!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:14 Αλλά ας υποθέσουμε ότι ήταν αυτή η σημαία. Στη Θράκη κάθε χρόνο σηκώνονται ό,τι σημαίες θέλεις και μπορείς να φανταστείς... Επίσημα στελέχη των τουρκοφρόνων και βουλευτές τους βγαίνουν φωτογραφία με σημαίες της "ανεξάρτητης δυτικής Θράκης" κλπ κλπ. Προφανώς εκεί δεν έχεις πρόβλημα. Ούτε σου προκαλεί εντύπωση που η αστυνομία τους αφήνει (να ξεσαλώνουν...). Έχεις πρόβλημα όμως με τη μη διασάλυση της "εδαφικής ακαιρεότητας" της Αλβανίας (λόγω της προπαγάνδας που κάνουν οι (ανθελληνικοί) πολιτκοί μηχανισμοί της παρατάξεώς σου).
Αν στη Θράκη κάποιος αστυνομικός έβλεπε κάποιον μειονοτικό να φέρει καλάσνικοφ και διόπτρα, εγώ προσωπικά θα ήμουν της άποψης να τον "ξαπλώσει" άμεσα. Εσύ;

Παίδες, όπως ξαναέγραψα, ο μακαρίτης έφερε όπλο και δεν ήταν με αυτό μέσα στο σπίτι του. Από τη στιγμή που έφερε όπλο, δε μπορούμε ως χώρα να πούμε τίποτε επί της συγκεκριμένης κατάληξης (εκτός αν προκύψει κάτι διαφορετικό από τη νεκροψία). Τώρα, να τον ηρωοποιούμε ή του προσάπτουμε διάφορες κατηγορίες του ανθρώπου, είναι άνευ ουσίας.
Θεός σχωρέσ' τον, νέος ήτανε, κρίμα τη μάνα του κτλ.
Ήταν όμως ενήλικος και είχε όπλο. Ήξερε το ρίσκο και τις συνέπειες. Και δε νομίζω η δράση του να είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα για οποιονδήποτε.
Αν το νήμα διαβαστεί παράλληλα με το νήμα για το μακαρίτη στο κοσμηματοπωλείο, θα δούμε διάφορες κωλοτούμπες, από διάφορες μεριές.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 10:47
run έγραψε: 30 Οκτ 2018, 07:50 https://www.protothema.gr/greece/articl ... in-athina/
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών, Ντιτμίρ Μπουσάτι. Το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση όπου κάνει λόγο για αδικαιολόγητη πολιτικοποίηση του περιστατικού και ότι πρόκειται για μια κατάφωρη περίπτωση εξτρεμιστικής επιθετικότητας
Ο εθνικός κορμός είναι τόσο καμμένος που μπροστά του ακόμα και οι ανθυποβαλκάνιοι ντόκτορ αλμπάν φαντάζουν όαση λογικής και μετριοπάθειας. Η δε ηρωοποίηση του εξτρεμιστή με αυτό το προφίλ και την εγκληματική δράση που είδαμε στο πρόσφατο βίντεο είναι εξαιρετικά προβληματική. Θα επιχειρήσω, και κάποιες προβλέψεις: η υπόθεση των μειονοτικών στη νότιο αλβανία υπέστη μέγιστο πλήγμα μετά τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα. Σε πιο μακρυπρόθεσμο ορίζοντα, προβλέπω επίσης ότι οι δρ. αλμπάν θα προστεθούν στην, ολοένα και μακρύτερη, λίστα υποκατσίβελων πρώην κουμμουνιστικών δικτατοριών που εξελίσσονται πλέον σε σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη με πιο αξιόπιστο στάτους σε περιφερειακό αλλά και διεθνές πολιτικό και οικονομικό πλαίσιο από την ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής.
δεν υπαρχει εθνικος κορμος υπαρχει ΜΟΝΟ αριστερα αρφανα του σιμιτις

