Το πως έφτασε στο όπλο, έχει να κάνει με το τα όσα προηγήθηκαν (πχ μαρτυρίες για απειλές απο αστυνομικούς κλπ). Το γιατί το είχε, ίσως έχει να κάνει με τους πυροβολιμούς που υφίσταντο σε διάφορες κάτοικοι της κοινότητας στα σπίτια τους επι δεκαετίες. Στη Θράκη δεν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις.Maspoli έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:28Αν στη Θράκη κάποιος αστυνομικός έβλεπε κάποιον μειονοτικό να φέρει καλάσνικοφ και διόπτρα, εγώ προσωπικά θα ήμουν της άποψης να τον "ξαπλώσει" άμεσα. Εσύ;Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:14 Αλλά ας υποθέσουμε ότι ήταν αυτή η σημαία. Στη Θράκη κάθε χρόνο σηκώνονται ό,τι σημαίες θέλεις και μπορείς να φανταστείς... Επίσημα στελέχη των τουρκοφρόνων και βουλευτές τους βγαίνουν φωτογραφία με σημαίες της "ανεξάρτητης δυτικής Θράκης" κλπ κλπ. Προφανώς εκεί δεν έχεις πρόβλημα. Ούτε σου προκαλεί εντύπωση που η αστυνομία τους αφήνει (να ξεσαλώνουν...). Έχεις πρόβλημα όμως με τη μη διασάλυση της "εδαφικής ακαιρεότητας" της Αλβανίας (λόγω της προπαγάνδας που κάνουν οι (ανθελληνικοί) πολιτκοί μηχανισμοί της παρατάξεώς σου).
Παίδες, όπως ξαναέγραψα, ο μακαρίτης έφερε όπλο και δεν ήταν με αυτό μέσα στο σπίτι του. Από τη στιγμή που έφερε όπλο, δε μπορούμε ως χώρα να πούμε τίποτε επί της συγκεκριμένης κατάληξης (εκτός αν προκύψει κάτι διαφορετικό από τη νεκροψία). Τώρα, να τον ηρωοποιούμε ή του προσάπτουμε διάφορες κατηγορίες του ανθρώπου, είναι άνευ ουσίας.
Θεός σχωρέσ' τον, νέος ήτανε, κρίμα τη μάνα του κτλ.
Ήταν όμως ενήλικος και είχε όπλο. Ήξερε το ρίσκο και τις συνέπειες. Και δε νομίζω η δράση του να είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα για οποιονδήποτε.
Αν το νήμα διαβαστεί παράλληλα με το νήμα για το μακαρίτη στο κοσμηματοπωλείο, θα δούμε διάφορες κωλοτούμπες, από διάφορες μεριές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
- Golden Age
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
απέρριψαν ξανα το αιτημα να δει το νεκρο ελληνα ελληνας ιατροδικαστης
που είναι ο κνιτς που μου ελεγε να διαβαζω????
http://www.capital.gr/epikairotita/3324 ... ou-katsifa
"Επίτηδες εκτέλεσαν τον γιο μου. Έχουν μίσος για τον ελληνισμό, τη Βόρεια Ήπειρο", δήλωσε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία ύστερα από καταδίωξη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του kathimerini.gr, οι αλβανικές αρχές απέρριψαν το αίτημα της οικογένειας για δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση από Έλληνα πραγματογνώμονα που έχουν ζητήσει να έρθει στο Αργυρόκαστρο όπου βρίσκεται η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Οι αλβανικές αρχές διαμηνύουν ότι οι απαραίτητες ενέργειες έχουν ληφθεί με την εξέταση που εκπονήθηκε από τον Αλβανό ιατροδικαστή. Πληροφορίες θέλουν, η οικογένεια να επαναλάβει το εν λόγω αίτημα εντός των επόμενων ημερών.
"Οι αρχές ήθελαν να μας δώσουν τη σορό του από την πρώτη μέρα, αλλά εμείς κάνουμε έρευνες, να μας βοηθήσουν οι ιατροδικαστές από τα Γιάννενα", δήλωσε νωρίτερα η κ. Κατσίφα, ενώ ανέφερε ότι οι αρχές δεν τους έχουν ενημερώσει για το τι ακριβώς έγινε, τονίζει το kathimerini.gr.
Σε συνέχεια των δηλώσεών της, η μητέρα του 35χρονου δήλωσε: "Δεν φοβόταν το παιδί μου", ενώ επεσήμανε ότι η ίδια τον είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές για τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του. "Εδώ - του έλεγα - υπάρχουν αρπακτικά", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι "το μόνο που έκανε είναι ότι σήκωνε σημαίες γιατί το παιδί μου έφυγε έξι χρονών από την Ελλάδα". Σημείωσε δε ότι πέραν από το "ότι κάθε 28η Οκτωβρίου στόλιζε το χωριό και την Αγία Σκέπη", δεν είχε μπλεξίματα με την αστυνομία.
