!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Μεγαλώνοντας την συγχώρεσα γιατί κατάλαβα ότι δεν είχαμε χρήματα για πολυτέλειες. Αλλά κοτόπουλο... δεν ξαναέφαγα.
the end
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:28
Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:22
Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:17 Δεν υπήρχε άλλος τρόπος, ή θα με πήγαιναν στο χωριό ή θα το παραδεχόντουσαν. Με το ζόρι έφαγα κάτι λίγα χόρτα την τρίτη μέρα, αφού το είχαν παραδεχτεί.
Κρέας μετά από ένα μήνα..
Ε μα! Βλεπεις σοκ;;; Γιατι να παραδεχτω και να τραυματισω ετσι το παιδι;
Θα εβρισκα κατι αλλο να πω... Θα ρωτουσα τη dont!!! :003:
Ρε συ μιλάμε δεν έτρωγα δύο μέρες... δεν ήθελα να φάω και δεν πείναγα, καταλαβαίνεις; Ήξερα ότι μου λένε ψέματα, δεν ήμουν κανένα χαζό. Η μάνα μου κόντεψε να τρελαθεί από την στεναχώρια της και έκλαιγε συνέχεια.

Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω. Ήμουν σίγουρος! :bored:
Ησουν 5. Μπορει να ησουν (και να εισαι) εξαιρετικα εξυπνος, δεν ειναι ολα τα 5χρονα ετσι. Εγω θα σαφηνα να λυσσαξεις απο την πεινα. Οχι δε θα εκλαιγα και δε θα στενοχωριομουν για το πεισμα σου. Πιο πιθανο ειναι να σε πηγαινα στο νοσοκομειο να σου βαλουν ορο.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:36
Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:28
Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:22

Ε μα! Βλεπεις σοκ;;; Γιατι να παραδεχτω και να τραυματισω ετσι το παιδι;
Θα εβρισκα κατι αλλο να πω... Θα ρωτουσα τη dont!!! :003:
Ρε συ μιλάμε δεν έτρωγα δύο μέρες... δεν ήθελα να φάω και δεν πείναγα, καταλαβαίνεις; Ήξερα ότι μου λένε ψέματα, δεν ήμουν κανένα χαζό. Η μάνα μου κόντεψε να τρελαθεί από την στεναχώρια της και έκλαιγε συνέχεια.

Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω. Ήμουν σίγουρος! :bored:
Ησουν 5. Μπορει να ησουν (και να εισαι) εξαιρετικα εξυπνος, δεν ειναι ολα τα 5χρονα ετσι. Εγω θα σαφηνα να λυσσαξεις απο την πεινα. Οχι δε θα εκλαιγα και δε θα στενοχωριομουν για το πεισμα σου. Πιο πιθανο ειναι να σε πηγαινα στο νοσοκομειο να σου βαλουν ορο.
:102:
the end
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:20
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:19
Τα κρεατα που σερβίρονται rare ή τα medium-rare ψημενα , οχι τελείως αλλά ψημμένα, και εχουν διασπαστει τα ένζυμα για να διευκολύνουν την πέψη στο ανθρώπινο έντερο.
Σε ποιά ένζυμα αναφέρεσαι;
After slaughter, lack of blood flow to muscle tissue makes it impossible for the contractile cycle to complete its relaxation phase. The actin and myosin irreversibly combine in maximum muscle contraction, or rigor mortis. After rigor mortis, protease-based enzymes (calpain and cathepsin) are fully activated, degrading the meat. This degradation of the myofibrillar network of actomyosin is what tenderizes meat during the aging process.
https://blog.thermoworks.com/beef/comin ... bers-meat/
Ουσιαστικά απο οτι εχω καταλάβει, λέει οτι το κατα την εξέλιξη του ανθρωπινου γένους το στομάχι ποτέ δεν είχε υγρα με την απαραίτητη οξύτητα για να διασπάσουν σάρκες και οστά , όπως έχουν τα στομάχια των σαρκοβόρων ζώων.

Τα οξέα του ανθρώπινου στομάχου θα μπορούσαν να διασπάσουν (με κάποια δυσκολία) σάρκες ή μυες ζώων αλλά οχι οστά.

Επιπλέον τα παραπάνω ένζυμα τα οποία συντελούν στην νεκρική ακαμψία ( rigor mortis) επιταχύνουν την αποσύνθεση του κρέατος και αυξάνουν την τοξικότητα (σάπισμα).

