!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2023, 00:08 Κανεις λαθος, δε με νοιαζει κανενας εκτος απο 2-3 πολυ κοντινα ατομα τους οποιους φυσικα και προσεξα να μην κολλησω.
Άρα το ότι ωρυόσουν όλο το προηγούμενο διάστημα για ανεύθυνους, για θανάτους ατόμων, κτλ, ήταν θέατρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2023, 00:08 Εχοντας υψηλο επιπεδο και αισθητικη αλλα και χαρακτηριστικη ακεραιοτητα/πολιτικη συνειδηση δε μπηκα ποτε σε διαδικασια να πουλησω μουρη σε ιατρικα θεματα και μαλιστα την ωρα του κατεπειγοντος
Θέλεις quotes; Ρητορικό είναι το ερώτημα, το ξέρω ότι δεν θέλεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:02
GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 19:49
lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:15 Μετά απο 3,5 χρονια πανδημιας και ανεμβολιαστος σημερα βγηκα θετικος. Τωρα στο τελος την εφαγα.
Χτες ειχα τα πρωτα συμπτωματα. Πυρετο που ανεβοκατεβαινε. Εφτασε ως και 39,8 !! Λεω αμα περασει τα 40 εφυγα για το νοσοκομειο. Αλλα ευτυχως αργα χθες βραδυ επεσε και τωρα ειμαι απυρετος σχεδον. Ποσες μερες τωρα θα περασουν μεχρι να χω αρνητικο τεστ και τι πρεπει να παιρνω?
Μην παρεις τιποτα embrace the fever.Ειδικα αν δεν εχεις βηχα δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.
Ενας πυρετός κοντά στα 40 δεν είναι λόγος ανησυχίας? :smt017
Είναι.
Μην ακούς μαλακιες που λένε δω μέσα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2023, 00:08
hellegennes έγραψε: 01 Αύγ 2023, 23:15
foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2023, 21:02 Ψεκα δε σε κανει να κολλας ή να μεταδιδεις αλλα να πιστευεις οτι ολα αυτα δεν υπαρχουν.

Εγω πιστευω οτι υπαρχουν και απλως δε με νοιαζει καθολου αν κολλανε οι αλλοι.
Τελείωσε δηλαδή το αφήγημα ότι είναι επικίνδυνος ιός, αν και ακόμη και σαν κρυολόγημα σίγουρα σκοτώνει τους πιο ευάλωτους, συνήθως μεγάλης ηλικίας, όπως άλλωστε όλοι οι ιοί του κρυώματος και απλά δεν τα μετράμε.

Από την υπερευαισθησία "κι ένας θάνατος είναι πολύ" περάσαμε στο "ποιος χέστηκε αν πεθάνουν μερικοί παππούδες". Πώς αλλάζουν έτσι οι άνθρωποι, ε;
Κανεις λαθος, δε με νοιαζει κανενας εκτος απο 2-3 πολυ κοντινα ατομα τους οποιους φυσικα και προσεξα να μην κολλησω.

Εχοντας υψηλο επιπεδο και αισθητικη αλλα και χαρακτηριστικη ακεραιοτητα/πολιτικη συνειδηση δε μπηκα ποτε σε διαδικασια να πουλησω μουρη σε ιατρικα θεματα και μαλιστα την ωρα του κατεπειγοντος αντιθετα με καποιους αλλους που ξερεις, αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχεις δικαιωμα να με κατηγορεις για ευαισθησια.
Κυριολεκτικα λιγα λεπτα αφου το ποσταρα αυτο, αλλαξα πλευρο κι ενιωσα σοβαρα καλυτερα. Κοιμηθηκα σαν πουλακι. Ειμαι 13 ωρες απυρετος κι εχω παψει να βηχω.

W!
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Μπροστα στην συνειδητοποιηση οτι ολοι ειμαστε ισοι απεναντι στα γαμψα σκελετωμενα χερια του θανατου , καταταπεινωμενος ψελισα "δεν αλλαζει τιποτα, εξακολουθειτε να ειστε κατωτερα σκουπιδια" και αμεσως τα σκελετωμενα χερια μου εκαναν "κολλα πεντε μεγαλε" και στη συνεχεια αποτραβηχτηκαν.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Θετικός και ο πατέρας μου σήμερα, με συμπτώματα της πλάκας. Έναν πονόλαιμο. Και έχει πάει θάλασσα.

Το παράδοξο είναι ότι του έδωσαν αντιβίωση. Από πότε δίνουν αντιβιωσεις και στον κοβιντ?
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Otto Weininger έγραψε: 02 Αύγ 2023, 00:40
GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 19:49

Μην παρεις τιποτα embrace the fever.Ειδικα αν δεν εχεις βηχα δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.
Είναι.
Όλοι μάγκες είναι μέχρι να βαρέσει κάνα παιδί τους πυρετικους σπασμούς από ψηλό πυρετό κ να βγάζει αφρούς απ το στόμα με γυρισμένα ματια προς τα μέσα κ να νομίζουν ότι πέθανε.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vantono έγραψε: 07 Αύγ 2023, 13:03 Θετικός και ο πατέρας μου σήμερα, με συμπτώματα της πλάκας. Έναν πονόλαιμο. Και έχει πάει θάλασσα.

Το παράδοξο είναι ότι του έδωσαν αντιβίωση. Από πότε δίνουν αντιβιωσεις και στον κοβιντ?
Από τότε που οι περισσότεροι γιατροί δεν έχουν ιδέα από φαρμακολογία. Δηλαδή ανέκαθεν.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Αύγ 2023, 20:05

Είναι.
Όλοι μάγκες είναι μέχρι να βαρέσει κάνα παιδί τους πυρετικους σπασμούς από ψηλό πυρετό κ να βγάζει αφρούς απ το στόμα με γυρισμένα ματια προς τα μέσα κ να νομίζουν ότι πέθανε.
Έφτανα 42 πιτσιρικάς αλλά δεν είχα τάση να μετατρέπομαι σε walking dead.
Τότε μας έδιναν ponstan ( σιρόπι μπλιαχ) με τη σέσουλα. Μετά νομίζω το σταμτήσαν γιατί έκανε ζημιά στα νεφρά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Αύγ 2023, 20:05

Είναι.
Αυτο τωρα με 39-40αρι για μια ημερα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Θετικό το τεστ σήμερα μετά απο 3 αρνητικά τις προηγούμενες μέρες. Από Πεμπτη πρωί με φοβερό πονοκέφαλο κι εμετούς ,μετά ξερόβηχα , μπούκωμα στη μύτη ,και διάρροια..Πυρετό όχι ,36,3 .. Πήγα μονοήμερη εκδρομή με ταξιδιωτικό γραφείο τη Δευτέρα και πέσαμε στην επιστροφή σε τροχαίο.,2 ώρες αναμονή να ανοίξει ο δρόμος ,κουραστήκαμε κ βγάλαμε τις μάσκες..Πέρασα την πανδημία με κορονιασμένους όλους τους δικούς μου που τους φρόντισα κιόλας και δεν κόλλησα .. Ατυχία η μαλακία; :011:
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Γυφτάκι έγραψε: 13 Αύγ 2023, 20:44 Θετικό το τεστ σήμερα μετά απο 3 αρνητικά τις προηγούμενες μέρες. Από Πεμπτη πρωί με φοβερό πονοκέφαλο κι εμετούς ,μετά ξερόβηχα , μπούκωμα στη μύτη ,και διάρροια..Πυρετό όχι ,36,3 .. Πήγα μονοήμερη εκδρομή με ταξιδιωτικό γραφείο τη Δευτέρα και πέσαμε στην επιστροφή σε τροχαίο.,2 ώρες αναμονή να ανοίξει ο δρόμος ,κουραστήκαμε κ βγάλαμε τις μάσκες..Πέρασα την πανδημία με κορονιασμένους όλους τους δικούς μου που τους φρόντισα κιόλας και δεν κόλλησα .. Ατυχία η μαλακία; :011:
Περαστικά σου!
Yippie Kay Yay
Γυφτάκι

Airman68 έγραψε: 13 Αύγ 2023, 21:13
Γυφτάκι έγραψε: 13 Αύγ 2023, 20:44 Θετικό το τεστ σήμερα μετά απο 3 αρνητικά τις προηγούμενες μέρες. Από Πεμπτη πρωί με φοβερό πονοκέφαλο κι εμετούς ,μετά ξερόβηχα , μπούκωμα στη μύτη ,και διάρροια..Πυρετό όχι ,36,3 .. Πήγα μονοήμερη εκδρομή με ταξιδιωτικό γραφείο τη Δευτέρα και πέσαμε στην επιστροφή σε τροχαίο.,2 ώρες αναμονή να ανοίξει ο δρόμος ,κουραστήκαμε κ βγάλαμε τις μάσκες..Πέρασα την πανδημία με κορονιασμένους όλους τους δικούς μου που τους φρόντισα κιόλας και δεν κόλλησα .. Ατυχία η μαλακία; :011:
Περαστικά σου!
Να σαι καλά ,ευχαριστώ .. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν έχω πυρετό.. Είναι φυσιολογικό ,αν ξέρει κάποιος ;
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Γυφτάκι έγραψε: 13 Αύγ 2023, 21:22
Spoiler
Περαστικά σου!
Να σαι καλά ,ευχαριστώ .. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν έχω πυρετό.. Είναι φυσιολογικό ,αν ξέρει κάποιος ;
Πριν 3 μήνες, με κόλλησε η γυναίκα μου.
Πονοκέφαλο, πονόλαιμο και μεγάλη βραχνάδα και οι δύο.
Εγώ έκανα πυρετό 37,8 για μία ημέρα, η γυναίκα μου καθόλου.

Άντε να βγάλεις άκρη...
Γυφτάκι

Λοξίας έγραψε: 13 Αύγ 2023, 21:34
Γυφτάκι έγραψε: 13 Αύγ 2023, 21:22
Spoiler

Περαστικά σου!
Πριν 3 μήνες, με κόλλησε η γυναίκα μου.
Πονοκέφαλο, πονόλαιμο και μεγάλη βραχνάδα και οι δύο.
Εγώ έκανα πυρετό 37,8 για μία ημέρα, η γυναίκα μου καθόλου.

Άντε να βγάλεις άκρη...
Α, εντάξει τότε .. :P Νόμιζα ότι είμαι η εξαίρεση ..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”