που υποσστηριζουν τα αλβανικα συμφεροντα σκοπιανα συμφεροντα τουρκικα συμφεροντα

αυτή είναι η μεγαλη ΝΤΡΟΠΗ της ελλαδας η αριστερα που παντα προστατευει τα ξενα συμφεροντα κι αυτή είναι πολύ μεγαλη ΝΤΡΟΠΗ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Κι αφού δεν το έχεις δει, πα' να πει ότι δεν έγινε. :c020:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:07
Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:55
Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:51
Θα σας φερουν αλλη αλβανιδα.
Δεν θα φερει αλλη Αλβανιδα, διοτι μετα θα αλλαξουμε εταιρεια διαχειρησης και το ξερει. Σιγα τους αναντικαταστατους....
Αν περιμένετε να βρείτε ελ καθαρίστρια θα σας φάνε τα ποντίκια :lol: Στην καλύτερη περίπτωση να βρείτε καμιά ομογενή, αλλά μετά θα πρέπει να τσεκάρετε τακτικά τα υπόγεια για καβάντζες με χασίσια, όπλα και σημαίες μαβη αντιφα
Βρε κουτό, εμείς είμαστε προχωρημένοι. Αυτά τα βρίσκεις πλέον σε χώρους κίνκυ ακαδημαϊκών. Παίζουν και ως μόρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:25
ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:17
Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:53

Καθολου δουλεμα φιλε μου, και εναν περιπτερα Αλβανο που ειχα εκει διπλα εφαγε κοψιμο. Το ιδιο κοψιμο εφαγε και ενας Αλβανος που εχει ψησταρια στην διπλα περιοχη και πηγαιναμε συχνα πυκνα.
Ημίμετρα.

Κανονικά θέλει όποιον Αλβανό ξέρεις με περιουσία, πχ αγορασμενο σπίτι, να κάνεις ανωνυμη καταγγελία στην εφορία για μαύρο χρήμα ώστε να τον ξεψαχνισουν.

Μου το πρότεινε φίλος που το έχει κάνει ήδη δύο φορές στο παρελθόν, μετά από το κοινωνικό μέρισμα σε Αλβανούς, και αυτή τη στιγμή μαζεύει στοιχεία για τη γειτονιά του στο Ηράκλειο Αττικής.

Με ψήνει γιατί αποδιδεται δικαιοσύνη με απολύτως νόμιμο τρόπο, αλλά δυστυχώς δεν έχω ακόμη αρκετό θυμο μέσα μου ώστε να ξεπεράσω την οικογενειακή παράδοση στο να μη ρουφιανευω
Ξερω αντιστοιχη περιπτωση με καταγγελια στην πολεοδομια, για αδηλωτους ημιυπαιθριους. Επισης μια Ελληνιδα που κατηγγειλε στην εφορια οικογενεια Αλβανων με περισσοτερο χρημα απο αυτην που ομως λογω αδηλωτης εργασιας της εφαγαν την θεση στο βρεφονηπιακο σταθμο. Γενικα αυτα γινονται συχνα πυκνα....
Έχω γνωρίσει ας πούμε 100 Αλβανούς στη ζωή μου;
Οι 101 έχουν ψευδείς φορολογικές δηλώσεις.
Και ΔΕΝ ελέγχονται.

Να τι πρέπει να κάνει η Χρυσή Αυγή αντί να επιδίδεται σε μπαχαλο και μαλακίες που χαλούν την εικόνα της.

Μαζικές καταγγελίες.

Και παρακολούθηση των υποθέσεων μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη, δημεύσεις περιουσιών, φυλακίσεις και ο,τι άλλο επιτάσσει ο νόμος.

Άσε που έτσι θα έσυρε και τα υπόλοιπα κόμματα προς αυτή την κατεύθυνση γιατί πρέπει να δείχνουν στον λαο ότι δεν φέρονται προνομιακα στους ξένους, άσχετα που το κάνουν.

Σκέψου 100.000 ελέγχους σε οικογένειες Αλβανών για το πώς έκαναν την περιουσία που έκαναν, εδώ και στην Αλβανία, με βάση τα δηλοθεντα εισοδηματα
run

καμμια γειτονικη χωρα δεν εχει τετοιο κακο που εχει η ελλαδα

συμφωνα με τη λογικη αριστερας πασοκαριαςκτλ επρεπε τα τιρανα να καίγονται ειδατε ρε ανθελ κατι τετοιο??

η μεγαλη ντροπη η αριστερα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Maspoli έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:28
Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:14 Αλλά ας υποθέσουμε ότι ήταν αυτή η σημαία. Στη Θράκη κάθε χρόνο σηκώνονται ό,τι σημαίες θέλεις και μπορείς να φανταστείς... Επίσημα στελέχη των τουρκοφρόνων και βουλευτές τους βγαίνουν φωτογραφία με σημαίες της "ανεξάρτητης δυτικής Θράκης" κλπ κλπ. Προφανώς εκεί δεν έχεις πρόβλημα. Ούτε σου προκαλεί εντύπωση που η αστυνομία τους αφήνει (να ξεσαλώνουν...). Έχεις πρόβλημα όμως με τη μη διασάλυση της "εδαφικής ακαιρεότητας" της Αλβανίας (λόγω της προπαγάνδας που κάνουν οι (ανθελληνικοί) πολιτκοί μηχανισμοί της παρατάξεώς σου).
Αν στη Θράκη κάποιος αστυνομικός έβλεπε κάποιον μειονοτικό να φέρει καλάσνικοφ και διόπτρα, εγώ προσωπικά θα ήμουν της άποψης να τον "ξαπλώσει" άμεσα. Εσύ;

Παίδες, όπως ξαναέγραψα, ο μακαρίτης έφερε όπλο και δεν ήταν με αυτό μέσα στο σπίτι του. Από τη στιγμή που έφερε όπλο, δε μπορούμε ως χώρα να πούμε τίποτε επί της συγκεκριμένης κατάληξης (εκτός αν προκύψει κάτι διαφορετικό από τη νεκροψία). Τώρα, να τον ηρωοποιούμε ή του προσάπτουμε διάφορες κατηγορίες του ανθρώπου, είναι άνευ ουσίας.
Θεός σχωρέσ' τον, νέος ήτανε, κρίμα τη μάνα του κτλ.
Ήταν όμως ενήλικος και είχε όπλο. Ήξερε το ρίσκο και τις συνέπειες. Και δε νομίζω η δράση του να είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα για οποιονδήποτε.
Αν το νήμα διαβαστεί παράλληλα με το νήμα για το μακαρίτη στο κοσμηματοπωλείο, θα δούμε διάφορες κωλοτούμπες, από διάφορες μεριές.
δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:27
Χαοτικός έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:23
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:21

Σε αυτό το νήμα το ''ηθικό μπλεονέχτημα'' της aristeras έχει πάει περίπατο :giggle:. Από τους αναρχοαριστερούς μέχρι τους κόμις και τα συριζομποτάκια όλοι πουλάνε τρελίτσα.
Έχεις κάνει έρευνα εσύ φαίνεται.
Βεβαίως! 70 σελίδες τώρα δεν έχω δει έναν (ακρο)αριστερούλη να καταδικάζει την περιττή και υπέρμετρη αστυνομική βία όπως γίνεται συνήθως σε αντίστροφες περιπτώσεις στην Ελλάδα. :lol:
Ποια υπερμετρη βια; οταν μπαινει ενστολος και οπλισμενος πολιτης ξενου κρατους και σηκωνει σημαιες τον σκοτωνουνε. Στο λεω ξσνα: πες μου μια αντιστοιχη περιπτωση που οι αριστερουληδες ειπαμε για υπερβολικη βια.
Για υπερβολικη βια ειπαμε στις ζαρντινιερες, στο γρηγοροπουλο κλπ. Εχουν ομοιοτητες αυτες οι περιπτωσεις;
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:27 Για ποιο λογο να του ριξουν τη χαριστικη βολη 80 μρτρα μακρια και οχι στο σημειο που τον ειχαν τραυματισει; μπαζει. "Μαρτυριες".
Δεν ξερω γιατι καποιοι θελουν εχθρα με την αλβανια.
Γιατί καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας, γιατί είναι η χώρα που ζει από τα ναρκωτικά, γιατί κουβαληθηκαν εδώ παρανόμως, γιατί φοροδιαφευγουν, για χίλιους λόγους
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:27
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:21
ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:19

