τα Χάρυ Πότερ, που τα είδα όλα από μία φορά μόνο, χάριν των παιδιών τότε... Και φυσικά έχουμε και τα βιβλία (πάλι για τα παιδιά φυσικά, τα οποία δεν έχω διαβάσει ποτέ -επίσης φυσικά).![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Γι'αυτό σ'αγαπάω ρε. Με καταλαβαίνεις.Isildur έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:54Αυτό έχει σημασία, ότι το γουστάρεις. Όλα τα άλλα είναι παπαριές, μετά συγχωρήσεως.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 17:49Εμ βλέπεις; Εγώ πάλι καθόμουν να τα δω και ήμανε μέσα στην τρελλή χαρά. Εν τω μεταξύ, όταν έβγαινε καινούργιο βιβλίο, πήγαινα πρώτη να το προμηθευτώ και το διάβαζα αχόρταγα. Τι κι αν ήταν πχ, 600 πλας σελίδες. Σε δυο μέρες το πολύ, το είχα τελειώσει. Γιαυτό σου λέω, για τα πανηγύρια η φίλη σου. Αλλά πόσο το γουστάρωωωω.Isildur έγραψε: 31 Οκτ 2023, 20:49
Ε, και γιατί φοβόσουν να τα πεις μαρή; Η Οδύσσεια που λες μ' άρεσε κι εμένα πάρα πολύ, κυρίως λόγω Ασάντε βέβαια που φυσιογνωμικά μού καθόταν πολύ καλά, πιο καλά από τον Σον Μπιν της "Τροίας".
Στα υπόλοιπα, συμφωνώ επίσης. Εκτός από τα Χάρυ Πότερ, που τα είδα όλα από μία φορά μόνο, χάριν των παιδιών τότε... Και φυσικά έχουμε και τα βιβλία (πάλι για τα παιδιά φυσικά, τα οποία δεν έχω διαβάσει ποτέ -επίσης φυσικά).![]()
Εννοείς οτι περνάει την εικόνα του βρωμιάρη ηθελημένα και δεν πλένεται ο άνθρωπος; Καλά, άλλη μαλακία να πείτε, έχετε ωρέ;Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:53Αφού αυτή την εικόνα θέλει να βγάζει και ο ίδιος, τι να πω; ότι επρόκειτο για μέλος του dandy club;
Δεν είναι κάτι υποτιμητικό. Όπως είπε και ο Αγις αυτό περνάει σε μια μερίδα και μάλιστα με επιτυχία.
Ο Άγις είναι γύπας ταραμοκεφτές. Αν σε εκφράζει ,πάσο, τι να πω.
Εμένα με εκφράζει μόνο ο εαυτός μου.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:00Εννοείς οτι περνάει την εικόνα του βρωμιάρη ηθελημένα και δεν πλένεται ο άνθρωπος; Καλά, άλλη μαλακία να πείτε, έχετε ωρέ;Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:53Αφού αυτή την εικόνα θέλει να βγάζει και ο ίδιος, τι να πω; ότι επρόκειτο για μέλος του dandy club;Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:45
Ρε, πόσα θες να μας τρελλάνεις;![]()
Δεν είναι κάτι υποτιμητικό. Όπως είπε και ο Αγις αυτό περνάει σε μια μερίδα και μάλιστα με επιτυχία.![]()
Τα έγραψε και παραπάνω η σεσιλυ που είναι γυναίκα και με γουστο, άσε με εμένα, εγώ μπορεί να τον ζηλεύω πες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 01 Νοέμ 2023, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε μα, τι; Και τα Χάρυ Πότερ που λες, απλά βγήκαν όταν ήμουν αρκετά μεγάλος πλέον και είχα και μπόλικες ώρες πτήσης σε φάνταζυ, οπότε γι' αυτό δεν με κέρδισαν, μού έπεφταν πολύ παιδικά και είχα αποκτήσει άλλα στάνταρντς για το είδος. Προσπάθησα είναι η αλήθεια, διάβασα το πρώτο στα παιδιά, αλλά μετά είπα στη σύζυγο "τα υπόλοιπα δικά σου".Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:56Γι'αυτό σ'αγαπάω ρε. Με καταλαβαίνεις.Isildur έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:54Αυτό έχει σημασία, ότι το γουστάρεις. Όλα τα άλλα είναι παπαριές, μετά συγχωρήσεως.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 17:49
Εμ βλέπεις; Εγώ πάλι καθόμουν να τα δω και ήμανε μέσα στην τρελλή χαρά. Εν τω μεταξύ, όταν έβγαινε καινούργιο βιβλίο, πήγαινα πρώτη να το προμηθευτώ και το διάβαζα αχόρταγα. Τι κι αν ήταν πχ, 600 πλας σελίδες. Σε δυο μέρες το πολύ, το είχα τελειώσει. Γιαυτό σου λέω, για τα πανηγύρια η φίλη σου. Αλλά πόσο το γουστάρωωωω.![]()
![]()
Τις ταινίες τις είδα όμως, οκ, έστω και από μία φορά έκαστη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Eιναι η πραγματικοτητα .Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:53Αφού αυτή την εικόνα θέλει να βγάζει και ο ίδιος, τι να πω; ότι επρόκειτο για μέλος του dandy club;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν γνωρίζω το γούστο της Σέσιλυ. Μαγκιά της, ό,τι και να λέει σαν γυναίκα. Το συζητάω.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:01Εμένα με εκφράζει μόνο ο εαυτός μου.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:00Εννοείς οτι περνάει την εικόνα του βρωμιάρη ηθελημένα και δεν πλένεται ο άνθρωπος; Καλά, άλλη μαλακία να πείτε, έχετε ωρέ;Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:53
Αφού αυτή την εικόνα θέλει να βγάζει και ο ίδιος, τι να πω; ότι επρόκειτο για μέλος του dandy club;
Δεν είναι κάτι υποτιμητικό. Όπως είπε και ο Αγις αυτό περνάει σε μια μερίδα και μάλιστα με επιτυχία.![]()
Τα έγραψε και παραπάνω η σεσιλυ που είναι γυναίκα και με γουστο, άσε με εμένα, εγώ μπορεί να τον ζηλεύω πες.
Εσύ έγινες ''ένα'' με τον ετερο Λακεδαιμόνιο μωρέ. Πάψε να χαλιέσαι εν τω μεταξύ, διότι μου βγάζεις μιαν εσανς μίρλας και παρεξηγησιάς, απίστευτης.
- Cecily Anne
Όχι καλε, απλά στο διήμερο πάνω βάζει το βρακί από την ανάποδη.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:00Εννοείς οτι περνάει την εικόνα του βρωμιάρη ηθελημένα και δεν πλένεται ο άνθρωπος; Καλά, άλλη μαλακία να πείτε, έχετε ωρέ;Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:53Αφού αυτή την εικόνα θέλει να βγάζει και ο ίδιος, τι να πω; ότι επρόκειτο για μέλος του dandy club;Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:45
Ρε, πόσα θες να μας τρελλάνεις;![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Isildur έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:01Ε μα, τι; Και τα Χάρυ Πότερ που λες, απλά βγήκαν όταν ήμουν αρκετά μεγάλος πλέον και είχα και μπόλικες ώρες πτήσης σε φάνταζυ, οπότε γι' αυτό δεν με κέρδισαν, μού έπεφταν πολύ παιδικά και είχα αποκτήσει άλλα στάνταρντς για το είδος. Προσπάθησα είναι η αλήθεια, διάβασα το πρώτο στα παιδιά, αλλά μετά είπα στη σύζυγο "τα υπόλοιπα δικά σου".![]()
Τις ταινίες τις είδα όμως, οκ, έστω και από μία φορά έκαστη.
Γνωρίζεις ποιός / ποιά του τα πλένει, ε;Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:10Όχι καλε, απλά στο διήμερο πάνω βάζει το βρακί από την ανάποδη.Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:00Εννοείς οτι περνάει την εικόνα του βρωμιάρη ηθελημένα και δεν πλένεται ο άνθρωπος; Καλά, άλλη μαλακία να πείτε, έχετε ωρέ;Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:53
Αφού αυτή την εικόνα θέλει να βγάζει και ο ίδιος, τι να πω; ότι επρόκειτο για μέλος του dandy club;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
-