Δε μπορω να διαβασω 50 σελιδες για να δω τι εγραψες στον φοσι. Τεσπα με τι συγκρινεις;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:36Σου είπα και χτες να δεις τι απάντησα στις ασυναρτησίες του fosili (btw, το δεύτερο ignore που πρέπει να κάνω) και μου άρχισες τις συνωμοσιολογίες. Τώρα γιατί με ξαναρωτάς τα ίδια;Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:33Ποια υπερμετρη βια; οταν μπαινει ενστολος και οπλισμενος πολιτης ξενου κρατους και σηκωνει σημαιες τον σκοτωνουνε. Στο λεω ξσνα: πες μου μια αντιστοιχη περιπτωση που οι αριστερουληδες ειπαμε για υπερβολικη βια.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:27
Βεβαίως! 70 σελίδες τώρα δεν έχω δει έναν (ακρο)αριστερούλη να καταδικάζει την περιττή και υπέρμετρη αστυνομική βία όπως γίνεται συνήθως σε αντίστροφες περιπτώσεις στην Ελλάδα.![]()
Για υπερβολικη βια ειπαμε στις ζαρντινιερες, στο γρηγοροπουλο κλπ. Εχουν ομοιοτητες αυτες οι περιπτωσεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
- Υδράργυρος
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ναι μωρε. Τι να λες πως μισείς τον Χίτλερ η τον Στάλιν, τι τον γερμανό τουρίστα η την Ρωσίδα που δουλεύει παραδουλευτρα, μια από τα ίδια. Επιχειρήματα που στο νηπιαγωγείο περνουν με εξαιρετική δυσκολία.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:39Μεγάλος καημός για τα ξεράσματα μίσους και τα διαδικτυακά καλέσματα για βία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:36 Αν αρχίσουν όλοι στις μειονότητες των Βαλκανίων που γίνεται της πουτανας από αυτές, να.περνούν τα όπλα, να ξερνάνε μίσος και να μιλάνε για μεγάλες Τουρκιες, αλβανιες, ουγγαριες, Γερμανιες, θα γίνουμε πολύ πιο μπουρδελο από ότι είμαστε και δε θέλουμε.
Όπως στρώνετε θα κοιμηθείτε, παίδες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Υδράργυρος
Α μπραβο. Αναγνωριστε πρωτα τις μειονοτητες σας, δωστε τους και τα ιδια δικαιωματα και μετα μιλατεritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:44Σε ποιες αναφέρεσαι;Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:42Δωστε πρωτα στις μειονοτητες της ελλαδας τα δικαιωματα που εχει η ελληνικη μειονοτητα στην αλβανια και μετα μιληστε για καταπιεσηritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:33
Γιατί καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας, γιατί είναι η χώρα που ζει από τα ναρκωτικά, γιατί κουβαληθηκαν εδώ παρανόμως, γιατί φοροδιαφευγουν, για χίλιους λόγους
Εγώ έχω μια μόνο υπόψιν μου και αυτή είναι θρησκευτική.
Για ποιες άλλες μιλάς;
Ας τη λέτε και προφιτερόλ, δικό σας πρόβλημα.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:40όταν θα είναι υπερμετρη βία θα ττην λέμε υπερμετρη καιΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:35Καλά, το τι έχετε πει οι αριστερούληδες μέχρι σήμερα σε αυτό το θέμα είναι δεδομένο.Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:33 Ποια υπερμετρη βια; οταν μπαινει ενστολος και οπλισμενος πολιτης ξενου κρατους και σηκωνει σημαιες τον σκοτωνουνε. Στο λεω ξσνα: πες μου μια αντιστοιχη περιπτωση που οι αριστερουληδες ειπαμε για υπερβολικη βια.
Για υπερβολικη βια ειπαμε στις ζαρντινιερες, στο γρηγοροπουλο κλπ. Εχουν ομοιοτητες αυτες οι περιπτωσεις;
Το τι θα λέτε από αύριο, είναι το πρόβλημα.![]()
όταν δεν είναι το αντιστοιχο.
καθε πραγμα με το ονομα του.
Κάψατε όλα σας τα πρώην επιχειρήματα σ' αυτό το θέμα. Είναι σαν να μπήκαν άλλοι με το δικό σας νικ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
α) Το υπογραμμισμένο είναι εκτίμησή σου-όχι ιδιαίτερα πειστική θεωρώGolden Age έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:37 Το πως έφτασε στο όπλο, έχει να κάνει με το τα όσα προηγήθηκαν (πχ μαρτυρίες για απειλές απο αστυνομικούς κλπ). Το γιατί το είχε, ίσως έχει να κάνει με τους πυροβολιμούς που υφίσταντο σε διάφορες κάτοικοι της κοινότητας στα σπίτια τους επι δεκαετίες.
