!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Εικόνα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:57
Otto Weininger έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:53
Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:40 Παραλήρημα μεγαλείου. Ή έστω Ψευδαισθήσεις. Που και πάλι είναι λάθος. Πάντως όχι παραισθήσεις.

Και ΟΚ, δεν το έχει ο Ότο. Δηλαδή αυτό που έγραψε, ναι. Έτσι το νιώθει και σε τέτοια διάθεση είναι όταν θέλει να το κάνει. Δεν είναι μεγαλοϊδεατισμός αυτό.
Μαλάκες είστε τρελοί;
Δεν δέχομαι ερωτήσεις για τα φάρμακα στο φαρμακείο;
Δεν εντοπίζω λανθασμένη συνταγογράφηση; Χθες μόνο το βράδυ ήρθε συνταγή με αζιθρομυκινη σε πελάτη που παίρνει sintrom.

Δεν παραπέμπω όταν μου λένε συμπτώματα που εντοπίζονται στην αγωγή τους ;

Άντε συνέλθετε.
Σε επιστεύονται για παρανέργειες περαστικοί δεν σε ξέρουν και ήρθαν να πάρουν το φάρμακό τους, αντί να ρωτήσουν τον γιατρό τους; Βασικά και αυτοί που σε ξέρουν, γιατί να μην ρωτήσουν τον γιατρό τους;
Γιατί αυτή είναι η δουλειά μου βρε ηλίθιε. Γι'αυτό έχει 5 χρόνια σπουδές και άδεια ασκήσεως. Γι'αυτό και η αστική ευθύνη που μπορεί να πάω και μέσα.
Προφανώς και είμαι ο πρώτος που θα ρωτήσει ο πελάτης μου ακόμα και αν τον έπιασε φαγούρα στον κωλο. Με μένα έχει επαφή όχι με τον Χ γιατρό που τον βλέπει μια φορά το 6μηνο όταν πάει για την συνταγογράφηση.

Και σου είπα ότι έχουμε και αλλά φαρμακεία όχι μόνο το συγκεκριμένο που αναφέρεις.
Η πελάτισσα μας έφερε τον γιο της την άλλη φορά σε μας, διότι μένει ένα στενό κάτω από το ένα φαρμακείο μας. Εκεί εντοπίσαμε συμπτώματα κακοήθους νευροληπτικου συνδρόμου. Προφανώς και ήξερα τα συμπτώματα, προφανώς και έκανα την σύνδεση με τα ένεσιμα αντιψυχωσικα συγκεκριμένης κατηγορίας.

Ποιος διαχειρίζεται την πολυφαρμακία των ηλικιωμένων που τους έχει γράψει ο γενικός γιατρός επαναλαμβάνομενη 6μηνη με 14 διαφορετικά φάρμακα;

Δε ξέρω τι κάνουν άλλοι φαρμακοποιοί ή τι δεν κάνουν αλλά αυτά τα γνωρίζουν και οφείλουν να τα κάνουν.

Κάτσε εσύ τώρα να νομίζεις ότι είμαστε το ίδιο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2023, 14:08 Εικόνα
Θα κάνεις κοιλίτσα, σου εφιστώ την προσοχή!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Isildur

vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2023, 14:15
Περιμένω απάντηση, για να βάλω άλλο που να κοιτάει προς τα δεξιά πάλι όπως το πρώτο. Μια τον έναν βλέπω και μια τον άλλον.

Φάση έχει, άμα σε έχει φυλάξει ο Θεός και την έκανες με ελαφρά όταν έπρεπε... :003:

Επίσης, το να κάνω κοιλίτσα θα είναι βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2023, 14:18
vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2023, 14:15
Περιμένω απάντηση, για να βάλω άλλο που να κοιτάει προς τα δεξιά πάλι όπως το πρώτο. Μια τον έναν βλέπω και μια τον άλλον.

