Άρα το ότι ωρυόσουν όλο το προηγούμενο διάστημα για ανεύθυνους, για θανάτους ατόμων, κτλ, ήταν θέατρο.foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2023, 00:08 Κανεις λαθος, δε με νοιαζει κανενας εκτος απο 2-3 πολυ κοντινα ατομα τους οποιους φυσικα και προσεξα να μην κολλησω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Είμαι θετικός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θέλεις quotes; Ρητορικό είναι το ερώτημα, το ξέρω ότι δεν θέλεις.foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2023, 00:08 Εχοντας υψηλο επιπεδο και αισθητικη αλλα και χαρακτηριστικη ακεραιοτητα/πολιτικη συνειδηση δε μπηκα ποτε σε διαδικασια να πουλησω μουρη σε ιατρικα θεματα και μαλιστα την ωρα του κατεπειγοντος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Είναι.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:02Ενας πυρετός κοντά στα 40 δεν είναι λόγος ανησυχίας?GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 19:49Μην παρεις τιποτα embrace the fever.Ειδικα αν δεν εχεις βηχα δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:15 Μετά απο 3,5 χρονια πανδημιας και ανεμβολιαστος σημερα βγηκα θετικος. Τωρα στο τελος την εφαγα.
Χτες ειχα τα πρωτα συμπτωματα. Πυρετο που ανεβοκατεβαινε. Εφτασε ως και 39,8 !! Λεω αμα περασει τα 40 εφυγα για το νοσοκομειο. Αλλα ευτυχως αργα χθες βραδυ επεσε και τωρα ειμαι απυρετος σχεδον. Ποσες μερες τωρα θα περασουν μεχρι να χω αρνητικο τεστ και τι πρεπει να παιρνω?![]()
Μην ακούς μαλακιες που λένε δω μέσα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κυριολεκτικα λιγα λεπτα αφου το ποσταρα αυτο, αλλαξα πλευρο κι ενιωσα σοβαρα καλυτερα. Κοιμηθηκα σαν πουλακι. Ειμαι 13 ωρες απυρετος κι εχω παψει να βηχω.foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2023, 00:08Κανεις λαθος, δε με νοιαζει κανενας εκτος απο 2-3 πολυ κοντινα ατομα τους οποιους φυσικα και προσεξα να μην κολλησω.hellegennes έγραψε: 01 Αύγ 2023, 23:15Τελείωσε δηλαδή το αφήγημα ότι είναι επικίνδυνος ιός, αν και ακόμη και σαν κρυολόγημα σίγουρα σκοτώνει τους πιο ευάλωτους, συνήθως μεγάλης ηλικίας, όπως άλλωστε όλοι οι ιοί του κρυώματος και απλά δεν τα μετράμε.foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2023, 21:02 Ψεκα δε σε κανει να κολλας ή να μεταδιδεις αλλα να πιστευεις οτι ολα αυτα δεν υπαρχουν.
Εγω πιστευω οτι υπαρχουν και απλως δε με νοιαζει καθολου αν κολλανε οι αλλοι.
Από την υπερευαισθησία "κι ένας θάνατος είναι πολύ" περάσαμε στο "ποιος χέστηκε αν πεθάνουν μερικοί παππούδες". Πώς αλλάζουν έτσι οι άνθρωποι, ε;
Εχοντας υψηλο επιπεδο και αισθητικη αλλα και χαρακτηριστικη ακεραιοτητα/πολιτικη συνειδηση δε μπηκα ποτε σε διαδικασια να πουλησω μουρη σε ιατρικα θεματα και μαλιστα την ωρα του κατεπειγοντος αντιθετα με καποιους αλλους που ξερεις, αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχεις δικαιωμα να με κατηγορεις για ευαισθησια.
W!
