Οκ. Θα το δεχτώ, διότι το θεωρώ τίμιο σαν απάντηση. Πού υπηρέτησες σειρά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
Re: Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Bεεεβαια...Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:07Εδώ είμαστε, περήφανοι, αριστοκράτες, εν αντιθέσει με σας που είστε χωμένοι στη σβουνιά. Το πάω έτσι μέχρι το πρωί αν θέλεις.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:04Ποια Πελοπόννησο? Σας φέρανε πίσω και δεν το μάθαμε?Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:02
Πίπες. Ο πιο γαμιστερός νομός στην Πελοπόννησο, είναι ο νομός Αχαϊας. Πάνε να κάνεις καμιά τουμπα Μεσσήνιε.![]()
Που μου θέλατε και Κανάβεραλ μη χέσω.![]()
Εκεί στη Δυτική Ελλάδα θα μείνετε με τους βλαχους.![]()
![]()
Πως παει εκει στην εξορια εκτος Πελοπονησου? Καλα? Τι λενε τα φιλαρακια σας οι Πυργιωτες και οι Αγρινιωτες? Νταξει βολευτηκατε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- hellegennes
Αυτό πάτησα αλλά έτσι όπως το γράφεις δίνεται η εντύπωση ότι τραβάμε κάνα ζόρι για το πώς θα είναι η ταυτότητα. Δεν θα έπρεπε να ξεκινάει με "όχι", θα έπρεπε να ξεκινάει με "δεν με νοιάζει".George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:45Συμπεριλαμβάνεται στην επιλογή 3Λείπει η σημαντικότερη επιλογή: στα παπάρια μου για τις νέες ταυτότητες. Αν κάποια στιγμή χρειαστεί για κάτι, θα αναγκαστώ να βγάλω. Σιγά μην τρέξω χαρωπός να βυθιστώ στην γραφειοκρατία του κράτους χωρίς να είναι απαραίτητο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εμείς εδώ στον αστικό ιστό, μια χαρά περνάμε. Η δική σας κωμόπολη που μπαφιάζει όταν αλλάζει ο αέρας από Μελιγαλά και βγαίνουν τα γκάνια, τί λέει;George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:28Bεεεβαια...Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:07Εδώ είμαστε, περήφανοι, αριστοκράτες, εν αντιθέσει με σας που είστε χωμένοι στη σβουνιά. Το πάω έτσι μέχρι το πρωί αν θέλεις.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:04
Ποια Πελοπόννησο? Σας φέρανε πίσω και δεν το μάθαμε?
Εκεί στη Δυτική Ελλάδα θα μείνετε με τους βλαχους.![]()
![]()
Πως παει εκει στην εξορια εκτος Πελοπονησου? Καλα? Τι λενε τα φιλαρακια σας οι Πυργιωτες και οι Αγρινιωτες? Νταξει βολευτηκατε?![]()
σε μια παλιοσειράΠασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:26Οκ. Θα το δεχτώ, διότι το θεωρώ τίμιο σαν απάντηση. Πού υπηρέτησες σειρά;![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Έλα πες ρε μπρο. Μεταξύ μας, να πούμε τα δικά μας τα μόρτικα, τα ίσα.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- George_V
Δεν θα πρεπε να χετε παραπονο. Σας ερχεται εσανς τριτοκλασατη απο Πυργο νοτιοδυτικα και Αγρινιο βορειως.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:34Εμείς εδώ στον αστικό ιστό, μια χαρά περνάμε. Η δική σας κωμόπολη που μπαφιάζει όταν αλλάζει ο αέρας από Μελιγαλά και βγαίνουν τα γκάνια, τί λέει;George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:28Bεεεβαια...Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:07
Εδώ είμαστε, περήφανοι, αριστοκράτες, εν αντιθέσει με σας που είστε χωμένοι στη σβουνιά. Το πάω έτσι μέχρι το πρωί αν θέλεις.![]()
Πως παει εκει στην εξορια εκτος Πελοπονησου? Καλα? Τι λενε τα φιλαρακια σας οι Πυργιωτες και οι Αγρινιωτες? Νταξει βολευτηκατε?![]()
![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εμείς αυτά, τα ''καθαρίζουμε'' όσο είναι μικρά. Με Μπαϊγκόν.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:49Δεν θα πρεπε να χετε παραπονο. Σας ερχεται εσανς τριτοκλασατη απο Πυργο νοτιοδυτικα και Αγρινιο βορειως.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:34Εμείς εδώ στον αστικό ιστό, μια χαρά περνάμε. Η δική σας κωμόπολη που μπαφιάζει όταν αλλάζει ο αέρας από Μελιγαλά και βγαίνουν τα γκάνια, τί λέει;George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:28
Bεεεβαια...