Φάση έχει, άμα σε έχει φυλάξει ο Θεός και την έκανες με ελαφρά όταν έπρεπε... :003:

Επίσης, το να κάνω κοιλίτσα θα είναι βελτίωση.
:smt005: :smt005:

Και καλά, τώρα, ότι κρατάς ίσες αποστάσεις, λες και μπορείς να βρεις ποπ κορν στο φαρμακείο του Όττο!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Όπως και να 'χει, θέλεις να φαντάζεσαι ότι είσαι γιατρός ή μάλλον κάτι ανώτερο, γιατί κατά την γνώμη σου οι γιατροί είναι άσχετοι και δεν ξέρουν τι κάνουν, νόμιζέ το.

Έχεις θέμα γιατί οι απαντήσεις σου αποπνέουν ένα "κάνω ένα σημαντικότερο επάγγελμα από σένα", που αφενός είναι ξιπασμένος ελιτισμός, δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα επαγγέλματα, αφετέρου είναι αληθινή ψυχιατρική κατάσταση που δεν πρόκειται αλλά θα έπρεπε να αναζητήσεις θεραπεία γι' αυτό. Αυτό δηλώνουν τα "δεν είμαστε το ίδιο" και οι -υποτιμητικές για σένα- αναφορές σε δρακουλίνια, τσίχλες και αναψυκτικά (εντελώς συμπτωματικά, πάντα αυτές οι αναφορές είναι σε τζανκ φουντ, ποτέ σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης).

Το επάγγελμά σου είναι να πουλάς φάρμακα (κατά ομολογία σου βέβαια το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου σου δεν είναι φάρμακα). Δουλειά του γιατρού είναι να ενημερώνεται και να συμβουλεύει για παρενέργειες, δουλειά του γιατρού είναι να ξέρει τι αγωγή να γράψει γνωρίζοντας το ιστορικό του ασθενή και τι άλλα φάρμακα παίρνει. Μπράβο σου αν ανακαλύπτεις λάθη αλλά δεν είναι δική σου δουλειά αυτή.

Αστική ευθύνη έχουν όλα τα επαγγέλματα, μην ψωνίζεσαι. Κι εγώ έχω αστική ευθύνη κι ο δάσκαλος και ο αστυνομικός και ο οδοκαθαριστής. Αυτό είναι ακόμη μια ένδειξη ξιπασιάς, επειδή νομίζεις ότι κάνεις κάτι ανώτερο, θεωρείς ότι έχει και ειδικές, αυστηρότερες απαιτήσεις και βλέπεις τα υπόλοιπα επαγγέλματα ως κατώτερα και δεν έχεις καν ενδιαφέρον να ελέγξεις τι είδους ευθύνες μπορεί να έχουν.

Να προσθέσω σ' αυτό το σημείο ότι εγώ έχω περισσότερες ευθύνες και μάλιστα ποινικές, γιατί εκτός των άλλων είμαι μηχανικός, συνιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας (η οποία δυνητικά έχει πολύ σοβαρότερες ευθύνες) και μεταφραστής. Μάλιστα έχω κάνει μεταφράσεις στο αντικείμενό σου, σε πρωτόκολλα της Boehringer Ingelheim Hellas από τα ελληνικά στα αγγλικά. Κι αν νομίζεις ότι λανθασμένη μετάφραση σε τέτοια κείμενα δεν έχει σοβαρές ευθύνες είσαι ηλίθιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Υπάρχει κάποια σχολή, κάποιο ΙΕΚ, κάτι τέτοιο τέλος πάντων που είναι απαραίτητο να πας για να ανοίξεις μίνι μάρκετ όπως υπάρχει η σχολή κρεοπώλη για παράδειγμα; Ήρεμα ρωτάω.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

https://twitter.com/NikosDendias/status ... 9311906016

Σωθηκαμε τα φανταρακια και οι εποπ περνουν θεσεις μαχης μολις η αγαπηδακη μοιρασει μασκουλες κοβιντ μην παθουν και κανα κορονοιο θανατηφορο και εχουμε και αλλα

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ρε συ Οττο στις προεκλογικες περιοδους το φαρμακειο χωριζεται στη μεση με παραβαν και το μισο γινεται εκλογικο κεντρο της ΝΔ;

Μαζι με τα φαρμακα παιρνει ο πελατης και γαλαζια σταυρωμενα ψηφοδελτια;

Στους νεοδημοκρατες πελατες δινεις original φαρμακα και στους ζαιους γενοσημα;

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 14 Σεπ 2023, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2023, 14:25

Το επάγγελμά σου είναι να πουλάς φάρμακα (κατά ομολογία σου βέβαια το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου σου δεν είναι φάρμακα). Δουλειά του γιατρού είναι να ενημερώνεται και να συμβουλεύει για παρενέργειες, δουλειά του γιατρού είναι να ξέρει τι αγωγή να γράψει γνωρίζοντας το ιστορικό του ασθενή και τι άλλα φάρμακα παίρνει. Μπράβο σου αν ανακαλύπτεις λάθη αλλά δεν είναι δική σου δουλειά αυτή.
Το ποια είναι η δουλειά του ενός και του άλλου, το έχουν κρίνει προ πολλού τα δικαστήρια όταν καταδίκασαν φαρμακοποιούς (μαζι με τον γιατρο) για ζημιά ή θάνατο από αγωγή μέσω συνταγής.

Δεν το κρίνεις εσύ, δεν είναι κάτι που το βρίσκεις γραμμένο στα πατατάκια.

Συνεχίζεις δε να φέρνεις ως επιχείρημα κάτι που στο έχω εξηγήσει 3 φορές σε μια ώρα.

Μπράβο που κάνεις μεταφράσεις για την Boehriger αλλά δεν χρειάζεται καμία γνώση πέρα από καλά αγγλικά. Τρανό παράδειγμα ότι την έκανες εσύ.

Μπράβο επίσης που είσαι συνιδιοκτήτης σε κατασκευαστική φαντάζομαι φτιάχνετε έργα τύπου φράγμα Χούβερ οπότε τα υπόλοιπα 7 χρόνια μιας δεκαετίας έχεις χρόνο να ασχολείσαι με εμπόριο κωλοχαρτων.
Το λέω γιατί όλοι οι γνωστοί μου που έχουν κατασκευαστικές δεν έχουν χρόνο να ξεπακετάρουν κούτες με μακαρόνια.

Πολλά μπράβο γενικά που είσαι ένας υπέρλαμπρος μπακάλης/μηχανικός/συνιδιοκτητης κατασκευαστικής/μεταφραστής πιθανόν και αστροναύτης αλλά δεν πρόλαβες.

Μπράβο που ξέρεις και για τα πάντα για τα φάρμακα, μπράβο που ξέρεις γενικά τα πάντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 14 Σεπ 2023, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:19
Ίακχος έγραψε: 14 Σεπ 2023, 08:26 Το σπασμένο ανάχωμα, που «γλίτωσε» την πόλη και έστειλε το νερό σε Ριζοβούνι, Αγία Τριάδα, Κόρδα
Φράγμα ή φράγματα πέριξ της Καρδίτσας έσπασαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης πλημμύρας την περασμένη Τετάρτη. Αυτό είναι μία αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα πλέον, καθώς όσο περνούν οι μέρες και ανεξάρτητα από τις καταγγελίες κατοίκων του Παλαμά και των γύρω χωριών, αποδεικνύεται και από το ρεπορτάζ.
Το εάν έσπασαν από ανθρώπινες ενέργειες, ή από την ορμή του νερού, είτε από κακοτεχνίες, είτε από την ίδια την ένταση της ροής, μένει να αποδειχθεί – αν αποδειχθεί ποτέ.
https://www.topontiki.gr/2023/09/13/kak ... 1694612878
Βρομάει μούφα αυτή η ιστορία. Το «ρεπορτάζ» είναι επιεικώς γτπ, ενας αχταρμάς γέφυρες, φράγματα, αναχώματα όλα ισάξια, αγανακτισμένοι κάτοικοι πληροφοριοδοτες…
Αποκαλυπτική δημοσιογραφία από τον καναπέ στη Αθήνα. Επίπεδο πχωρουμ.
Κρίμα για το Π, ήταν κάποτε αξιόλογη εφημερίδα.

