Είναι ανώτερη μάνατζερ. Από κάτω της έχει 2-3 υπαλλήλους απευθείας δικούς της, γραμματέα ξερωγω και μερικούς συμβούλους αλλά βασικά οι περισσότεροι από τους άλλους είναι μεσαίοι μάνατζερ. Δε νομίζω ότι ανησυχεί κάποιος από όλους αυτούς πώς θα βγάλει το μήνα. Μόνο αυτή ανησυχεί επειδή έχει τελείως μαλάκα άντρα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:20άρα 1/30 δηλαδη 3-4%.
χαμηλότερη αναλογία από 13% που δεν υπολογίζουν οριακά πως θα βγει ο μήνας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Έρευνα: Οριακά βγάζει το μήνα το 87 τοίς εκατό των καταναλωτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη
αν αυτο που γραφει εδω παει σε μηνιαιες αποδοχες πασο
αλλα το θεμα μας ειναι με τι μισθο μπορεις να βγαινεις αξιοπρεπως - και το χιλιαρικο που εβαλα καθε χρονος που περναει τεινει ολο και περισσοτερο προς το "τα βγαζω ισα ισα - πριν απο 7-8 χρονια ηταν περισσοτερο προς το "ζω αξιοπρεπως"
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Με την εξέλιξη του Ίντερνετ υπάρχουν δουλειές για αποφοίτους καλών Πανεπιστημίων που γρήγορα ξεπερνάνε το 150άρι (και ίσως κάποιοι δουλεύουν και από Ελλάδα; Δεν ξέρω. Από Ισπανία ξέρω)Leporello έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:18€6.000 δεν παίζουν όταν είσαι 30 ετών. Μετά τα 40-45 έρχονται τέτοια λεφτά, αν είσαι τυχερός. Ε, στα 45 αν δεν σκέφτεσαι το μέλλον, είσαι αφελής.sharp έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:14Άλλου είδους συζήτηση αυτή και δεν ξέρω αν θα την έκανες όταν ήσουν 30 χρονών. Όσον αφορά τα νούμερα προφανώς όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα, αλλά και η επιλογή να μην δουλεύεις περιέχει έναν πλούτο. Αν βέβαια κάθεσαι όλη μέρα και παίζεις CS τότε είναι η ζωή σου χαμένη είτε δουλεύεις είτε όχι και οσα και να βγάζεις. Αλλά, όπως είπα, άλλη συζήτησηLeporello έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:10 Αν η γυναίκα δεν μπορεί να βρεί δουλειά, ναι δεν θα πεθάνει αν ο άνδρας κερδίζει €6.000. Αν δεν δουλεύει επειδή πιστεύει ότι με τα €6.000 είναι Κροίσοι και δεν έχει ανάγκη, νομίζεις ότι είναι λογική στάση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 03 Οκτ 2023, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πήγαινε στο φέησ. Αν σε πάρουν...axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:41
Καμμια πληροφορια για κομπιουτερακηδες; σε ποιες εταιρειες πχ; ενδιαφερεται ...ενας φιλος.
Πρόλαβες την επόμενη ερώτηση μου.foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:12 Υποψη για αυτα που κανει εξω θα επαιρνε τουλαχιστον 15.000. 12 ωρες τη μερα, κυριακες χαραματα, project εκατομμυριων κλπ. Πιστευω ο μονος λογος που δεν κερατώνει τον αχρηστο ειναι οτι δεν προλαβαινει ουτε να κλασει.
Για να το πεις αυτό σοβαρά και υπεύθυνα με ένα νούμερο θα πρέπει να ορίσεις και άλλες παραμέτρους. Οικογ. κατάσταση, πόλη και ίσως και ηλικία. Εδώ απλώς καραφλάζιουμε με μερικούς που λογαριάζουν τα Ευρώ σαν να είναι δραχμές.alekhine έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:35αν αυτο που γραφει εδω παει σε μηνιαιες αποδοχες πασο
αλλα το θεμα μας ειναι με τι μισθο μπορεις να βγαινεις αξιοπρεπως - και το χιλιαρικο που εβαλα καθε χρονος που περναει τεινει ολο και περισσοτερο προς το "τα βγαζω ισα ισα - πριν απο 7-8 χρονια ηταν περισσοτερο προς το "ζω αξιοπρεπως"
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:12 Υποψη για αυτα που κανει εξω θα επαιρνε τουλαχιστον 15.000. 12 ωρες τη μερα, κυριακες χαραματα, project εκατομμυριων κλπ. Πιστευω ο μονος λογος που δεν κερατώνει τον αχρηστο ειναι οτι δεν προλαβαινει ουτε να κλασει.
Και που ξέρεις ότι δεν τον κερατώνει;
-
Δημοκράτης
Γαληνός έγραψε: 30 Σεπ 2023, 10:02 Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκονται σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ, τα οποία παραθέτει ο ΣΕΒ, το 68,3% του πληθυσμού ζει κοντά στο όριο της φτώχειας
2022....
Κάθε χρόνο και χειρότερα με την Νέα Δημοκρατία
Έχω κλαίει στο γέλιο με το νημα
- Otto Weininger
Μάλλον δεν είδες καλά τα νούμερα που έγραψα.alekhine έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:27με 1200 μικτα τον μηνα (που σημαινει 1 χιλιαρικο χερι μετα απο ΦΜΥ και λοιπα) συνηθως ο μηνας βγαινει ισα ισαOtto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:51Α, θες και BMW ;Green Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:44
Το 'υποχωρήσεις' είναι πάρα πολύ σχετικό. Το να μην πάρεις BMW στο δικό μου το μυαλό δεν είναι υποχώρηση.