Έλα ρε, γνώρισες κάθαρμα Αλβανό;
Μήπως υπερβάλεις;
Υπαρχουν ειπα ,δεν εχω γνωρισει προσωπικα.Αλλα θα υπαρχουν οπως παντου.
Α εντάξει τώρα.
Στη γειτονιά σας έχετε Αλβανούς, συναδέλφους έχεις Αλβανούς, συμμαθητές έχεις Αλβανούς, φίλους έχεις Αλβανούς...τι άλλο χρειάζεται για να πειστείς ότι δεν υπάρχουν καθάρματα Αλβανοί;
:roll: Οπως ξανα ειπα το οτι ετυχε να μην γνωρισω κανενα καθαρμα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν .
run

συριζα κκε μαοικοι χοτζικοι τροτσκιστες θαψατε τον ελληνα κι στηρίξατε αλβανικο φασισμο εθνικισμο κτλ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:33 Ποια υπερμετρη βια; οταν μπαινει ενστολος και οπλισμενος πολιτης ξενου κρατους και σηκωνει σημαιες τον σκοτωνουνε. Στο λεω ξσνα: πες μου μια αντιστοιχη περιπτωση που οι αριστερουληδες ειπαμε για υπερβολικη βια.
Για υπερβολικη βια ειπαμε στις ζαρντινιερες, στο γρηγοροπουλο κλπ. Εχουν ομοιοτητες αυτες οι περιπτωσεις;
Καλά, το τι έχετε πει οι αριστερούληδες μέχρι σήμερα σε αυτό το θέμα είναι δεδομένο.

Το τι θα λέτε από αύριο, είναι το πρόβλημα. :smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:33

Βεβαίως! 70 σελίδες τώρα δεν έχω δει έναν (ακρο)αριστερούλη να καταδικάζει την περιττή και υπέρμετρη αστυνομική βία όπως γίνεται συνήθως σε αντίστροφες περιπτώσεις στην Ελλάδα. :lol:
Ποια υπερμετρη βια; οταν μπαινει ενστολος και οπλισμενος πολιτης ξενου κρατους και σηκωνει σημαιες τον σκοτωνουνε. Στο λεω ξσνα: πες μου μια αντιστοιχη περιπτωση που οι αριστερουληδες ειπαμε για υπερβολικη βια.
αλβανος πολιτης δεν ηταν;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:33

Σου είπα και χτες να δεις τι απάντησα στις ασυναρτησίες του fosili (btw, το δεύτερο ignore που πρέπει να κάνω) και μου άρχισες τις συνωμοσιολογίες. Τώρα γιατί με ξαναρωτάς τα ίδια;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αν τον σκότωσαν αφού τον συνέλαβαν, όποιος το έκανε πρέπει να σαπίσει στην φυλακή. Όχι πώς γίνεται φυσικά κάπου. Εδώ στην Ελλάδα μόνο παράσημο δε δωσαν σε εκείνους που βασανίσαν μέχρι θανάτου τον αλβανό κρατούμενο και από μπάτσους που έχουν σκοτώσει πολίτες άοπλους μόνο ο Κορκονέας έχει μπει μέσα. Όποιος δικαιολογεί την οργή των αστυνομικών επειδή δέχτηκαν επίθεση και μετά αν θέλουν κάνουν ότι γουστάρουν, δε δικαιούται δια να ομιλεί. Αυτό βέβαια δεν αθωώνει αυτόν τον φανατισμενο ηλίθιο προβοκάτορα. Αν αρχίσουν όλοι στις μειονότητες των Βαλκανίων που γίνεται της πουτανας από αυτές, να.παιρνουν τα όπλα, να ξερνάνε μίσος και να μιλάνε για μεγάλες Τουρκιες, αλβανιες, ουγγαριες, Γερμανιες, θα γίνουμε πολύ πιο μπουρδελο από ότι είμαστε και δε θέλουμε. Επίσης αν οποίος ενοχλουταν Από Έλληνα μπάτσο άρχιζε να τους καθαρίσει, δε θα είχε μείνει ένας για δείγμα. Είναι γελοίο από μπατσολαγνος να γίνεσαι ψυχακιας acab ανάμεσα σε δύο τρία κλικ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 30 Οκτ 2018, 13:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”