![]()
- George_V
Δε βλεπω να πετυχαινει. Ακομα μαζι τους καθεστε.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:52Εμείς αυτά, τα ''καθαρίζουμε'' όσο είναι μικρά. Με Μπαϊγκόν.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:49Δεν θα πρεπε να χετε παραπονο. Σας ερχεται εσανς τριτοκλασατη απο Πυργο νοτιοδυτικα και Αγρινιο βορειως.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:34
Εμείς εδώ στον αστικό ιστό, μια χαρά περνάμε. Η δική σας κωμόπολη που μπαφιάζει όταν αλλάζει ο αέρας από Μελιγαλά και βγαίνουν τα γκάνια, τί λέει;![]()
Έρχονται σιμά. Να τους διώξουμε; Γουστάρουν την γκλαμουριά μας. Όπως κι εσείς.
- George_V
Ε τι να κανετε κι εσεις? Εξοριστοι στην Δυτικη Ελλαδα με οτι βρειτε κανετε παρεα.
Μην το λες.Έχουμε και κάτι Καλαματιανούς που έφυγαν απ'τα γαλάρια της Μεσσήνης και προσπαθούν διακαώς να μπουν στην ελίτ. Δεν είναι πράματα αυτά. Έχω κάνει παράπονα στον αριστοκρατικό μας κύκλο, αλλά ξες τώρα. Που να τρέχεις να βρεις σωφέρ φθηνό, υπηρεσία για το σπίτι, άνθρωπο να πηγαίνει τα ρούχα μας καθαριστήριο.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:08Ε τι να κανετε κι εσεις? Εξοριστοι στην Δυτικη Ελλαδα με οτι βρειτε κανετε παρεα.
- George_V
Παρτε Πυργιωτες ουτως η αλλως δεν κανουν και για τιποτε αλλο. Μονο για κολλαουζοι κανουν. Αντε και παρέα σας εκει στην εξορια.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:26Μην το λες.Έχουμε και κάτι Καλαματιανούς που έφυγαν απ'τα γαλάρια της Μεσσήνης και προσπαθούν διακαώς να μπουν στην ελίτ. Δεν είναι πράματα αυτά. Έχω κάνει παράπονα στον αριστοκρατικό μας κύκλο, αλλά ξες τώρα. Που να τρέχεις να βρεις σωφέρ φθηνό, υπηρεσία για το σπίτι, άνθρωπο να πηγαίνει τα ρούχα μας καθαριστήριο.![]()
Όσο και να βαράς τον κώλο σου χάμω κι εσάς, για δουλικά σας έχουμε.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:28Παρτε Πυργιωτες ουτως η αλλως δεν κανουν και για τιποτε αλλο. Μονο για κολλαουζοι κανουν. Αντε και παρέα σας εκει στην εξορια.Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:26Μην το λες.Έχουμε και κάτι Καλαματιανούς που έφυγαν απ'τα γαλάρια της Μεσσήνης και προσπαθούν διακαώς να μπουν στην ελίτ. Δεν είναι πράματα αυτά. Έχω κάνει παράπονα στον αριστοκρατικό μας κύκλο, αλλά ξες τώρα. Που να τρέχεις να βρεις σωφέρ φθηνό, υπηρεσία για το σπίτι, άνθρωπο να πηγαίνει τα ρούχα μας καθαριστήριο.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 01:08
Ε τι να κανετε κι εσεις? Εξοριστοι στην Δυτικη Ελλαδα με οτι βρειτε κανετε παρεα.![]()
Θα στο λέω μέχρι το πρωί. Κάτσε εδώ, μην πας για ύπνο. Είμαι κέρατο βερνικωμένο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 109 Απαντήσεις
- 2583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-