!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
Re: Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
έφτασε η ώρα των αυτόκλητων ομολογιών εδώ μέσα;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
metaxoskolikas έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:30για τους ανεμβολιαστους καλά έκανε.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 20:03metaxoskolikas έγραψε: 08 Σεπ 2023, 18:49 μια χαρά τα λέει ο φαηλος
εχει βαρεσει η μαλ...ια κόκκινο.
Ο Φαηλος δεν πηρε χαμπαρι που μια βρετανικη τραπεζα παγωσε τους λογαριασμους του Φαρατζ, οτι ο Τριντο παγωσε τους λογαριασμους των ανεμβολιαστων φορτηγατζηδων και οτι μη πολιτικα ορθοι χρηστες στα σοσιαλς ξαφνικα δεν βρισκουν δουλειες στην Αγγλια η απολυονται.
Αν ζουσε στη Βρετανια μπορει να τον δικαζαν για ομοφοβια και ρατσισμο.
Και σιγουρα το δικηγορικο του γραφειο θα εμπαινε στην μπλακ λιστ επωνυμων πελατων.
.
οι νόμοι που απαγορεύουν την ομοφοβία και το ρατσισμό δεν έχουν καμία σχέση με τις ταυτότητες
Φυσικα και εχουν σχεση γιατι οι ιδιοι που επικαλουνται ομοφοβιες και ρατσισμους για να σε εξοντωσουν επαγγελματικα, βγαζουν ταυτοχρονα τις ηλεκτρονικες ταυτοτητες, τοσο τις εθνικες οσο και την ευρωπαικη ηλεκτρονικη ταυτοτητα και το ψηφιακο ευρω. Αμα τους εμπιστευεσαι κακο του κεφαλιου σου, εμεις ομως δεν σου φταιμε. Οταν θα δεις το χρημα σου να μην υπαρχει στις τσεπες σου αλλα να ειναι στη δικαιοδοσια της Ευρωπαικης η της "Ελληνικης" Κεντρικης Τραπεζας να σου βαζει στο κινητο η την ηλεκτρονικη ταυτοτητα τα εντελως απαραιτητα ψηφιακα ευρω αν εισαι καλο παιδι στα σοσιαλς και εχεις καλο αποτυπωμα ανθρακα (με μπονους αν τρως κατσαριδες και κινεισαι με ηλεκτρονικο πατινι) θα ειναι αργα.
https://www.ot.gr/2023/06/29/diethni/pi ... taytotita/
https://www.capital.gr/oikonomia/368243 ... eitourgei/
https://www.weforum.org/agenda/2020/01/ ... -payments/
https://www.nspirement.com/2022/05/21/s ... urope.html
https://atlantisresearch.gr/cat/%CF%85% ... %BF%CF%82/
https://youth.europa.eu/get-involved/su ... otprint_el
https://www.foxnews.com/world/world-eco ... ny-nations
.
- Bill Hicks
πίπεςSaturn έγραψε: 08 Σεπ 2023, 15:55 το παρακάτω νομίζω, δεν είναι φεηκ, αν είναι ας μας πει κάποιος
Spoiler
η βελγική ταυτότητα περιέχει:
α) αποτυπώματα
β) φωτογραφία
γ) ηλεκτρονική υπογραφή
μετά την παραγωγή της, πρόσβαση έχουν μόνο δημόσιοι φορείς.
https://www.ibz.rrn.fgov.be/fr/document ... d-et-rgpd/
εξ'άλλου, για ασφάλεια ζωής συμπληρώνεις ερωτηματολόγιο όπου πρέπει να δηλώσεις τα πάντα όλα και αν δώσεις ψευδή στοιχεία απλά δεν ισχύει η ασφάλεια αν ποτέ την χρειαστείς.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Bill Hicks
psek gonna psekSaturn έγραψε: 08 Σεπ 2023, 19:53 από FB
Dimitrios Papageorgiou
https://www.facebook.com/papdim
Στις ΗΠΑ αυτή την στιγμή ένα από τα ζητήματα που συζητάνε είναι η απόφαση μιας εταιρείας που κατασκευάζει χρηματοκιβώτια, να δώσει στο FBI κωδικό για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο ενός κατηγορούμενου για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.
