Οι μη Εβραίοι ή η μη Μουσουλμάνοι Αμερικάνοι το κάνουν γιατί είναι σχεδόν υποχρεωτικό εδώ και χρόνια. Ή τουλάχιστον έτσι μού είχε πει φίλος που έμενε στην Καλιφόρνια και γεννήθηκαν τα παιδιά του (δίδυμα, ένα κι ένα) εκεί. Έπρεπε να ζητήσεις συγκεκριμένα στο νοσοκομείο να μην κάνουν περιτομή στο παιδί, αλλιώς η τυπική διαδικασία ήταν να γίνει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:03Φανατικός κιόλας; Saving himself for marriage?GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:01Ρε μλκες αμα δεν εχετε δει τη σειρα γιατι σχολιαζετε;Ειπαμε Ιταλος και φανατικος καθολικος,δεν ειναι δυσκολο να καταλαβετε οτι του το κοψε το εβραικο χερι της παραγωγης,γιατι ετσι![]()
![]()
Ρε συ, οι μη Εβραίοι Αμερικανοί το κάνουν για αισθητικούς λόγους ή λόγους υγείας και καλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο Μάθιου Περι
Re: Πέθανε ο Μάθιου Περι
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δηλαδη να υποθεσουμε οτι ξυπνησε μια μερα και ειπε να παει να το κοψει μονος του.Ποσιμπολ αλλα εγω θα το πω υποπτο πλοτ χοουλDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:07Μα δεν αμφισβητώ ότι είναι από καθολική οικογένεια.GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:05Μιλαμε με τα στοιχεια που μας δωσαν για το συγκεκριμενο χαρακτηρα,δεν θυμασαι το επεισοδιο με το σοι του μαζεμενο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:03
Φανατικός κιόλας; Saving himself for marriage?![]()
Ρε συ, οι μη Εβραίοι Αμερικανοί το κάνουν για αισθητικούς λόγους ή λόγους υγείας και καλά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Πες default να συνεννοηθούμε.Isildur έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:07Οι μη Εβραίοι ή η μη Μουσουλμάνοι Αμερικάνοι το κάνουν γιατί είναι σχεδόν υποχρεωτικό εδώ και χρόνια. Ή τουλάχιστον έτσι μού είχε πει φίλος που έμενε στην Καλιφόρνια και γεννήθηκαν τα παιδιά του (δίδυμα, ένα κι ένα) εκεί. Έπρεπε να ζητήσεις συγκεκριμένα στο νοσοκομείο να μην κάνουν περιτομή στο παιδί, αλλιώς η τυπική διαδικασία ήταν να γίνει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:03Φανατικός κιόλας; Saving himself for marriage?GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:01
Ρε μλκες αμα δεν εχετε δει τη σειρα γιατι σχολιαζετε;Ειπαμε Ιταλος και φανατικος καθολικος,δεν ειναι δυσκολο να καταλαβετε οτι του το κοψε το εβραικο χερι της παραγωγης,γιατι ετσι![]()
![]()
Σειρά του 90 ήταν λογικό είναι να μην υπάρχουν μαύροι και Ασιάτες.
Ρατσισμός υπήρξε κυρίως με το body shaming που κάναν στην περίπτωση της Μόνικα.