Μπροστα στην συνειδητοποιηση οτι ολοι ειμαστε ισοι απεναντι στα γαμψα σκελετωμενα χερια του θανατου , καταταπεινωμενος ψελισα "δεν αλλαζει τιποτα, εξακολουθειτε να ειστε κατωτερα σκουπιδια" και αμεσως τα σκελετωμενα χερια μου εκαναν "κολλα πεντε μεγαλε" και στη συνεχεια αποτραβηχτηκαν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θετικός και ο πατέρας μου σήμερα, με συμπτώματα της πλάκας. Έναν πονόλαιμο. Και έχει πάει θάλασσα.
Το παράδοξο είναι ότι του έδωσαν αντιβίωση. Από πότε δίνουν αντιβιωσεις και στον κοβιντ?
Το παράδοξο είναι ότι του έδωσαν αντιβίωση. Από πότε δίνουν αντιβιωσεις και στον κοβιντ?
- EKPLIKTIKOS
Όλοι μάγκες είναι μέχρι να βαρέσει κάνα παιδί τους πυρετικους σπασμούς από ψηλό πυρετό κ να βγάζει αφρούς απ το στόμα με γυρισμένα ματια προς τα μέσα κ να νομίζουν ότι πέθανε.Otto Weininger έγραψε: 02 Αύγ 2023, 00:40Είναι.lonelyrider έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:02Ενας πυρετός κοντά στα 40 δεν είναι λόγος ανησυχίας?GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 19:49
Μην παρεις τιποτα embrace the fever.Ειδικα αν δεν εχεις βηχα δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.![]()
Μην ακούς μαλακιες που λένε δω μέσα.
- Otto Weininger
Από τότε που οι περισσότεροι γιατροί δεν έχουν ιδέα από φαρμακολογία. Δηλαδή ανέκαθεν.vantono έγραψε: 07 Αύγ 2023, 13:03 Θετικός και ο πατέρας μου σήμερα, με συμπτώματα της πλάκας. Έναν πονόλαιμο. Και έχει πάει θάλασσα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έφτανα 42 πιτσιρικάς αλλά δεν είχα τάση να μετατρέπομαι σε walking dead.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Αύγ 2023, 20:05Όλοι μάγκες είναι μέχρι να βαρέσει κάνα παιδί τους πυρετικους σπασμούς από ψηλό πυρετό κ να βγάζει αφρούς απ το στόμα με γυρισμένα ματια προς τα μέσα κ να νομίζουν ότι πέθανε.
Τότε μας έδιναν ponstan ( σιρόπι μπλιαχ) με τη σέσουλα. Μετά νομίζω το σταμτήσαν γιατί έκανε ζημιά στα νεφρά.
Αυτο τωρα με 39-40αρι για μια ημερα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Αύγ 2023, 20:05Όλοι μάγκες είναι μέχρι να βαρέσει κάνα παιδί τους πυρετικους σπασμούς από ψηλό πυρετό κ να βγάζει αφρούς απ το στόμα με γυρισμένα ματια προς τα μέσα κ να νομίζουν ότι πέθανε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Θετικό το τεστ σήμερα μετά απο 3 αρνητικά τις προηγούμενες μέρες. Από Πεμπτη πρωί με φοβερό πονοκέφαλο κι εμετούς ,μετά ξερόβηχα , μπούκωμα στη μύτη ,και διάρροια..Πυρετό όχι ,36,3 .. Πήγα μονοήμερη εκδρομή με ταξιδιωτικό γραφείο τη Δευτέρα και πέσαμε στην επιστροφή σε τροχαίο.,2 ώρες αναμονή να ανοίξει ο δρόμος ,κουραστήκαμε κ βγάλαμε τις μάσκες..Πέρασα την πανδημία με κορονιασμένους όλους τους δικούς μου που τους φρόντισα κιόλας και δεν κόλλησα .. Ατυχία η μαλακία; 