"Ήθελαν να το λυγίσουν το παιδί μου (...) Το παιδί μου δεν το συνέλαβαν, έβαλαν τα σκυλιά του στρατού να μυρίσουν το μπουφάν του για να τον βρουν",
αμ δεν εχουν μισος κατά των ελληνων μονο οι αλβανοι εχει κι η αριστερα
που είναι ο κνιτς που μου ελεγε να διαβαζω????
http://www.capital.gr/epikairotita/3324 ... ou-katsifa
"Επίτηδες εκτέλεσαν τον γιο μου. Έχουν μίσος για τον ελληνισμό, τη Βόρεια Ήπειρο", δήλωσε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία ύστερα από καταδίωξη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του kathimerini.gr, οι αλβανικές αρχές απέρριψαν το αίτημα της οικογένειας για δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση από Έλληνα πραγματογνώμονα που έχουν ζητήσει να έρθει στο Αργυρόκαστρο όπου βρίσκεται η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Οι αλβανικές αρχές διαμηνύουν ότι οι απαραίτητες ενέργειες έχουν ληφθεί με την εξέταση που εκπονήθηκε από τον Αλβανό ιατροδικαστή. Πληροφορίες θέλουν, η οικογένεια να επαναλάβει το εν λόγω αίτημα εντός των επόμενων ημερών.
"Οι αρχές ήθελαν να μας δώσουν τη σορό του από την πρώτη μέρα, αλλά εμείς κάνουμε έρευνες, να μας βοηθήσουν οι ιατροδικαστές από τα Γιάννενα", δήλωσε νωρίτερα η κ. Κατσίφα, ενώ ανέφερε ότι οι αρχές δεν τους έχουν ενημερώσει για το τι ακριβώς έγινε, τονίζει το kathimerini.gr.
Σε συνέχεια των δηλώσεών της, η μητέρα του 35χρονου δήλωσε: "Δεν φοβόταν το παιδί μου", ενώ επεσήμανε ότι η ίδια τον είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές για τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του. "Εδώ - του έλεγα - υπάρχουν αρπακτικά", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι "το μόνο που έκανε είναι ότι σήκωνε σημαίες γιατί το παιδί μου έφυγε έξι χρονών από την Ελλάδα". Σημείωσε δε ότι πέραν από το "ότι κάθε 28η Οκτωβρίου στόλιζε το χωριό και την Αγία Σκέπη", δεν είχε μπλεξίματα με την αστυνομία.
"Ήθελαν να το λυγίσουν το παιδί μου (...) Το παιδί μου δεν το συνέλαβαν, έβαλαν τα σκυλιά του στρατού να μυρίσουν το μπουφάν του για να τον βρουν",
αμ δεν εχουν μισος κατά των ελληνων μονο οι αλβανοι εχει κι η αριστερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 30 Οκτ 2018, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Μέμνησο της ΝΔ. Και η ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες ΚΑΙ στο Αλβανικό, όπως και στο Σκοπιανό.run έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:34 συριζα κκε μαοικοι χοτζικοι τροτσκιστες θαψατε τον ελληνα κι στηρίξατε αλβανικο φασισμο εθνικισμο κτλ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
ritzeri
Σωστό.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 29 Οκτ 2018, 11:34
Σε καποιους που τους φουσκαναν τα μυαλα οι ευθυνες περισσοτερο! Για τα υπολοιπα ανοιξε θεμα να τα συζητησουμε.
Ποιος άραγε του φούσκωνε τα μυαλά;
Ούσα εμφανώς συγκλονισμένη από τον θάνατο του παιδιού της, η κ. Κατσίφα δήλωσε πως «δεν χωνεύουν την Ελλάδα εδώ. Το παιδί μου ήθελε τη μάνα-Ελλάδα», ενώ περιέγραψε την έφοδο των αλβανικών αρχών στο σπίτι της λίγη ώρα μετά το περιστατικό.
Σύμφωνα με την ίδια, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας «ερχόταν εδώ τα τελευταία 5-6 χρόνια και σήκωνε σημαίες και στόλιζε το χωριό για τους ήρωές μας». Όπως υποστήριξε, όσα συνέβησαν έγιναν «πρώτα για τον εκφοβισμό της ελληνικής κοινότητας», καταγγέλλοντας ότι «ήθελαν να λυγίσουν το παιδί μου».
Ωστόσο, η ίδια διεμήνυσε ότι «θα είμαι δυνατή για την Ελλάδα και τη Βόρεια Ήπειρο».
