!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψυχαναγκασμοί

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
νύχτα

Re: Ψυχαναγκασμοί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Γκιώνης έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:29 Ψωμί και τυρί τελειώνουν ταυτόχρονα πάντα με το φαγητό,εννοείται.φαντάζομαι ότι κι εσύ έχεις το κόλλημα σε κάθε μπουκιά να τρως "υποχρεωτικά" λίγο από όλα;
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

κι ό,τι μένει μόνο του, δεν τρώγεται ποτέ :cry
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

Spoiler
Εικόνα
:e040:
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Γκιώνης έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:57
:e040:
Πωωωω πω θα σου έσπαγα το κεφάλι άμα το έβλεπα στο πιάτο σου. :oops:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Ο πιο χρονοβόρος κι ηλίθιος ψυχαναγκασμός είναι να θες να τελειώσεις ένα βιβλίο, ακόμα κι αν αποδείχτηκε μαλακία.
Γιατί καρδιά μου; Χρόνο για πέταμα έχεις;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ritzeri έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:48 Το αντίθετο του ψυχαναγκασμού πως λέγεται;

Ο κολλητός μου όχι απλά δεν έχει κανένα ψυχαναγκασμό, είναι το πιο χύμα άτομο που έχει υπάρξει.

Πείτε μου ειλικρινά, υπάρχει άτομο που να μην κάνει μπάνιο πάντα με τον ίδιο τρόπο;
Πχ, πρώτα λούσιμο, μετά αριστερός ώμος κλπ κλπ
Εμμ... ναι; Φυσιολογικό δεν είναι; Γιατί να ακολουθώ την ίδια ακριβώς σειρά λες και κάνω τελετή;
Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:50
Αυτό δεν είναι ψυχαναγκασμός αλλά λογική σειρά. Αν άρχιζες από τον κώλο μετά θα έβαζες το σφουγγάρι στην μούρη πχ;
Δηλαδή πετάς το σφουγγάρι μετά από κάθε λούσιμο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Gherschaagk έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:14
Βινόσαυρος έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:11
Gherschaagk έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:06 Το σφουγγάρι σαν αντικείμενο έχει τα άπειρα μικρόβια. Τι 'ξήγα να ρίξουμε;
το σφουγγαρακι που είναι για μπανιο; :smt017
Ναι γιατί; δεν σου γεμίζει το μάτι;
Ας υποθέσουμε ότι είναι. Τι είδους μικρόβια έχει και με ποιον τρόπο είναι αυτό κακό; Το τρως; Το βάζεις στο στόμα σου; Τρίβεις τα μάτια σου με το σφουγγάρι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:12 Ας υποθέσουμε ότι είναι. Τι είδους μικρόβια έχει και με ποιον τρόπο είναι αυτό κακό; Το τρως; Το βάζεις στο στόμα σου; Τρίβεις τα μάτια σου με το σφουγγάρι;
Τον πηδάς τον Μπομπ;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:07
Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:50
Αυτό δεν είναι ψυχαναγκασμός αλλά λογική σειρά. Αν άρχιζες από τον κώλο μετά θα έβαζες το σφουγγάρι στην μούρη πχ;
Δηλαδή πετάς το σφουγγάρι μετά από κάθε λούσιμο;
Όχι το ξεπλένω πολύ καλά. Διάβασε παραπίσω για το συγκεκριμένο θέμα, εξηγούνται πλήρως οι απορίες σου.
the end
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

πείτε μου κι εμένα σελίδα που ξεκίνησε αυτό με το σφουγγάρι γιατί κάτι δεν κατάλαβα καλά (?)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Σουβλίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:28 πείτε μου κι εμένα σελίδα που ξεκίνησε αυτό με το σφουγγάρι γιατί κάτι δεν κατάλαβα καλά (?)
Εύκολο είναι, όλα στο πιάτο τα θες :P
viewtopic.php?f=12&t=41&start=60#p317136
the end
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Έ όχι και στο πιάτο, ξέρεις πόση ώρα παίρνει να ψάχνεις κάθε φορά την κατάλληλη σελίδα? :P

τεσπα, για άλλο λόγο ρώτησα αλλά μετά από αυτό το ποστ του ριτζ μου ήρθε η ερώτηση:

Πώς κόβονται οι ψυχαναγκασμοί?!
ritzeri έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:05
enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:52
ritzeri έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:48 Πείτε μου ειλικρινά, υπάρχει άτομο που να μην κάνει μπάνιο πάντα με τον ίδιο τρόπο;
Πχ, πρώτα λούσιμο, μετά αριστερός ώμος κλπ κλπ
πάντα με τον ίδιο τρόπο ναι, εννοείται. Που μένεις να έρθω να σου ανοιγοκλείνω το ζεστό στην κουζίνα να δώ κάτι; :003:
Και εγώ ρε, εννοείται, πάντα με τον ίδιο τρόπο.

Το μόνο που παλιά, οταν ήμουν κάργα ψυχαναγκαστικος, είχα δύο ταχύτητες στο μπάνιο, την κανονικη και την αστραπαια.

Άλλοι ψυχαναγκασμοί που είχα, ο αναπτήρας έπρεπε να μπαίνει με συγκεκριμένο τρόπο πάνω στο πακέτο, τα σιδερωμα ενος ρουχου έπρεπε να ήταν ΤΕΛΕΙΟ και μου έπαιρνε μισή ώρα για να το πετύχω ώσπου σε μια στιγμή κάηκα εγκεφαλικά τόσο πολύ που δεν μπορούσα πετύχω το τέλειο σιδέρωμα και από τότε δεν ξανασιδερωσα.

Αλλά το πιο τραγικό ήταν το στήσιμο των πιάτων και ποτηριών στο ντουλάπι.
Από το μικρό στο μεγάλο.
Από αυτά που στατιστικά χρησιμοποιώ περισσότερο σε αυτά που χρησιμοποιώ λιγοτερο ώστε να μην κάνει το χέρι μου περιττα μεγαλυτερες διαδρομές.
Τα χερούλια των φλυτζανιων παρεταγμενα σε ώρα 4 γιατί θα άνοιγα το ντουλάπι με το αριστερό χέρι και θα τα έπαιρνα με το δεξί.

Κι άλλα πολλά που δε τα θυμάμαι.
Και που κοπηκαν μέσα σε 2-3 μήνες όταν ήρθε να μείνει μαζί μου γυναίκα στο σπιτι
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Στην δική σου περίπτωση είναι άντρας και όχι γυναίκα, μη μπερδευτείς.
the end
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

:smt005:

σοβαρά τώρα, θέλω να κόψω ένα δυο ψυχαναγκασμούς, μέχρι να εξελιχθω πνευματικά και να υποχωρησουν μόνα τους, χρειάζομαι πρακτική βοήθεια :a040: (ας ειναι και από άντρα)
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Σουβλίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:45 :smt005:

σοβαρά τώρα, θέλω να κόψω ένα δυο ψυχαναγκασμούς, μέχρι να εξελιχθω πνευματικά και να υποχωρησουν μόνα τους, χρειάζομαι πρακτική βοήθεια :a040: (ας ειναι και από άντρα)
Μη γελάς, δεν πρόκειται να σου αφήσει χώρο να σκέφτεσαι τίποτε άλλο. :003:
the end
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

μα είναι αυτοματισμοί πια, δεν είναι σκέψη, κλαψ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”