Ρατσισμός υπήρξε κυρίως με το body shaming που κάναν στην περίπτωση της Μόνικα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Όχι, οι γονείς το κάνουν για αυτούς τους λόγους. Δες αυτό που έγραψε ο Ισιλντουρ. Βασικά μέχρι πρόσφατα πολλές Αμερικανίδες γκόμενες θα φρικαραν άμα έβλεπαν απεριτμητο οπότε ο άλλος δεν το ρισκάρει για το γιό του πιστεύω.GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:08Δηλαδη να υποθεσουμε οτι ξυπνησε μια μερα και ειπε να παει να το κοψει μονος του.Ποσιμπολ αλλα εγω θα το πω υποπτο πλοτ χοουλDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:07Μα δεν αμφισβητώ ότι είναι από καθολική οικογένεια.GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:05
Μιλαμε με τα στοιχεια που μας δωσαν για το συγκεκριμενο χαρακτηρα,δεν θυμασαι το επεισοδιο με το σοι του μαζεμενο;![]()
ΟΚ, μού είπε λοιπόν ο buddy και τέως bff μου ότι είναι default procedure στα τοπικά τους hospitals.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:09Πες default να συνεννοηθούμε.Isildur έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:07Οι μη Εβραίοι ή η μη Μουσουλμάνοι Αμερικάνοι το κάνουν γιατί είναι σχεδόν υποχρεωτικό εδώ και χρόνια. Ή τουλάχιστον έτσι μού είχε πει φίλος που έμενε στην Καλιφόρνια και γεννήθηκαν τα παιδιά του (δίδυμα, ένα κι ένα) εκεί. Έπρεπε να ζητήσεις συγκεκριμένα στο νοσοκομείο να μην κάνουν περιτομή στο παιδί, αλλιώς η τυπική διαδικασία ήταν να γίνει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:03
Φανατικός κιόλας; Saving himself for marriage?![]()
Καλύτερα;
- Dwarven Blacksmith
Θες να το φτασουμε δηλαδη στο σημειο που θα φερνω ερευνες για τις περιτομες των καθολικων στη Νεα Υορκη τη δεκαετια του 70;Δεν σεβεσαι τιποτα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:10Όχι, οι γονείς το κάνουν για αυτούς τους λόγους. Δες αυτό που έγραψε ο Ισιλντουρ. Βασικά μέχρι πρόσφατα πολλές Αμερικανίδες γκόμενες θα φρικαραν άμα έβλεπαν απεριτμητο οπότε ο άλλος δεν το ρισκάρει για το γιό του πιστεύω.GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:08Δηλαδη να υποθεσουμε οτι ξυπνησε μια μερα και ειπε να παει να το κοψει μονος του.Ποσιμπολ αλλα εγω θα το πω υποπτο πλοτ χοουλ![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:17Θες να το φτασουμε δηλαδη στο σημειο που θα φερνω ερευνες για τις περιτομες των καθολικων στη Νεα Υορκη τη δεκαετια του 70;Δεν σεβεσαι τιποτα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:10Όχι, οι γονείς το κάνουν για αυτούς τους λόγους. Δες αυτό που έγραψε ο Ισιλντουρ. Βασικά μέχρι πρόσφατα πολλές Αμερικανίδες γκόμενες θα φρικαραν άμα έβλεπαν απεριτμητο οπότε ο άλλος δεν το ρισκάρει για το γιό του πιστεύω.GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:08 Δηλαδη να υποθεσουμε οτι ξυπνησε μια μερα και ειπε να παει να το κοψει μονος του.Ποσιμπολ αλλα εγω θα το πω υποπτο πλοτ χοουλ![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Κύπριος;Isildur έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:14ΟΚ, μού είπε λοιπόν ο buddy και τέως bff μου ότι είναι default procedure στα τοπικά τους hospitals.
Καλύτερα;
Buddy είπα ρε, όχι κουμπάρος.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:19Κύπριος;Isildur έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:14ΟΚ, μού είπε λοιπόν ο buddy και τέως bff μου ότι είναι default procedure στα τοπικά τους hospitals.
Καλύτερα;
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχει κάνει περιτομή στην σειρά ο Τζόυ, τι λέτε;GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:08Δηλαδη να υποθεσουμε οτι ξυπνησε μια μερα και ειπε να παει να το κοψει μονος του.Ποσιμπολ αλλα εγω θα το πω υποπτο πλοτ χοουλDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:07Μα δεν αμφισβητώ ότι είναι από καθολική οικογένεια.GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:05
Μιλαμε με τα στοιχεια που μας δωσαν για το συγκεκριμενο χαρακτηρα,δεν θυμασαι το επεισοδιο με το σοι του μαζεμενο;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εχμ δες το βιντεο που ποσταρα παραπανω
RIP τεράστιε Τσάντλερ.
Οι επιπτώσεις των εξαρτήσεων τον οδήγησαν σε πρόωρο τέλος. Καθάρισε(;) κάποια στιγμή από τα σκατά, αλλά ήταν too little too late. Ο καλύτερος από την παρέα ήταν. Αλανάκι από τα λίγα.
Οι επιπτώσεις των εξαρτήσεων τον οδήγησαν σε πρόωρο τέλος. Καθάρισε(;) κάποια στιγμή από τα σκατά, αλλά ήταν too little too late. Ο καλύτερος από την παρέα ήταν. Αλανάκι από τα λίγα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 6 Απαντήσεις