Η εταιρεία αντιμετωπίζει ένα μποϊκοτάζ σαν και αυτό που έφαγε η Bud Light, που κατέρρευσε, διότι θεωρείται ότι πέρασε την κόκκινη γραμμή. Παρά τις διορθωτικές κινήσεις που επιχειρεί (δήλωσε ότι άλλαξε την πολιτική της και αντί για απλό ένταλμα θα χρειάζεται περισσότερα στοιχεία και έδωσε την επιλογή στους πελάτες της να σβήσουν τους κωδικούς τους από την βάση δεδομένων της) γίνεται κυριολεκτικά ο χαμός.
Και εμείς εδώ ακούμε κάποιους να μας λένε ότι "αν δεν έχετε κάνει τίποτε, τι φοβάστε να σας παρακολουθούν".
Οι Έλληνες κάποτε ήταν ερωτευμένοι με την ελευθερία. Δυστυχώς πια όχι.
Dimitrios Papageorgiou
The controversy underscored the distrust of the F.B.I. among many conservatives, who sharply questioned Liberty Safe’s commitment to protect their firearms from federal agents.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οσο και να το λες δεν θα αλλαξει κατι. Εξοριστοι απο την Πελοπονησο και καταδικασμενοι σε παρεα με βλαχους.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:34Όσο και να βαράς τον κώλο σου χάμω κι εσάς, για δουλικά σας έχουμε.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:28Παρτε Πυργιωτες ουτως η αλλως δεν κανουν και για τιποτε αλλο. Μονο για κολλαουζοι κανουν. Αντε και παρέα σας εκει στην εξορια.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:26
Μην το λες.Έχουμε και κάτι Καλαματιανούς που έφυγαν απ'τα γαλάρια της Μεσσήνης και προσπαθούν διακαώς να μπουν στην ελίτ. Δεν είναι πράματα αυτά. Έχω κάνει παράπονα στον αριστοκρατικό μας κύκλο, αλλά ξες τώρα. Που να τρέχεις να βρεις σωφέρ φθηνό, υπηρεσία για το σπίτι, άνθρωπο να πηγαίνει τα ρούχα μας καθαριστήριο.![]()
![]()
Θα στο λέω μέχρι το πρωί. Κάτσε εδώ, μην πας για ύπνο. Είμαι κέρατο βερνικωμένο.![]()
Οταν το χωνεψετε οτι δεν ανηκετε στην Πελοπονησο (denial phase για την ωρα) συζητάμε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ετσι είναι και στην Βόρεια Μακεδονία. Η ταυτότητα φέρει δύο αριθμούς, τον "μοναδικό αριθμό του πολίτη" και τον αριθμό του δελτίου ταυτότητας. Ομως ο τελευταίος δεν χρησιμοποιείται σε καμμία συναλλαγή, μόνο ο μοναδικός αριθμός είναι σε χρήση.Awesomatic έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:05Και δεύτερον γιατί ο αριθμός ταυτότητας δεν είναι μόνιμος αριθμός του πολίτη αλλά αριθμός του ίδιου του δελτίου ταυτότητας που ακυρώνεται αν χαθεί. Αν ο αριθμός ήταν μόνιμος δε θα μπορούσες να ακυρώσεις το δελτίο σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Κι'εγώ αυτό ψήφισα. Πρέπει πρώτα να δούμε τις μακροχρόνιες επιπτώσεις τής ταυτότητας και μετά να την πάρουμε.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:43Η δευτερη επιλογη ειναι "να δω πως θα ειναι", οχι "να αποφυγω το συνωστισμο"Libre arbitre έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:37Ναι είναι. Και μάλιστα είμαι εγώ σε αυτήν την επιλογή γιατί θέλω να αποφύγω τον συνωστισμό.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 15:5319-10 ειναι, η 2η επιλογη δεν ειναι μαζι σας, ειναι αρνηση επι του παροντος και βλεπουμε.
Τα όχι είναι η τρίτη και τέταρτη επιλογή.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: 09 Σεπ 2023, 10:35Κι'εγώ αυτό ψήφισα. Πρέπει πρώτα να δούμε τις μακροχρόνιες επιπτώσεις τής ταυτότητας και μετά να την πάρουμε.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:43Η δευτερη επιλογη ειναι "να δω πως θα ειναι", οχι "να αποφυγω το συνωστισμο"Libre arbitre έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:37 Ναι είναι. Και μάλιστα είμαι εγώ σε αυτήν την επιλογή γιατί θέλω να αποφύγω τον συνωστισμό.
