Ακριβώς γι' αυτό. Άλλωστε είναι η πρώτη εκκλησία στην ιστορία που πέφτει από φωτιά, σεισμό και άλλα φυσικά φαινόμενα.Αλιόσα έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 11:11Τι κάνουν Αγγλικανοι και Προτεστάντες; γάμο ομοφυλοφίλων μέσα στον ιερό ναό;micmic έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 10:35Φυσικά πολλές άλλες εκκλησίες πλην της Ορθόδοξης αποδέχονται τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων (Αγγλικανοί, Προτεστάντες κτλ) και τελούν τέτοιους γάμους. Η Ορθοδοξία θα ακολουθήσει με διαφορά φάσης, ως συνήθως.Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 08:49 Σε κάθε περίπτωση, ο πολιτικός γάμος είναι στην ουσία μια αστική σύμβαση και ως τέτοια αφορά εξίσου σε όλους τους Έλληνες πολίτες.
Ο θρησκευτικός γάμος, απ' την άλλη, αφορά στην εκκλησία, η οποία έχει, και πολύ ορθώς, τους δικούς της απαράβατους κανόνες.![]()
δηλαδή ενώ μέσα στην Βιβλο (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) καταδικάζεται ρητά η ομοφυλοφιλία αυτοί παραποιούνε τον λόγο του Θεού οπως γουστάρουνε ή οπως τους συμφέρει; Αυτο είναι αίρεση.
Για αυτο έπεσε η Θεικη Οργή εδώ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
- hellegennes
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι λίγο, αν είναι διάσημος ή τον ξέρω. Destigmatize spilling the tea.AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:47 Οποιος πραγματικά δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνει στο κρεβάτι του ο Χ που θέλει να παντρευτεί τον Ψ, τώρα είναι η ώρα να το αποδείξει.
Εκτός από τη διαδικασία σύναψης και τη διαδικασία λύσης τους -το σύμφωνο συμβίωσης είναι απλούστερο, ταχύτερο και οικονομικότερο, η κύρια διαφορά τους είναι ότι ο πολιτικός γάμος δίνει στο ζευγάρι δικαιώματα τεκνοθεσίας, υπό τους ίδιους όρους και τις ίδιες προϋποθέσεις που ισχύουν για τα ετερόφυλα ζευγάρια.Isildur έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:53Τι διαφορά έχει το σύμφωνο συμβίωσης από τον πολιτικό γάμο; Εννοώ, πέρα από την μεγαλύτερη φασαρία και διαδικασία να γίνει το πρώτο;Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 08:49Πολιτικός, πολιτικός γάμος. Έχει διαφορά από το σύμφωνο συμβίωσης, από το οποίο ειρήσθω εν παρόδω εντελώς άδικα και αντισυνταγματικά είχαν αρχικά αποκλεισθεί τα ομόφυλα ζευγάρια, γιατί γεννά πρόσθετα δικαιώματα.Αλιόσα έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 08:40 (...)
Δεν μπορει να ονομασθει συμφωνο συμβιωσης; πρέπει αυτο το πράμα να λέγεται σων και καλά γάμος;
Σε κάθε περίπτωση, ο πολιτικός γάμος είναι στην ουσία μια αστική σύμβαση και ως τέτοια αφορά εξίσου σε όλους τους Έλληνες πολίτες.
Ο θρησκευτικός γάμος, απ' την άλλη, αφορά στην εκκλησία, η οποία έχει, και πολύ ορθώς, τους δικούς της απαράβατους κανόνες.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ποιες εκκλησιες τελουνε γαμους μεταξύ ομοφυλοφίλων μέσα σε ιερο ναο; η ρωμαιοκαθολική τελει; Η Αγγλικανική αν τελεί πάει κόντρα στα γραφομενα της Αγιας Γραφής που ο χριστιανικος κόσμος τα αποδέχεται ως θεόπνευστα. Την Αγια Γραφη την αποδεχομαστε ή δεν την αποδεχόμαστε, απλά δεν γινεται να αποδέχεσαι την Αγια Γραφή και να τελεις γάμο ατομων του ιδιου φύλου μεσα σε ιερο ναό.micmic έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:58 Καλά, 50 χρόνια το πολύ της δίνω να το αποδεχτεί. Δεν θα την εξαναγκάσει κανείς, μόνοι τους θα δουν ότι όταν ο πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων έχει γίνει ρουτίνα, ο πολύς κόσμος θα τους περνάει για γραφικούς που δεν δέχονται και τον θρησκευτικό. Άλλωστε πάντα έτσι γίνεται, η Εκκλησία ακολουθεί την κοινωνία. ΠΟΤΕ δεν γίνεται το αντίστροφο. Νομίζεις ότι οι δυτικές εκκλησίες που σήμερα αναγνωρίζουν και τελούν γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων ήταν έτσι και πριν 50 ή 100 χρόνια;
Ούτε μια στο εκατομμύριο σε Ορθοδοξη Εκκλησια να γινει ομοφυλοφιλικος "γάμος".
