Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
σοβαρά τώρα, θέλω να κόψω ένα δυο ψυχαναγκασμούς, μέχρι να εξελιχθω πνευματικά και να υποχωρησουν μόνα τους, χρειάζομαι πρακτική βοήθεια (ας ειναι και από άντρα)
προσευχή, νηστεία και αχαλίνωτο σεξ
και πάνε οι ψυχαναγκασμοι
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
σοβαρά τώρα, θέλω να κόψω ένα δυο ψυχαναγκασμούς, μέχρι να εξελιχθω πνευματικά και να υποχωρησουν μόνα τους, χρειάζομαι πρακτική βοήθεια (ας ειναι και από άντρα)
Έχω ακούσει ότι νηστεία και σεξ είναι αμαρτία. Όταν νηστεύεις πρέπει να απέχεις από το σεξ.
Έχω ακούσει ότι νηστεία και σεξ είναι αμαρτία. Όταν νηστεύεις πρέπει να απέχεις από το σεξ.
στις προκαθορισμένες νηστείες
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:50
Αυτό δεν είναι ψυχαναγκασμός αλλά λογική σειρά. Αν άρχιζες από τον κώλο μετά θα έβαζες το σφουγγάρι στην μούρη πχ;
Δηλαδή πετάς το σφουγγάρι μετά από κάθε λούσιμο;
Όχι το ξεπλένω πολύ καλά. Διάβασε παραπίσω για το συγκεκριμένο θέμα, εξηγούνται πλήρως οι απορίες σου.
Και τι έγινε που το ξεπλένεις; Το ίδιο δεν είναι; Δεν μπορείς να το ξεπλύνεις ενδιάμεσα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Όχι το ξεπλένω πολύ καλά. Διάβασε παραπίσω για το συγκεκριμένο θέμα, εξηγούνται πλήρως οι απορίες σου.
Και τι έγινε που το ξεπλένεις; Το ίδιο δεν είναι; Δεν μπορείς να το ξεπλύνεις ενδιάμεσα;
Το ξεπλένεις και μέχρι να κάνεις μπάνιο πάλι έχει στεγνώσει οπότε το μεγάλο ποσοστό των μικροβίων έχει αποδημήσει εις κύριον. Δεν μιλάω για τα σφουγγάρια που είναι πλαστικά αφρώδη αλλά για αυτά τα τούλια. Σε 12 ώρες θα έχει στεγνώσει.
Όταν αλλάζω λωρίδα για λίγα δευτερόλεπτα νιώθω σα λαθρομετανάστης. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακόμα λέω ωπ, η λωρίδα ΜΟΥ.
Άλλα λίγα δευτερόλεπτα και μου κακοφαίνεται όταν κάποιος θέλει να μπει μπροστά μου, στη λωρίδα ΜΟΥ.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Το ξεπλένεις και μέχρι να κάνεις μπάνιο πάλι έχει στεγνώσει οπότε το μεγάλο ποσοστό των μικροβίων έχει αποδημήσει εις κύριον. Δεν μιλάω για τα σφουγγάρια που είναι πλαστικά αφρώδη αλλά για αυτά τα τούλια. Σε 12 ώρες θα έχει στεγνώσει.
Μα ποιων μικροβίων; Τι μικρόβια που δεν έχεις ήδη νομίζεις ότι μεταφέρεις από το ποπουδάκι σου στο πρόσωπο; Παρεμπιπτόντως, γιατί χρειάζεσαι σφουγγάρι για το πρόσωπο; Κι αν πρέπει να χρησιμοποιήσεις σφουγγάρι, γιατί δεν έχεις ένα ειδικά για το πρόσωπο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
πάντα με τον ίδιο τρόπο ναι, εννοείται. Που μένεις να έρθω να σου ανοιγοκλείνω το ζεστό στην κουζίνα να δώ κάτι;
Και εγώ ρε, εννοείται, πάντα με τον ίδιο τρόπο.
Το μόνο που παλιά, οταν ήμουν κάργα ψυχαναγκαστικος, είχα δύο ταχύτητες στο μπάνιο, την κανονικη και την αστραπαια.
Άλλοι ψυχαναγκασμοί που είχα, ο αναπτήρας έπρεπε να μπαίνει με συγκεκριμένο τρόπο πάνω στο πακέτο, τα σιδερωμα ενος ρουχου έπρεπε να ήταν ΤΕΛΕΙΟ και μου έπαιρνε μισή ώρα για να το πετύχω ώσπου σε μια στιγμή κάηκα εγκεφαλικά τόσο πολύ που δεν μπορούσα πετύχω το τέλειο σιδέρωμα και από τότε δεν ξανασιδερωσα.
Αλλά το πιο τραγικό ήταν το στήσιμο των πιάτων και ποτηριών στο ντουλάπι.
Από το μικρό στο μεγάλο.
Από αυτά που στατιστικά χρησιμοποιώ περισσότερο σε αυτά που χρησιμοποιώ λιγοτερο ώστε να μην κάνει το χέρι μου περιττα μεγαλυτερες διαδρομές.
Τα χερούλια των φλυτζανιων παρεταγμενα σε ώρα 4 γιατί θα άνοιγα το ντουλάπι με το αριστερό χέρι και θα τα έπαιρνα με το δεξί.
Κι άλλα πολλά που δε τα θυμάμαι.
Και που κοπηκαν μέσα σε 2-3 μήνες όταν ήρθε να μείνει μαζί μου γυναίκα στο σπιτι
Ο ψυχαναγκασμός είναι μια ψευδαίσθηση ότι δήθεν ελέγχεις το περιβάλλον σου.
Είτε συνειδητοποιείς κάποια στιγμή μόνος σου ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτο, είτε πας σε ψυχολογο να στο μάθει, είτε ερωτεύεσαι έναν χύμα τύπο και με τον καιρό βρίσκετε ενα σημείο ισορροπίας.
Ένα από τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσω έχει να κάνει με τις αναπνοές μου, μου έχει μείνει από μικρή που κράταγα ένα διάστημα την αναπνοή μου ψυχαναγκαστικά και τώρα αυτοματοποιήθηκε, τί άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα θα μου πείτε
Για γιόγκες και μλκιες τέτοιες, δεν νομίζω οτι θέλω ή έχω τώρα την πολυτέλεια να τρέχω, δεν ξέρω αν μπορώ να ρυθμίσω τον εαυτό μου από μόνη μου να πειθαρχήσει σε σωστή αναπνοή