Το καταλάβατε τώρα;
Μερικοί άνθρωποι προέρχονται από οικογένειες με αξίες και ιδανικά
Μεγάλος καημός για τα ξεράσματα μίσους και τα διαδικτυακά καλέσματα για βία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:36 Αν αρχίσουν όλοι στις μειονότητες των Βαλκανίων που γίνεται της πουτανας από αυτές, να.περνούν τα όπλα, να ξερνάνε μίσος και να μιλάνε για μεγάλες Τουρκιες, αλβανιες, ουγγαριες, Γερμανιες, θα γίνουμε πολύ πιο μπουρδελο από ότι είμαστε και δε θέλουμε.
Όπως στρώνετε θα κοιμηθείτε, παίδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν τις είπα δίδυμες αλλά σαφώς έχουν κάποιες ομοιότητες
- Βινόσαυρος
όταν θα είναι υπερμετρη βία θα ττην λέμε υπερμετρη καιΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:35Καλά, το τι έχετε πει οι αριστερούληδες μέχρι σήμερα σε αυτό το θέμα είναι δεδομένο.Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:33 Ποια υπερμετρη βια; οταν μπαινει ενστολος και οπλισμενος πολιτης ξενου κρατους και σηκωνει σημαιες τον σκοτωνουνε. Στο λεω ξσνα: πες μου μια αντιστοιχη περιπτωση που οι αριστερουληδες ειπαμε για υπερβολικη βια.
Για υπερβολικη βια ειπαμε στις ζαρντινιερες, στο γρηγοροπουλο κλπ. Εχουν ομοιοτητες αυτες οι περιπτωσεις;
Το τι θα λέτε από αύριο, είναι το πρόβλημα.![]()
όταν δεν είναι το αντιστοιχο.
καθε πραγμα με το ονομα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βινόσαυρος την 30 Οκτ 2018, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
ritzeri
Αααα, καταλαβα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:34ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:27Α εντάξει τώρα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:21
Υπαρχουν ειπα ,δεν εχω γνωρισει προσωπικα.Αλλα θα υπαρχουν οπως παντου.
Στη γειτονιά σας έχετε Αλβανούς, συναδέλφους έχεις Αλβανούς, συμμαθητές έχεις Αλβανούς, φίλους έχεις Αλβανούς...τι άλλο χρειάζεται για να πειστείς ότι δεν υπάρχουν καθάρματα Αλβανοί;Οπως ξανα ειπα το οτι ετυχε να μην γνωρισω κανενα καθαρμα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν .
Λογικά θα πιστεύεις και στην ύπαρξη Θεού.
Καταλαβα
καλο κατευοδιο ΕΛΛΗΝΑ
ο γνωστος συρφετος ότι κι να πει συρφετος είναι για αλβανους σκοπιανούς τουρκους αμερικανους γερμανους δουλευει
ο γνωστος συρφετος ότι κι να πει συρφετος είναι για αλβανους σκοπιανούς τουρκους αμερικανους γερμανους δουλευει
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Υδράργυρος
Δωστε πρωτα στις μειονοτητες της ελλαδας τα δικαιωματα που εχει η ελληνικη μειονοτητα στην αλβανια και μετα μιληστε για καταπιεσηritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:33Γιατί καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας, γιατί είναι η χώρα που ζει από τα ναρκωτικά, γιατί κουβαληθηκαν εδώ παρανόμως, γιατί φοροδιαφευγουν, για χίλιους λόγουςΥδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:27 Για ποιο λογο να του ριξουν τη χαριστικη βολη 80 μρτρα μακρια και οχι στο σημειο που τον ειχαν τραυματισει; μπαζει. "Μαρτυριες".
Δεν ξερω γιατι καποιοι θελουν εχθρα με την αλβανια.
-
Ορέστης 35
Κοιτα εδω στη Σεληνη που ζω εγω, οι Σεληνιανοι ειναι κλικαδορικα ατομα που αλληλουποστηριζονται στο δικιο και το αδικο. Δηλαδη αν καποιος πειραξει ενα γηινο οι αλλοι σεληνιανοι του λενε του μπραβο και γινονται μια γροθια εναντια στον γηινο. Αρα βλεπουν τους εαυτους τους σαν κατι διαφορετικο. Γενικα η συμπεριφορα τους ειναι σωβινιστικη. Διωχνουν τους γηινους απο τις πλατειες οπου εχουν μεγαλη αριθμητικη υπεροχη, τους απειλουν και γενικα τραμπουκιζουν οταν τους παιρνει, οποιον γηινο τους παιρνει. Οταν ειναι λιγοι χαμογελανε υποκριτικα και παριστανουν κατι αλλο απο αυτο που ειναι.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:24Αισθανονται μελη της Ελληνικης κοινωνιας ακριβως οπως το εννοεις,μεχρι και τα κουσουρια μας εχουν παρει τοσο πολυ εχουν αφομειωθει.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:20Αν εννοεις την αφομοιωση ως εργαζονται-σπουδαζουν, ναι. Εγω την εννοω να αισθανονται μελη της ελληνικης κοινωνιας και να μην εχθρευονται τον Ελληνα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:16
Μια χαρα εχουν αφομοιωθει οι Αλβανοι.Και στην γειτονια μας εχουμε Αλβανους και στην δουλεια ειχαμε/εχουμε συναδελφους
και στο σχολειο ειχαμε συμμαθητες και φιλους τους καναμε.Και μια χαρα ανθρωποι ειναι.