Ε, οκ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:41Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι λίγο, αν είναι διάσημος ή τον ξέρω. Destigmatize spilling the tea.AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:47 Οποιος πραγματικά δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνει στο κρεβάτι του ο Χ που θέλει να παντρευτεί τον Ψ, τώρα είναι η ώρα να το αποδείξει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άμα δουν ότι μπορεί να έχουν οικονομικό όφελος μια χαρά θα το δεχτούν. Ακόμα και την φράση η δε γυνη να φοβηται τον ανδρα θα την αλλάξουν σε δε μελλοντικος γονεας α να φοβηται τον μελλοντικο γονεα βΑλιόσα έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:43Ποιες εκκλησιες τελουνε γαμους μεταξύ ομοφυλοφίλων μέσα σε ιερο ναο; η ρωμαιοκαθολική τελει; Η Αγγλικανική αν τελεί πάει κόντρα στα γραφομενα της Αγιας Γραφής που ο χριστιανικος κόσμος τα αποδέχεται ως θεόπνευστα. Την Αγια Γραφη την αποδεχομαστε ή δεν την αποδεχόμαστε, απλά δεν γινεται να αποδέχεσαι την Αγια Γραφή και να τελεις γάμο ατομων του ιδιου φύλου μεσα σε ιερο ναό.micmic έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:58 Καλά, 50 χρόνια το πολύ της δίνω να το αποδεχτεί. Δεν θα την εξαναγκάσει κανείς, μόνοι τους θα δουν ότι όταν ο πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων έχει γίνει ρουτίνα, ο πολύς κόσμος θα τους περνάει για γραφικούς που δεν δέχονται και τον θρησκευτικό. Άλλωστε πάντα έτσι γίνεται, η Εκκλησία ακολουθεί την κοινωνία. ΠΟΤΕ δεν γίνεται το αντίστροφο. Νομίζεις ότι οι δυτικές εκκλησίες που σήμερα αναγνωρίζουν και τελούν γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων ήταν έτσι και πριν 50 ή 100 χρόνια;
Ούτε μια στο εκατομμύριο σε Ορθοδοξη Εκκλησια να γινει ομοφυλοφιλικος "γάμος".
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Στο μεταξύ αυτή η ιδιοφυΐα, ο Alexanime, τα λέει αυτά για την πρώτη χώρα στην Ευρώπη που νομοθέτησε υπέρ των γκέι γάμων και της γκέι υιοθεσίας (2001). Την ίδια χώρα που η αποδοχή της γκέι υιοθεσίας είναι στο 83%, το υψηλότερο στην Ευρώπη και ίσως στον κόσμο.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 11:49Ε δεν θα πεταχτεί και ο τυπικός γκιοζης να πει την μπαρούφα του για την Ολλανδία;NewModelArmy έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 11:16Εσυ ρε μεγαλε γιατι καθεσαι στην τερμα λιμπεραλ Ολλανδια που αναγνωριζει γαμους ομοφυλοφιλων και δεν τραβας στο Αφγανισταν να κυνηγας πουστηδες με τα ιδεολογικα σου αδερφια,τους Ταλιμπαν;
Άνθρωπε μου ούτε Ολλανδός θέλω να γίνω, ούτε λέω στους ντόπιους πως να ζήσουν. Επίσης δεν δουλεύω γενικώς στην Ολλανδία, δουλεύω σε συγκεκριμένη εταιρία και αν βαρεθώ αύριο θα πάω να δουλέψω για άλλη σε όποιο μέρος της γης πληρώνει αυτά που θα ζητήσω και θα παρέχει ότι ζητήσω.
Και τέλος αν νομίζεις ότι ο κάθε Ολλανδός είναι οκ με τους ππυσυηδες , τα pride και το τριμπουρδελο που γίνεται στο αμστερνταμ τότε πολύ απλά δεν έχεις ιδέα για την χώρα. Πληροφοριακά η Ολλανδία έχει κάρτες προστετσντων και πολιτικά κόμματα που για το θέμα πουστηδες είναι 10 φορές πιο ακραίοι από τους ταλιμπαν
Είναι σαν τον Αρίστο που μας έλεγε πόσο ελεύθερη από ναρκωτικά χώρα είναι το Ιράν, τώρα που έχουν θεοκρατία, ενώ το Ιράν είναι 2η χώρα στον κόσμο σε χρήση ναρκωτικών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φαντάζομαι έχεις την ίδια αντίληψη και για το πρωκτικό σεξ, την πεολειχία και την αιδοιολειξία ανάμεσα σε ετερόφυλα ζευγάρια κι επίσης μία είναι η επιτρεπτή στάση, η ιεραποστολική, το δε σεξ μεταξύ ανδρός και γυναικός επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνον κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας της γυναίκας. Μια χαρά, άμα έτσι τη βρίσκεις εσύ, στους υπόλοιπους δεν πέφτει κανένας λόγος.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:39Πες μας τι ακριβώς το φυσιολογικό υπάρχει στο να βάζεις πράγματα στον κωλο σου ή το να βάζεις το πουλί σου στα σκατα;Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:37Πάλιωσε πια αυτή η καραμέλα. Μιλάμε για σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ δυο συναινούντων ενηλίκων.Αλιόσα έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:22
Εσυ το λες; αμα ειναι έτσι και η κτηνοβασία ή η παιδοφιλία είναι φυσιολογικά. Τι όχι;
Όπως και νά 'χει, τύπε μου, θα τον φάτε οσονούπω τον νόμο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και θα πείτε κι ένα τραγούδι. Ας είναι και λυπητερό.
