Άσε που τον κόβω να μην τρώει κρέας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δε νομίζω. Όποιος έχει ευαισθησίες για τα ζώα έχει και για τους ανθρώπους κι αυτός δεν έχει.Μηχανικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:29Άσε που τον κόβω να μην τρώει κρέας.![]()
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Καλά δεν ξέρεις ότι ο Χίτλερ ήταν ζωόφιλος και ότι δεν έτρωγε κρέας;brb και tyt έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:36 Δε νομίζω. Όποιος έχει ευαισθησίες για τα ζώα έχει και για τους ανθρώπους κι αυτός δεν έχει.
Μηχανικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:39Καλά δεν ξέρεις ότι ο Χίτλερ ήταν ζωόφιλος και ότι δεν έτρωγε κρέας;brb και tyt έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:36 Δε νομίζω. Όποιος έχει ευαισθησίες για τα ζώα έχει και για τους ανθρώπους κι αυτός δεν έχει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Ήδη απάντησα:Μηχανικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:39Καλά δεν ξέρεις ότι ο Χίτλερ ήταν ζωόφιλος και ότι δεν έτρωγε κρέας;brb και tyt έγραψε: 29 Οκτ 2018, 19:36 Δε νομίζω. Όποιος έχει ευαισθησίες για τα ζώα έχει και για τους ανθρώπους κι αυτός δεν έχει.
Δε νομίζω. Όποιος έχει ευαισθησίες για τα ζώα έχει και για τους ανθρώπους κι αυτός δεν έχει.
Οχι απαραιτητα.brb και tyt έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:14Δε νομίζω. Όποιος έχει ευαισθησίες για τα ζώα έχει και για τους ανθρώπους κι αυτός δεν έχει.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Ελάχιστες φορές δεν συμβαίνει. Η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα.Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:19Οχι απαραιτητα.brb και tyt έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:14Δε νομίζω. Όποιος έχει ευαισθησίες για τα ζώα έχει και για τους ανθρώπους κι αυτός δεν έχει.
Αυτο το λες εσυ.brb και tyt έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:22Ελάχιστες φορές δεν συμβαίνει. Η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα.Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:19Οχι απαραιτητα.brb και tyt έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:14Δε νομίζω. Όποιος έχει ευαισθησίες για τα ζώα έχει και για τους ανθρώπους κι αυτός δεν έχει.
- hellegennes
Ξέρω άτομα που μισούν τους πάντες αλλά αγαπούν τα ζώα. Η αγάπη για τα ζώα δεν είναι δεδομένο ότι προέρχεται από περισσότερη αγάπη για τα πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν αγαπούν ούτε τα ζώα.hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2018, 21:56 Ξέρω άτομα που μισούν τους πάντες αλλά αγαπούν τα ζώα. Η αγάπη για τα ζώα δεν είναι δεδομένο ότι προέρχεται από περισσότερη αγάπη για τα πάντα.
Παριστάνουν ότι τα αγαπούν, στην πραγματικότητα είναι η μόνη τους ευκαιρία να ασκούν εξουσία.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Όταν ήμουν μικρός περίπου στα 17 άρχισα την χορτοφαγία. Το τι κράξιμο έφαγα δεν λέγεται. Κράτησα 6 μήνες μέχρι που ήρθε Πάσχα και με πήραν οι μυρουδιές από τα αρνιά. Εκεί παράτησα την θεωρία μου.
Αλλά υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να φάω και μου προκαλεί αναγούλα. Αυτό είναι το κοτόπουλο.
Αυτό μου δημιουργήθηκε από ψυχολογικό. Όταν ήμουν μικρός 5 χρονών μου είχαν φέρει δώρο δύο κοτοπουλάκια το Πάσχα τα οποία τα μεγάλωσα. Ξαφνικά εξαφανίστηκαν και μου είπαν ότι τα έστειλαν στο χωριό. Μετά από μιά εβδομάδα είχαμε κοτόπουλο έκατσα να φάω και την ώρα που έτρωγα συνειδητοποίησα ότι ήταν τα δικά μου και ξέρασα επί τόπου. Από τότε δεν μπορώ να φάω κοτόπουλο, ξερνάω ακόμα και αν είναι με μαγιονέζα που μπορεί να το περάσεις ακόμα και για ψάρι. Αυτό μου το έχει κάνει η κουμπάρα μου γιατί δεν το πίστευε... και το σέρβιρε λέγοντας ότι είναι ψάρι.
Μετά καθάριζε το χαλί... καλά να πάθει.
Αλλά υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να φάω και μου προκαλεί αναγούλα. Αυτό είναι το κοτόπουλο.
Αυτό μου δημιουργήθηκε από ψυχολογικό. Όταν ήμουν μικρός 5 χρονών μου είχαν φέρει δώρο δύο κοτοπουλάκια το Πάσχα τα οποία τα μεγάλωσα. Ξαφνικά εξαφανίστηκαν και μου είπαν ότι τα έστειλαν στο χωριό. Μετά από μιά εβδομάδα είχαμε κοτόπουλο έκατσα να φάω και την ώρα που έτρωγα συνειδητοποίησα ότι ήταν τα δικά μου και ξέρασα επί τόπου. Από τότε δεν μπορώ να φάω κοτόπουλο, ξερνάω ακόμα και αν είναι με μαγιονέζα που μπορεί να το περάσεις ακόμα και για ψάρι. Αυτό μου το έχει κάνει η κουμπάρα μου γιατί δεν το πίστευε... και το σέρβιρε λέγοντας ότι είναι ψάρι.
the end
Κόβεται το ψυχολογικό άμα μείνεις νηστικός για μερικές μέρες και δεν έχεις τίποτα άλλο να φας.
Δεν ξέρω αν σε εποχές πείνας, κατοχής, μπορέσω να φάω. Ελπίζω να μην το ανακαλύψω ποτέ. Αλλά για να μείνω νηστικός μέρες για αυτό τον λόγο με τίποτα.
the end
Πως καταλαβες οτι ηταν τα δικα σου;Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:18 Όταν ήμουν μικρός περίπου στα 17 άρχισα την χορτοφαγία. Το τι κράξιμο έφαγα δεν λέγεται. Κράτησα 6 μήνες μέχρι που ήρθε Πάσχα και με πήραν οι μυρουδιές από τα αρνιά. Εκεί παράτησα την θεωρία μου.
Καλα... η κουμπαρα ειναι για σφαλιαρες... Ξερεις οτι ενας ανθρωπος δεν τρωει κατι, γιατι με το ζορι να τον βαλεις να το φαει; Ε ρε γμτ...
Άνοιξα την κατάψυξη και είδα ένα ολόκληρο κοτόπουλο μέσα. ποτέ δεν είχαμε τέτοιο απόθεμα. Μετά ξέρασα. Έβαλα τα κλάματα και φώναζα.. να με πάνε στο χωριό να τα δω, στο τέλος το παραδέχτηκαν.Custom_F έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:43Πως καταλαβες οτι ηταν τα δικα σου;Πάνας έγραψε: 29 Οκτ 2018, 22:18 Όταν ήμουν μικρός περίπου στα 17 άρχισα την χορτοφαγία. Το τι κράξιμο έφαγα δεν λέγεται. Κράτησα 6 μήνες μέχρι που ήρθε Πάσχα και με πήραν οι μυρουδιές από τα αρνιά. Εκεί παράτησα την θεωρία μου.
Καλα... η κουμπαρα ειναι για σφαλιαρες... Ξερεις οτι ενας ανθρωπος δεν τρωει κατι, γιατι με το ζορι να τον βαλεις να το φαει; Ε ρε γμτ...
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση