!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Μηχανικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 09:22 Η κυτταρίνη είναι υδρογονάνθρακας όπως το άμυλο.
Σιγά μη το βγάζει και η Exxon Mobil με γεωτρήσεις
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:45
Άνοιξα την κατάψυξη και είδα ένα ολόκληρο κοτόπουλο μέσα. ποτέ δεν είχαμε τέτοιο απόθεμα. Μετά ξέρασα. Έβαλα τα κλάματα και φώναζα.. να με πάνε στο χωριό να τα δω, στο τέλος το παραδέχτηκαν.
Πωωω... α ρε συ... σοκ θα επαθες...
Εγω δε θα το παραδεχομουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 29 Οκτ 2018, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

elchav έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:46
Μηχανικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 09:22 Η κυτταρίνη είναι υδρογονάνθρακας όπως το άμυλο.
Σιγά μη το βγάζει και η Exxon Mobil με γεωτρήσεις
Έχω ψηφίσει Καμμένο.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Το περίμενα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:48 [quote=Πάνας post_id=313309 time=1540845950 user_id=53

Άνοιξα την κατάψυξη και είδα ένα ολόκληρο κοτόπουλο μέσα. ποτέ δεν είχαμε τέτοιο απόθεμα. Μετά ξέρασα. Έβαλα τα κλάματα και φώναζα.. να με πάνε στο χωριό να τα δω, στο τέλος το παραδέχτηκαν.
Πωωω... α ρε συ... σοκ θα επαθες...
Εγω δε θα το παραδεχομουν...
[/quote]

Θα το παραδεχόσουν γιατί σταμάτησα να τρώω και τα κοτοπουλάκια μου που τα είχα μεγαλώσει εγώ τα γνώριζα, θα μπορούσα να τα ξεχωρίσω ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο κοτόπουλα, τα φώναζα και έτρεχαν σαν τρελά κοντά μου και έκαναν χαρές.. Πού θα έβρισκαν ίδια κοτόπουλα να με αγαπάνε έτσι για να με δουλέψουν;
the end
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:52
Θα το παραδεχόσουν γιατί σταμάτησα να τρώω και τα κοτοπουλάκια μου που τα είχα μεγαλώσει εγώ τα γνώριζα, θα μπορούσα να τα ξεχωρίσω ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο κοτόπουλα, τα φώναζα και έτρεχαν σαν τρελά κοντά μου και έκαναν χαρές.. Πού θα έβρισκαν ίδια κοτόπουλα να με αγαπάνε έτσι για να με δουλέψουν;
Γιατι; θα σε πηγαινα αμεσως στο χωριο; θα σου ελεγα οτι θα παμε και ολο κατι θα τυχαινε, μεχρι που θα σου ελεγα μετα απο καιρο οτι τα κοτοπουλακια τα πατησε ενα αγροτικο ή κατι τετοιο. :003:

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:00
Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:52
Γιατι; θα σε πηγαινα αμεσως στο χωριο; θα σου ελεγα οτι θα παμε και ολο κατι θα τυχαινε, μεχρι που θα σου ελεγα μετα απο καιρο οτι τα κοτοπουλακια τα πατησε ενα αγροτικο ή κατι τετοιο. :003:
Καλά ας σταμάταγε το μικρό σου να τρώει και τα λέμε. Ήμουν 1000% σίγουρος τι είχε συμβεί.
the end
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:02 Καλά ας σταμάταγε το μικρό σου να τρώει και τα λέμε. Ήμουν 1000% σίγουρος τι είχε συμβεί.
Σε πιστευω, αλλα δε θα το παραδεχομουν. :102:

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:07
Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:02 Καλά ας σταμάταγε το μικρό σου να τρώει και τα λέμε. Ήμουν 1000% σίγουρος τι είχε συμβεί.
Σε πιστευω, αλλα δε θα το παραδεχομουν. :102:
Και τι θα έκανες; Πως θα έτρωγε; Δύο μέρες δεν είχα φάει. Μιλάμε για μεγάλο τσόγλανο από μικρός...
the end
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:11 Και τι θα έκανες; Πως θα έτρωγε; Δύο μέρες δεν είχα φάει. Μιλάμε για μεγάλο τσόγλανο από μικρός...
Απειλες και εκβιασμους δε δεχομεθα στο καταστημα.
Δε θα ειχα προβλημα να το παραδεχτω, δε θα το εκανα για το παιδι. Βασικα εγω δε θα το εβαζα να τα φαει, αλλα λεμε... Ουτε και κατακρινω ασφαλως.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:15
Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:11 Και τι θα έκανες; Πως θα έτρωγε; Δύο μέρες δεν είχα φάει. Μιλάμε για μεγάλο τσόγλανο από μικρός...
Απειλες και εκβιασμους δε δεχομεθα στο καταστημα.
Δε θα ειχα προβλημα να το παραδεχτω, δε θα το εκανα για το παιδι. Βασικα εγω δε θα το εβαζα να τα φαει, αλλα λεμε... Ουτε και κατακρινω ασφαλως.
Δεν υπήρχε άλλος τρόπος, ή θα με πήγαιναν στο χωριό ή θα το παραδεχόντουσαν. Με το ζόρι έφαγα κάτι λίγα χόρτα την τρίτη μέρα, αφού το είχαν παραδεχτεί.
Κρέας μετά από ένα μήνα..
the end
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:17 Δεν υπήρχε άλλος τρόπος, ή θα με πήγαιναν στο χωριό ή θα το παραδεχόντουσαν. Με το ζόρι έφαγα κάτι λίγα χόρτα την τρίτη μέρα, αφού το είχαν παραδεχτεί.
Ε μα! Βλεπεις σοκ;;; Γιατι να παραδεχτω και να τραυματισω ετσι το παιδι;
Θα εβρισκα κατι αλλο να πω... Θα ρωτουσα τη dont!!! :003:

Άβαταρ μέλους
geospun
Phorum.gr user: geospun

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από geospun »

Μου άνοιξε την όρεξη για ψητό αυτό το νήμα.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:22
Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:17 Δεν υπήρχε άλλος τρόπος, ή θα με πήγαιναν στο χωριό ή θα το παραδεχόντουσαν. Με το ζόρι έφαγα κάτι λίγα χόρτα την τρίτη μέρα, αφού το είχαν παραδεχτεί.
Ε μα! Βλεπεις σοκ;;; Γιατι να παραδεχτω και να τραυματισω ετσι το παιδι;
Θα εβρισκα κατι αλλο να πω... Θα ρωτουσα τη dont!!! :003:
Ρε συ μιλάμε δεν έτρωγα δύο μέρες... δεν ήθελα να φάω και δεν πείναγα, καταλαβαίνεις; Ήξερα ότι μου λένε ψέματα, δεν ήμουν κανένα χαζό. Η μάνα μου κόντεψε να τρελαθεί από την στεναχώρια της και έκλαιγε συνέχεια.

Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω. Ήμουν σίγουρος! :bored:
the end
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”