β) Δηλαδή αν ένας "αντιεξουσιαστής" (ή όποιος άλλος) θεωρήσει ότι απειλήθηκε από αστυνομικούς ή ότι τον κακομεταχειρίστηκαν πρέπει να θεωρήσουμε ότι το να έχεις όπλο σε δημόσιο χώρο, είναι ανεκτό;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λελ, και αυτό το γράφεις σε εμένα γιατί; Έχω ποτέ υπερασπιστεί το λετσαριό των ελ αει;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:30Βρε κουτό, εμείς είμαστε προχωρημένοι. Αυτά τα βρίσκεις πλέον σε χώρους κίνκυ ακαδημαϊκών. Παίζουν και ως μόρια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:07Αν περιμένετε να βρείτε ελ καθαρίστρια θα σας φάνε τα ποντίκιαNostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:55
Δεν θα φερει αλλη Αλβανιδα, διοτι μετα θα αλλαξουμε εταιρεια διαχειρησης και το ξερει. Σιγα τους αναντικαταστατους....Στην καλύτερη περίπτωση να βρείτε καμιά ομογενή, αλλά μετά θα πρέπει να τσεκάρετε τακτικά τα υπόγεια για καβάντζες με χασίσια, όπλα και σημαίες μαβη αντιφα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
ritzeri
Γιατί εγώ τι παραλογο έγραψα;YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:45Ρε συ θα με τρελανεις ; Τι το παραλογο λεω; Εχω γνωρισει 100 καταπληκτικους ανθρωπους Γερμανους μπορω να πω οτι ολοι οι Γερμανοι ειναι καλοι;ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:40Αααα, καταλαβα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:34
Οπως ξανα ειπα το οτι ετυχε να μην γνωρισω κανενα καθαρμα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν .
Λογικά θα πιστεύεις και στην ύπαρξη Θεού.
Καταλαβα
Εχω γνωρισει 10 Γαλλους αληταρια μπορω να πω οτι ολοι οι Γαλλοι ειναι αλητες ;![]()
Το ότι δεν σου έχει φανερωθεί ο Θεός δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Κι από τη στιγμή που έχει φανερωθεί σε άλλους, λογικά θα είσαι ενθεη.
Αυτό είπα, που βρίσκεις ελαττωματική την επιχειρηματολογία μου;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
καθόλου. Πρώτα από όλα είπα πως πρέπει να μελετηθούν οι κανόνες εμπλοκής. Το οτι κάποιος εγκληματεί δε σημαίνει πως του αξίζει η θανατική ποινή. Τώρα για το τι μπορεί να κάνει διπλωματικά η Ελλάδα δεν ξέρω. Πάντως και η Αλβανία όταν βασανιστηκε μέχρι θανάτου πολίτης της στα Ελληνικά κελιά, δε θυμάμαι να έκανε και πολλά. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε σίγουρα είναι να καταδικάσουμε αυτόν τον φανατισμενο παραφρωνα, να πούμε πως δεν έχουμε ουδεμία σχέση, και να ζητήσουμε πλήρη διαλεύκανση, ακόμα κι αν εμείς δεν το έχουμε κάνει ποτέ.ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:43Κωλοτουμπιαζουμε τωρα τελευταια ή μου φαίνεται;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:36 Αν τον σκότωσαν αφού τον συνέλαβαν, όποιος το έκανε πρέπει να σαπίσει στην φυλακή.
Πάντως σύμφωνα με αυτό που έγραψες, είναι λογικό να ζητάμε απαντήσεις από την Αλβανία και να είμαστε σε στάση αναμονής για τα αποτελέσματα.
Κι αν τον εκτέλεσαν και ΔΕΝ τιμωρηθεί αυστηρά αυτός που τον εκτέλεσε, λογικά πρέπει κάπως να απαντήσουμε ως Ελλάδα, συμφωνείς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 30 Οκτ 2018, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Γιατί ποια καταπίεση δέχεται η μουσουλμανική μειονότητα; Δεν έχει ναούς, ιερείς κτλ. Μήπως τους παίρνουν τις περιουσίες με τον τσαμπουκά, μήπως δέχονται απειλές και βία;Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:42Δωστε πρωτα στις μειονοτητες της ελλαδας τα δικαιωματα που εχει η ελληνικη μειονοτητα στην αλβανια και μετα μιληστε για καταπιεσηritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:33Γιατί καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας, γιατί είναι η χώρα που ζει από τα ναρκωτικά, γιατί κουβαληθηκαν εδώ παρανόμως, γιατί φοροδιαφευγουν, για χίλιους λόγουςΥδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:27 Για ποιο λογο να του ριξουν τη χαριστικη βολη 80 μρτρα μακρια και οχι στο σημειο που τον ειχαν τραυματισει; μπαζει. "Μαρτυριες".
