!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα πάρετε νέες ταυτότητες?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Θα πάρετε νέα ταυτότητα?

Ναι. Περιμένω να κλείσω ραντεβού από τους πρώτους.
45
56%
Ναι αλλα πρώτα θα περιμένω να δω πως θα ειναι/να πάρουν οι άλλοι πρώτοι και μετά εγώ
14
18%
Όχι. Αλλά άμα δω τα σκουρα/λήξει η παλιά θα αναγκαστώ να την πάρω.
7
9%
Όχι. Αυτά είναι αι πράγματα του διαολου/ματριξ/ιλλουμινατι κτλ. . Δεν παίρνω. Με την μπλε θα μείνω κι άμα τους αρέσει.
11
14%
Δεν ξερω/Δεν απαντω
3
4%

Σύνολο ψήφων: 80

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: Θα πάρετε νέες ταυτότητες?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Japetus έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:26
zteo έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:10 Όχι
Τσιγκουνευομαι να δώσω 10 ευρώ και άλλα τόσα για φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες -για όποιον δεν θέλει να πάει σε φωτογράφο--θα είναι δωρεάν από φωτογράφο του αστυνομικού τμήματος..

Θα έβγαζα άμεσα καθώς η δική μου κουρελιαστηκε και στο εξωτερικό ξυνιζονται, αλλά θέλω να δω τί θα γίνει με τον νέο αριθμό μητρώου (αφμ + τρία αλφαρηθμητικα επιλογής μας) που θα βγει τον Νοέμβριο και που οι πρώτες ταυτότητες δεν θα τον αναγράφουν.
Ταλαιπωρία για την έκδοση δεν υφίσταται, κλείνεις ραντεβού έχοντας ήδη πληρώσει ηλεκτρονικά το παράβολο. Όλα τα άλλα στοιχεία ήδη υπάρχουν στο τμήμα.
Πάντως αν κρατάει και το παλιό το νούμερο κάπου της ταυτότητας για να μην χρειάζεται παντού ενημέρωση θα ταν καλό
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

θα την παρω μαλλον σχετικά άμεσα, θα είμαι Ελλάδα τον Οκτώβρη
Αν και θα χάσω ένα παιχνίδι που κάνω στα αεροδρόμια που σπάω πλάκα με τις φάτσες των υπαλλήλων ελέγχου όταν βλέπουν την βλακεία που έχουμε τώρα και ζητάνε διαβατήριο αλλά επιμένω να μη το βγάζω γιατί ότι είμαι πολίτης της ΕΕ και πρέπει να δεχτούν την ταυτότητα
ειδικά στην Γερμανία πάντα έχω μπροστά μου έναν κατσούφη γερμανό που θέλει να κατεβάσει το καντίλι του αλλά δεν επιτρέπεται
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Οι χριστιανοί και οι πολιτικώς ευσυνείδητοι, ούτε στον ύπνο τους δεν πρέπει να την πάρουν

Οι υπόλοιποι πάρτε και ταυτότητες πάρτε και συσσίτια σε μορφή επιδομάτων για να επιζήσετε :c020:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

όσοι επιζήσετε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Το 2, επειδή δεν καίγομαι κιόλας. Εννοείται πως θα πάρω, αλλά δεν έχω λόγο να τρέξω από τους πρώτους, ας είναι κι 2-3 μήνες μετά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Δεν ξέρω, περιμένω πρώτα να δω αν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Θέλω οπωσδήποτε τσιπάκι, τουλάχιστον i3 12ης γενιάς και μνήμη όχι κάτω από 8GB. Κάρτα γραφικών δεν με πολυνοιάζει αλλά κάτι αξιοπρεπές. GPS θέλω οπωσδήποτε κάτι με μεγάλη ακρίβεια. Κάμερα 1080p με καλύπτει. Θέλω όλα τα στοιχεία μου περασμένα μέσα, AMKA, ΑΦΜ, ιατρικό ιστορικό, μέχρι και ημερομηνίες γέννησης και ωροσκόπους από τις πρώην μου. Οπωσδήποτε μέτρηση παλμών και σακχάρου, κορεσμό οξυγόνου και καρδιογράφημα και βασικές αιματολογικές αυτόματα κάθε μήνα. Αν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις θα βγάλω σίγουρα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Isildur

hades έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:30
Japetus έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:26
zteo έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:10 Όχι
Τσιγκουνευομαι να δώσω 10 ευρώ και άλλα τόσα για φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες -για όποιον δεν θέλει να πάει σε φωτογράφο--θα είναι δωρεάν από φωτογράφο του αστυνομικού τμήματος..

Θα έβγαζα άμεσα καθώς η δική μου κουρελιαστηκε και στο εξωτερικό ξυνιζονται, αλλά θέλω να δω τί θα γίνει με τον νέο αριθμό μητρώου (αφμ + τρία αλφαρηθμητικα επιλογής μας) που θα βγει τον Νοέμβριο και που οι πρώτες ταυτότητες δεν θα τον αναγράφουν.
Ταλαιπωρία για την έκδοση δεν υφίσταται, κλείνεις ραντεβού έχοντας ήδη πληρώσει ηλεκτρονικά το παράβολο. Όλα τα άλλα στοιχεία ήδη υπάρχουν στο τμήμα.
Πάντως αν κρατάει και το παλιό το νούμερο κάπου της ταυτότητας για να μην χρειάζεται παντού ενημέρωση θα ταν καλό
Αποκλείεται, γιατί δεν είναι καν το ίδιο πλήθος ψηφίων. Νομίζω ένα γράμμα και 8 νούμερα είναι ή κάπως έτσι.
Άβαταρ μέλους
Isildur

micmic έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:36 Δεν ξέρω, περιμένω πρώτα να δω αν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Θέλω οπωσδήποτε τσιπάκι, τουλάχιστον i3 12ης γενιάς και μνήμη όχι κάτω από 8GB. Κάρτα γραφικών δεν με πολυνοιάζει αλλά κάτι αξιοπρεπές. GPS θέλω οπωσδήποτε κάτι με μεγάλη ακρίβεια. Κάμερα 1080p με καλύπτει. Θέλω όλα τα στοιχεία μου περασμένα μέσα, AMKA, ΑΦΜ, ιατρικό ιστορικό, μέχρι και ημερομηνίες γέννησης και ωροσκόπους από τις πρώην μου. Οπωσδήποτε μέτρηση παλμών και σακχάρου, κορεσμό οξυγόνου και καρδιογράφημα και βασικές αιματολογικές αυτόματα κάθε μήνα. Αν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις θα βγάλω σίγουρα.
Αν δεν έχει και μέτρηση αρτηριακής πίεσης μην τυχόν και σε πιάσουν κορόιδο και βγάλεις.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Ναι θα βγάλω γιατί είναι αδύνατη η πλαστογραφηση τούς
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Αυτοί που παίρνουν πρώτοι ταυτότητες (early adopters) είναι σαν αυτούς που κάνουν pre-order παιχνίδια. Τους αξίζει ό,τι και να πάθουνε!

Εγώ θα περιμένω 2-3 μήνες να δω τι παίζει. Το ξαναβάζω σε περίπτωση που κάποιοι δεν το είδανε:
Estonia cancels 760-000 electronic id-cards because of crypto flaw (2017)

εγώ κούλι δεν εμπιστεύομαι ότι δεν τα σκατώσει
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

masterridley έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:46 Αυτοί που παίρνουν πρώτοι ταυτότητες (early adopters) είναι σαν αυτούς που κάνουν pre-order παιχνίδια. Τους αξίζει ό,τι και να πάθουνε!
Χειρότεροι είναι. Υπάρχει οντως άνθρωπος που θα πάει σα μαλακας γρήγορα γρήγορα να βγάλει ταυτότητα ξέρω γω για κάποιον λογο; Εγώ δε θα βγάλω καν μέχρι να μου χρειαστεί. Πρέπει να είναι κάποιος πρεζακι ομονοιακο τελειωμένο για να τρέξει σε μια δημόσια υπηρεσία χωρίς να υπάρχει λόγος
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

masterridley έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:46 Αυτοί που παίρνουν πρώτοι ταυτότητες (early adopters) είναι σαν αυτούς που κάνουν pre-order παιχνίδια. Τους αξίζει ό,τι και να πάθουνε!

Εγώ θα περιμένω 2-3 μήνες να δω τι παίζει. Το ξαναβάζω σε περίπτωση που κάποιοι δεν το είδανε:

Εννοείται ότι pre-order παιχνίδια δεν κάνουμε. Θα είναι μέσα στην μπαγκια και δεν θα παίζονται.

Μετά το πρωτοδευτερο πατς και αν είναι καλό.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σιγά μη γίνει και day 1 hotfix.

Τσιλάρετε τεκμπροζ, πιο πολύ είναι σαν τα παιχνίδια που τελείωναν παλιά βάζαν το σιντι στο κουτί, και διέγραφαν και τον πηγαίο κώδικα για να μην πιάνει χώρο. :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ναι, θα πάρουμε, γιατί έτσι. Σιγά που θα δώσουμε και ραπόρτο - δικαιολογία. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Μέχρι στιγμής πάντως το πχορουμ στηρίζει τις νέες ταυτότητες βλέπω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”