Και εξαιρετικες περιπτωσεις εχω γνωρισει.Και καθαρματα Αλβανοι υπαρχουν οπως και Ελληνες![]()
Τωρα αν εσυ (οποιος εσυ)τον βλεπεις με μισος ετσι θα σε δει και αυτος.Εκτος απο τις εξαιρεσεις που υπαρχουν παντου.
Εκει στη Γη που ζεις εσυ οι Αλβανοι ειναι αθωα θυματα που Ελληνες σαν εμενα τους φερονται με προκαταληψη και μισος. Ε λογικο ειναι οι ανθρωποι να αμυνονται και να αντιδρουν! Ε μα πια!
-
ritzeri
Κωλοτουμπιαζουμε τωρα τελευταια ή μου φαίνεται;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:36 Αν τον σκότωσαν αφού τον συνέλαβαν, όποιος το έκανε πρέπει να σαπίσει στην φυλακή.
Πάντως σύμφωνα με αυτό που έγραψες, είναι λογικό να ζητάμε απαντήσεις από την Αλβανία και να είμαστε σε στάση αναμονής για τα αποτελέσματα.
Κι αν τον εκτέλεσαν και ΔΕΝ τιμωρηθεί αυστηρά αυτός που τον εκτέλεσε, λογικά πρέπει κάπως να απαντήσουμε ως Ελλάδα, συμφωνείς;
-
ritzeri
Σε ποιες αναφέρεσαι;Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:42Δωστε πρωτα στις μειονοτητες της ελλαδας τα δικαιωματα που εχει η ελληνικη μειονοτητα στην αλβανια και μετα μιληστε για καταπιεσηritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:33Γιατί καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας, γιατί είναι η χώρα που ζει από τα ναρκωτικά, γιατί κουβαληθηκαν εδώ παρανόμως, γιατί φοροδιαφευγουν, για χίλιους λόγουςΥδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:27 Για ποιο λογο να του ριξουν τη χαριστικη βολη 80 μρτρα μακρια και οχι στο σημειο που τον ειχαν τραυματισει; μπαζει. "Μαρτυριες".
Δεν ξερω γιατι καποιοι θελουν εχθρα με την αλβανια.
Εγώ έχω μια μόνο υπόψιν μου και αυτή είναι θρησκευτική.
Για ποιες άλλες μιλάς;
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:39Μεγάλος καημός για τα ξεράσματα μίσους και τα διαδικτυακά καλέσματα για βία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:36 Αν αρχίσουν όλοι στις μειονότητες των Βαλκανίων που γίνεται της πουτανας από αυτές, να.περνούν τα όπλα, να ξερνάνε μίσος και να μιλάνε για μεγάλες Τουρκιες, αλβανιες, ουγγαριες, Γερμανιες, θα γίνουμε πολύ πιο μπουρδελο από ότι είμαστε και δε θέλουμε.
Όπως στρώνετε θα κοιμηθείτε, παίδες.
μπερδεψες τις πτωσεις.. πρωτο ενικο παρακαλω
και αν γινετε πολλες τοτε να βαλεις πρωτο πλυθηντικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 30 Οκτ 2018, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- YouOnlyLiveOnce
Ρε συ θα με τρελανεις ; Τι το παραλογο λεω; Εχω γνωρισει 100 καταπληκτικους ανθρωπους Γερμανους μπορω να πω οτι ολοι οι Γερμανοι ειναι καλοι;ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:40Αααα, καταλαβα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:34ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:27
Α εντάξει τώρα.
Στη γειτονιά σας έχετε Αλβανούς, συναδέλφους έχεις Αλβανούς, συμμαθητές έχεις Αλβανούς, φίλους έχεις Αλβανούς...τι άλλο χρειάζεται για να πειστείς ότι δεν υπάρχουν καθάρματα Αλβανοί;Οπως ξανα ειπα το οτι ετυχε να μην γνωρισω κανενα καθαρμα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν .
Λογικά θα πιστεύεις και στην ύπαρξη Θεού.
Καταλαβα
Εχω γνωρισει 10 Γαλλους αληταρια μπορω να πω οτι ολοι οι Γαλλοι ειναι αλητες ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios