Πάντως αν κρατάει και το παλιό το νούμερο κάπου της ταυτότητας για να μην χρειάζεται παντού ενημέρωση θα ταν καλόJapetus έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:26Οι φωτογραφίες -για όποιον δεν θέλει να πάει σε φωτογράφο--θα είναι δωρεάν από φωτογράφο του αστυνομικού τμήματος..
Θα έβγαζα άμεσα καθώς η δική μου κουρελιαστηκε και στο εξωτερικό ξυνιζονται, αλλά θέλω να δω τί θα γίνει με τον νέο αριθμό μητρώου (αφμ + τρία αλφαρηθμητικα επιλογής μας) που θα βγει τον Νοέμβριο και που οι πρώτες ταυτότητες δεν θα τον αναγράφουν.
Ταλαιπωρία για την έκδοση δεν υφίσταται, κλείνεις ραντεβού έχοντας ήδη πληρώσει ηλεκτρονικά το παράβολο. Όλα τα άλλα στοιχεία ήδη υπάρχουν στο τμήμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
Re: Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Δημοκράτης
θα την παρω μαλλον σχετικά άμεσα, θα είμαι Ελλάδα τον Οκτώβρη
Αν και θα χάσω ένα παιχνίδι που κάνω στα αεροδρόμια που σπάω πλάκα με τις φάτσες των υπαλλήλων ελέγχου όταν βλέπουν την βλακεία που έχουμε τώρα και ζητάνε διαβατήριο αλλά επιμένω να μη το βγάζω γιατί ότι είμαι πολίτης της ΕΕ και πρέπει να δεχτούν την ταυτότητα
ειδικά στην Γερμανία πάντα έχω μπροστά μου έναν κατσούφη γερμανό που θέλει να κατεβάσει το καντίλι του αλλά δεν επιτρέπεται
Αν και θα χάσω ένα παιχνίδι που κάνω στα αεροδρόμια που σπάω πλάκα με τις φάτσες των υπαλλήλων ελέγχου όταν βλέπουν την βλακεία που έχουμε τώρα και ζητάνε διαβατήριο αλλά επιμένω να μη το βγάζω γιατί ότι είμαι πολίτης της ΕΕ και πρέπει να δεχτούν την ταυτότητα
ειδικά στην Γερμανία πάντα έχω μπροστά μου έναν κατσούφη γερμανό που θέλει να κατεβάσει το καντίλι του αλλά δεν επιτρέπεται
Οι χριστιανοί και οι πολιτικώς ευσυνείδητοι, ούτε στον ύπνο τους δεν πρέπει να την πάρουν
Οι υπόλοιποι πάρτε και ταυτότητες πάρτε και συσσίτια σε μορφή επιδομάτων για να επιζήσετε
Οι υπόλοιποι πάρτε και ταυτότητες πάρτε και συσσίτια σε μορφή επιδομάτων για να επιζήσετε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
όσοι επιζήσετε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Το 2, επειδή δεν καίγομαι κιόλας. Εννοείται πως θα πάρω, αλλά δεν έχω λόγο να τρέξω από τους πρώτους, ας είναι κι 2-3 μήνες μετά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεν ξέρω, περιμένω πρώτα να δω αν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Θέλω οπωσδήποτε τσιπάκι, τουλάχιστον i3 12ης γενιάς και μνήμη όχι κάτω από 8GB. Κάρτα γραφικών δεν με πολυνοιάζει αλλά κάτι αξιοπρεπές. GPS θέλω οπωσδήποτε κάτι με μεγάλη ακρίβεια. Κάμερα 1080p με καλύπτει. Θέλω όλα τα στοιχεία μου περασμένα μέσα, AMKA, ΑΦΜ, ιατρικό ιστορικό, μέχρι και ημερομηνίες γέννησης και ωροσκόπους από τις πρώην μου. Οπωσδήποτε μέτρηση παλμών και σακχάρου, κορεσμό οξυγόνου και καρδιογράφημα και βασικές αιματολογικές αυτόματα κάθε μήνα. Αν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις θα βγάλω σίγουρα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αποκλείεται, γιατί δεν είναι καν το ίδιο πλήθος ψηφίων. Νομίζω ένα γράμμα και 8 νούμερα είναι ή κάπως έτσι.hades έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:30Πάντως αν κρατάει και το παλιό το νούμερο κάπου της ταυτότητας για να μην χρειάζεται παντού ενημέρωση θα ταν καλόJapetus έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:26Οι φωτογραφίες -για όποιον δεν θέλει να πάει σε φωτογράφο--θα είναι δωρεάν από φωτογράφο του αστυνομικού τμήματος..
Θα έβγαζα άμεσα καθώς η δική μου κουρελιαστηκε και στο εξωτερικό ξυνιζονται, αλλά θέλω να δω τί θα γίνει με τον νέο αριθμό μητρώου (αφμ + τρία αλφαρηθμητικα επιλογής μας) που θα βγει τον Νοέμβριο και που οι πρώτες ταυτότητες δεν θα τον αναγράφουν.
Ταλαιπωρία για την έκδοση δεν υφίσταται, κλείνεις ραντεβού έχοντας ήδη πληρώσει ηλεκτρονικά το παράβολο. Όλα τα άλλα στοιχεία ήδη υπάρχουν στο τμήμα.
Αν δεν έχει και μέτρηση αρτηριακής πίεσης μην τυχόν και σε πιάσουν κορόιδο και βγάλεις.micmic έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:36 Δεν ξέρω, περιμένω πρώτα να δω αν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Θέλω οπωσδήποτε τσιπάκι, τουλάχιστον i3 12ης γενιάς και μνήμη όχι κάτω από 8GB. Κάρτα γραφικών δεν με πολυνοιάζει αλλά κάτι αξιοπρεπές. GPS θέλω οπωσδήποτε κάτι με μεγάλη ακρίβεια. Κάμερα 1080p με καλύπτει. Θέλω όλα τα στοιχεία μου περασμένα μέσα, AMKA, ΑΦΜ, ιατρικό ιστορικό, μέχρι και ημερομηνίες γέννησης και ωροσκόπους από τις πρώην μου. Οπωσδήποτε μέτρηση παλμών και σακχάρου, κορεσμό οξυγόνου και καρδιογράφημα και βασικές αιματολογικές αυτόματα κάθε μήνα. Αν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις θα βγάλω σίγουρα.
Ναι θα βγάλω γιατί είναι αδύνατη η πλαστογραφηση τούς
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Αυτοί που παίρνουν πρώτοι ταυτότητες (early adopters) είναι σαν αυτούς που κάνουν pre-order παιχνίδια. Τους αξίζει ό,τι και να πάθουνε!
Εγώ θα περιμένω 2-3 μήνες να δω τι παίζει. Το ξαναβάζω σε περίπτωση που κάποιοι δεν το είδανε:
Estonia cancels 760-000 electronic id-cards because of crypto flaw (2017)
εγώ κούλι δεν εμπιστεύομαι ότι δεν τα σκατώσει
Εγώ θα περιμένω 2-3 μήνες να δω τι παίζει. Το ξαναβάζω σε περίπτωση που κάποιοι δεν το είδανε:
- EKPLIKTIKOS
Χειρότεροι είναι. Υπάρχει οντως άνθρωπος που θα πάει σα μαλακας γρήγορα γρήγορα να βγάλει ταυτότητα ξέρω γω για κάποιον λογο; Εγώ δε θα βγάλω καν μέχρι να μου χρειαστεί. Πρέπει να είναι κάποιος πρεζακι ομονοιακο τελειωμένο για να τρέξει σε μια δημόσια υπηρεσία χωρίς να υπάρχει λόγοςmasterridley έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:46 Αυτοί που παίρνουν πρώτοι ταυτότητες (early adopters) είναι σαν αυτούς που κάνουν pre-order παιχνίδια. Τους αξίζει ό,τι και να πάθουνε!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εννοείται ότι pre-order παιχνίδια δεν κάνουμε. Θα είναι μέσα στην μπαγκια και δεν θα παίζονται.masterridley έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:46 Αυτοί που παίρνουν πρώτοι ταυτότητες (early adopters) είναι σαν αυτούς που κάνουν pre-order παιχνίδια. Τους αξίζει ό,τι και να πάθουνε!
Μετά το πρωτοδευτερο πατς και αν είναι καλό.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
Σιγά μη γίνει και day 1 hotfix.masterridley έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:46 Αυτοί που παίρνουν πρώτοι ταυτότητες (early adopters) είναι σαν αυτούς που κάνουν pre-order παιχνίδια. Τους αξίζει ό,τι και να πάθουνε!
Τσιλάρετε τεκμπροζ, πιο πολύ είναι σαν τα παιχνίδια που τελείωναν παλιά βάζαν το σιντι στο κουτί, και διέγραφαν και τον πηγαίο κώδικα για να μην πιάνει χώρο.
Ναι, θα πάρουμε, γιατί έτσι. Σιγά που θα δώσουμε και ραπόρτο - δικαιολογία. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μέχρι στιγμής πάντως το πχορουμ στηρίζει τις νέες ταυτότητες βλέπω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 109 Απαντήσεις
- 2583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 66 Απαντήσεις