ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΓκιώνης έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:29 Ψωμί και τυρί τελειώνουν ταυτόχρονα πάντα με το φαγητό,εννοείται.φαντάζομαι ότι κι εσύ έχεις το κόλλημα σε κάθε μπουκιά να τρως "υποχρεωτικά" λίγο από όλα;
κι ό,τι μένει μόνο του, δεν τρώγεται ποτέ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΓκιώνης έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:29 Ψωμί και τυρί τελειώνουν ταυτόχρονα πάντα με το φαγητό,εννοείται.φαντάζομαι ότι κι εσύ έχεις το κόλλημα σε κάθε μπουκιά να τρως "υποχρεωτικά" λίγο από όλα;
Πωωωω πω θα σου έσπαγα το κεφάλι άμα το έβλεπα στο πιάτο σου.
Εμμ... ναι; Φυσιολογικό δεν είναι; Γιατί να ακολουθώ την ίδια ακριβώς σειρά λες και κάνω τελετή;ritzeri έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:48 Το αντίθετο του ψυχαναγκασμού πως λέγεται;
Ο κολλητός μου όχι απλά δεν έχει κανένα ψυχαναγκασμό, είναι το πιο χύμα άτομο που έχει υπάρξει.
Πείτε μου ειλικρινά, υπάρχει άτομο που να μην κάνει μπάνιο πάντα με τον ίδιο τρόπο;
Πχ, πρώτα λούσιμο, μετά αριστερός ώμος κλπ κλπ
Δηλαδή πετάς το σφουγγάρι μετά από κάθε λούσιμο;Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:50
Αυτό δεν είναι ψυχαναγκασμός αλλά λογική σειρά. Αν άρχιζες από τον κώλο μετά θα έβαζες το σφουγγάρι στην μούρη πχ;
Ας υποθέσουμε ότι είναι. Τι είδους μικρόβια έχει και με ποιον τρόπο είναι αυτό κακό; Το τρως; Το βάζεις στο στόμα σου; Τρίβεις τα μάτια σου με το σφουγγάρι;Gherschaagk έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:14Ναι γιατί; δεν σου γεμίζει το μάτι;Βινόσαυρος έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:11το σφουγγαρακι που είναι για μπανιο;Gherschaagk έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:06 Το σφουγγάρι σαν αντικείμενο έχει τα άπειρα μικρόβια. Τι 'ξήγα να ρίξουμε;![]()
Τον πηδάς τον Μπομπ;hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:12 Ας υποθέσουμε ότι είναι. Τι είδους μικρόβια έχει και με ποιον τρόπο είναι αυτό κακό; Το τρως; Το βάζεις στο στόμα σου; Τρίβεις τα μάτια σου με το σφουγγάρι;
Όχι το ξεπλένω πολύ καλά. Διάβασε παραπίσω για το συγκεκριμένο θέμα, εξηγούνται πλήρως οι απορίες σου.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:07
Δηλαδή πετάς το σφουγγάρι μετά από κάθε λούσιμο;Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:50
Αυτό δεν είναι ψυχαναγκασμός αλλά λογική σειρά. Αν άρχιζες από τον κώλο μετά θα έβαζες το σφουγγάρι στην μούρη πχ;
Εύκολο είναι, όλα στο πιάτο τα θεςΣουβλίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:28 πείτε μου κι εμένα σελίδα που ξεκίνησε αυτό με το σφουγγάρι γιατί κάτι δεν κατάλαβα καλά (?)
ritzeri έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:05Και εγώ ρε, εννοείται, πάντα με τον ίδιο τρόπο.enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:52πάντα με τον ίδιο τρόπο ναι, εννοείται. Που μένεις να έρθω να σου ανοιγοκλείνω το ζεστό στην κουζίνα να δώ κάτι;ritzeri έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:48 Πείτε μου ειλικρινά, υπάρχει άτομο που να μην κάνει μπάνιο πάντα με τον ίδιο τρόπο;
Πχ, πρώτα λούσιμο, μετά αριστερός ώμος κλπ κλπ![]()
Το μόνο που παλιά, οταν ήμουν κάργα ψυχαναγκαστικος, είχα δύο ταχύτητες στο μπάνιο, την κανονικη και την αστραπαια.
Άλλοι ψυχαναγκασμοί που είχα, ο αναπτήρας έπρεπε να μπαίνει με συγκεκριμένο τρόπο πάνω στο πακέτο, τα σιδερωμα ενος ρουχου έπρεπε να ήταν ΤΕΛΕΙΟ και μου έπαιρνε μισή ώρα για να το πετύχω ώσπου σε μια στιγμή κάηκα εγκεφαλικά τόσο πολύ που δεν μπορούσα πετύχω το τέλειο σιδέρωμα και από τότε δεν ξανασιδερωσα.
Αλλά το πιο τραγικό ήταν το στήσιμο των πιάτων και ποτηριών στο ντουλάπι.
Από το μικρό στο μεγάλο.
Από αυτά που στατιστικά χρησιμοποιώ περισσότερο σε αυτά που χρησιμοποιώ λιγοτερο ώστε να μην κάνει το χέρι μου περιττα μεγαλυτερες διαδρομές.
Τα χερούλια των φλυτζανιων παρεταγμενα σε ώρα 4 γιατί θα άνοιγα το ντουλάπι με το αριστερό χέρι και θα τα έπαιρνα με το δεξί.
Κι άλλα πολλά που δε τα θυμάμαι.
Και που κοπηκαν μέσα σε 2-3 μήνες όταν ήρθε να μείνει μαζί μου γυναίκα στο σπιτι
Μη γελάς, δεν πρόκειται να σου αφήσει χώρο να σκέφτεσαι τίποτε άλλο.Σουβλίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:45![]()
σοβαρά τώρα, θέλω να κόψω ένα δυο ψυχαναγκασμούς, μέχρι να εξελιχθω πνευματικά και να υποχωρησουν μόνα τους, χρειάζομαι πρακτική βοήθεια(ας ειναι και από άντρα)