Δεν ξερω γιατι καποιοι θελουν εχθρα με την αλβανια.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
τον σκοτωσε το αλβανικο κρατος τον ματασκοτωσαν συριζα κκε μαοικοι χοτζικοι κτλ
τετοια είναι η ντροπη της ελλαδας
μια αισχρη μειοψηφια να στηριζει αλβανικα σκοπιανα συμφεροντα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Βινόσαυρος
μαλλον δεν διαβασες όλη την δημοσιευση,ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:47Ας τη λέτε και προφιτερόλ, δικό σας πρόβλημα.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:40όταν θα είναι υπερμετρη βία θα ττην λέμε υπερμετρη καιΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:35
Καλά, το τι έχετε πει οι αριστερούληδες μέχρι σήμερα σε αυτό το θέμα είναι δεδομένο.
Το τι θα λέτε από αύριο, είναι το πρόβλημα.![]()
όταν δεν είναι το αντιστοιχο.
καθε πραγμα με το ονομα του.
Κάψατε όλα σας τα πρώην επιχειρήματα σ' αυτό το θέμα. Είναι σαν να μπήκαν άλλοι με το δικό σας νικ.![]()
λεμε τα πραγματα με το ονομα τους
σας ενοχλει ε; δουλευετε με τσουβαλια γιαυτό.
εμεις ξεχωρίζουμε κάθε περίπτωση και την κρίνουμε για αυτο που είναι.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
ritzeri
Α μπράβο.Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:46Α μπραβο. Αναγνωριστε πρωτα τις μειονοτητες σας, δωστε τους και τα ιδια δικαιωματα και μετα μιλατεritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:44Σε ποιες αναφέρεσαι;Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:42
Δωστε πρωτα στις μειονοτητες της ελλαδας τα δικαιωματα που εχει η ελληνικη μειονοτητα στην αλβανια και μετα μιληστε για καταπιεση
Εγώ έχω μια μόνο υπόψιν μου και αυτή είναι θρησκευτική.
Για ποιες άλλες μιλάς;
Όταν συμφωνήσουμε ότι υπάρχουν μειονότητες και δεσμευτουμε να τηρούμε συγκεκριμένα πράγματα, μετά θα μπορείς να ανοίγεις το στοματακι σου και να μας κατηγορείς.
Εσύ τώρα μιλάς φαντασιακά. Λυπάμαι, αλλά με τρελλούς δεν μιλαω.
Αν θες να μιλήσουμε με λογική και για υπαρκτά πράγματα, εδώ είμαι να ακούσω την τοποθέτησή σου για τις υποχρεώσεις της Αλβανίας απέναντι στην ελληνική μειονότητα και τις συνέπειες που πρέπει να έχει για την καταπάτηση των συμφωνιων
λέει οτι σύρθηκε για 50+ μέτρα τραυματισμένος και οτι τον είδε με δύο σφαίρες σε στήθος και κεφάλι.
[σιεσαη μόουντ ον]
Μου φαίνεται δύσκολο να την έφαγε στο κεφάλι και να μπορούσε να κουνηθεί, οπότε μάλλον αυτή στο κεφάλι ήταν του στύλ "χαριστική βολή".
Αν ισχύει δε, οτι τον χτύπησε σνάηπερ από ελικόπτερο, με χεντσοτ θά λειπε κομμάτι απ το κεφάλι του, κάτι το οποίο ενισχύει το αφήγημα της "εκτέλεσης".
Η άρνηση για ανεξάρτητη ιατροδικαστική εξέταση, είναι ένδειξη για προσπάθεια κουκουλώματος.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Cecily Anne
To παίζεις και σε σιντί για μόνο κασέτα;run έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:50 τον σκοτωσε το αλβανικο κρατος τον ματασκοτωσαν συριζα κκε μαοικοι χοτζικοι κτλ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Golden Age
Δεν έχει να κάνει με το τί νοιώθει κάποιος. Έχει να κάνει με τις συνθήκες που επικρατούν σε μια περιοχή. Ειδικά όταν αυτές επικρατούν επι δεκαετίες. Δεν μιλάμε για μια αρμονική περιοχή.Maspoli έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:47α) Το υπογραμμισμένο είναι εκτίμησή σου-όχι ιδιαίτερα πειστική θεωρώGolden Age έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:37 Το πως έφτασε στο όπλο, έχει να κάνει με το τα όσα προηγήθηκαν (πχ μαρτυρίες για απειλές απο αστυνομικούς κλπ). Το γιατί το είχε, ίσως έχει να κάνει με τους πυροβολιμούς που υφίσταντο σε διάφορες κάτοικοι της κοινότητας στα σπίτια τους επι δεκαετίες.
β) Δηλαδή αν ένας "αντιεξουσιαστής" (ή όποιος άλλος) θεωρήσει ότι απειλήθηκε από αστυνομικούς ή ότι τον κακομεταχειρίστηκαν πρέπει να θεωρήσουμε ότι το να έχεις όπλο σε δημόσιο χώρο, είναι ανεκτό;
Δεν μπορείς πχ να βάλεις στην ίδια ζυγαριά την αντικατοχική δράση της Χαμάς με τους τζιχαντιστές που επιτίθενται σε Χριστιανούς στην Αίγυπτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 17 Απαντήσεις