!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Συμφωνειτε με τους γκει γαμους ;

1. ΝΑΙ
70
45%
2. ΌΧΙ
81
52%
3. ΔΞ/ΔΑ
4
3%

Σύνολο ψήφων: 155

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:27

Εξάλλου αν λες τέτοιες απλοϊκές βλακείες για το πώς δουλεύει η εξέλιξη τότε απλά σπουδάζεις αλλά δεν μαθαίνεις τίποτα. No offence.
Δεν συζητήσαμε τίποτα για την εξέλιξη, απλά σου είπα ότι εξέλιξη χωρίς αναπαραγωγή δεν υπάρχει. Δεν είσαι στους Χ-men.
Μιας και αναφέρθηκες στην επίστημη μου, στους καθηγητές και στο τι μαθαίνω, σου λέω να μην ανησυχείς, δεν συζητάμε τέτοια πράγματα, διότι δεν χρειάζεται. Όπως η επιστήμη μου είναι αμείλικτη για το ότι αρσενικό/θηλυκό είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν αρκεί να βάλεις βυζιά και περούκα για να γίνεις γυναίκα, έτσι και τώρα δεν μας αφορά το αν οι πιγκουίνοι παρσουσιάζουν περισσότερο gay behavior σε αιχμαλωσία, αν το 8% των αρσενικών ενός είδους αγριοκάτσικου είναι gay, αν ο γκρι κύκνος αρπάζει αυγό και το μεγαλώνει με ένα άλλο γκρι κύκνο επειδή είναι 2 αρσενικά μεγαλύτερα και πιο δυνατά.

*Επίσης gay behavior θα είναι αν γαμήσεις έναν άντρα για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ομοφυλόφιλος aka αισθάνεσαι έλξη για άντρες και όχι για γυναίκες. Απλά το αναφέρω, γιατί αυτός ο αχταρμάς των μελετών που έφερες τα μπουρδουκλώνει για κάποιο περίεργο λόγο

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Ναύτης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:44Στη σέκτα σου αυτά, ταλιμπανάκο.
Δεν ανήκω σε σέκτες μπουρτζόβλαχε. Τους δε ταλιμπάν τους φέρνουν οι ομοϊδεάτες σου με τις βάρκες.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Καβαλάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:48
Ναύτης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:44Στη σέκτα σου αυτά, ταλιμπανάκο.
Δεν ανήκω σε σέκτες μπουρτζόβλαχε. Τους δε ταλιμπάν τους φέρνουν οι ομοϊδεάτες σου με τις βάρκες.
Βρε στη χειρότερη και πιο σκοταδιστική σέκτα ζηλωτών από καταβολής κόσμου ανήκεις, αλλά ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους σας ξερνάει σιγά-σιγά η ιστορία.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Ναύτης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:50Βρε στη χειρότερη και πιο σκοταδιστική σέκτα ζηλωτών από καταβολής κόσμου ανήκεις, αλλά ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους σας ξερνάει σιγά-σιγά η ιστορία.
Έχει όνομα η σέκτα μπουρτζόβλαχε ή την έβγαλες από τον κώλο σου;
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