Kι αυτα που λεει ο χειριστης του μηχανηματος μουφες ειναι;

Δημοσιογράφος:
-«Σας δόθηκε εντολή να κάνετε παρεμβάσεις σε ανάχωμα;»

-«Ναι μου δόθηκε η εντολή να κάνω παρέμβαση.»

Δημοσιογράφος:
-«Από ποιον σας δόθηκε αυτή η εντολή;»

-«Εντάξει, τώρα αυτά είναι, αυτά είναι… Από εκεί που είμαι μισθωμένος.»

Δημοσιογράφος:
-«Από τον κ. Νούσιο δηλαδή; Από την αντιπεριφέρεια;»

-«Ακούστε με. Εμείς πάντοτε μας καλεί, μας επιτάσσει η Περιφέρεια για επιφυλακή. Από εκεί παίρνουμε και τις εντολές μας.»

Δημοσιογράφος:
– Άρα η περιφέρεια σας έδωσε την εντολή, μου λέτε, να ανοίξετε αυτό το ανάχωμα, να σπάσετε αυτό το ανάχωμα;»

-«Εγώ σας είπα τι ακριβώς γίνεται και από πού παίρνουμε τις εντολές μας και από που είμαστε καθοδηγούμενοι…»

Δημοσιογράφος:
«Άρα όντως έγινε άνοιγμα τρύπας σε αυτό το ανάχωμα για να παροχετευτούνε νερά…»

-«Έγινε κάποια ελεγχόμενη τομή…»

https://www.newsbreak.gr/ellada/506367/ ... heiristis/

.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Αρίστος έγραψε: 14 Σεπ 2023, 14:43
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:19
Ίακχος έγραψε: 14 Σεπ 2023, 08:26 Το σπασμένο ανάχωμα, που «γλίτωσε» την πόλη και έστειλε το νερό σε Ριζοβούνι, Αγία Τριάδα, Κόρδα
Φράγμα ή φράγματα πέριξ της Καρδίτσας έσπασαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης πλημμύρας την περασμένη Τετάρτη. Αυτό είναι μία αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα πλέον, καθώς όσο περνούν οι μέρες και ανεξάρτητα από τις καταγγελίες κατοίκων του Παλαμά και των γύρω χωριών, αποδεικνύεται και από το ρεπορτάζ.
Το εάν έσπασαν από ανθρώπινες ενέργειες, ή από την ορμή του νερού, είτε από κακοτεχνίες, είτε από την ίδια την ένταση της ροής, μένει να αποδειχθεί – αν αποδειχθεί ποτέ.
https://www.topontiki.gr/2023/09/13/kak ... 1694612878
Βρομάει μούφα αυτή η ιστορία. Το «ρεπορτάζ» είναι επιεικώς γτπ, ενας αχταρμάς γέφυρες, φράγματα, αναχώματα όλα ισάξια, αγανακτισμένοι κάτοικοι πληροφοριοδοτες…
Αποκαλυπτική δημοσιογραφία από τον καναπέ στη Αθήνα. Επίπεδο πχωρουμ.
Κρίμα για το Π, ήταν κάποτε αξιόλογη εφημερίδα.

Kι αυτα που λεει ο χειριστης του μηχανηματος μουφες ειναι;

Δημοσιογράφος:
-«Σας δόθηκε εντολή να κάνετε παρεμβάσεις σε ανάχωμα;»

-«Ναι μου δόθηκε η εντολή να κάνω παρέμβαση.»

Δημοσιογράφος:
-«Από ποιον σας δόθηκε αυτή η εντολή;»

-«Εντάξει, τώρα αυτά είναι, αυτά είναι… Από εκεί που είμαι μισθωμένος.»

Δημοσιογράφος:
-«Από τον κ. Νούσιο δηλαδή; Από την αντιπεριφέρεια;»

-«Ακούστε με. Εμείς πάντοτε μας καλεί, μας επιτάσσει η Περιφέρεια για επιφυλακή. Από εκεί παίρνουμε και τις εντολές μας.»

Δημοσιογράφος:
– Άρα η περιφέρεια σας έδωσε την εντολή, μου λέτε, να ανοίξετε αυτό το ανάχωμα, να σπάσετε αυτό το ανάχωμα;»

-«Εγώ σας είπα τι ακριβώς γίνεται και από πού παίρνουμε τις εντολές μας και από που είμαστε καθοδηγούμενοι…»

Δημοσιογράφος:
«Άρα όντως έγινε άνοιγμα τρύπας σε αυτό το ανάχωμα για να παροχετευτούνε νερά…»

-«Έγινε κάποια ελεγχόμενη τομή…»

https://www.newsbreak.gr/ellada/506367/ ... heiristis/

.
Ολα ειναι ψεμματα, τα διακινει ο τριτοξαδερφος της Μαριας Τσαλλα με το ονομα Κ.Α. που δουλευει σε νυχαδικο της Λαρισας μεσω του ρωσικου δικτυου του μπαγκς μπανι στο πλαισιο της επιχειρησης Κοκκινη πεδιαδα κατ εντολη του Βλαδιμηρου :102:
Spoiler
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Η Εστια τα ελεγε απο τις 11 του μηνος.

«Ἔπνιξαν» τά χωριά γιά νά σωθοῦν οἱ πόλεις!

Πληθαίνουν τήν ἴδια στιγμή οἱ καταγγελίες, ὅτι ἡ Κυβέρνησις ἐπέλεξε νά ἀφήσει νά πνιγοῦν τά χωριά, προκειμένου νά προστατευθεῖ ἡ πρωτεύουσα τοῦ νομοῦ. Ἐκεῖ ὁδήγησε ἡ ἐνίσχυσις τῶν ἀναχωμάτων στόν ποταμό Καράμπαλη Τό τραγικό εἶναι, ὅτι ὅπως ἀποκαλύπτεται στίς συσκέψεις πού ἔγιναν γιά τήν κακοκαιρία στό Ὑπουργεῖο Πολιτικῆς Προστασίας, ἐτέθη ἐγκαίρως ἀπό ἐμπειρογνώμονες τό πρόβλημα τῆς πεδιάδος τῆς Καρδίτσης. Ἐπαρουσιάσθησαν στοιχεῖα γιά τήν μεγάλη ποσότητα βροχῆς πού ἀνεμένετο νά πέσει, σέ συνδυασμό μέ τήν γεωγραφική ἐπικινδυνότητα τῆς περιοχῆς. Παρ’ ὅτι οἱ παρόντες συνεφώνησαν ὅτι τό πρόβλημα θά εἶναι μεγάλο, μέτρα δέν ἀπεφασίσθησαν! Ἐκκενώσεις τῶν περιοχῶν σέ κίνδυνο δέν διετάχθησαν!

Δέν ἐπέδειξαν οἱ ἀξιωματοῦχοι ἐνδιαφέρον γιά τά χωριά! Στό μυαλό τους εἶχαν τίς πόλεις! Ἀλλά, ὅλοι νεκροί εἶναι στά χωριά. Ἐκεῖ ἀποκλεισμένοι κάτοικοι, μεγάλης κυρίως ἡλικίας, δέν κατόρθωσαν νά ἀπομακρυνθοῦν καί βρῆκαν τόν θάνατο στά λασπόνερα. Τό πόσοι εἶναι, θά ἀποκαλυφθεῖ ἀφοῦ ἀποσυρθοῦν τά νερά καί καταστεῖ δυνατή ἡ προσέγγισις στούς ἀποκλεισμένους οἰκισμούς.

https://www.estianews.gr/kentriko-thema ... B1-poleis/

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”