Τα όχι είναι η τρίτη και τέταρτη επιλογή.
Ναι κι εγω κατα λαθος ψηφισα το ενα.
.
-
Δημοκράτης
Γιατί θέλει ιατρικό ιστορικό ασφαλιστική ώστε να δει ότι η γυναίκα του είναι σαν ντιβανοκασςλα ;Bill Hicks έγραψε: 09 Σεπ 2023, 07:38πίπεςSaturn έγραψε: 08 Σεπ 2023, 15:55 το παρακάτω νομίζω, δεν είναι φεηκ, αν είναι ας μας πει κάποιος
Spoiler
α) αποτυπώματα
β) φωτογραφία
γ) ηλεκτρονική υπογραφή
εξ'άλλου, για ασφάλεια ζωής συμπληρώνεις ερωτηματολόγιο όπου πρέπει να δηλώσεις τα πάντα όλα και αν δώσεις ψευδή στοιχεία απλά δεν ισχύει η ασφάλεια αν ποτέ την χρειαστείς.
Κάτσε ρε συ βαντόνε...vantono έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:55 Κακώς που δεν έκαναν την έκδοση ονλαιν. Με τον ενδιαφερόμενο να προσκομίζει/στέλνει ονλαιν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέσω γκοβ και κωδικών τάξις.
Όλοι τώρα αμέσως θα το κάναμε. Η γραφειοκρατία και το τρέξιμο για αναμονή στην ουρά είναι πολύ ανασταλτικός παράγοντας για τον κόσμο.
Μιλαμε για την έκδοση του πιο σημαντικού εγγράφου ενός πολίτη βάσει του οποίου θα μπορεί να αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία του. Και θέλεις να βγαίνει ονλαιν;
Ο μοναδικός λόγος που καλείσαι να την εκδώσεις και να την παραλάβεις αυτοπροσώπως είναι ώστε ο υπεύθυνος αξιωματικός να επιβεβαιώσει και να υπογράψει ότι είσαι εσύ ο ίδιος. Τίποτα άλλο. Αλλιώς θα στην είχαν ήδη στείλει σπίτι..
Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία -εφόσον έχεις ήδη παλαιότερη ταυτότητα-- υπάρχουν ήδη και εσύ απλά τα επιβεβαιώνεις. Δεν απαιτούνται άλλα χαρτιά και έγγραφα πλην του παλιού δελτίου και του παραβόλου που εκδίδεις ονλαιν. Ακόμα και οι φωτογραφίες γι αυτούς που δεν θέλουν να πληρώσουν φωτογράφο, εκδίδονται ειδικά γι αυτήν την περίπτωση δωρεάν στο αστυνομικό τμήμα εκείνη τη στιγμή.
Το ηλεκτρονικό ραντεβού σου εξασφαλίζει ότι θα πας θα κάνεις τη δουλειά σου και θα φύγεις χωρίς να περιμένεις..
Οκ, τώρα που το σκεφτομαι εχω μια οικογένεια γνωστή στο Βέλγιο, θα ρωτήσω δοθείσης ευκαιρείας πώς λειτουργεί στον παρόντα χρόνο, το σύστημά τους εκει πέρα.Bill Hicks έγραψε: 09 Σεπ 2023, 07:38πίπεςSaturn έγραψε: 08 Σεπ 2023, 15:55 το παρακάτω νομίζω, δεν είναι φεηκ, αν είναι ας μας πει κάποιος
Spoiler
α) αποτυπώματα
β) φωτογραφία
γ) ηλεκτρονική υπογραφή
Το λινκ που μου παρέθεσες, δεν λύνει τα θέματα που έχουν τεθεί για το ζήτημα digital ID και την χρησιμοποίησή του στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση προοδευτικά, πχ συγκεκριμένα στα θέματα Υγείας, και δεδομένου οτι και τα δημόσια νοσοκομεία μετατρέπονται σταδιακά σε επικερδείς επιχειρήσεις και αυτό πάει αγκαζέ και με την ασφαλιστική κάλυψη δημοσίου/ιδιωτικού τομέα.
Και δεν μιλώ καν για χακαρίσματα και κυβερνοεπιθέσεις κτλ κτλ κτλ στον τομέα της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων και της εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος
Για τις ασφαλιστικές, οκ, γνωρίζουμε πώς λειτουργούν και πώς αντλούν διαφόρων ειδών πληροφορίες.
