!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Αν τον σκότωσαν την στιγμή που αντάλλασσε πυρά με τους αστυνομικούς, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.
Αν τον εκτέλεσαν αφού τον συνέλαβαν, θέλουν π@τσα οι Αλβανοί.
Αν τον εκτέλεσαν αφού τον συνέλαβαν, θέλουν π@τσα οι Αλβανοί.
-
Ορέστης 35
Αν εννοεις την αφομοιωση ως εργαζονται-σπουδαζουν, ναι. Εγω την εννοω να αισθανονται μελη της ελληνικης κοινωνιας και να μην εχθρευονται τον Ελληνα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:16Μια χαρα εχουν αφομοιωθει οι Αλβανοι.Και στην γειτονια μας εχουμε Αλβανους και στην δουλεια ειχαμε/εχουμε συναδελφουςΟρέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:04 Το θρεντ θα παει καμια 100στη σελιδες και μετα θα ξεχαστει το περιστατικο. Ολοι θα λενε οτι οι Αλβανοι μεταναστες εχουν αφομοιωθει πληρως. Ετσι κι αλλιως δεν εχουν στη γειτονια τους Αλβανους. Καποτε οι επομενες γενιες θα αντιμετωπισουν μια μειονοτητα που θα ζηταει συγκυβερνηση οπως στη φυρομ.
και στο σχολειο ειχαμε συμμαθητες και φιλους τους καναμε.Και μια χαρα ανθρωποι ειναι.
Και εξαιρετικες περιπτωσεις εχω γνωρισει.Και καθαρματα Αλβανοι υπαρχουν οπως και Ελληνες![]()
- Βινόσαυρος
επομένως δεν έχει καμια δουλειά η ελλάδα σαν κρατος να στείλει ιατροδικαστή/εμπειρογνώμονα/whatevaΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:13Χωρίς να είμαι κανένας διεθνολόγος φαντάζομαι πως το μόνο που μπορεί να κάνει το ελληνικό κράτος (αν μιλάμε για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ελλήνων μειονοτικών) είναι να κάνει διαβήματα και καταγγελίες σε διεθνείς οργανισμούς.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:59βρε το ξέρω ότι είναι αναγνωρισμένη μειονότητα κανεις δεν το αρνηθηκε αυτότεν τεν έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:48
Αναγνωρισμένη είναι από διεθνή συνθήκη. Τώρα κατά πόσο μπορεί να επεμβαίνει η Ελλάδα δεν το ξέρω.
αυτο που λεω εδω και 3 ποστ και δε λεμε να συνεννοηθούμε είναι αν είναι υπο
την ευθυνη της ελλαδας ωστε να επέμβει. Νομίζω δεν είναι.
Κάνω σάμον τον Παλαιοελλαδίτης αν γνωρίζει να μας πει.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- YouOnlyLiveOnce
Υπαρχουν ειπα ,δεν εχω γνωρισει προσωπικα.Αλλα θα υπαρχουν οπως παντου.ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:19Έλα ρε, γνώρισες κάθαρμα Αλβανό;YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:16Μια χαρα εχουν αφομοιωθει οι Αλβανοι.Και στην γειτονια μας εχουμε Αλβανους και στην δουλεια ειχαμε/εχουμε συναδελφουςΟρέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:04 Το θρεντ θα παει καμια 100στη σελιδες και μετα θα ξεχαστει το περιστατικο. Ολοι θα λενε οτι οι Αλβανοι μεταναστες εχουν αφομοιωθει πληρως. Ετσι κι αλλιως δεν εχουν στη γειτονια τους Αλβανους. Καποτε οι επομενες γενιες θα αντιμετωπισουν μια μειονοτητα που θα ζηταει συγκυβερνηση οπως στη φυρομ.
και στο σχολειο ειχαμε συμμαθητες και φιλους τους καναμε.Και μια χαρα ανθρωποι ειναι.
