!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Είμαι θετικός
Για να μην το έχετε απορία, το τρέχον ιατρικό πρωτόκολλο λέει ότι παίρνεις αντιπυρετικό αν ο πυρετός είναι πάνω από 38.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Άλλος ένας ψέκας ξανακόλλησε και τον μετέδωσε σε άλλους σε καράβι.foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:54 Με επιασε την προτελευαια μερα των διακοπών και νομιζα οτι ηταν απλα ενα ασχημο κρυολογημα απο το ερ κοντισιον. Εβαλα χθες αυτοκινητο σε φερι μποτ και οδηγησα 300χλμ στους 37 βαθμους εχοντας Covid (βεβαια δεν το ηξερα). Σημερα εκανα τεστ και βγηκε θετικοτατο.
Αντιθετα με την πρωτη φορα, ειναι πιο κρυολογημα/δεκατα/ψιλοβηχας και δε φαινεται να εχει επηρεαστει η γευση μου. Επισης την πρωτη φορα δε μπορουσα ουτε στην τουαλετα να παω, οχι που οδηγησα τη μιση Ελλαδα ή προχθες που εκανα τρεις ωρες μπανιο.
Παρ'ολα αυτα ελπιζω να περασει γιατι και το βαρυ κρυολογημα σκατα ειναι να το εχεις στην αδεια σου.
Ψεκα δε σε κανει να κολλας ή να μεταδιδεις αλλα να πιστευεις οτι ολα αυτα δεν υπαρχουν.The Age of Aquarius έγραψε: 01 Αύγ 2023, 20:26Άλλος ένας ψέκας ξανακόλλησε και τον μετέδωσε σε άλλους σε καράβι.foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:54 Με επιασε την προτελευαια μερα των διακοπών και νομιζα οτι ηταν απλα ενα ασχημο κρυολογημα απο το ερ κοντισιον. Εβαλα χθες αυτοκινητο σε φερι μποτ και οδηγησα 300χλμ στους 37 βαθμους εχοντας Covid (βεβαια δεν το ηξερα). Σημερα εκανα τεστ και βγηκε θετικοτατο.
Αντιθετα με την πρωτη φορα, ειναι πιο κρυολογημα/δεκατα/ψιλοβηχας και δε φαινεται να εχει επηρεαστει η γευση μου. Επισης την πρωτη φορα δε μπορουσα ουτε στην τουαλετα να παω, οχι που οδηγησα τη μιση Ελλαδα ή προχθες που εκανα τρεις ωρες μπανιο.
Παρ'ολα αυτα ελπιζω να περασει γιατι και το βαρυ κρυολογημα σκατα ειναι να το εχεις στην αδεια σου.
Εγω πιστευω οτι υπαρχουν και απλως δε με νοιαζει καθολου αν κολλανε οι αλλοι.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σκληρός.foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2023, 21:02Ψεκα δε σε κανει να κολλας ή να μεταδιδεις αλλα να πιστευεις οτι ολα αυτα δεν υπαρχουν.The Age of Aquarius έγραψε: 01 Αύγ 2023, 20:26Άλλος ένας ψέκας ξανακόλλησε και τον μετέδωσε σε άλλους σε καράβι.foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:54 Με επιασε την προτελευαια μερα των διακοπών και νομιζα οτι ηταν απλα ενα ασχημο κρυολογημα απο το ερ κοντισιον. Εβαλα χθες αυτοκινητο σε φερι μποτ και οδηγησα 300χλμ στους 37 βαθμους εχοντας Covid (βεβαια δεν το ηξερα). Σημερα εκανα τεστ και βγηκε θετικοτατο.
οταν τρεμεις απο τον φόβο σου εισαι πιο γλυκουλης με τους αλλους.
Ισχυει,κανονικα θα ελεγε οτι δεν τον νοιαζει αν πεθανουν οι αλλοι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
καλα βοηθάει που τώρα ξερει οτι ο χελης είχε δίκιο τελικά, για το μ'ετρο. Την αλλη φορά που ειχε παει παλι να κολλήσει τον κόσμο, που κλαιγόταν μετα οτι δεν ηξερε και δεν ήθελε, ήταν πολύ σοφτ.
- hellegennes
Τελείωσε δηλαδή το αφήγημα ότι είναι επικίνδυνος ιός, αν και ακόμη και σαν κρυολόγημα σίγουρα σκοτώνει τους πιο ευάλωτους, συνήθως μεγάλης ηλικίας, όπως άλλωστε όλοι οι ιοί του κρυώματος και απλά δεν τα μετράμε.foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2023, 21:02 Ψεκα δε σε κανει να κολλας ή να μεταδιδεις αλλα να πιστευεις οτι ολα αυτα δεν υπαρχουν.
Από την υπερευαισθησία "κι ένας θάνατος είναι πολύ" περάσαμε στο "ποιος χέστηκε αν πεθάνουν μερικοί παππούδες". Πώς αλλάζουν έτσι οι άνθρωποι, ε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μόνο αυτό;foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2023, 21:02
Ψεκα δε σε κανει να κολλας ή να μεταδιδεις αλλα να πιστευεις οτι ολα αυτα δεν υπαρχουν.
Δεν ξέρω κανέναν στο πχωρουμ που να πιστεύει στην ύπαρξη του κορονοιού.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ναι, το καταλάβαμε.foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2023, 21:02Ψεκα δε σε κανει να κολλας ή να μεταδιδεις αλλα να πιστευεις οτι ολα αυτα δεν υπαρχουν.The Age of Aquarius έγραψε: 01 Αύγ 2023, 20:26Άλλος ένας ψέκας ξανακόλλησε και τον μετέδωσε σε άλλους σε καράβι.foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2023, 18:54 Με επιασε την προτελευαια μερα των διακοπών και νομιζα οτι ηταν απλα ενα ασχημο κρυολογημα απο το ερ κοντισιον. Εβαλα χθες αυτοκινητο σε φερι μποτ και οδηγησα 300χλμ στους 37 βαθμους εχοντας Covid (βεβαια δεν το ηξερα). Σημερα εκανα τεστ και βγηκε θετικοτατο.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Οντως δε με νοιαζει.GoBack έγραψε: 01 Αύγ 2023, 22:32 Ισχυει,κανονικα θα ελεγε οτι δεν τον νοιαζει αν πεθανουν οι αλλοι.
- Otto Weininger
Καλό θα ήταν αφού ξέρεις ότι νοσείς, να μην ζορίζεις τον εαυτό σου με ώρες κολύμβησης κλπ.
Πρόσεχε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κανεις λαθος, δε με νοιαζει κανενας εκτος απο 2-3 πολυ κοντινα ατομα τους οποιους φυσικα και προσεξα να μην κολλησω.hellegennes έγραψε: 01 Αύγ 2023, 23:15Τελείωσε δηλαδή το αφήγημα ότι είναι επικίνδυνος ιός, αν και ακόμη και σαν κρυολόγημα σίγουρα σκοτώνει τους πιο ευάλωτους, συνήθως μεγάλης ηλικίας, όπως άλλωστε όλοι οι ιοί του κρυώματος και απλά δεν τα μετράμε.foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2023, 21:02 Ψεκα δε σε κανει να κολλας ή να μεταδιδεις αλλα να πιστευεις οτι ολα αυτα δεν υπαρχουν.
Από την υπερευαισθησία "κι ένας θάνατος είναι πολύ" περάσαμε στο "ποιος χέστηκε αν πεθάνουν μερικοί παππούδες". Πώς αλλάζουν έτσι οι άνθρωποι, ε;
Εχοντας υψηλο επιπεδο και αισθητικη αλλα και χαρακτηριστικη ακεραιοτητα/πολιτικη συνειδηση δε μπηκα ποτε σε διαδικασια να πουλησω μουρη σε ιατρικα θεματα και μαλιστα την ωρα του κατεπειγοντος αντιθετα με καποιους αλλους που ξερεις, αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχεις δικαιωμα να με κατηγορεις για ευαισθησια.
Μα δεν το ηξερα τοτε. Και οντως με εκανε να νιωθω πολυ καλυτερα, σαν δροσερο ντους ενα πραγμα. Φυσικα γαμηθηκα με το ταξιδι της επιστροφης.Otto Weininger έγραψε: 02 Αύγ 2023, 00:00Καλό θα ήταν αφού ξέρεις ότι νοσείς, να μην ζορίζεις τον εαυτό σου με ώρες κολύμβησης κλπ.
Πρόσεχε.
Τωρα που το ξερω παντως ολη μερα ξαπλα ημουν και ειδα Star Wars I, II, III και IV.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις