!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Για υιοθεσίες από ομοφυλα ζευγάρια, παραδέχομαι ότι στην αρχή ήμουν φουλ αντίθετος, αλλά μόλις 2 χρόνια μετά το ξανασκεφτηκα και αποφάσισα ότι για να επιμένουν τόσο οι ηγεσίες και οι αρμόδιοι, μάλλον το έχουν ψάξει κάπως παραπάνω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 17:14Ούτε κανονικότητα, ούτε ανωμαλία είναι η ομοφυλοφιλία. Μια ανθρώπινη σεξουαλική προτίμηση είναι.BILLO έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:36Τι είναι δίκαιο η μάλλον εύστοχο να προωθεί το κράτος σαν αλήθεια; Ότι η ομοφυλοφιλία είναι κανονικότητα; Εγώ ήδη γνωρίζω περίπτωση παιδιού που έχω πολύ σοβαρές υποψίες ότι αποφάσισε να δηλώσει λεσβιακή ταυτότητα γιατί κάτι τέτοιο του δίνει ένα στάτους δυναμικής και απελευθερωμένης προσωπικότητας. Το παιδί πέρασε μέσα από διαταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον και είχε ήδη χάσει σοβαρά την εμπιστοσύνη του στους ενήλικες γύρω του. Ανέπτυξε από πριν μια μικρομεγαλη προσωπικότητα. Γιατί να δεχτώ ότι έτυχε να είναι λεσβία όταν μπορώ να διακρίνω ότι στον ψυχισμό του παιδιού υπήρξε ηδη η ανάγκη για απόρριψη των κοινωνικών κανόνων που του είχαν θέσει κάποιοι και από τη μεριά τους δεν στάθηκαν συνεπείς; Και τέλος γιατί να μην αναρωτηθώ αν όλη αυτή η σεξουαλικη παρανόηση δε βάζει το παιδί σαν προσωπικότητα σε ακόμα πιο μπερδεμένους δρόμους;Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:06 Σε κάθε περίπτωση ουδείς απαίτησε να υπάρξει θρησκευτικός γάμος ομοφυλόφιλων στην ελληνορθόδοξη εκκλησία. Η Εκκλησία θα κάμει εκείνο που πιστεύει μέσα στους ναούς και η πολιτεία εκείνο που είναι δίκαιο μέσα στο κράτος.
Δεν χρειάζεται να δεχτείς ή να μην δεχτείς απολύτως τίποτα για την νεαρή που περιγράφεις, γιατί δεν σου πέφτει κανένας λόγος για το τι κάνει στο κρεββάτι της. Στο δικό σου κάνε ό,τι σε ευχαριστεί.
Ρε τι κακό είναι αυτό με μερικούς εξ' υμών, να θέλετε να κάνετε τους ρέφερι στις ζωές των άλλων;
Απλά χαλάρωσε. Ξέρω και εγώ πολύ καλά αν μου πέφτει η δε μου πέφτει λόγος στα κρεβάτια των άλλων. Αυτό που κάνουμε εδώ λέγεται συζήτηση και στη συζήτηση ασχολείσαι με διάφορα θέματα. Και φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει πολύ σημασία αν είναι κανονικότητα η ομοφυλοφιλία, αν το κράτος πρέπει να δίνει αυτό το μήνυμα όπως επίσης έχει σημασία αν τα παιδιά που περνούν αυτό το μήνυμα αποκτούν περιττές νευρώσεις. Έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία πως κάτι τέτοιο θα εξελιχθεί σαν κοινωνική τάση και τι συνέπειες υπάρχουν. Δεν είναι καμία ομοφυλοφιλία θέμα υπεράνω προβληματισμού και συζητήσης, ούτε εσύ προστάτης της. Το παράδειγμα ήταν προφανώς για να καταλάβεις πως δουλεύουν κάποια πράγματα στον κόσμο και να προβληματιστείς όχι για να σου κάνω εγώ παράπονα για το κορίτσι. Οπότε απλά χαλάρωσε.
Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης ,αν και οποιοσδήποτε αρχικά μπορεί να είναι επιφυλακτικός στην υιοθεσία παιδιών από ομοφιλόφυλλα ζευγάρια , μετά βλέπει ότι υπάρχουν άτομα σαν εσένα που πιθανώς μεγαλώνουν παιδιά (όχι εσύ ο ίδιος προφανώς για να ανεβάζεις όλη μέρα ασυναρτησίες,ευτυχώς). Οπότε το ξανασκέφτονται. Και όλοι ξέρουν το αποτέλεσμα αν το poll είχε την ερώτηση για το αν προτιμούμε να μεγαλώσει ένα παιδί ο Σπύρος Μπιμπίλας ή εσύ.The Rebel έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 19:03Σε νεογέννητο μωρό: “Είσαι έτοιμο να γνωρίσεις τους γονείς σου;;”Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:18Ναι γιατί είναι τόσο ηλίθιοι που φέρνουν επιχείρημα μόνο τις ανώμαλες καταστάσεις. Και νομίζουν ότι είναι καλό αυτό.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:13
Κάτσε, τώρα θα σου πούνε την κλασική καραμέλα με παιδιά που κακοποιούνται σε νορμάλ οικογένειες ως αντιπαράδειγμα.
Διότι δεν μπορούν να συγκριθούν με ένα κανονικό straight ζευγάρι.
https://twitter.com/george_orwell3/stat ... o-na-gn%2F
Ακριβώς εκεί είναι οι κακοί συναινούντες ενήλικες, όχι οι καλοί όπως τα μνημόνια της αριστεράς. oι συναινούντες ενήλικες και η βλακεία της αριστεράς= εργαζόμενοι τον πινουν εδώ και 20 χρόνια.Unique έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 17:50Ναι άλλα έσκιζες την κωλοτρυπίδα σου γιατι κολυμπουσε ο σερβιτόρος στη Ρόδο. υποκριτακοΝαύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 17:14Ούτε κανονικότητα, ούτε ανωμαλία είναι η ομοφυλοφιλία. Μια ανθρώπινη σεξουαλική προτίμηση είναι.BILLO έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:36
Τι είναι δίκαιο η μάλλον εύστοχο να προωθεί το κράτος σαν αλήθεια; Ότι η ομοφυλοφιλία είναι κανονικότητα; Εγώ ήδη γνωρίζω περίπτωση παιδιού που έχω πολύ σοβαρές υποψίες ότι αποφάσισε να δηλώσει λεσβιακή ταυτότητα γιατί κάτι τέτοιο του δίνει ένα στάτους δυναμικής και απελευθερωμένης προσωπικότητας. Το παιδί πέρασε μέσα από διαταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον και είχε ήδη χάσει σοβαρά την εμπιστοσύνη του στους ενήλικες γύρω του. Ανέπτυξε από πριν μια μικρομεγαλη προσωπικότητα. Γιατί να δεχτώ ότι έτυχε να είναι λεσβία όταν μπορώ να διακρίνω ότι στον ψυχισμό του παιδιού υπήρξε ηδη η ανάγκη για απόρριψη των κοινωνικών κανόνων που του είχαν θέσει κάποιοι και από τη μεριά τους δεν στάθηκαν συνεπείς; Και τέλος γιατί να μην αναρωτηθώ αν όλη αυτή η σεξουαλικη παρανόηση δε βάζει το παιδί σαν προσωπικότητα σε ακόμα πιο μπερδεμένους δρόμους;
Δεν χρειάζεται να δεχτείς ή να μην δεχτείς απολύτως τίποτα για την νεαρή που περιγράφεις, γιατί δεν σου πέφτει κανένας λόγος για το τι κάνει στο κρεββάτι της. Στο δικό σου κάνε ό,τι σε ευχαριστεί.
