!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Το κυρίως πρόβλημα με την τεκνοθεσία από γκέι, είναι ότι το θέμα εντοπίζεται στις ανάγκες των γκέι και όχι στα πρακτικά προβλήματα, που πιθανότατα θα αντιμετωπίσει το παιδί.

Γιατί επειδή εδώ δεν είναι Σουηδία αλλά Βαλκάνια, απλώς σκεφθείτε τις αντιδράσεις των συμμαθητών του πιτσιρικιού στο σχολείο. Πολύ περισσότερο σε μια περίοδο που το μπούλινγκ θερίζει ακόμη και για τελείως άσχετους λόγους. Έτσι ως ένα μεμονωμένο παράδειγμα, σε μια κοινωνία που ακόμη και σήμερα κάποιοι δεν δηλώνουν γκέι για να μην προκαλέσουν προβλήματα στον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο τους.

Μπορεί τα πράγματα να πάνε εξαιρετικά, μπορεί όχι. Το θέμα είναι ποιος θα είναι ο κανόνας και ποιες οι εξαιρέσεις. Και προς το παρόν δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο δίκτυ προστασίας γι' αυτά τα παιδιά.

Και το να χρησιμοποιούνται τα παιδιά ως πειραματόζωα σε τέτοια κοινωνικά πειράματα, το βρίσκω σ' αυτήν τη φάση, ως μια προσπάθεια τόνωσης του εγώ μέσω των παιδιών. Ναι, συμβαίνει και σε στρέιτ οικογένειες λόγω προσωπικών απωθημένων. Το ζητούμενο είναι η αναλογία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Nandros έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:16
Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:11
Ναύτης έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:08
Η ανάγκη να δώσουν αγάπη, στοργή και φροντίδα σε ένα παιδί.
και γω εχω αναγκη να κάνω το ιδιο με τη γυναίκα του διπλανου.
Δωσε το δικο σου παιδι να σου το μεγαλώσουν
Δλδ εσύ είσαι έτοιμος να δώσεις το παιδί σου σε ένα στρέιτ ζευγάρι;

Τί μαλακίες διαβάζουμε εδώ μέσα!
.
εγω δεν ειπα οτι οποιος θελει να δωσει στοργη του δινουμε ένα αντικειμενο να κανει το κεφι του. Μαλακια μολις ειπες. Επίσης για ποιο λογο να θελει να δωσει καποιος στοργη σε ενα παιδι που δεν ειναι δικο του;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Isildur έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:10
Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 09:27
Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:53

Σορρυ. Απαντάω σε 3 ταυτόχρονα και μου ξεφυγε. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός οτι υπάρχουν μελέτες οι οποίες κάνουν εκτενείς ερευνες και αξιολογήσεις της «γονικής ικανότητας» οµοφυλόφιλων ζευγαριών και στα ψυχολογικά προβλήματα παιδιών ομοφυλοφιλικών ζευγαριών.
Αν υπάρχει θέμα ''γονικής ικανότητας'', είτε το ζευγάρι είναι ομόφυλο, είτε ετερόφυλο, παιδί δεν σου δίνουν. Όσο για τα ψυχολογικά προβλήματα που λες πως αντιμετωπίζουν τα παιδιά, αυτό παίρνει μεγάλη κουβέντα και έχει να κάνει σαφέστατα με την ννοτροπία που καλλιεργείται στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον , λόγω ανοησίας και άγνοιας.
Καταρχάς να πω ότι την αξιολόγηση για την ικανότητα την φοβάμαι πάααααρα πολύ. Δεν έχω στοιχεία να το αποδείξω, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος βλέποντας πού πάει γενικά το πράγμα, ότι θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους στο άμεσο μέλλον. Από τη μια η δικαιολογία "αυτοί οι δυο μαντράχαλοι έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν παιδιά εκ φύσεως" από την άλλη η γουοκίλα που κερδίζει συνεχώς έδαφος και η προσπάθεια ανθρώπων σε θέσεις-κλειδιά (από επιτροπές μέχρι και κυβερνήσεις) να δείξουν ότι είναι προοδευτικοί και αφυπνισμένοι, πολύ φοβάμαι ότι θα οδηγήσουν σε πολύ-πολύ ευκολότερη ανάθεση παιδιών σε ομοφυλόφιλους, απ' ό,τι σε ετεροφυλόφιλους. Μακάρι να ισχύσουν ίδια μέτρα και σταθμά, αλλά δεν το βλέπω και εδώ θα είμαστε και θα το δούμε νομίζω.

Για την δε άγνοια του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος που λες, συμφωνώ μεν αλλά την θεωρώ και απολύτως λογική. Με τόσο μικρή, σχεδόν μηδενική θα έλεγα, εμπειρία που υπάρχει πάνω στο θέμα, λογικό είναι να υπάρχει και άγνοια αλλά και ανησυχία. Πέρα από την ανοησία αυτό, έτσι;
Εγώ πάλι νομίζω πως με τις σωστές αξιολογήσεις στους ανθρώπους που επιθυμούν να υιοθετήσουν δεν θα υπάρξει θέμα. Διότι αυτοί που σιγοντάρουν και προωθούν την ντε και σώνει προβληματική ατζέντα, είναι και τύποι σαν αυτούς που γράφουν εδώ μέσα περί πούστηδων, δίχως αιδώ. Φυσικά το φαινόμενο αυτό δεν ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη, ή στην Αμερική. Και δεν εννοώ αυτή την γουοκίλα πως διάολο τη λέτε..( εγώ μόνο τα τηγάνια γουόκ ξέρω..)
Εξυπακούεται ξαναλέω, πως όλες αυτές οι διεργασίες τεκνοθεσίας πρέπει να γίνονται με απόλυτη προσοχή και επιλογή στα άτομα. Ίδωμεν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:29
Isildur έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:10
Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 09:27

Αν υπάρχει θέμα ''γονικής ικανότητας'', είτε το ζευγάρι είναι ομόφυλο, είτε ετερόφυλο, παιδί δεν σου δίνουν. Όσο για τα ψυχολογικά προβλήματα που λες πως αντιμετωπίζουν τα παιδιά, αυτό παίρνει μεγάλη κουβέντα και έχει να κάνει σαφέστατα με την ννοτροπία που καλλιεργείται στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον , λόγω ανοησίας και άγνοιας.
Καταρχάς να πω ότι την αξιολόγηση για την ικανότητα την φοβάμαι πάααααρα πολύ. Δεν έχω στοιχεία να το αποδείξω, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος βλέποντας πού πάει γενικά το πράγμα, ότι θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους στο άμεσο μέλλον. Από τη μια η δικαιολογία "αυτοί οι δυο μαντράχαλοι έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν παιδιά εκ φύσεως" από την άλλη η γουοκίλα που κερδίζει συνεχώς έδαφος και η προσπάθεια ανθρώπων σε θέσεις-κλειδιά (από επιτροπές μέχρι και κυβερνήσεις) να δείξουν ότι είναι προοδευτικοί και αφυπνισμένοι, πολύ φοβάμαι ότι θα οδηγήσουν σε πολύ-πολύ ευκολότερη ανάθεση παιδιών σε ομοφυλόφιλους, απ' ό,τι σε ετεροφυλόφιλους. Μακάρι να ισχύσουν ίδια μέτρα και σταθμά, αλλά δεν το βλέπω και εδώ θα είμαστε και θα το δούμε νομίζω.

Για την δε άγνοια του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος που λες, συμφωνώ μεν αλλά την θεωρώ και απολύτως λογική. Με τόσο μικρή, σχεδόν μηδενική θα έλεγα, εμπειρία που υπάρχει πάνω στο θέμα, λογικό είναι να υπάρχει και άγνοια αλλά και ανησυχία. Πέρα από την ανοησία αυτό, έτσι;
Εγώ πάλι νομίζω πως με τις σωστές αξιολογήσεις στους ανθρώπους που επιθυμούν να υιοθετήσουν δεν θα υπάρξει θέμα. Διότι αυτοί που σιγοντάρουν και προωθούν την ντε και σώνει προβληματική ατζέντα, είναι και τύποι σαν αυτούς που γράφουν εδώ μέσα περί πούστηδων, δίχως αιδώ. Φυσικά το φαινόμενο αυτό δεν ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη, ή στην Αμερική. Και δεν εννοώ αυτή την γουοκίλα πως διάολο τη λέτε..( εγώ μόνο τα τηγάνια γουόκ ξέρω..)
Εξυπακούεται ξαναλέω, πως όλες αυτές οι διεργασίες τεκνοθεσίας πρέπει να γίνονται με απόλυτη προσοχή και επιλογή στα άτομα. Ίδωμεν.
Αυτό (το μπολνταρισμένο). Θέλοντας και μη, βέβαια.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:27
Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:11
και γω εχω αναγκη να κάνω το ιδιο με τη γυναίκα του διπλανου.
Δωσε το δικο σου παιδι να σου το μεγαλώσουν

.
εγω δεν ειπα οτι οποιος θελει να δωσει στοργη του δινουμε ένα αντικειμενο να κανει το κεφι του. Μαλακια μολις ειπες. Επίσης για ποιο λογο να θελει να δωσει καποιος στοργη σε ενα παιδι που δεν ειναι δικο του;
Ξανά-μανά: Έχεις ακούσει για το μητρικό η πατρικό ένστικτο;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αυτό που θα γίνει είναι να παίξουν τεκνοθεσίες στο σελεμπριτάδικο πλαίσιο, έτσι ως μία ακόμη επαναστατική νίκη και όσοι φτωχοί γκέι πανηγυρίσουν θα μείνουν μετά με την πολύχρωμη σημαία στο χέρι.

Θα επαναλάβω ότι είναι αμιγώς ταξική πρακτική, που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα λαϊκά ζητούμενα της ελτζιμπιτί κοινότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Unique έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:02
Ναύτης έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:59
Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:55 Για ποιο λογο ακριβώς δυο ομοφυλοφιλοι να υιοθετησουν παιδιά;
Για τους ίδιους λόγους που θέλουν να τεκνοθετήσουν και δυο ετεροφυλόφιλοι.
Οχι δεν είναι το ίδιο. Η κοινωνία μας χρειάζεται υγιείς ανθρώπους.
Μάλιστα. Σπουδαία διαπίστωσις, δε λέω.
Isildur ,αυτά που έλεγα πριν.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Nandros έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:33

.
.
α μπα , νομιζα οτι τετοια ενστικτα που εντασονται στα γενετησια που οδηγουν σε παιδια εχουν μονο οι κανονικοι γιατι οι γκευ εχουν διαφορετικα ενστικτα οπου οι ρολοι δεν ισχυουν και δεν οδηγουν σε παιδια, αλλά φαινεται οτι εχουν για τα παιδια αλλων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 05 Σεπ 2023, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:54
Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:18
Επειδή όπως έγραψα και παραπάνω υπάρχει τεράστια λίστα αναμονής για τεκνοθεσίες από στρέιτ ζευγάρια (εκτός των περιπτώσεων ανάδοχης οικογένειας και προβλημάτων υγείας του παιδιού) αυτό που θα έχει ενδιαφέρον αν ψηφισθεί το νομοσχέδιο, είναι το αν παίξουν αλλαγές στη σειρά της λίστας. Αυτό θα είναι όντως χοντρή "πουστιά".
Το αντίθετο του "πουστιά" ποιο είναι; Επειδή γινόταν μέχρι σήμερα...
Το έβαλα σε εισαγωγικά επειδή ακριβώς δεν είναι αμιγώς ομοφυλοφιλική πρακτική.
Ναι, όλοι το καταλάβαμε...
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:55 Για ποιο λογο ακριβώς δυο ομοφυλοφιλοι να υιοθετησουν παιδιά;
Το πρόβλημα είναι κάποια αρρωστημένα μυαλά που θέλουν να πετούν κάποιους στον Καιάδα.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Παρακαλουνται τα νουδουλικα να νιαουρισουν παραπονιαρικα στον πρωθυπουργό κύριο Μητσοτάκη και τους υπεύθυνους υπουργούς του κόμματος τους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:38
.
α μπα , νομιζα οτι τετοια ενστικτα που εντασονται στα γενετησια που οδηγουν σε παιδια εχουν μονο οι κανονικοι γιατι οι γκευ εχουν διαφορετικα ενστικτα οπου οι ρολοι δεν ισχυουν και δεν οδηγουν σε παιδια, αλλά φαινεται οτι εχουν για τα παιδια αλλων
Λάθος νομίζεις.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:40
Το πρόβλημα είναι κάποια αρρωστημένα μυαλά που θέλουν να πετούν κάποιους στον Καιάδα.
Και γίνεται χαμός εδώ μέσα απο δαύτα. Όχι πως κι εκεί έξω είναι καλλίτερα τα πράγματα. Μικρογραφία της κοινωνίας το πχορουμάκι μας.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:40
ναι υπαρχουν και τετοιοι που θεωρουν τους αλλους αρρωστημενα μυαλα αν δεν συμφωνουν με οτι γεναει το κεφάλι τους
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Nandros έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:43
Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:38
.
Λάθος νομίζεις.
τι κανει καποιον να εχει πατρικα ένστικτα (άραγες);
Azzurra Carnelos
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”