Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 09:27
Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:53
Πασιφάη έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:44
Εδώ ,απαντησούλα δεν παίζει ρε συ Unique ;
Σορρυ. Απαντάω σε 3 ταυτόχρονα και μου ξεφυγε. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός οτι υπάρχουν μελέτες οι οποίες κάνουν εκτενείς ερευνες και αξιολογήσεις της «γονικής ικανότητας» οµοφυλόφιλων ζευγαριών και στα ψυχολογικά προβλήματα παιδιών ομοφυλοφιλικών ζευγαριών.
Αν υπάρχει θέμα ''γονικής ικανότητας'', είτε το ζευγάρι είναι ομόφυλο, είτε ετερόφυλο, παιδί δεν σου δίνουν. Όσο για τα ψυχολογικά προβλήματα που λες πως αντιμετωπίζουν τα παιδιά, αυτό παίρνει μεγάλη κουβέντα και έχει να κάνει σαφέστατα με την ννοτροπία που καλλιεργείται στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον , λόγω ανοησίας και άγνοιας.
Καταρχάς να πω ότι την αξιολόγηση για την ικανότητα την φοβάμαι πάααααρα πολύ. Δεν έχω στοιχεία να το αποδείξω, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος βλέποντας πού πάει γενικά το πράγμα, ότι θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους στο άμεσο μέλλον. Από τη μια η δικαιολογία "αυτοί οι δυο μαντράχαλοι έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν παιδιά εκ φύσεως" από την άλλη η γουοκίλα που κερδίζει συνεχώς έδαφος και η προσπάθεια ανθρώπων σε θέσεις-κλειδιά (από επιτροπές μέχρι και κυβερνήσεις) να δείξουν ότι είναι προοδευτικοί και αφυπνισμένοι, πολύ φοβάμαι ότι θα οδηγήσουν σε πολύ-πολύ ευκολότερη ανάθεση παιδιών σε ομοφυλόφιλους, απ' ό,τι σε ετεροφυλόφιλους. Μακάρι να ισχύσουν ίδια μέτρα και σταθμά, αλλά δεν το βλέπω και εδώ θα είμαστε και θα το δούμε νομίζω.
Για την δε άγνοια του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος που λες, συμφωνώ μεν αλλά την θεωρώ και απολύτως λογική. Με τόσο μικρή, σχεδόν μηδενική θα έλεγα, εμπειρία που υπάρχει πάνω στο θέμα, λογικό είναι να υπάρχει και άγνοια αλλά και ανησυχία. Πέρα από την ανοησία αυτό, έτσι;