Ρε τι κακό είναι αυτό με μερικούς εξ' υμών, να θέλετε να κάνετε τους ρέφερι στις ζωές των άλλων;![]()
![]()
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Στο 1960 ζούμε; γιατί δεν το πάνε το παιδί σε κανένα γιατρό, μπορεί να έχει ελλειψη σε ορμόνη, η υπόφυση να υπολειτουργεί, τα διαγνωστικά ορμονολογικές, μαγνητικές υπάρχουν πλέον .vag_el έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:53 Εχω ένα ξαδερφάκι καμμια 15 χρόνια μικρότερό μου.Ε αυτό το παιδί γεννήθηκε ομοφυλόφιλο,είναι σα κοριτσάκι και επίσης ενα φανταράκι στη σειρά μου που επίσης ήταν σα γυναίκα.Τι να κάνουμε όταν η φύση αποφασίζει για το φύλο ενός παιδιού.Θα τους πάρουμε τα κεφάλια?
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Κόλλησες χυδαιότητα από το ίνδαλμά σου, ρε 250άρη;Unique έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 17:50Ναι άλλα έσκιζες την κωλοτρυπίδα σου γιατι κολυμπουσε ο σερβιτόρος στη Ρόδο. υποκριτακοΝαύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 17:14Ούτε κανονικότητα, ούτε ανωμαλία είναι η ομοφυλοφιλία. Μια ανθρώπινη σεξουαλική προτίμηση είναι.BILLO έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:36
Τι είναι δίκαιο η μάλλον εύστοχο να προωθεί το κράτος σαν αλήθεια; Ότι η ομοφυλοφιλία είναι κανονικότητα; Εγώ ήδη γνωρίζω περίπτωση παιδιού που έχω πολύ σοβαρές υποψίες ότι αποφάσισε να δηλώσει λεσβιακή ταυτότητα γιατί κάτι τέτοιο του δίνει ένα στάτους δυναμικής και απελευθερωμένης προσωπικότητας. Το παιδί πέρασε μέσα από διαταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον και είχε ήδη χάσει σοβαρά την εμπιστοσύνη του στους ενήλικες γύρω του. Ανέπτυξε από πριν μια μικρομεγαλη προσωπικότητα. Γιατί να δεχτώ ότι έτυχε να είναι λεσβία όταν μπορώ να διακρίνω ότι στον ψυχισμό του παιδιού υπήρξε ηδη η ανάγκη για απόρριψη των κοινωνικών κανόνων που του είχαν θέσει κάποιοι και από τη μεριά τους δεν στάθηκαν συνεπείς; Και τέλος γιατί να μην αναρωτηθώ αν όλη αυτή η σεξουαλικη παρανόηση δε βάζει το παιδί σαν προσωπικότητα σε ακόμα πιο μπερδεμένους δρόμους;
Ρε τι κακό είναι αυτό με μερικούς εξ' υμών, να θέλετε να κάνετε τους ρέφερι στις ζωές των άλλων;![]()
![]()
Για να μην απαντώ σ' έναν-έναν ξεχωριστά, ο πολιτικός γάμος συνιστά μια δικαιοπραξία στην οποία, οσονούπω, θα έχουν δικαίωμα όλοι οι Έλληνες πολίτες, όπως δηλαδή πρέπει να συμβαίνει σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη πολιτεία.
Τα υπόλοιπα είναι ηθικολογίες ή/και φαρισαϊσμοί ή/και ομοφοβικά παραληρήματα μίσους.
Τα υπόλοιπα είναι ηθικολογίες ή/και φαρισαϊσμοί ή/και ομοφοβικά παραληρήματα μίσους.