Αυτό, ξαναλέω, όχι για την παρούσα φάση αλλά προοδευτικά, σχετικά στο πώς θα αναπτυχθεί το ζήτημα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αυτό που σου λέω εγώ. Πάνε μια Μελιγαλά για καμιά τζούρα τώρα. Άϊντε κατάκοπε Μεσσήνιε που ψάχνεις τη γωνία στο δεκάρικο. Τρωτε την σκόνη των Αχαιών πολυεπίπεδα.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 08:41Οσο και να το λες δεν θα αλλαξει κατι. Εξοριστοι απο την Πελοπονησο και καταδικασμενοι σε παρεα με βλαχους.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:34Όσο και να βαράς τον κώλο σου χάμω κι εσάς, για δουλικά σας έχουμε.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:28
Παρτε Πυργιωτες ουτως η αλλως δεν κανουν και για τιποτε αλλο. Μονο για κολλαουζοι κανουν. Αντε και παρέα σας εκει στην εξορια.![]()
Θα στο λέω μέχρι το πρωί. Κάτσε εδώ, μην πας για ύπνο. Είμαι κέρατο βερνικωμένο.![]()
Οταν το χωνεψετε οτι δεν ανηκετε στην Πελοπονησο (denial phase για την ωρα) συζητάμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Βρε εγώ να πάω. Εσείς που ξεμεινατε μετην τριτοκλασατη εσοδεία της μπασκλασαριας Πυργου/Αγρινίου να δω τι θα κάνετε.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 14:44Αυτό που σου λέω εγώ. Πάνε μια Μελιγαλά για καμιά τζούρα τώρα. Άϊντε κατάκοπε Μεσσήνιε που ψάχνεις τη γωνία στο δεκάρικο. Τρωτε την σκόνη των Αχαιών πολυεπίπεδα.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 08:41Οσο και να το λες δεν θα αλλαξει κατι. Εξοριστοι απο την Πελοπονησο και καταδικασμενοι σε παρεα με βλαχους.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:34
Όσο και να βαράς τον κώλο σου χάμω κι εσάς, για δουλικά σας έχουμε.![]()
Οταν το χωνεψετε οτι δεν ανηκετε στην Πελοπονησο (denial phase για την ωρα) συζητάμε.![]()
Όσο για τη σκόνη δίκιο έχεις. Με τέτοιους γείτονες βορείως και νοτίως τι άλλο θα σηκωνατε ει μη μόνο σκόνη...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ρε άστο λέμε. Μην το παλεύεις άλλο. Δεν κάνετε για καμία εργασία λέμε. Τραγούδα μόνος σου.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 14:59Βρε εγώ να πάω. Εσείς που ξεμεινατε μετην τριτοκλασατη εσοδεία της μπασκλασαριας Πυργου/Αγρινίου να δω τι θα κάνετε.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 14:44Αυτό που σου λέω εγώ. Πάνε μια Μελιγαλά για καμιά τζούρα τώρα. Άϊντε κατάκοπε Μεσσήνιε που ψάχνεις τη γωνία στο δεκάρικο. Τρωτε την σκόνη των Αχαιών πολυεπίπεδα.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 08:41
Οσο και να το λες δεν θα αλλαξει κατι. Εξοριστοι απο την Πελοπονησο και καταδικασμενοι σε παρεα με βλαχους.
Οταν το χωνεψετε οτι δεν ανηκετε στην Πελοπονησο (denial phase για την ωρα) συζητάμε.![]()
Όσο για τη σκόνη δίκιο έχεις. Με τέτοιους γείτονες βορείως και νοτίως τι άλλο θα σηκωνατε ει μη μόνο σκόνη...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μήπως, τύπε, ήταν τόσο χοντρή η τύπισσα, που η φάτσα της χρειαζόταν 2 φωτογραφίες για να χωρέσει και έτσι την ψυλλιάστηκε η ασφαλιστική;Bill Hicks έγραψε: 09 Σεπ 2023, 07:38πίπεςSaturn έγραψε: 08 Σεπ 2023, 15:55 το παρακάτω νομίζω, δεν είναι φεηκ, αν είναι ας μας πει κάποιος
Spoiler
α) αποτυπώματα
β) φωτογραφία
γ) ηλεκτρονική υπογραφή
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 109 Απαντήσεις
- 2583 Προβολές
-