Απο οτι κατάλαβα το ψήσιμο και διασπά την calpain and cathepsin και "μαλακώνει" την υφή του κρέατος ενω ταυτόχρονα μειώνει τα βακτηρίδια και τα μικρόβια.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:18 Όταν ήμουν μικρός περίπου στα 17 άρχισα την χορτοφαγία. Το τι κράξιμο έφαγα δεν λέγεται. Κράτησα 6 μήνες μέχρι που ήρθε Πάσχα και με πήραν οι μυρουδιές από τα αρνιά. Εκεί παράτησα την θεωρία μου.

Αλλά υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να φάω και μου προκαλεί αναγούλα. Αυτό είναι το κοτόπουλο.

Αυτό μου δημιουργήθηκε από ψυχολογικό. Όταν ήμουν μικρός 5 χρονών μου είχαν φέρει δώρο δύο κοτοπουλάκια το Πάσχα τα οποία τα μεγάλωσα. Ξαφνικά εξαφανίστηκαν και μου είπαν ότι τα έστειλαν στο χωριό. Μετά από μιά εβδομάδα είχαμε κοτόπουλο έκατσα να φάω και την ώρα που έτρωγα συνειδητοποίησα ότι ήταν τα δικά μου και ξέρασα επί τόπου. Από τότε δεν μπορώ να φάω κοτόπουλο, ξερνάω ακόμα και αν είναι με μαγιονέζα που μπορεί να το περάσεις ακόμα και για ψάρι. Αυτό μου το έχει κάνει η κουμπάρα μου γιατί δεν το πίστευε... και το σέρβιρε λέγοντας ότι είναι ψάρι.
Μετά καθάριζε το χαλί... καλά να πάθει.
Και εμενα μου σκοτωσαν το κοκορακι μου που το μεγαλωσα στον κορφο μου. Μετα το πεταξαν στα σκουπιδια. Η μανα μου γυρισε ολο χαρα απο τον καδο λεγοντας οτι δεν προλαβε να το πεταξει και το καναν οι γατες μια χαψια.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μηχανικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:39
brb και tyt έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:36 Δε νομίζω. Όποιος έχει ευαισθησίες για τα ζώα έχει και για τους ανθρώπους κι αυτός δεν έχει.
Καλά δεν ξέρεις ότι ο Χίτλερ ήταν ζωόφιλος και ότι δεν έτρωγε κρέας;
Η αναπνο'η του βρωμούσε και τα ούλα συν τα δόντια του είχαν σαπίσει.

Οσοι ετυχε να βρεθούν δίπλα του σε συνδιασκέψεις ή σε ομάδε εργασίας (ειδικά τα τελευτάια του χρόνια) με δυσκολία κρατούσαν την δυσφορία και την αηδία που προκαλούσε η μυρωδιά του Χίτλερ - αλλά ηταν ζω'οφιλος και χορτοφάγος.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Προτείνω να ψηφιστεί νόμος που να απαγορεύει την σφαγή ζώων πριν φτάσουν το ένα τρίτο της μέγιστης προσδοκώμενης διάρκειας ζωής τους.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ορέστης 35 έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:58
Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:18 Όταν ήμουν μικρός περίπου στα 17 άρχισα την χορτοφαγία. Το τι κράξιμο έφαγα δεν λέγεται. Κράτησα 6 μήνες μέχρι που ήρθε Πάσχα και με πήραν οι μυρουδιές από τα αρνιά. Εκεί παράτησα την θεωρία μου.

Αλλά υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να φάω και μου προκαλεί αναγούλα. Αυτό είναι το κοτόπουλο.