Όχι πραγματικά περιμένω να ακούσω τα επιχειρήματα![]()
Ομοίως, για κάποιους άλλους, εμού συμπεριλαμβανομένου, ό,τι καυλώνει δυο εχέφρονες, ενήλικες και συναινούντες ενήλικες στην μεταξύ τους ερωτική συνεύρεση, είναι μια χαρά φυσιολογικό και δεν σας πέφτει κανένας λόγος.
- Αλιόσα
Ναι οκ τοπική εκκλησια τάσσεται υπέρ του Gay Pride και την επομένη πέφτει κεραυνος πάνω της και καιγεται ολοκληρωτικά απο τη φωτιά. Τυχαίο θα ειναι....hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:40Ακριβώς γι' αυτό. Άλλωστε είναι η πρώτη εκκλησία στην ιστορία που πέφτει από φωτιά, σεισμό και άλλα φυσικά φαινόμενα.Αλιόσα έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 11:11Τι κάνουν Αγγλικανοι και Προτεστάντες; γάμο ομοφυλοφίλων μέσα στον ιερό ναό;micmic έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 10:35
Φυσικά πολλές άλλες εκκλησίες πλην της Ορθόδοξης αποδέχονται τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων (Αγγλικανοί, Προτεστάντες κτλ) και τελούν τέτοιους γάμους. Η Ορθοδοξία θα ακολουθήσει με διαφορά φάσης, ως συνήθως.![]()
δηλαδή ενώ μέσα στην Βιβλο (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) καταδικάζεται ρητά η ομοφυλοφιλία αυτοί παραποιούνε τον λόγο του Θεού οπως γουστάρουνε ή οπως τους συμφέρει; Αυτο είναι αίρεση.
Για αυτο έπεσε η Θεικη Οργή εδώ;
- hellegennes
Όχι, ασχολήθηκε ο Θεός προσωπικά, όπως ασχολήθηκε τόσες φορές και με τον ναό της Αγίας Σοφίας. Εκεί γιατί ασχολήθηκε; Θύμισέ μου.Αλιόσα έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:52 Ναι οκ τοπική εκκλησια τάσσεται υπέρ του Gay Pride και την επομένη πέφτει κεραυνος πάνω της και καιγεται ολοκληρωτικά απο τη φωτιά. Τυχαίο θα ειναι....
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εν τω μεταξύ, γμ τον φαρισαϊσμό μου γμ μέσα, στα περισσότερα μοναστήρια πάνε τα τρενάκια σύννεφο, αλλά μερικοί διαρρηγνύουν τα χριστιανικά τους ιμάτια για τον πολιτικό γάμο των ομοφυλόφιλων.
- Αλιόσα
Εσυ που το ξέρεις αυτο, το ειδες ή στο είπανε;Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:56 Εν τω μεταξύ, γμ τον φαρισαϊσμό μου γμ μέσα, στα περισσότερα μοναστήρια πάνε τα τρενάκια σύννεφο, αλλά μερικοί διαρρηγνύουν τα χριστιανικά τους ιμάτια για τον πολιτικό γάμο των ομοφυλόφιλων.
Στα σοβαρά τώρα, ρε παιδιά, νομίζετε μερικοί ότι ο θεός που πιστεύετε, ο Γιαχβέ ας πούμε, κάθεται και παρακολουθεί το τι βάζει και τι βγάζει ο κάθε άνθρωπος στον κώλο του; 
Να σού φέρω ένα σύννεφο να πέσεις ή έχεις; Έχεις ακούσει πώς αποκαλούνται μεταξύ τους οι μισοί, και βάλε, δεσποτάδες;Αλιόσα έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 14:01Εσυ που το ξέρεις αυτο, το ειδες ή στο είπανε;Ναύτης έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:56 Εν τω μεταξύ, γμ τον φαρισαϊσμό μου γμ μέσα, στα περισσότερα μοναστήρια πάνε τα τρενάκια σύννεφο, αλλά μερικοί διαρρηγνύουν τα χριστιανικά τους ιμάτια για τον πολιτικό γάμο των ομοφυλόφιλων.
- Αλιόσα
Κάποιο λογο θα ειχε και στις δύο περιπτώσεις.hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 13:55 Όχι, ασχολήθηκε ο Θεός προσωπικά, όπως ασχολήθηκε τόσες φορές και με τον ναό της Αγίας Σοφίας. Εκεί γιατί ασχολήθηκε; Θύμισέ μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 14 Απαντήσεις