Σιγά μωρέ. Εδώ δεν παίρνουνε τα κεφάλια από διάφορα παραπληγικά και με σύνδρομο ντάουν άτομα, θα πάρουνε του ξαδέρφου σου; Για άλλο πραμα συζητάμε.vag_el έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:53 Εχω ένα ξαδερφάκι καμμια 15 χρόνια μικρότερό μου.Ε αυτό το παιδί γεννήθηκε ομοφυλόφιλο,είναι σα κοριτσάκι και επίσης ενα φανταράκι στη σειρά μου που επίσης ήταν σα γυναίκα.Τι να κάνουμε όταν η φύση αποφασίζει για το φύλο ενός παιδιού.Θα τους πάρουμε τα κεφάλια?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
https://primenews.press/i-ollandia-eche ... atathlipsivagabondo έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 22:14Σιγά μωρέ. Εδώ δεν παίρνουνε τα κεφάλια από διάφορα παραπληγικά και με σύνδρομο ντάουν άτομα, θα πάρουνε του ξαδέρφου σου; Για άλλο πραμα συζητάμε.vag_el έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:53 Εχω ένα ξαδερφάκι καμμια 15 χρόνια μικρότερό μου.Ε αυτό το παιδί γεννήθηκε ομοφυλόφιλο,είναι σα κοριτσάκι και επίσης ενα φανταράκι στη σειρά μου που επίσης ήταν σα γυναίκα.Τι να κάνουμε όταν η φύση αποφασίζει για το φύλο ενός παιδιού.Θα τους πάρουμε τα κεφάλια?
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Περίμενες να σου πουν την αλήθεια οι ηγεσίες;AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 19:09Για υιοθεσίες από ομοφυλα ζευγάρια, παραδέχομαι ότι στην αρχή ήμουν φουλ αντίθετος, αλλά μόλις 2 χρόνια μετά το ξανασκεφτηκα και αποφάσισα ότι για να επιμένουν τόσο οι ηγεσίες και οι αρμόδιοι, μάλλον το έχουν ψάξει κάπως παραπάνω.
https://www.washingtontimes.com/news/20 ... iage-tell/
Επιμένουν επειδή έχουν σχέδια.
- Otto Weininger
AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 19:09 Για υιοθεσίες από ομοφυλα ζευγάρια, παραδέχομαι ότι στην αρχή ήμουν φουλ αντίθετος, αλλά μόλις 2 χρόνια μετά το ξανασκεφτηκα και αποφάσισα ότι για να επιμένουν τόσο οι ηγεσίες και οι αρμόδιοι, μάλλον το έχουν ψάξει κάπως παραπάνω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο γάμος είναι η δημιουργία οικογένειας οτιδήποτε άλλο ξεφτιλίζει τον θεσμό ,αν επιτραπεί να παντρεύονται άτομα ιδίου φύλου θα πρέπει να επιτραπεί να παντρεύονται και άνθρωποι με ζώα είδα κάποια αιτήματα από φιλόζωους δηλαδή κάποιος να παντρεύεται την σκυλίτσα του κάποιος παράδειγμα την κατσίκα του κ.λ.π.
Ο γάμος δεν έχει να κάνει με τι ονειρεύεται ή πώς θέλει κάποιος το σέξ ο γάμος είναι για την δημιουργία καθαρά οικογένειας.
Ψήφισα όχι.
Ένα σύμφωνο συμβίωσης για τα περιουσιακά είναι αρκετό.
Ο γάμος δεν έχει να κάνει με τι ονειρεύεται ή πώς θέλει κάποιος το σέξ ο γάμος είναι για την δημιουργία καθαρά οικογένειας.
Ψήφισα όχι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Δηλαδή και ετεροφύλα ζευγάρια ξεφτιλίζουν το θεσμό του γάμου αν για οποιδήποτε λόγο δεν θέλουν παιδιά;Niki έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 22:31 Ο γάμος είναι η δημιουργία οικογένειας οτιδήποτε άλλο ξεφτιλίζει τον θεσμό ,αν επιτραπεί να παντρεύονται άτομα ιδίου φύλου θα πρέπει να επιτραπεί να παντρεύονται και άνθρωποι με ζώα είδα κάποια αιτήματα από φιλόζωους δηλαδή κάποιος να παντρεύεται την σκυλίτσα του κάποιος παράδειγμα την κατσίκα του κ.λ.π.