Εχω ένα ξαδερφάκι καμμια 15 χρόνια μικρότερό μου.Ε αυτό το παιδί γεννήθηκε ομοφυλόφιλο,είναι σα κοριτσάκι και επίσης ενα φανταράκι στη σειρά μου που επίσης ήταν σα γυναίκα.Τι να κάνουμε όταν η φύση αποφασίζει για το φύλο ενός παιδιού.Θα τους πάρουμε τα κεφάλια?
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Καβαλάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:52
Ναύτης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:50Βρε στη χειρότερη και πιο σκοταδιστική σέκτα ζηλωτών από καταβολής κόσμου ανήκεις, αλλά ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους σας ξερνάει σιγά-σιγά η ιστορία.
Έχει όνομα η σέκτα μπουρτζόβλαχε ή την έβγαλες από τον κώλο σου;
Είναι γνωστή η σέκτα που διαθέτει ζηλωτές κι έχει κρατήσει την κοινωνία μας 100 χρόνια πίσω, ταλιμπανάκο.
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:26 Νομίζω ότι και οι δύο είστε εκτός θέματος. Το ζήτημα του γάμου των χομο δεν είναι βιολογικό, είναι κοινωνικό έτσι κ αλλιώς. Δεν έχει καμία σημασία τι κάνουν οι κωλομπες κυκνοι και οι πισωγλεντηδες πιγκουινοι, ούτε τα μεταπτυχιακά σου
στη φαρμακογονιδιωματικη είναι κάπου σχετικά με το ζήτημα :smt017
ΆΝΑΜΠΡΑΒΟ! Είναι τελείως ανούσια η κουβέντα για το αν είναι φυσικό. Χαίρω πολύ, αφού συμβαίνει στη φύση (ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, δεν χρειάζεται να πάμε στα ζώα) είναι φυσικό! Εκτός αν οι άντρες που τον παίρνουν, το κάνουν συνειδητά για να πάνε κόντρα στη... φύση!

Εγώ ψήφισα ΝΑΙ, αλλά το επιχείρημα "είναι φυσικό άρα οκ" είναι παντελώς ανερμάτιστο, γιατί φυσικοί είναι και οι κατα συρροήν δολοφόνοι και οι παιδεραστές! Και αυτοί προέκυψαν απ' την περιβόητη εξελικτική διαδικασία!

Αυτό τι πα να πει; Έτσι αποφασίζουμε ποιες συμπεριφορές θέλουμε να ανταμείψουμε και ποιες να περιορίσουμε; Προφανώς όχι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 06 Ιούλ 2023, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Ναύτης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:55Είναι γνωστή η σέκτα που διαθέτει ζηλωτές κι έχει κρατήσει την κοινωνία μας 100 χρόνια πίσω, ταλιμπανάκο.
Το όνομα θα μας το πεις ρε κακομοίρη;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

masterridley έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:57

ΆΝΑΜΠΡΑΒΟ! Είναι τελείως ανούσια η κουβέντα για το αν είναι φυσικό. Χαίρω πολύ, αφού συμβαίνει στη φύση (ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, δεν χρειάζεται να πάμε στα ζώα) είναι φυσικό!
ναι μόνο που δεν μιλάμε για φυσικό ή αφύσικο αλλά για ανωμαλία/απόκλιση.
και οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες υπάρχουν στην φύση αλλά μάντεψε, είναι ανωμαλίες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Καβαλάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:58
Ναύτης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:55Είναι γνωστή η σέκτα που διαθέτει ζηλωτές κι έχει κρατήσει την κοινωνία μας 100 χρόνια πίσω, ταλιμπανάκο.
Όχι, θα σε αφήσω να το μαντέψεις, ταλιμπάν της κακιάς ώρας, όπως θα βράσετε στο θρησκόληπτο ζουμί σας, εσύ κι οι όμοιοί σου, όταν γίνει νόμος ο πολιτικός γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και το δικαίωμά τους να τεκνοθετούν, όπως οι ετεροφυλόφιλοι.
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

vag_el έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:53 Εχω ένα ξαδερφάκι καμμια 15 χρόνια μικρότερό μου.Ε αυτό το παιδί γεννήθηκε ομοφυλόφιλο,είναι σα κοριτσάκι και επίσης ενα φανταράκι στη σειρά μου που επίσης ήταν σα γυναίκα.Τι να κάνουμε όταν η φύση αποφασίζει για το φύλο ενός παιδιού.Θα τους πάρουμε τα κεφάλια?
Κανείς δεν τους παίρνει τα κεφάλια.
Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή η ανωμαλία ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ και ΠΡΟΩΘΕΊΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 00:01Όχι, θα σε αφήσω να το μαντέψεις, ταλιμπάν της κακιάς ώρας, όπως θα βράσετε στο θρησκόληπτο ζουμί σας, εσύ κι οι όμοιοί σου
Δεν το λες ε;; Δεν πειράζει. Πάλι θα βελάξεις ανθρωπάκο.

Είμαι άθρησκος εδώ και χρόνια. Ναι ξέρω, όλοι εσείς οι ΠΡΩΚΤΟδευτικοί φαντάζεστε ότι όποιος δεν θέλει να φάει τα σκατά σας πρέπει οπωσδήποτε να είναι ταλιμπάν. Έτσι ακριβώς σκέφτονται και οι ίδιοι οι ταλιμπάν!

Λοιπόν φάτε τα σκατά σας με ρίγανη και καλή όρεξη.
Άβαταρ μέλους
vag_el

Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 00:01
Καβαλάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:58
Όχι, θα σε αφήσω να το μαντέψεις, ταλιμπάν της κακιάς ώρας, όπως θα βράσετε στο θρησκόληπτο ζουμί σας, εσύ κι οι όμοιοί σου, όταν γίνει νόμος ο πολιτικός γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και το δικαίωμά τους να τεκνοθετούν, όπως οι ετεροφυλόφιλοι.
Είπα να σας ηρεμήσω λιγο ,αλλά βλέπω ότι αυτοί είναι χειρότεροι απο Ναζί.Σκέφτονται όπως οι Ναζί κι ακόμη χειρότερα.
Ευγε για τη στάση σου Ναυτάκι.

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
vag_el

independent44 έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 00:05
vag_el έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:53 Εχω ένα ξαδερφάκι καμμια 15 χρόνια μικρότερό μου.Ε αυτό το παιδί γεννήθηκε ομοφυλόφιλο,είναι σα κοριτσάκι και επίσης ενα φανταράκι στη σειρά μου που επίσης ήταν σα γυναίκα.Τι να κάνουμε όταν η φύση αποφασίζει για το φύλο ενός παιδιού.Θα τους πάρουμε τα κεφάλια?
Κανείς δεν τους παίρνει τα κεφάλια.
Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή η ανωμαλία ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ και ΠΡΟΩΘΕΊΤΑΙ
Ούτε Διαφημίζεται ούτε και προωθείται .Ειναι φυσική κατάσταση απο Αρχαιοτάτων χρόνων και φυσική θα παραμείνει και στο σήμερα και στο αυριο.¨Οποιοι πειθήνιοι του Ναζισμού ας φάνε τα λυσσακά τους

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Καβαλάρης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 00:07
Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 00:01Όχι, θα σε αφήσω να το μαντέψεις, ταλιμπάν της κακιάς ώρας, όπως θα βράσετε στο θρησκόληπτο ζουμί σας, εσύ κι οι όμοιοί σου
Δεν το λες ε;; Δεν πειράζει. Πάλι θα βελάξεις ανθρωπάκο.

Είμαι άθρησκος εδώ και χρόνια. Ναι ξέρω, όλοι εσείς οι ΠΡΩΚΤΟδευτικοί φαντάζεστε ότι όποιος δεν θέλει να φάει τα σκατά σας πρέπει οπωσδήποτε να είναι ταλιμπάν. Έτσι ακριβώς σκέφτονται και οι ίδιοι οι ταλιμπάν!

Λοιπόν φάτε τα σκατά σας με ρίγανη και καλή όρεξη.
Είσαι εξίσου "άθρησκος" με τον Αμβρόσιο, αν υποθέσουμε ότι γνωρίζεις τι σημαίνει ο όρος άθρησκος, γιατί είσαι και γίδι.
Τα δε συνεχή λογοπαίγνια περί πρωκτών, καθώς και το αβυσσαλέο μένος κατά των ομοφυλόφιλων, οι ψυχολόγοι λένε πως μπορεί να υποκρύπτει μια λανθάνουσα, ενοχική ομοφυλοφιλική τάση. Δεν θα ήταν κακό να το κοιτάξεις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”