Αν στη Θράκη κάποιος αστυνομικός έβλεπε κάποιον μειονοτικό να φέρει καλάσνικοφ και διόπτρα, εγώ προσωπικά θα ήμουν της άποψης να τον "ξαπλώσει" άμεσα. Εσύ;Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:14 Αλλά ας υποθέσουμε ότι ήταν αυτή η σημαία. Στη Θράκη κάθε χρόνο σηκώνονται ό,τι σημαίες θέλεις και μπορείς να φανταστείς... Επίσημα στελέχη των τουρκοφρόνων και βουλευτές τους βγαίνουν φωτογραφία με σημαίες της "ανεξάρτητης δυτικής Θράκης" κλπ κλπ. Προφανώς εκεί δεν έχεις πρόβλημα. Ούτε σου προκαλεί εντύπωση που η αστυνομία τους αφήνει (να ξεσαλώνουν...). Έχεις πρόβλημα όμως με τη μη διασάλυση της "εδαφικής ακαιρεότητας" της Αλβανίας (λόγω της προπαγάνδας που κάνουν οι (ανθελληνικοί) πολιτκοί μηχανισμοί της παρατάξεώς σου).
Παίδες, όπως ξαναέγραψα, ο μακαρίτης έφερε όπλο και δεν ήταν με αυτό μέσα στο σπίτι του. Από τη στιγμή που έφερε όπλο, δε μπορούμε ως χώρα να πούμε τίποτε επί της συγκεκριμένης κατάληξης (εκτός αν προκύψει κάτι διαφορετικό από τη νεκροψία). Τώρα, να τον ηρωοποιούμε ή του προσάπτουμε διάφορες κατηγορίες του ανθρώπου, είναι άνευ ουσίας.
Θεός σχωρέσ' τον, νέος ήτανε, κρίμα τη μάνα του κτλ.
Ήταν όμως ενήλικος και είχε όπλο. Ήξερε το ρίσκο και τις συνέπειες. Και δε νομίζω η δράση του να είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα για οποιονδήποτε.
Αν το νήμα διαβαστεί παράλληλα με το νήμα για το μακαρίτη στο κοσμηματοπωλείο, θα δούμε διάφορες κωλοτούμπες, από διάφορες μεριές.