Ψήφισα όχι.
- hellegennes
Γιατί έχεις ελεύθερη βούλησηTM. Βέβαια ο Ιούδας δεν είχε ελεύθερη βούληση ούτε ο Πόντιος Πιλάτος ούτε βασικά κανένας άλλος γιατί έρχεται σε αντίφαση με την ύπαρξη θεΐκού σχεδίου, την έννοια ότι γεννήθηκες για κάποιον λόγο και δεν ήσουν ράντομ παράγωγο σεξ και την έννοια του Θεού που γνωρίζει το μέλλον.Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 17:10Δηλαδή άμα τρώγω πολλά φραγκόσυκα, ο Γιαχβέ είναι από πάνω και βλέπει, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι μετά θα με πιάσει δυσκοιλιότητα;Αλιόσα έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:17Ο Θεός ξέρει τα πάντα για τους πάντες πριν ακόμη γίνουν, ο Θεός είναι εκτός του χωροχρόνου.Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:02 Στα σοβαρά τώρα, ρε παιδιά, νομίζετε μερικοί ότι ο θεός που πιστεύετε, ο Γιαχβέ ας πούμε, κάθεται και παρακολουθεί το τι βάζει και τι βγάζει ο κάθε άνθρωπος στον κώλο του;![]()
Και γιατί δεν πετάγεται να μού πει:
Φτάνει ρε μαλάκα, θα στουμπώσεις στο τέλος και θ' αρχίσεις πάλι τα γαμωκάντηλα όταν πας στο μπάνιο.
Αυτή μάλιστα, θα ήταν μια θεία πρόνοια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν απλά γράφεις για να διαφωνήσεις έτσι απλά.mao mao έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 22:45Δηλαδή και ετεροφύλα ζευγάρια ξεφτιλίζουν το θεσμό του γάμου αν για οποιδήποτε λόγο δεν θέλουν παιδιά;Niki έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 22:31 Ο γάμος είναι η δημιουργία οικογένειας οτιδήποτε άλλο ξεφτιλίζει τον θεσμό ,αν επιτραπεί να παντρεύονται άτομα ιδίου φύλου θα πρέπει να επιτραπεί να παντρεύονται και άνθρωποι με ζώα είδα κάποια αιτήματα από φιλόζωους δηλαδή κάποιος να παντρεύεται την σκυλίτσα του κάποιος παράδειγμα την κατσίκα του κ.λ.π.
Ψήφισα όχι.
Από τον πολιτικό γάμο προκύπτει η οικογενειακή μερίδα το μητρώνυμο και το πατρώνυμο.
Το ίδιο και στον εκκλησιαστικό γάμο.
Στο σύμφωνο συμβίωσης όχι.
Είτε νομικά το πάρεις είτε ηθικά είτε εκκλησιαστικά θα κατάληξης στο ίδιο αποτέλεσμα με την δημοσίευση μου πιο πάνω.
Τώρα ώς αναφορά το ζευγάρι που θέλει να παντρευτεί αλλά να μην κάνει παιδιά αποφασισμένο από πρίν είναι χαζό ζευγάρι απλά , γιατί μπαίνει στον κόπο; γιατί δεν κάνει απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης;
Απλά επειδή έχει την δυνατότητα να ξεγελάσει το σύστημα το ξεγελάει και ταυτόχρονα μπαίνει σε έξοδα και σε άχρηστη γραφειοκρατία;
Γιατί;
Δεν υπάρχει λόγος.
Άσε που είναι αστείο ο Βαγγέλης θέλει να παντρευτεί τον Κώστα και μητρώνυμο θέλει να το έχει ο Βαγγέλης.
Ο άλλος θέλει να παντρευτεί την κατσίκα του στην Γερμανία και θέλει να βάλει μητρώνυμο το όνομα της κατσίκας για την οικογένεια που θα φτιάξει.
Όλοι αυτοί έχουν κόμπλεξ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 07 Ιούλ 2023, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age