Και εξαιρετικες περιπτωσεις εχω γνωρισει.Και καθαρματα Αλβανοι υπαρχουν οπως και Ελληνες![]()
Μήπως υπερβάλεις;
- Παλαιοελλαδίτης
Σε αυτό το νήμα το ''ηθικό μπλεονέχτημα'' της aristeras έχει πάει περίπατοΜηχανικός έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:12 Θα τους πιστεύαμε μόνο αν ήταν αριστεροί και είχαν το ηθικό πλεονέκτημα.![]()
Έχεις κάνει έρευνα εσύ φαίνεται.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:21Σε αυτό το νήμα το ''ηθικό μπλεονέχτημα'' της aristeras έχει πάει περίπατοΜηχανικός έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:12 Θα τους πιστεύαμε μόνο αν ήταν αριστεροί και είχαν το ηθικό πλεονέκτημα.![]()
. Από τους αναρχοαριστερούς μέχρι τους κόμις και τα συριζομποτάκια όλοι πουλάνε τρελίτσα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- YouOnlyLiveOnce
Αισθανονται μελη της Ελληνικης κοινωνιας ακριβως οπως το εννοεις,μεχρι και τα κουσουρια μας εχουν παρει τοσο πολυ εχουν αφομειωθει.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:20Αν εννοεις την αφομοιωση ως εργαζονται-σπουδαζουν, ναι. Εγω την εννοω να αισθανονται μελη της ελληνικης κοινωνιας και να μην εχθρευονται τον Ελληνα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:16Μια χαρα εχουν αφομοιωθει οι Αλβανοι.Και στην γειτονια μας εχουμε Αλβανους και στην δουλεια ειχαμε/εχουμε συναδελφουςΟρέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:04 Το θρεντ θα παει καμια 100στη σελιδες και μετα θα ξεχαστει το περιστατικο. Ολοι θα λενε οτι οι Αλβανοι μεταναστες εχουν αφομοιωθει πληρως. Ετσι κι αλλιως δεν εχουν στη γειτονια τους Αλβανους. Καποτε οι επομενες γενιες θα αντιμετωπισουν μια μειονοτητα που θα ζηταει συγκυβερνηση οπως στη φυρομ.
Τωρα αν εσυ (οποιος εσυ)τον βλεπεις με μισος ετσι θα σε δει και αυτος.Εκτος απο τις εξαιρεσεις που υπαρχουν παντου.
- Παλαιοελλαδίτης
Είπα δεν είμαι διεθνολόγος, συνταγματολόγος, νομικός κλπ. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ένα κράτος. Ίσως αυτό να αλλάζει αν ο ομογενής έχει και ελληνική υπηκοότητα.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:21επομένως δεν έχει καμια δουλειά η ελλάδα σαν κρατος να στείλει ιατροδικαστή/εμπειρογνώμονα/whatevaΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:13Χωρίς να είμαι κανένας διεθνολόγος φαντάζομαι πως το μόνο που μπορεί να κάνει το ελληνικό κράτος (αν μιλάμε για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ελλήνων μειονοτικών) είναι να κάνει διαβήματα και καταγγελίες σε διεθνείς οργανισμούς.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:59
βρε το ξέρω ότι είναι αναγνωρισμένη μειονότητα κανεις δεν το αρνηθηκε αυτό
αυτο που λεω εδω και 3 ποστ και δε λεμε να συνεννοηθούμε είναι αν είναι υπο
την ευθυνη της ελλαδας ωστε να επέμβει. Νομίζω δεν είναι.
Κάνω σάμον τον Παλαιοελλαδίτης αν γνωρίζει να μας πει.
Υ.Γ. Τρολέοντα, είναι η τελευταία φορά που απαντώ σοβαρά στις ανοησίες σου. Διαλέγεις αν θέλεις να σου συμπεριφέρομαι σαν κανονικό άτομο ή σαν τρολ.
Ξερω αντιστοιχη περιπτωση με καταγγελια στην πολεοδομια, για αδηλωτους ημιυπαιθριους. Επισης μια Ελληνιδα που κατηγγειλε στην εφορια οικογενεια Αλβανων με περισσοτερο χρημα απο αυτην που ομως λογω αδηλωτης εργασιας της εφαγαν την θεση στο βρεφονηπιακο σταθμο. Γενικα αυτα γινονται συχνα πυκνα....ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:17Ημίμετρα.
Κανονικά θέλει όποιον Αλβανό ξέρεις με περιουσία, πχ αγορασμενο σπίτι, να κάνεις ανωνυμη καταγγελία στην εφορία για μαύρο χρήμα ώστε να τον ξεψαχνισουν.
Μου το πρότεινε φίλος που το έχει κάνει ήδη δύο φορές στο παρελθόν, μετά από το κοινωνικό μέρισμα σε Αλβανούς, και αυτή τη στιγμή μαζεύει στοιχεία για τη γειτονιά του στο Ηράκλειο Αττικής.
Με ψήνει γιατί αποδιδεται δικαιοσύνη με απολύτως νόμιμο τρόπο, αλλά δυστυχώς δεν έχω ακόμη αρκετό θυμο μέσα μου ώστε να ξεπεράσω την οικογενειακή παράδοση στο να μη ρουφιανευω
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Βινόσαυρος
καμια τρελιτσα, απλα δε σας αρεσουν οι απαντησεις μαςΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:21Σε αυτό το νήμα το ''ηθικό μπλεονέχτημα'' της aristeras έχει πάει περίπατοΜηχανικός έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:12 Θα τους πιστεύαμε μόνο αν ήταν αριστεροί και είχαν το ηθικό πλεονέκτημα.![]()
. Από τους αναρχοαριστερούς μέχρι τους κόμις και τα συριζομποτάκια όλοι πουλάνε τρελίτσα.
- Βινόσαυρος
δικαιωμα σουΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:25Είπα δεν είμαι διεθνολόγος, συνταγματολόγος, νομικός κλπ. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ένα κράτος. Ίσως αυτό να αλλάζει αν ο ομογενής έχει και ελληνική υπηκοότητα.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:21επομένως δεν έχει καμια δουλειά η ελλάδα σαν κρατος να στείλει ιατροδικαστή/εμπειρογνώμονα/whatevaΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:13
Χωρίς να είμαι κανένας διεθνολόγος φαντάζομαι πως το μόνο που μπορεί να κάνει το ελληνικό κράτος (αν μιλάμε για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ελλήνων μειονοτικών) είναι να κάνει διαβήματα και καταγγελίες σε διεθνείς οργανισμούς.
Υ.Γ. Τρολέοντα, είναι η τελευταία φορά που απαντώ σοβαρά στις ανοησίες σου. Διαλέγεις αν θέλεις να σου συμπεριφέρομαι σαν κανονικό άτομο ή σαν τρολ.
-
ritzeri
Α εντάξει τώρα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:21Υπαρχουν ειπα ,δεν εχω γνωρισει προσωπικα.Αλλα θα υπαρχουν οπως παντου.ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:19Έλα ρε, γνώρισες κάθαρμα Αλβανό;YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:16
Μια χαρα εχουν αφομοιωθει οι Αλβανοι.Και στην γειτονια μας εχουμε Αλβανους και στην δουλεια ειχαμε/εχουμε συναδελφους
Μήπως υπερβάλεις;
Στη γειτονιά σας έχετε Αλβανούς, συναδέλφους έχεις Αλβανούς, συμμαθητές έχεις Αλβανούς, φίλους έχεις Αλβανούς...τι άλλο χρειάζεται για να πειστείς ότι δεν υπάρχουν καθάρματα Αλβανοί;
- Υδράργυρος
Για ποιο λογο να του ριξουν τη χαριστικη βολη 80 μρτρα μακρια και οχι στο σημειο που τον ειχαν τραυματισει; μπαζει. "Μαρτυριες".
Δεν ξερω γιατι καποιοι θελουν εχθρα με την αλβανια.
Δεν ξερω γιατι καποιοι θελουν εχθρα με την αλβανια.
- Παλαιοελλαδίτης
Βεβαίως! 70 σελίδες τώρα δεν έχω δει έναν (ακρο)αριστερούλη να καταδικάζει την περιττή και υπέρμετρη αστυνομική βία όπως γίνεται συνήθως σε αντίστροφες περιπτώσεις στην Ελλάδα.Χαοτικός έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:23Έχεις κάνει έρευνα εσύ φαίνεται.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:21Σε αυτό το νήμα το ''ηθικό μπλεονέχτημα'' της aristeras έχει πάει περίπατοΜηχανικός έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:12 Θα τους πιστεύαμε μόνο αν ήταν αριστεροί και είχαν το ηθικό πλεονέκτημα.![]()
- Παλαιοελλαδίτης
Έγινε monkeyδόνα από τα lidl.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:27δικαιωμα σουΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:25Είπα δεν είμαι διεθνολόγος, συνταγματολόγος, νομικός κλπ. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ένα κράτος. Ίσως αυτό να αλλάζει αν ο ομογενής έχει και ελληνική υπηκοότητα.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:21
επομένως δεν έχει καμια δουλειά η ελλάδα σαν κρατος να στείλει ιατροδικαστή/εμπειρογνώμονα/whateva
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 30 Οκτ 2018, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 17 Απαντήσεις