Κάνε τα 11.000.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- alekhine
για 10Κ μετα απο φορους ειδα οτι εγραψεςOtto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:46Μάλλον δεν είδες καλά τα νούμερα που έγραψα.alekhine έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:27με 1200 μικτα τον μηνα (που σημαινει 1 χιλιαρικο χερι μετα απο ΦΜΥ και λοιπα) συνηθως ο μηνας βγαινει ισα ισα
μπορει βεβαια να ισχυει αυτο που εβαλε ο sharp και να λες για μηνιαιες αποδοχες που ειπα πασο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Επίσης ο ορισμός του αξιοπρεπώς έχει αλλάξει, τώρα θεωρείται πχ νορμάλ να αναβάλλεις έξοδα όπως γιατροί και συντηρήσεις, αλλά δεν είναι, δεν πρέπει να είναι.alekhine έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:35 αλλα το θεμα μας ειναι με τι μισθο μπορεις να βγαινεις αξιοπρεπως - και το χιλιαρικο που εβαλα καθε χρονος που περναει τεινει ολο και περισσοτερο προς το "τα βγαζω ισα ισα - πριν απο 7-8 χρονια ηταν περισσοτερο προς το "ζω αξιοπρεπως"
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Δεν είναι ο κανόνας όμως. Κυρίως είναι σταρταπ σε φάση καψίματος λεφτών και ακολουθεί ανώμαλη προσγείωση στα 3-4 χρόνια ή μόλις πατήσεις τα 35, whichever comes first.sharp έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:36 Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Με την εξέλιξη του Ίντερνετ υπάρχουν δουλειές για αποφοίτους καλών Πανεπιστημίων που γρήγορα ξεπερνάνε το 150άρι (και ίσως κάποιοι δουλεύουν και από Ελλάδα; Δεν ξέρω. Από Ισπανία ξέρω)
- hellegennes
Α και σ' αυτόν τον τομέα το πτυχίο φαρμακολογίας που έχεις σού δίνει την δυνατότητα να ξέρεις καλύτερα από τους ειδικούς; Τελικά είναι πολύ καλό πτυχίο. Πας για φαρμακολογία και βγαίνεις από γιατρός ως στατιστικολόγος.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2023, 13:30Έγινε.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:30Κατάστημα τροφίμων έχω, ο τίτλος υποτιμά την πραγματικότητα. Τουλάχιστον το 50% έχει ξοδέψει όλα του τα λεφτά μέχρι την μέση του μήνα, ένα σημαντικό ποσοστό έχει ξοδέψει όλον του τον μισθό την πρώτη εβδομάδα και οριακά βγάζει τον μήνα το 90% των καταναλωτών.Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2023, 12:21
Εξήγησε μου κάτι για να δω αν έχει νόημα η κουβέντα: όντως πιστεύεις τον τίτλο του νήματος;
Σημαντικό ποσοστό των καταναλωτών είναι μέσα έναν μήνα και σταδιακά ρέπουν προς δεύτερο μήνα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν απλήρωτες υποχρεώσεις ενός μήνα, που τείνει προς υποχρεώσεις δύο μηνών, είτε λέγεται ενοίκιο είτε τρόφιμα είτε δίδακτρα είτε λογαριασμοί ενέργειας/τηλεπικοινωνιών/κτλ.
Δεν ξέρω σε ποιο σύμπαν ζεις εσύ, εγώ πάντως ζω σ' αυτό που μόλις περιέγραψα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το ΙΟΒΕ πάντως τα παρουσιάζει τα πράγματα ελαφρώς καλύτερα. Σελίδα 18:
http://iobe.gr/docs/situation/BCS_03102023_REP_GR.pdf
http://iobe.gr/docs/situation/BCS_03102023_REP_GR.pdf
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- alekhine
το αξιοπρεπως σημαινει να βγαινουν τα εξοδα του μηνα και να μπορεις να βαζεις ενα μικρο ποσο (για το χιλιαρικο ας πουμε 50-100 ευρω το μηνα) στην ακρη ακριβως για τα εκτακταChilloutbuddy έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:50Επίσης ο ορισμός του αξιοπρεπώς έχει αλλάξει, τώρα θεωρείται πχ νορμάλ να αναβάλλεις έξοδα όπως γιατροί και συντηρήσεις, αλλά δεν είναι, δεν πρέπει να είναι.alekhine έγραψε: 03 Οκτ 2023, 14:35 αλλα το θεμα μας ειναι με τι μισθο μπορεις να βγαινεις αξιοπρεπως - και το χιλιαρικο που εβαλα καθε χρονος που περναει τεινει ολο και περισσοτερο προς το "τα βγαζω ισα ισα - πριν απο 7-8 χρονια ηταν περισσοτερο προς το "ζω αξιοπρεπως"
απλα οσο περναει ο καιρος αυτη η δυνατοτητα για μισθους αυτης της κλιμακας τεινει να παει περιπατο
οποτε τα εξοδα που λες πανε παραπισω επειδη δεν μπορεις να κανεις αλλιως
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 0 Απαντήσεις