Αυτό μου δημιουργήθηκε από ψυχολογικό. Όταν ήμουν μικρός 5 χρονών μου είχαν φέρει δώρο δύο κοτοπουλάκια το Πάσχα τα οποία τα μεγάλωσα. Ξαφνικά εξαφανίστηκαν και μου είπαν ότι τα έστειλαν στο χωριό. Μετά από μιά εβδομάδα είχαμε κοτόπουλο έκατσα να φάω και την ώρα που έτρωγα συνειδητοποίησα ότι ήταν τα δικά μου και ξέρασα επί τόπου. Από τότε δεν μπορώ να φάω κοτόπουλο, ξερνάω ακόμα και αν είναι με μαγιονέζα που μπορεί να το περάσεις ακόμα και για ψάρι. Αυτό μου το έχει κάνει η κουμπάρα μου γιατί δεν το πίστευε... και το σέρβιρε λέγοντας ότι είναι ψάρι.
Και εμενα μου σκοτωσαν το κοκορακι μου που το μεγαλωσα στον κορφο μου. Μετα το πεταξαν στα σκουπιδια. Η μανα μου γυρισε ολο χαρα απο τον καδο λεγοντας οτι δεν προλαβε να το πεταξει και το καναν οι γατες μια χαψια.
Χίλιες φορές να γινόταν κάτι τέτοιο παρά αυτό που έγινε.
the end
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:59
Η αναπνο'η του βρωμούσε και τα ούλα συν τα δόντια του είχαν σαπίσει.

Οσοι ετυχε να βρεθούν δίπλα του σε συνδιασκέψεις ή σε ομάδε εργασίας (ειδικά τα τελευτάια του χρόνια) με δυσκολία κρατούσαν την δυσφορία και την αηδία που προκαλούσε η μυρωδιά του Χίτλερ - αλλά ηταν ζω'οφιλος και χορτοφάγος.
Ίσως είχε γαστρίτιδα. Σχεδόν σίγουρα ουλιτιδα.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Κρεατοφάγος ακόμη και τωρα που έχω βαρεθεί το μπέϊκον και τα λουκάνικα.

Ημουν 35 χρονών οταν παρήγγειλα για πρώτη φορά σαλάτα για γεύμα σε εστιατόριο. Θα έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα αλλά και ετσι καλά ειναι.

Τωρα μου αρέσουν οι σαλάτες και όλα τα λαχανικά αλλά και τα κοκκινιστά και οι μπριζόλες και τα μπέργκερ.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Δεν κατακρίνω αλλά δεν έπρεπε να σου το κάνουν αυτό.
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 00:04 και τα μπέργκερ.
Αν δοκιμάσεις με ρεβυθοκεφτέδες θα θέλεις συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 30 Οκτ 2018, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Σπύρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 00:01 Προτείνω να ψηφιστεί νόμος που να απαγορεύει την σφαγή ζώων πριν φτάσουν το ένα τρίτο της μέγιστης προσδοκώμενης διάρκειας ζωής τους.
:smt023 Καθώς και οι συνθήκες που ζουν. Έχεις δει τι γίνεται στα ορνιθοτροφεία;
the end
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

brb και tyt έγραψε: 30 Οκτ 2018, 00:05
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 00:04 και τα μπέργκερ.
Αν δοκιμάσεις με ρεβυθοκεφτέδες θα θέλεις συνέχεια.
Ειναι δύσπεπτα και μου «κάθονται στο στομάχι».
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:50 Ουσιαστικά απο οτι εχω καταλάβει, λέει οτι το κατα την εξέλιξη του ανθρωπινου γένους το στομάχι ποτέ δεν είχε υγρα με την απαραίτητη οξύτητα για να διασπάσουν σάρκες και οστά , όπως έχουν τα στομάχια των σαρκοβόρων ζώων.
Από πού το έχεις καταλάβει αυτό; Όχι μόνο όλα τα μέλη της οικογένειας των ανθρωπιδών καταναλώνουν ζωική σάρκα, αλλά συγκεκριμένα το είδος μας βασίστηκε για μεγάλες περιόδους αποκλειστικά στο κυνήγι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Papa John έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:27 Κι εγώ μεγάλωσα παιδιά και μέχρι να τα καταφέρω να αρχίσουν να τρώνε λίγο κρέας,μαρτύρησα.Είχα πέσει κι εγώ στη λούμπα με τις δήθεν απαραίτητες πρωτείνες που έχει το κρέας και επέμενα.Αλλά στις πατάτες και στα ζυμαρικά έπεφταν με τα μούτρα.
Δεν έχω δει πολλά μικρά παιδιά να ζητάνε μπριζόλα για φαγητό.
Τότε πρέπει να ζεις σε κάποια άλλη πραγματικότητα, γιατί όλα τα παιδιά θέλουν κρέας. Ξέρω μόνο ένα άτομο που δεν ήθελε από μικρή να φάει κρέας.

Επίσης ΕΙΝΑΙ απαραίτητο το κρέας στην ανθρώπινη διατροφή. Είμαστε περισσότερο σαρκοφάγα παρά φυτοφάγα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”