Οι ασφάλειες δεν είναι ποιότητα ζωής αλλά μπίζνα. Ένα είδος (κακής κατά τη γνώμη μου) επένδυσης.Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2023, 10:30Μα προσπάθησα να τους εξηγήσω ότι αυτό που περιέγραψα δεν είναι η ζωή ενός multimillionaire, αλλά κάποιου που απλά λέει θέλω ένα ποτ πουρί ποιότητας, χωρίς μάλιστα καμία υπερβολή.Ερμής έγραψε: 04 Οκτ 2023, 10:27Δε διαφωνώ, γιατί όπως είπες άνετη ζωή χωρίς εκπτώσεις(δλδ να μη σκέφτεσαι οταν χαλάς για το οτιδήποτε) με βάση τα θέλω του καθενός. Μη σου πώ πως κάποια τα έβαλες και κομμένα και κάποια άλλα έξοδα δε τα έβαλες καθόλου όπως πχ ιδιωτική ασφάλεια ζωής, το οποίο είναι ένα δυνατό κόστος αν μιλάμε για καλή ασφάλεια (περίπου 3Κ το χρόνο το ενηλικο άτομο), χρήματα για επενδύσεις δε τα βάζω καν γιατί στην ουσία δεν είναι έξοδα.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2023, 18:41
Περιέγραψα πιο πάνω. Και μιλάμε για απλά πράγματα, δεν έβαλα λούσα ή ταξίδια, σπουδές παιδιων κλπ
Και όντως δεν έβαλα καν πχ ιδιωτικές ασφάλειες μέσα.
Κατά τα άλλα όσοι υποστηρίζετε τα πολλά χιλιάρικα ως ποιότητα ζωής, ανήκετε απλώς στους σούπερ καταναλωτές. Εκεί δεν υπάρχει όριο, μπορείς να μπεις σε ένα μαγαζί και να το σηκώσεις όλο, αν έχεις. Το γιατί αυτό δίνει τόση χαρά σε κάποιους, είναι άλλου κλάδου ερώτημα.