Περαστικά σου!Γυφτάκι έγραψε: 13 Αύγ 2023, 20:44 Θετικό το τεστ σήμερα μετά απο 3 αρνητικά τις προηγούμενες μέρες. Από Πεμπτη πρωί με φοβερό πονοκέφαλο κι εμετούς ,μετά ξερόβηχα , μπούκωμα στη μύτη ,και διάρροια..Πυρετό όχι ,36,3 .. Πήγα μονοήμερη εκδρομή με ταξιδιωτικό γραφείο τη Δευτέρα και πέσαμε στην επιστροφή σε τροχαίο.,2 ώρες αναμονή να ανοίξει ο δρόμος ,κουραστήκαμε κ βγάλαμε τις μάσκες..Πέρασα την πανδημία με κορονιασμένους όλους τους δικούς μου που τους φρόντισα κιόλας και δεν κόλλησα .. Ατυχία η μαλακία;![]()
Yippie Kay Yay
Να σαι καλά ,ευχαριστώ .. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν έχω πυρετό.. Είναι φυσιολογικό ,αν ξέρει κάποιος ;Airman68 έγραψε: 13 Αύγ 2023, 21:13Περαστικά σου!Γυφτάκι έγραψε: 13 Αύγ 2023, 20:44 Θετικό το τεστ σήμερα μετά απο 3 αρνητικά τις προηγούμενες μέρες. Από Πεμπτη πρωί με φοβερό πονοκέφαλο κι εμετούς ,μετά ξερόβηχα , μπούκωμα στη μύτη ,και διάρροια..Πυρετό όχι ,36,3 .. Πήγα μονοήμερη εκδρομή με ταξιδιωτικό γραφείο τη Δευτέρα και πέσαμε στην επιστροφή σε τροχαίο.,2 ώρες αναμονή να ανοίξει ο δρόμος ,κουραστήκαμε κ βγάλαμε τις μάσκες..Πέρασα την πανδημία με κορονιασμένους όλους τους δικούς μου που τους φρόντισα κιόλας και δεν κόλλησα .. Ατυχία η μαλακία;![]()
Πριν 3 μήνες, με κόλλησε η γυναίκα μου.Γυφτάκι έγραψε: 13 Αύγ 2023, 21:22Να σαι καλά ,ευχαριστώ .. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν έχω πυρετό.. Είναι φυσιολογικό ,αν ξέρει κάποιος ;Spoiler
Airman68 έγραψε: 13 Αύγ 2023, 21:13Περαστικά σου!Γυφτάκι έγραψε: 13 Αύγ 2023, 20:44 Θετικό το τεστ σήμερα μετά απο 3 αρνητικά τις προηγούμενες μέρες. Από Πεμπτη πρωί με φοβερό πονοκέφαλο κι εμετούς ,μετά ξερόβηχα , μπούκωμα στη μύτη ,και διάρροια..Πυρετό όχι ,36,3 .. Πήγα μονοήμερη εκδρομή με ταξιδιωτικό γραφείο τη Δευτέρα και πέσαμε στην επιστροφή σε τροχαίο.,2 ώρες αναμονή να ανοίξει ο δρόμος ,κουραστήκαμε κ βγάλαμε τις μάσκες..Πέρασα την πανδημία με κορονιασμένους όλους τους δικούς μου που τους φρόντισα κιόλας και δεν κόλλησα .. Ατυχία η μαλακία;![]()
Πονοκέφαλο, πονόλαιμο και μεγάλη βραχνάδα και οι δύο.
Εγώ έκανα πυρετό 37,8 για μία ημέρα, η γυναίκα μου καθόλου.
Άντε να βγάλεις άκρη...
Α, εντάξει τότε ..Λοξίας έγραψε: 13 Αύγ 2023, 21:34Πριν 3 μήνες, με κόλλησε η γυναίκα μου.
Πονοκέφαλο, πονόλαιμο και μεγάλη βραχνάδα και οι δύο.
Εγώ έκανα πυρετό 37,8 για μία ημέρα, η γυναίκα μου καθόλου.
Άντε να βγάλεις άκρη...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-